Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εμ, τι να τα κανεις τα γλυκα;;; να πανε χαμενα;;; ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!!

ξερεις πως την παταω?? επειδη ειμαι σε υπερ ενταση και προσπαθω να τα κανω ολα μαζι (οχι οτι εχω και αλλη επιλογη) οταν με κοβει πεινα προκειμενου να βγαζω το φαγητο απο το ψυγειο η αν εχω φαει κατι που δεν εχω ορεξη να το ξαναφαω τοτε ανοιγω το ψυγειο η το ντουλαπι και τρωω με τη μια οτι βρω ετοιμο που συνηθως ειναι γλυκο..

πως να βελτιωθει και η δυσκοιλιοτητα θα μου πειτε.. σωστο και αυτο.. το χω ριξει στις σαλατες τρια βραδυα τωρα και στα μηλα την ημερα (συμπτωματικα)

σημερα θα χω και φασολαδα.. θα μαγειρεψει η κουνιαδα γιατι εγω δεν την παλευω αλλο ορθια..με τραβανε τα ραμματα τρομερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοειται οτι ειμαι εδω! μαλλον απο τις ειδήσεις θα μαθετε τα νεα της γεννας!!

Εγω εχω παρει 21 κιλα και φυσικα εχω σταματησει να ζυγίζομαι, τι νόημα εχει?? Αρκει να τα χασω μετα γιατι τοσα χρόνια ειχα συνηθίσει να ειμαι 50-51!

Δεν υπαρχουν και λεφτα για νεα γκαρταρόμπα!!!

dbLDp2.png

Εννοειται οτι ειμαι εδω! μαλλον απο τις ειδήσεις θα μαθετε τα νεα της γεννας!!

χαχαχα!!! Θα ειναι το γεγονος του μηνα!!!!!!:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ξερεις πως την παταω?? επειδη ειμαι σε υπερ ενταση και προσπαθω να τα κανω ολα μαζι (οχι οτι εχω και αλλη επιλογη) οταν με κοβει πεινα προκειμενου να βγαζω το φαγητο απο το ψυγειο η αν εχω φαει κατι που δεν εχω ορεξη να το ξαναφαω τοτε ανοιγω το ψυγειο η το ντουλαπι και τρωω με τη μια οτι βρω ετοιμο που συνηθως ειναι γλυκο..

πως να βελτιωθει και η δυσκοιλιοτητα θα μου πειτε.. σωστο και αυτο.. το χω ριξει στις σαλατες τρια βραδυα τωρα και στα μηλα την ημερα (συμπτωματικα)

σημερα θα χω και φασολαδα.. θα μαγειρεψει η κουνιαδα γιατι εγω δεν την παλευω αλλο ορθια..με τραβανε τα ραμματα τρομερα..

Γενικα προλαβαινεις να μαγειρεψεις η σε βοηθαει η κουνιαδα σου?

dbLDp2.png

Καλημερα!!!!

Εχει ο Αγγελος σημερα γενεθλια και

ειχα στοχο αυτην την ημερομηνια αλλα ο μικρος δεν μας κανει την χαρη!!!

Αρετη μου να χαραιρεσαι τον αντρουλη σου!!!

Με το καλο να ερθει και ο γιος σας.....

Βλεπεις καμια φορα υπολογιζουμε χωρις τον ''ξενοδοχο''... Ας ερθει οποτε νομιζει το μπουμπουκι σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Να σου πω την αληθεια ειχα κ γω μια ημερομηνια στο μυαλο μου απ'την αρχη....

21/11.... Για να δουμε......!!

(ειναι τα Εισόδια της Θεοτοκου)

%CE%A4%CE%B1+%CE%95%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%98%CE%B5%CE%BF%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%85.jpg

Κοριτσακια παω για περπατημα και τα λέμε αργότερα!!! φιλουρες

Αντε, αντε!!! Και που σαι; σε γρηγορο ρυθμο εε;;

Γενικα προλαβαινεις να μαγειρεψεις η σε βοηθαει η κουνιαδα σου?

KAI μαγειρευω κοπελια μου.. απλα τις τελευταιες τρεις μερες τα ραμματα οταν ειμαι ορθια με ενοχλουν τρομερα.. εχω μια υποψια οτι απο ενα σφυξιμο που κανα λογω δυσκοιλιοτητας καποιο η εχει σπασει η εχει ξεχειλωσει..ισως κανω λαθος αλλα ετσι νοιωθω.. για την ωρα με τραβαει το συμπαν εκει κατω..

αντι να καλυτερευει χειροτερευει..:rolleyes: θα περιμενω μερικες μερες και αν δε στρωσει λιγο θα μιλησω και με το γιατρο..πιστευω οτι παρα κουραστηκα με τα διαφορα..

οσο για τη κουνιαδα μου.. υστερει σημαντικα σε δυο δυστυχως εξισου πιο σημαντικα θεματα:

α) την πειθαρχια οσον αφορα την επιβολη της στο παιδι, αργοτερα θα καταλαβετε ποσο σημαντικη ειναι και ποσο χρειαζεται ειδικα μετα το 1,5-2 ετη

β) κανει πολυ αργα, σχολαστικα, εκνευριστικα τις δουλειες του σπιτιου, ποσο μαλλον ενα μαγειρεμα.. σε βαθμο που προσπαθουμε με τον ανδρα μου να μην την αφηνουμε να κανει τιποτε..σημερα ομως οσο και αν το σκεφθηκα αποφασισα να τη βαλω εκεινη να μαγειρεψει.. φασολαδα.. την οποια ξεκινησε στις 12 και ακομη ουτε τη σαλτσα δεν εχει κανει..μιαμιση ωρα μετα.. θυμηθειτε οτι θα παει σχεδον τρεις και θα ρθει να με ρωτησει αν ειναι ενταξει το φαι για να το κλεισει.. με μαθηματικη ακριβεια..

εγω λεω να κανεις και σχοινακι οπως η συγχωρεμενη η πεθερα μου και ετσι γεννησε..

areti χρονια πολλα για τον συζυγο βρε!!

Aristea..ποιος ξερει?? μπορει να σου κανει το χατηρι..

Διαφημίσεις

ηρθε και η παιδιατρος, βρηκε σε γενικες γραμμες καλο το μπεμπη, εκεινος επειδη τον ειχαμε γυμνουλη ειχε ΤΑ νευρα (δεν του αρεσει καθολου να μενει γυμνος..) σε δυο μηνες θα κανουμε κλασικα το πρωτο μας εμβολιο και για την ωρα εμπειρικα μας ειπε οτι ο ικτερος μπορει να χει πεσει και στο 9 αφου η κιτρινιλα στο σωμα του εχει φυγει προς τα πανω (φευγει απο τα ποδια προς το κεφαλι) και ειναι ηδη στη κοιλια..καλο αυτο..

εμεις θηλαζουμε..επιτελους χ#$%%% ευκολα και σε μορφη διαρροιας μουσταρδας οπως πρεπει να ειναι σε ενα θηλαζον μωρακι..

αχ η κορη μου σεληνιαζεται με το παραμικρο και οταν δεν σεληνιαζεται δεν βαζει γλωσσα μεσα της η αγαπημενη μου (πολλααααα γονιδια εχει σε αυτο..μαμα, θεια.. γιαγιαδες..χαχα)

so far so good για την ωρα..

αντε καλεεε.. γεννηστε..

αντε καλεεε.. γεννηστε..

χαχαχαχα!!! σε μας τα λες;;; μακαρι να σε ακουγαν τα μωρα!!!!

Μια χαρα λοιπον ο μπεμπης..

Εχει και τα νευρακια του...δεν του αρεσει να εκτιθεται το παιδι.....!!! Ή μηπως κρυωνει;; Μπορει να μη γουσταρει και την παιδιατρο..χαχαχα!

Κορίτσια μου καλησπέρα! ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!! 3080 τα κιλά! Δύσκολα πολύ αλλά άξιζε! Θα τα πούμε από το σπίτι!

Μαιρακι να το χαίρεσαι γερο και δυνατό να είναι!!!

tn_Congratulations-on-your-new-boy-arrival.jpg

Καλημερα!!!!

Αρετη μου να τον χαίρεσε!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Καλά να περάσετε!! Και που ξέρεις....

Κοριτσακια παω για περπατημα και τα λέμε αργότερα!!! φιλουρες

Να έρθω κ εγώ?? θέλω να πάω και εγώ καμία βόλτα!!!

Να σου πω την αληθεια ειχα κ γω μια ημερομηνια στο μυαλο μου απ'την αρχη....

21/11.... Για να δουμε......!!

(ειναι τα Εισόδια της Θεοτοκου)

Πολύ ωραία εικόνα Αριστέα μου!!!

Κορίτσια εγώ είμαι ποιο λιγα κιλά απο ότι ξεκίνησα!!!

Αλλά έχω απο πριν που πρέπει να χάσω!!

Η μικρή κοιμάται όπως κ ο μπαμπάς της, μετά το ατύχημα που είχε με την αλλαγή της πάνας της. τον κατούρησε χαχαχα!!!

Είχαμε μια κουραστική νύχτα!! Ξύπνησε 4 φόρες, κοιμόταν στο στήθος και μόλις την έβαζα στο κρεββάτι, άρχιζε η σειρήνα!! Δεν κοιμήθηκα κ πολύ δηλαδή!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλως τη μανουλα!!!

Τον κατουρησε εεε;;χαχαχαχα!! καλα που δεν ειναι αγορι να εχει τσουτσουνακι κ να τα καταβρεχει ολα γυρω γυρω....

Αχ, ξεκινησαν για τα καλα τα ξενυχτια σου;;! Τι να κανεις θα βρει η μπουμπου σου σιγα-σιγα το ρυθμο της κ θα κοιμαται πιο μεγαλα διαστηματα!!

Υπομονη χρειαζεται και φυσικα ηρεμια...

Βαλε και το αλλο πατουσακι στο fb να το χαζευω μεχρι να εχω της δικιας μου....δεν παω καλα εε;; Μα σου λεω δεν υπαρχει μερα να μην κοιταξω αυτη τη φωτο!!!!

Είχαμε μια κουραστική νύχτα!! Ξύπνησε 4 φόρες, κοιμόταν στο στήθος και μόλις την έβαζα στο κρεββάτι, άρχιζε η σειρήνα!! Δεν κοιμήθηκα κ πολύ δηλαδή!!

χαχα κοπελια.. δεν στα παν εε??? αστο.. και εμενα ο σκατουλης θηλαζει και οταν τον βαζω στη κουνια για την ωρα δεν εχει καταλαβει το κολπο "κλαμα" αλλα αρχιζει να "λεει" διαφορα η να κουνιεται και να κανει νευρικοτητες..

μολις ομως κανω οτι τον παιρνω στο κρεβατι διπλα μου (απο νωρις στα σφαλματα και δεν ακολουθω καθολου το..δις εξαμαρτειν.. σε θυσια λιγων ωρων υπνου ) κανει να κοιμαται και 3 ωρες σερι.. μυριζει μαμα.. μου φιανεται θα παρω τα σεντονια του και θα φορεσω για να παρουν μυρωδια μου..

ζω μια επαναληψη βασικα με μονη διαφορα οτι εδω οταν θελω γινομαι πιο αμειλικτη..ενα μερος των τυψεων του πρωτου παιδιου μου χει φυγει..χαχα!!

βρε παιδακια.. η annpan Που ειναι??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...