Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια με τα ωραια κοιλουμπακια,τι κανετε????

Εμεις μολις γυρισαμε απο θαλασσα! Τι τελεια που ηταν χαλαρωσα παρα πολυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τελικα με πηρε ο γιατρος τηλ. για την επιβεβαιωση της β'επιπεδου και θα την κανουμε οπως μας ειχε πει αρχικα 11 Ιουλιου στις 18:30 μ.μ. την αλλη δευτερα δηλαδη!!!!!!!! Πως περασε ο καιρος ρε κοριτσια???? Μου φαινοταν βουνο μεχρι να ξαναδουμε το μωρακι μας! Περασε και ο Ιουνιος παμε για Ιουλιο....αντε τσουκου τσουκου εφτασα στα μισα της εγκυμοσυνης αν βεβαια γεννησω στις 40 εβδομαδες....ουτε που το καταλαβα παντως!

Μαριαλενα μου η δικη μου πιεση την τελευταια φορα που με μετρησε ο γιατρος ηταν 10,2 και νομιζω οτι γενικοτερα πεφτει στην εγκυμοσυνη....να ανεβαινει δεν κανει!

Τα αλλα κοριτσια τι κανετε?Μπειτε να πουμε καμια κουβεντουλα καλεεεεεεε............

καλως την!!

και εγω πλεον την αλλη Τριτη εχω την β επιπεδου και μου φαινεται αιωνας..χαχα!! αλλα ειναι κοντα..

πως νοιωθεις την κοιλια σου? εγω νοιωθω λιγο βαρος τις τελευταιες μερες μεχρι και στον κολπο και αυτο ειναι σημα να κοψω λιγο την ορθοστασια..οχι πονος αλλα αισθηση βαρους

Καλησπέρα μανούλες!!!!!!!!!

Κι εγώ την Τρίτη που μας έρχεται έχω να κάνω τη Β' επιπέδου στις 15:00 το μεσημέρι!!!!!!! Ανυπομονώ να το δω....έχω να κάνω υπέρηχο από τις 2/06....:(:( Επιτέλους έφτασε ο καιρός!!!!!!!:D

Σήμερα το πρωί πήγα στο ΙΚΑ κι έκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων!! Τη Δευτέρα θα είναι έτοιμες!!!!!:D

Σας καληνυχτώ και φιλώ τα μπεμπάκια σας!!!!!

Διαφημίσεις

εγκυουλες γλυκες τι κανετε??

Σασ ξεχασα..συγνωμη..αλλα εκτος του οτι συνεχιζω να μην εχω ιντερνετ ειχα και φιλοξενουμενους για μια εβδομαδα!!!

Αυριο στισ 11 εχω την Β επιπεδου,,,ειμαι πολυ αγχωμενη...ευχηθειτε μου να πανε ολα καλα!!!Στην τελευταια εξεταση που καναμε η μπεμπουλα ηταν μια χαρα και ο πλακουντας μου εχει ανεβει λιγακι(ηταν χαμηλα απο την αρχη)!!

Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες,,,,υποσχομαι να μπω αυριο να σας πω νεακια...η παναγιτσα να ναι κοντα μας και να πανε καλα σε ολες μας!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

εγκυουλες γλυκες τι κανετε??

Σασ ξεχασα..συγνωμη..αλλα εκτος του οτι συνεχιζω να μην εχω ιντερνετ ειχα και φιλοξενουμενους για μια εβδομαδα!!!

Αυριο στισ 11 εχω την Β επιπεδου,,,ειμαι πολυ αγχωμενη...ευχηθειτε μου να πανε ολα καλα!!!Στην τελευταια εξεταση που καναμε η μπεμπουλα ηταν μια χαρα και ο πλακουντας μου εχει ανεβει λιγακι(ηταν χαμηλα απο την αρχη)!!

Φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες,,,,υποσχομαι να μπω αυριο να σας πω νεακια...η παναγιτσα να ναι κοντα μας και να πανε καλα σε ολες μας!!!

μπραβο βρε Λια!! ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ σου ευχομαι.. και οταν μπορεσεις να μας πεις τα νεα σου..

εγω αισιως 8 κιλα πανω...:mrgreen:

Καλημέρα και από μένα!! :-) Και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!

Τι κάνετε μπεμπεκοκοιλίτσες;; Εγώ μόλις σας διάβασα και ξέκλεψα λίγα λεπτά από τη δουλειά να σας γράψω! Με το καλό όλες οι β-επιπέδου!!! Να είναι καλά τα μωράκια μας και να έχουμε όλες καλούς υπερήχους!

Εμένα είναι τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, και έχω κι εγώ φυσικά το ανάλογο άγχος! Ανυπομονώ να πάμε και να δούμε το μικρούλι μας!! Έκανα και τις αιματολογικές του μήνα, ο αιματοκρίτης από 35 ανέβηκε στο 37, αλλά αιμοσφαιρίνη και ερυθρά είχαν νέα πτώση (τώρα είναι στο low bound). Όλα τα άλλα καλά, όπως και το anti-xa (επειδή κάνω αντιπηκτικές ενέσεις). Μέσα στο μήνα έχω να κάνω και την ένεση rofylac επειδή έχω ρέζους αρνητικό.

Εμένα τα πόδια μου αυτές τις μέρες πρήζονται λίγο, κυρίως το απόγευμα, κι αυτό καταλαβαίνω επειδή είμαι στη δουλειά στο γραφείο τόσες ώρες με τα πόδια χαμηλά...Αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική..εκτός κι αν τα ανεβάσω πάνω στο γραφείο!! χιχιχι!

Σας φιλώ πολύ φουσκοκοιλίτσες και σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα μελλοντικεσ μανουλες!!!

καλα αποτελεσματα λια!ολα καλα θα ειναι!!!

αντε να ερθει η δευτερα κ για μας!!

οσο για την πιεση καπου 10 ειχα κ εγω αλλα αυτεσ της μερες ουτε στο 8 δεν ακουγοταν!!!ολο με κατι πορτοκαλαδεσ κ αλμυρα ημουν!!!

αληθεια ποσο λετε να ειναι τα μπεμπακια μασ τωρα??εγω εχω να το δω απο την 17η εβδομαδα κ ηταν 175 γραμμαρια!(απο οτι εχω δει στα βιβλια λενε παντα πιο λιγο)

λετε να ειναι μισο κιλακι??!!!

Διαφημίσεις

%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C+%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B11.jpg

Καλημέρα μανούλες!!!!!!! Καλό και θετικό μήνα να έχουμε με καλά αποτελέσματα σε ότι κάνουμε!!!!!!!!!:D:D

Λία, καλά αποτελέσματα σήμερα από τη Β' επιπέδου!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!:P

Κι εμένα πρήζονται τα ποδαράκια μου....:( Όταν ξυπνάω το πρωί είναι μια χαρά και μετά.....Συνήθως το ΣΚ που ξεκουράζομαι είναι καλά.....αχ να περάσει ο καιρός να σταματήσω τη δουλειά....πολύ κούραση μερικές μέρες...

Τα μπεμπάκια μας απ'ότι διαβάζω κι εγώ πρέπει να είναι 25 - 27 εκατοστά και γύρω στο μισό κιλό πάνω - κάτω....ανάλογα και τη βδομάδα που θα πάμε για Β' επιπέδου!!! Εγώ την τρίτη που θα πάω θα είμαι 21w + 1d...:P

Φιλάκια!!!!!!

ζεστη σημερα τρελλη στην Αθηνα (εχω ερθει απο εχθες για μια δουλεια και θα επιστρεψω στο εξοχικο αποψε)

Κι εδώ έχει ζέστη...βασικά έξω είναι καλά αλλά μέσα στο γραφείο κάνουμε σάουνα....:rolleyes:

πως πατε απο κλωτσιες??

Aχ εγώ τον αισθάνομαι!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Το έχει νιώσει κι ο άντρας μου αρκετές φορές!!!!!!!!

Ωραίο γιατί ξέρω ότι είναι μαζί μου και είναι καλά!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...