Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

θα βαλω και εγω τα πατουσια του στο fcb.. τα χα βγαλει στο μαιευτηριο για να τα βαλω... οχι ομως προσωπα..ειμαστε vip!!

εμενα τις προαλλες κατουρησε αναποδα και βραχηκε στη μουρη του..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααχααααααααααα...:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για τη κουνιαδα μου.. υστερει σημαντικα σε δυο δυστυχως εξισου πιο σημαντικα θεματα:

α) την πειθαρχια οσον αφορα την επιβολη της στο παιδι, αργοτερα θα καταλαβετε ποσο σημαντικη ειναι και ποσο χρειαζεται ειδικα μετα το 1,5-2 ετη

β) κανει πολυ αργα, σχολαστικα, εκνευριστικα τις δουλειες του σπιτιου, ποσο μαλλον ενα μαγειρεμα.. σε βαθμο που προσπαθουμε με τον ανδρα μου να μην την αφηνουμε να κανει τιποτε..σημερα ομως οσο και αν το σκεφθηκα αποφασισα να τη βαλω εκεινη να μαγειρεψει.. φασολαδα.. την οποια ξεκινησε στις 12 και ακομη ουτε τη σαλτσα δεν εχει κανει..μιαμιση ωρα μετα.. θυμηθειτε οτι θα παει σχεδον τρεις και θα ρθει να με ρωτησει αν ειναι ενταξει το φαι για να το κλεισει.. με μαθηματικη ακριβεια..

Και εμενα μου τη δινουν οι αργοι ανθρωποι γιατι εγω ειμαι νευρική!!

Εχεις απολυτο δικιο με τη πειθαρχια, ολοι εχουν να λενε για τη δυσκολη ηλικια των 2-3 ετων! εγω λογω επαγγελματος το εχω ακομα μεγαλυτερο αγχος(προσδοκιες βλεπεις)

dbLDp2.png

θα βαλω και εγω τα πατουσια του στο fcb.. τα χα βγαλει στο μαιευτηριο για να τα βαλω... οχι ομως προσωπα..ειμαστε vip!!

εμενα τις προαλλες κατουρησε αναποδα και βραχηκε στη μουρη του..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααχααααααααααα...:tongue:

Ναι για τα μωρα μονο χερακια πατουσακια....!!

Βαλε βαλε να παρω λιγο τη δοση μου.........

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

ετσι ετσι.. να σας βαζω στο κλιμα.. αχ και δεν φανταζεστε ΠΟΣΟ μεγαλυτερο ειναι αυτο το συναισθημα και δεν θα το καταλαβετε για αρκετο καιρο..θα λετε "δεν πιστευω ακομη αυτο που μου συμβαινει"

ειναι θαυμα η γεννηση ενος ανθρωπου..

και ειχαμε και ..σεμιναριο πως να καθαριζουμε τη βαλανο αν και ακομη ειναι μικρουλης σε λιγο καιρο θα αρχισει και το..παιξιμο..χαχα!!

ειδικα ομως για τα κοριτσια ΠΡΟΣΟΧΗ με την υγιενη τους αγαπες μου.. καλα πλυσιματα, ξεβγαλματα, υγιεινη σουπερ καλη.. ειναι ευαισθητα πιο πολυ τωρα που δεν εχουν υγρα η περιοδο να το θυμαστε αυτο..

ΠΟΥ να δεις και φατσα δηλαδη snowflake!!

ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ.. ξερει η μανα, η σκυλα, η χαρυβδη.. φυλαει τον γιο..χαχαχα!!

ααααχαχαχαχα!!!!!!!

Ε ρε τι εχει να τραβηξει η δολια νυφη!!!!!!!χαχαχαχα :tongue::D

Διαφημίσεις

ααααχαχαχαχα!!!!!!!

Ε ρε τι εχει να τραβηξει η δολια νυφη!!!!!!!χαχαχαχα :tongue::D

πες το ψεμματα.. θα ειμαι και 50βαλε τοτε..απο κλιμακτηριο..,με γεροπαραξενιες τοσα χρονια παρε δωσε με μεγαλους.. καταλαβατε..

by the way.. τι σας ειπα πριν λιγο?? μολις μπηκε και μου ειπε οτι θα ναι ετοιμο σε κανα μισαωρο το φαγητο γιατι λεει το χει χαμηλωσει να σιγοβραζει..και κλασικα ειναι σκληρα τα φασολια κλπ κλπ..

(απ εξω την ξερω λεμε.. καλα που τσιμπησαμε με τη μικρη κατι πριν..)

πες το ψεμματα.. θα ειμαι και 50βαλε τοτε..απο κλιμακτηριο..,με γεροπαραξενιες τοσα χρονια παρε δωσε με μεγαλους.. καταλαβατε..

by the way.. τι σας ειπα πριν λιγο?? μολις μπηκε και μου ειπε οτι θα ναι ετοιμο σε κανα μισαωρο το φαγητο γιατι λεει το χει χαμηλωσει να σιγοβραζει..και κλασικα ειναι σκληρα τα φασολια κλπ κλπ..

ρε δεν παιζεσαι λεμεεεε!!!!

χαχαχα!!! Η καημενη η κουνιαδα... οτι κ οπως μπορει κ αυτη...

χαχα για πολύ γέλιο μιλάμε!!! Είσαι απίστευτη!!

Snowflake εχετε κ επετειο σε λιγες μερες εεε;;;;

Αντε φετος με ιδιαιτερη παρεα θα το γιορτασετε....

Ναι, :D η ημερομηνία που ήθελα εγώ να γεννήσω!! :D

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...