Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ελα ο φετινος χειμωνας θα ειναι ωραιος με τα μπουμπουκακια μας και θα περασει γρηγορα, και θα ερθετε και για μπανακια....

Τι ωραια!!!

Να γνωριστουν και τα μπουμπουκια μας...και εμεις φυσικα!!!:D:D;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

απο που εχεις καταγωγη βορρα,νοτο η κενρο..

Το σπιτι μας ειναι απεναντι απο τη Βιλα Ροσα, και το χωριο ειναι στις Νυμφες,,,τι ωραιο χωριο, εκει πηγαινα καθε καλοκαιρι μεχρι να τελειωσω το δημοτικο, στη γιαγια κ τον παππου...

Τι ωραια!!!

Να γνωριστουν και τα μπουμπουκια μας...και εμεις φυσικα!!!:D:D;)

Αυτο εννειτε!!!!!:P:p:p

Το σπιτι μας ειναι απεναντι απο τη Βιλα Ροσα, και το χωριο ειναι στις Νυμφες,,,τι ωραιο χωριο, εκει πηγαινα καθε καλοκαιρι μεχρι να τελειωσω το δημοτικο, στη γιαγια κ τον παππου...

Α!!!ωραιο το χωριο σου εχεις παει και στους καταρακτες?

εμενα το δικο μου ειναι η Μαγουλαδες κοντα στο Σιδαρι αν ξερεις.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Οχι δεν εχω παει Μαγουλαδες...

Εχω κ τον αντρα μου και οποτε ειμαστε στο αμαξι με καλο καιρο για ταξιδι, ολο μου λεει...''να πηγαιναμε τωρα Κερκυρα εε;''

Ευτυχως του αρεσει κ ας ειναι μακρυα!!

Να σου πω την αληθεια απο το πασχα και μετα ειναι καλα!!!

ο χειμωνας ειναι λιγο βαρετος αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!!

Παω να μαγειρεψω για να προλαβω να παω και περπατημα.

τα λεμε πιο μετα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Ελένη κανένα τηλέφωνο έχεις να ειδοποιήσεις??? Εμείς τα κακομοίρα που θα μάθουμε??

Έχετε ακούσει για κάτι άσπρα σπυράκια που έχουν τα μωράκια όταν γεννηθούν? ξέρετε τι είναι?? Έκανα αναζήτηση δίπλα, βρήκα ένα θέμα για νεογνική ακμή!! Αλλά εμένα έτσι γεννήθηκε, ειδικά στην μύτη είναι γεμάτη, είχε και δικά σου ποστ αυτό το θέμα Δήμητρα!! χαχαχα!!!

ναι.. και η δικη μου ειχε και ξαναβγαλε και αργοτερα..

μια στο θαλαμο μου τις προαλλες ειχε βγαλει τη δευτερη μερα ο μικρος σε ολο το ενα ποδι

δεν ειναι κατι σοβαρο.. ειναι απο τις ορμονες της μαμας οταν θηλαζουμε.. το ιδιο επαθε με τις ορμονες μου η μικρη και μαζεψε γαλατακι στη μια θηλη.

εντωμεταξυ,πηγα χτες στο Αλεξανδρα που γεννησε η κολλητουλα μου μια μπουμπου 3200,ειχα και καιρο να δω νεογεννητο και ρε κοριτσια πως θα το πιασω το μωρο?φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ακομη και εγω που απεκτησα μωρακι το 2009, με τον μπεμπη εκανα στην αρχη λες και πρωτη φορα επιανα..ακομη και τωρα μια ανασφαλεια καπου την εχω

Με εβαλε επιτελους .κόριτσακια σας ευχαριστω γιατις ευχές σας και ζητώ συγνωμη που δεν μπηκα νωρίτερα, ,δεν έχω πισι γιατί πάτησε πάνω η μεγάλη κ χοροπηδουσε..120ευρω δεν δίνω προς το παρόν. .καλα δεν έχω λογία να σας ευχχαριστησω για το δωρακκι,,συγκινήθηκα τοσο πολύ,αφού δεν είχα κ κανέναν να ρθει εκτοσδ από την οικογένειά μου..Δήμητρα είσαι μια κούκλα κ πάνω απ ολα καλος άνθρωπος. .να σου Ζήσει ο μπεμπουλης κ από εδω..πάντα γερο κ τυχερό..

σε ευχαριστω Λια μου για τις ευχες και για τα πολυ ομορφα λογια σου..

ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο για την οικογενεια σου!!!!!

Καλημερα Ντινα μου,

Εχει κατεβει δραματικα η κοιλια εδω κ 2 εβδομαδες περιπου χωρις καποια προσπαθεια απο εμενα, απο μονη της....!:rolleyes:

Να σκεφτεις περπατημα εντατικο δεν εχω ξεκινησει..

Νοιωθω το κεφαλακι της να κινειται πολυ χαμηλα (κατω απο το υψος του εσωρουχου) , οταν καθομαι δε μπορω να κλεισω τα ποδια μου... το περπατημα της παπιας-πιγκουινου ειναι αποκτημα απ'οταν μεγαλωσε η κοιλια...

ελα Aristea Κοντευεις.. ολα καλα θα πανε.. να μην ανησυχεις και η μικρη σου μια χαρα μπντελο θα γινει μαζι με την κορη μου..αν και η δικη μου θα ναι γρια για τα δεδομενα τους τοτε..χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...