Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Μπήκα μόλις για πρώτη φορά μετά το μπεμπούλη που ήρθε στη ζωή μας!

Δεν ξέρω ποιές έχετε γεννήσει, εύχομαι να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να είναι πάντα καλότυχα και υγιή και όσες περιμένετε εύχομαι με έναν πόνο και καλή λευθεριά! Τα καλύτερα έρχονται!!

Εμείς είμαστε καλά, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και τώρα στην αρχή είναι αρκετά δύσκολα, λόγω κούρασης και αυπνίας.. Ο μπέμπης θηλάζει αποκλειστικά από την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη! Γεννηθήκαμε 3340 και την ημέρα που βγήκαμε είχαμε πάει 3090 και είχε αρχίσει να παίρνει και βάρος μας είπαν από τηνπροηγούμενη μέρα. Η παιδίατρος μας είδε εχθές πρώτη φορά και μας βρήκε πολύ καλά! Ο μπέμπης έφτασε ήδη τα 3440 και την ικανοποίησε πολύ αυτό!

Μου μίλησε για βιταμίνες A και D που είναι σε σταγόνες ότι πρέπει να τις αρχίσω όσο θα θηλάζω αποκλειστικά.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Η γιατρός μου μίλησε και για ξένο γάλα, αν θελήσω να του δώσω, επίσης μου μίλησε για θήλαστρο αν θέλω να βγάζω το γάλα και να το αποθηκεύω ώστε το βράδυ να του δίνω αυτό και να ξέρω πόσο πίνεικαι να κοιμάται πιο καλά, το ίδιο λέει κι εγώ.. Εγώ όμωςφοβάμαι μήπως βγούμε από το πρόγραμμα που έχουμε ήδη φτιάξει... Ο μπέμπης κοιμάται περίπου 3 ώρες και ξυπνάει (άλλες φορές φτάνει και τις 4 αλλά αυτό είναι το μέγιστο) και δεν θέλω να του χαλάσω τη σειρά με το θήλαστρο, αν και η κούραση η δική μου είναι αρκετά μεγάλη...

Prosperous, και όποια κοπέλα ξέρει σχετικά με τον αποκλειστικό θηλασμό, έχετε ακούσει για αυτές τις βιταμίνες; Μήπως πρέπει να ρωτήσω κάποια ειδικό σύμβουλο θηλασμού (αλλά ποιά; );

Επίσης, από εχθές άρχισε να κρατάει το ένα στήθος 40-45 λεπτά και να χορταίνει, ενώ στην αρχή κάναμε εναλλάξ, από το άλλο στήθος το έχει περίπου μισή ώρα και δεν είμαι σίγουρη από ποιό στήθος να τον αρχίσω την επόμενη φορά... Prosperous, ποιά η γνώμη σου;;

Σας φιλώ πολύ όλες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια,που ειστε καλε?ακομα κοιμαστε?εγω απολαμβανω μια ελληνικουρα πριν ξυπνησει η κατερινα,κ σε λιγο θα παω επιτελουσ να τελειωσω την φασινα που εχω ξεκινησει εδω κ 3 μερες.αντε γιατι βαρεθηκα.

Κυριακη,καλως ηρθες,για τον θηλασμο που λες,επειδη και εγω παθινα το ιδιο απλα την εβαζα σε αυτο που ενοιωθα πιο γεματο.παντως μην ανησυχεις,και τα δυο εχουνε γαλατακι:tongue:

Ματινα και Μαιρα με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και με κανεναν πονο σας ευχομαι

Αριστεα,και εγω με ανοιχτα ποδια καθομαι και γενικα με ανοιχτα ποδια κινουμε,αφου φοβαμαι μην μου μεινει κανα κουσουρι,χαχαχα

α,λεω να κανω κ την βαλιτσουλα μου σημερα.το μονο που μου λειπει ειναι κατι ψιλιπραματακια που θα τα παρω το σκ.απο το σουπερ

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

κυριακη,για τις βιταμινες που λες,και εγω τις εδινα στην κατερινα.μυριζουν σαν ουζακι και μου ειχε πει μαλιστα οτι βοηθανε κ στο να κλεισει η τρυπουλα στο κεφαλακι τους,ασχετα αν στην δικια μου αργησε λιγο να κλεισει.παντως δεν θυμαμαι για ποσο καιρο,κανα μηνα νομιζω,αλλα πορει να κανω κ λαθος

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλως τη φρεσκια τη μανουλα!! Κυριακη μου πως περασε ο καιρος κ τωρα μιλας για το μπεμπη σου;;;;;;!!!

Συμβουλες να σου δωσω δεν ξερω γι'αυτα που ρωτας μιας κ γω θα ρωταω:tongue:

Στη θεση σου θα συνεχιζα το θηλασμο κ το βραδυ, αφου πινει καλα και παιρνει βαρος γιατι να μπλεκεις με θηλαστρα;;; Γνωμη μου ετσι;;;

Οι θηλες σου πως ειναι; ειναι πληγωμενες ή τις προλαβες;;

Μια χαρα τα πας κοριτσακι μου μπραβο!!!!

Οσο για γεννες περιμενουμε σημερα τη Ματινα που μπηκε με προκληση, και χασαμε τα ιχνη της Ελενης που απο προχθες ειχε βλεννη με ροζ αιματακι και πιθανοτατα να εχει γεννησει!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Μπήκα μόλις για πρώτη φορά μετά το μπεμπούλη που ήρθε στη ζωή μας!

Δεν ξέρω ποιές έχετε γεννήσει, εύχομαι να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να είναι πάντα καλότυχα και υγιή και όσες περιμένετε εύχομαι με έναν πόνο και καλή λευθεριά! Τα καλύτερα έρχονται!!

Εμείς είμαστε καλά, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και τώρα στην αρχή είναι αρκετά δύσκολα, λόγω κούρασης και αυπνίας.. Ο μπέμπης θηλάζει αποκλειστικά από την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη! Γεννηθήκαμε 3340 και την ημέρα που βγήκαμε είχαμε πάει 3090 και είχε αρχίσει να παίρνει και βάρος μας είπαν από τηνπροηγούμενη μέρα. Η παιδίατρος μας είδε εχθές πρώτη φορά και μας βρήκε πολύ καλά! Ο μπέμπης έφτασε ήδη τα 3440 και την ικανοποίησε πολύ αυτό!

Μου μίλησε για βιταμίνες A και D που είναι σε σταγόνες ότι πρέπει να τις αρχίσω όσο θα θηλάζω αποκλειστικά.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Η γιατρός μου μίλησε και για ξένο γάλα, αν θελήσω να του δώσω, επίσης μου μίλησε για θήλαστρο αν θέλω να βγάζω το γάλα και να το αποθηκεύω ώστε το βράδυ να του δίνω αυτό και να ξέρω πόσο πίνεικαι να κοιμάται πιο καλά, το ίδιο λέει κι εγώ.. Εγώ όμωςφοβάμαι μήπως βγούμε από το πρόγραμμα που έχουμε ήδη φτιάξει... Ο μπέμπης κοιμάται περίπου 3 ώρες και ξυπνάει (άλλες φορές φτάνει και τις 4 αλλά αυτό είναι το μέγιστο) και δεν θέλω να του χαλάσω τη σειρά με το θήλαστρο, αν και η κούραση η δική μου είναι αρκετά μεγάλη...

Prosperous, και όποια κοπέλα ξέρει σχετικά με τον αποκλειστικό θηλασμό, έχετε ακούσει για αυτές τις βιταμίνες; Μήπως πρέπει να ρωτήσω κάποια ειδικό σύμβουλο θηλασμού (αλλά ποιά; );

Επίσης, από εχθές άρχισε να κρατάει το ένα στήθος 40-45 λεπτά και να χορταίνει, ενώ στην αρχή κάναμε εναλλάξ, από το άλλο στήθος το έχει περίπου μισή ώρα και δεν είμαι σίγουρη από ποιό στήθος να τον αρχίσω την επόμενη φορά... Prosperous, ποιά η γνώμη σου;;

Σας φιλώ πολύ όλες!!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ.. ΓΕΡΟ ΣΑ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ

εγω προσωπικα σε οποια συσταση για επιπλεον βιταμινες ειμαι καθετα αρνητικη.. αν θελει η παιδιατρος ας μας βαλει να κανουμε εξετασεις και αν υπαρχει σχετικη ελλειψη τοτε το συζηταμε.. τα λεω διοτι και η δικια μας ηθελε να δωσω σιδηρο ντε και καλα..

επισης.. εφοσον το γαλα σου ειναι αρκετο και επαρκη (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες και το χες το μωρο σου στο στηθος απο την πρωτη στιγμη ελευθερα και απεριοριστα...ειναι το κλειδι της επιτυχιας) γιατι να δωσεις ξενο??? μονο και μονο για να δημιουργησεις ενα προγραμμα υπνου??? αυτο καταλαβαινω και εγω τωρα που δινω ξενο γαλα σε παιδι μου για πρωτη φορα.. (αλλη ιστορια η οποια ευελπιστω οτι σημερα θα τελειωσει και θα επανελθουμε στον αποκλειστικο θηλασμο τον οποιο ΜΕ ΚΟΠΟ προσπαθω να διατηρησω) το ξενο γαλα μονο συνθηκες υπνου δημιουργει και εξυπηρετει τις μανουλες.. τιποτε αλλο.. τα περι ενισχυμενης διατροφης ειναι υπο συζητηση.. ειλικρινα..

σχετικα με τον χρονο που θα θηλαζεις.. αστο να στο δειξει το παιδι.. δεν ειναι νομος το ποσο πρεπει στο καθε στηθος.. βλεπεις ποσο ικανοποιειται και ποσο διαρκει η αποσταση με το επομενο γευμα και κρινεις αναλογα...

απλα να προσεχεις να μην ξεχνας το στηθος που δεν θηλασε.. για μενα αυτο ειναι το επομενο που θα θηλασεις.. αν ομως υπαρχει υπερπαραγωγη η συμφορηση στο αλλο που δε θηλαζει απλα βαλε το μωρο να στο θηλασει λιγα λεπτα πριν ολοκληρωσει το γευμα του για να μην γυρισει το γαλα και να το βοηθησει να ανακουφιστει..

πλεον θα δουλευεις με την παρατηρηση..εισαι ακομη σε προσαρμογη γαλουχιας..

Διαφημίσεις

Ανδριανα μου το κουσουρι το 'χουμε στο τσεπακι..

Και να 'ταν μονο αυτο;; εγω πιστευω οτι και να γεννησω θα πιανω ασυναισθητα την κοιλια μου μπας κ φαω καμια κλωτσια....αχ, ποσο θα μου λειψει!!!!:rolleyes:

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλως τη φρεσκια τη μανουλα!! Κυριακη μου πως περασε ο καιρος κ τωρα μιλας για το μπεμπη σου;;;;;;!!!

Συμβουλες να σου δωσω δεν ξερω γι'αυτα που ρωτας μιας κ γω θα ρωταω:tongue:

Στη θεση σου θα συνεχιζα το θηλασμο κ το βραδυ, αφου πινει καλα και παιρνει βαρος γιατι να μπλεκεις με θηλαστρα;;; Γνωμη μου ετσι;;;

Οι θηλες σου πως ειναι; ειναι πληγωμενες ή τις προλαβες;;

Μια χαρα τα πας κοριτσακι μου μπραβο!!!!

Οσο για γεννες περιμενουμε σημερα τη Ματινα που μπηκε με προκληση, και χασαμε τα ιχνη της Ελενης που απο προχθες ειχε βλεννη με ροζ αιματακι και πιθανοτατα να εχει γεννησει!!

καλημερα..

κανενα νεο απο την helen..θα χει γεννησει στανταρακι η ψυχουλα μου..

για τα θηλαστρα συμφωνω.. μονο σε επιτακτικη αναγκη.. εγω αντλω καθε 2-3 ωρες 3 μερες τωρα και εχει καταπληγωθει..μονο αν υπαρχει λογος το συστηνω.. ολα τα αλλα εινια θεμα αποφασης της μητερας..

παντως με ξενο συμπληρωμα η ακομη και το αντλημενο σε μπιμπερο ενεχει κινδυνο συγχισης θηλων, μπορεις να ρισκαρεις τον χαμενο υπνο σου αλλιως ρισκαρεις τον θηλασμο.. ο καθενας διαλεγει οτι αντεχει και του ταιριαζει..

Ανδριανα μου το κουσουρι το 'χουμε στο τσεπακι..

Και να 'ταν μονο αυτο;; εγω πιστευω οτι και να γεννησω θα πιανω ασυναισθητα την κοιλια μου μπας κ φαω καμια κλωτσια....αχ, ποσο θα μου λειψει!!!!:rolleyes:

το σωμα μας κραταει για μηνες τι μνημες της κυησης.. θα το δεις.. και εγω καμια φορα προσεχω μην χτυπησει η κοιλια μου σε καμια πορτα..χαχα!

Δημητρα μου καλημερα!!

Πως ειναι ο μπεμπης σου; Το χρωμα του εφτιαξε καθολου; συνεχιζει να κοιμαται πολυ;;

Μακαρι να ειναι καλη η μετρηση αυτη τη φορα βρε κοριτσι μου να ησυχασεις και να συνεχισεις επιτελους το θηλασμο!!!

παω να συμμαζευτω γιατι σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος θα φαει, θα αντλησω (ελπιζω για τελευταια φορα ) και θα παμε να μετρησουν ικτερο..

το τι δυσκοιλιοτητα περασ εο μικρος με το ξενο γαλα δυο μερες τωρα ΔΕΝ παιζεται.. εχθες θηλασα τελικα παραλληλα με το ξενο και επιτελους το βραδυ ενεργηθηκε..μας ειχε πιασει αγχος με τον ανδρα μου.. τον βλεπαμε να υποφερει τον καημενο..

Διαφημίσεις

Δημητρα μου καλημερα!!

Πως ειναι ο μπεμπης σου; Το χρωμα του εφτιαξε καθολου; συνεχιζει να κοιμαται πολυ;;

Μακαρι να ειναι καλη η μετρηση αυτη τη φορα βρε κοριτσι μου να ησυχασεις και να συνεχισεις επιτελους το θηλασμο!!!

εμενα μου φαινεται καλυτερα.. η μετρηση του ικτερου θα μας πει την αληθεια.. και βλεπουμε..

θα σας πω το μεσημερι πρωτα ο Θεος να μαστε καλα!!

καλημερα..

κανενα νεο απο την helen..θα χει γεννησει στανταρακι η ψυχουλα μου..

για τα θηλαστρα συμφωνω.. μονο σε επιτακτικη αναγκη.. εγω αντλω καθε 2-3 ωρες 3 μερες τωρα και εχει καταπληγωθει..μονο αν υπαρχει λογος το συστηνω.. ολα τα αλλα εινια θεμα αποφασης της μητερας..

παντως με ξενο συμπληρωμα η ακομη και το αντλημενο σε μπιμπερο ενεχει κινδυνο συγχισης θηλων, μπορεις να ρισκαρεις τον χαμενο υπνο σου αλλιως ρισκαρεις τον θηλασμο.. ο καθενας διαλεγει οτι αντεχει και του ταιριαζει..

Σιγουρα θα εχει γεννησει, αλλα δεν εχει καμια το κινητο της για να μαθουμε!!

Να ειναι καλα μονο και ολα τα αλλα θα τα μαθουμε αργα ή γρηγορα!

Ηθελα να σε ρωτησω κατι..

Τις τελευταιες μερες οι θηλες μου εχουν διογκωθει πολυ (εχουν γινει διπλασιες θα ελεγα) και εχω συχνα φαγουρα, κ ανακουφιζομαι οταν τις πιεζω λιγο για να βγει λιγο γαλατακι...

Μηπως κανω κακο αν βγαζω αυτες τις 2-3 σταγονες;;

Κοριτσάκια μου γλυκά, σας ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!!

Τώρα περιμένω να ξυπνήσει ο μπέμπης για να φάει, από τις 8 που έφαγε και στις 9 ξανά για πολύ λίγο μέχρι που τον πήρε ο ύπνος. Πάντα το πρωί καλοκοιμάται και στη συνέχεια γίνεται πιο δραστήριος! Τη νύχτα είμαστε ανάλογα με τα κέφια, κάνουμε και πιο καλό ύπνο κάνουμε και κάτι ξεγυρισμένες βάρδιες αυπνίας, άλλο πράγμα!

Οι θηλές μου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, η μία είναι πολύ καλύτερα, την άλλη την προσέχω σαν κόρη οφθαλμού. Δεν είναι αναπόφευκτος ο ερεθισμός και ο τραυματισμός σε ένα σημείο... Οι συμβουλές της Prosp έχουν βοηθήσει πάρα πολύ! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!

Για τις βιταμίνες, πήρα τηλέφωνο και τη μαία μου και μου είπε ότι δεν κάνουν κακό, αυτό που θέλει προσοχή είναι η σύσταση περί σιδήρου που από πίσω σημαίνει σπρώξιμο στο ξένο γάλα... χμ...

Prosp μου, εύχομαι με τον ίκτερο όλα να πάνε καλά και να ξαναμπείτε στο πολυπόθητο προγραμμά σας! Είχαμε κι εμείς ίκτερο σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα, αλλά δείχνει καλύτερα, τον εξέτασε και η παιδίατρος και έχει αρχίσει μας είπε να υποχωρεί. Είχα κι εγώ στεναχωρηθεί όταν μας είπαν ότι έκανε ίκτερο...

Κάποια στιγμή θα σας πω για τον ατελείωτο τοκετό μου, 18 ώρες... Αυτό που μου στοίχησε, σχεδόν μια εβδομάδα, ήταν οι απίστευτες αιμορροίδες που με πέθαναν στον πόνο.... Μαζί με τα ράμματα, αν κι αυτά ήταν πολύ "αθώα" μπροστά στο θέμα με τις αιμορροίδες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυριακη τελικα δεν τις γλυτωσες τις αιμορροιδες ε;;

Μεγαλο πακετο θα ηταν, ευχομαι να εισαι καλυτερα τωρα!!

Ναι, ναι θελουμε την ιστορια του τοκετου σου οταν ευκαιρησεις βεβαια, γιατι τωρα εισαι και μανουλα!!!!!!!!!:D:D:D

Καλημερα κορίτσια μου! Καλως τη Κυριακή! Συγχαρητηρια κοπελα μου τ ακαταφερνεις αψογα μακαρι και εγω να μπορεσω να κανω αποκλειστικο θηλασμο! οι εμπειριες όσον απο εσας θηλαζουν μας ειναι πολυ χρησιμες οποτε συνεχίστε!!!!

Αντε να μαθουμε για τα αλλα κορίτσια μας! Εγω φυαικα ακομα εδω. ετσι μου ερχεται να μου αφιερωσω το τραγουδι" κι ομως ειμαι ακοόμα εδω...":sad:

Σημερα θα κανω οοοοοοολεςς τις δουλειες μπας και γινει τιποτα!

Εχω και νευρα γιατι μιλησα για το καροτσι και ακομα δεν εχω εχουν συμφωνησει αν θα μου στειλουν τα 2 κομματια που εχουν φτασει! Στο σημειο που εχω φτασει δε ξερω αν με συμφερει να παρω τα χρηματα ή να περιμενω ακομα!:confused::confused::confused::confused:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...