Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!! 3080 τα κιλά! Δύσκολα πολύ αλλά άξιζε! Θα τα πούμε από το σπίτι!

Να σας ζησει Μαιρακι!!! Ταλαιπωρηθηκες πολυ?? Τυχερο και ευτυχισμενο και γερο να ειναι το καμαρι σου!!!! Καλο σαραντισμο να εχετε!!

433421_enlrg.jpg

Καλημερα!!!!

Εχει ο Αγγελος σημερα γενεθλια και

ειχα στοχο αυτην την ημερομηνια αλλα ο μικρος δεν μας κανει την χαρη!!!

Αρετη να χαιρεσαι τον Αγγελο σου!!! Με το καλο να ερθει το παιδακι σας!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT3RQY2l9inpmb1L33oGVfBHFo08tvT9l64BHImTE2ytjC15dmOZQ

εμενα τις προαλλες κατουρησε αναποδα και βραχηκε στη μουρη του..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααχααααααααααα...:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα στα αγορακια όταν τους φορας τη πανα το τσουτσουνακι το βαζεις προς τα κατω η προς τα πανω? γιατι εχω ακουσει και τα δυο1

Φαγατε η λιμοκτονειτε??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dbLDp2.png

Χτες απο Jumbo μου πηρε η κουμπαρα μου φορμακι Αγιου Βασιλη για το μωρο.. Μηπως εχουμε διευθυνση απο την Ελενη (λεω μηπως..) να της στειλουμε ενα δωρακι??

Χτες απο Jumbo μου πηρε η κουμπαρα μου φορμακι Αγιου Βασιλη για το μωρο.. Μηπως εχουμε διευθυνση απο την Ελενη (λεω μηπως..) να της στειλουμε ενα δωρακι??

Καλως τη Ντινα!!

θα χουν πολυ πλακα μεσα σ'αυτα τα φορμακια!!!

Για τα τσουτσουνακια που λετε, νομιζω οτι δεν πρεπει να τα βαζετε εσεις σε καποια θεση, οπως καθεται μονο του...συνηθως κατω;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Λενε το πουλακι μπαινει κατω για να μην κατουραει και αναβλυζουν τα τσισα απο πανω!! :lol::lol:

Αλλα η Αρτεμη λεει οτι εχει ακουσει και τις δυο εκδοχες.. θα μας πουν οι ηδη αγορομανες...;)

Εγω παρα το απειρο νερο, παρα την απειρη κρεμα νιωθω την κοιλια μου να με τραβαει πολυ απο χτες.. μεχρι στιγμης δεν εχω καμια ραγαδα.. αλλα ειναι πολυ ενοχλητικη η αισθηση να σε τραβαει το δερμα σου!!! Και παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, εδω και τρεις με σχεδον τεσσερις μηνες, κατεληξα στο οτι δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα αυτα τα σουτιεν θηλασμου.. μου πατικωνουν το στηθος και μου ερεθιζουν το δερμα και μετα με "καιει" σε εκεινη την περιοχη!!! ουφ!!!

Ευτυχως, τελειωσε και η αντιβιωση γιατι εβγαλα κατι σπιθουρακια στο στηθος απο αυτην υποθετω... Και οι αρθρωσεις μου απο αυτην πονουσαν, διαβασα τις παρενεργειες... :(

Δημητρα στα αγορακια όταν τους φορας τη πανα το τσουτσουνακι το βαζεις προς τα κατω η προς τα πανω? γιατι εχω ακουσει και τα δυο1

Φαγατε η λιμοκτονειτε??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ξεκιναω αντιστροφα..

φαγαμε..αναγκαστικα εβαλα να φαμε και ας ηθελαν και αλλο βρασιμο..φοβαται βασικα στο μαγειρεμα και μπορει κατι να βραζει επι ωωωωωωρες σε χαμηλη φωτια..ασε δεν παιζεται σου λεω..καλη χρυση αγια αλλα σε αυτα δεν παλευεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

οι τελευταιες ενημερωσεις μου θελουν το τσουτσουνι κατω.. εγω ηξερα πανω.. να ειναι ορθιο το κονταρι..χαχα!

ωραια σκεψη...

βγαζει ο jumbo καθε χρονο τετοια χαριτωμενα κουλα..η κορη ως εορταζουσα Χριστουγεννα και γεννημενη Πρωτοχρονια (και για να μην τη ριξουμε επειδη εχει και δευτερο ονομα εορταζει ΚΑΙ του Ευαγγελισμου) παρ αυτα δεν εχει αξιωθει να φορεσει αυτο το περιβοητο αγιοβασιλιατικο κορμακι.

καλε τι γραψατε??τα διαβασα και τα ξεχασα αυτοματα....Κανει ενα κρυο εδω απαπαπαπα,κοριτσια το μεσημερι πηγα να σηκωσω την κατσαρολα (Αδεια) και με επιασε μια πολυ δυνατη συσπαση...Ολοιδια εγκυμοσυνη με του μικρου μου γιου εχω και στην μπεμπα οποτε ειμαι πολυυυ κοντα...Πραγματικα κοριτσια δεν μπορω αλλο θελω να γεννησω

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω παρα το απειρο νερο, παρα την απειρη κρεμα νιωθω την κοιλια μου να με τραβαει πολυ απο χτες.. μεχρι στιγμης δεν εχω καμια ραγαδα.. αλλα ειναι πολυ ενοχλητικη η αισθηση να σε τραβαει το δερμα σου!!! Και παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες μου, εδω και τρεις με σχεδον τεσσερις μηνες, κατεληξα στο οτι δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα αυτα τα σουτιεν θηλασμου.. μου πατικωνουν το στηθος και μου ερεθιζουν το δερμα και μετα με "καιει" σε εκεινη την περιοχη!!! ουφ!!!

Ευτυχως, τελειωσε και η αντιβιωση γιατι εβγαλα κατι σπιθουρακια στο στηθος απο αυτην υποθετω... Και οι αρθρωσεις μου απο αυτην πονουσαν, διαβασα τις παρενεργειες... :(

καλεεεε.. τιποτε δεν εχεις παθει εσυ!! ολα σου βγηκαν..

θα χεις πεσμενο ανοσοποιητικο.. φαε μια ΙΟΝ να συνελθεις..:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε τι γραψατε??τα διαβασα και τα ξεχασα αυτοματα....Κανει ενα κρυο εδω απαπαπαπα,κοριτσια το μεσημερι πηγα να σηκωσω την κατσαρολα (Αδεια) και με επιασε μια πολυ δυνατη συσπαση...Ολοιδια εγκυμοσυνη με του μικρου μου γιου εχω και στην μπεμπα οποτε ειμαι πολυυυ κοντα...Πραγματικα κοριτσια δεν μπορω αλλο θελω να γεννησω

εσυ Βικτωρια Μπεκαμ ειπαμε..μετα απο τοοοοοοσα γεννητουρια ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ να θες να γεννησεις.. ολα φυσιολογικα τα φερες θηριο?

Ναι και τα 3φυσιολογικα και γρηγορα ευτυχως,ειμαι κουνελα:tongue: που λεει και ο αντρας μου..

Πολυ μου αρεσε το βικτωρια μπεκαμ αχαχαχαχα:lol::lol::lol:

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Να σου πω την αληθεια ειχα κ γω μια ημερομηνια στο μυαλο μου απ'την αρχη....

21/11.... Για να δουμε......!!

(ειναι τα Εισόδια της Θεοτοκου)

%CE%A4%CE%B1+%CE%95%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%98%CE%B5%CE%BF%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%85.jpg

Αχ Αριστέα μου και εγώ για εκεί λέω και αν συμφωνεί και ο γιατρός μιας και θα πάω για καισαρική πολύ θα το ήθελα!! Αλλά πάνω απ΄όλα προέχει να είναι έτοιμο το μωράκι!!

NQt5p2.png

Κορίτσια όποια ξέρει ας μου λύσει κάποιες απορίες

Πως (θα) καθαρίζετε το κωλαράκι?? Σκέτο νερό? μωρομάντιλο??

Πιπίλα και θηλασμός δεν πάει μαζί ε??

Η μικρή επειδή ακόμα το νευρικό της σύστημα δεν είναι ολοκληρωμένο!! Κοιμάται κ γελάει , κλαίει, τρέμει!!! Κάποιες φορές με φοβίζει αυτό, το έχετε καθόλου ακουστά?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...