Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αντιλιακα εχετε παρει??!!εγω δεν ειχα παρει σωματος κ πηγα χθες αν ενδιαφερεστε ειχε προσφορα η vichy του σωματος 30% κ ειχε κ η roc πακετακι σωματος κ προσωπου 19 ευρω!!εγω πηρα της ροκ γιατι του προσωπου τελειωνει πιο γρηγορα κ ο γιατρος λεει καθολου στον ηλιο χωρισ αντιλιακο!!κ τωρα κανουμε κ πιο ευκολα παναδες!!

Εγω ακομα δεν εχω παρει αντιηλιακο αλλα το εχω στο προγραμμα! Εχουμε παει 2 φορες θαλασσα αλλα μετα τις 5 οποτε δεν μου χρειαστηκε! Κατω και απο ομπρελα κιολα με καπελο και δεν αγχωθηκα για κατι! Απλα επειδη εχω περσινη κρεμα για το προσωπο δεν ηθελα να την βαλω...ξερω γω μπορει να εχει χαλασει!

μια χαρα κοντα ειμαστε ουτε πολυ βενζινη!!θα σου ελεγα να ερθεις σε εμασ να μεινεις αλλα εχουν ξεκινησει οι κρατησεις για πολλεσ μερεσ κ για 2ημερο μεσα στον ιουλιο ειναι λιγο δυσκολο!! η αληθεια ειναι οτι η ελλαδιτσα μασ εχει ωραια μερη παντου κ οχι μονο τα νησια,εμεισ περσυ ειχαμε παει πυλο πολυ ωραια ηταν!!

Εχετε δωματια???? Καλε για στειλε διευθυνση να την εχω για αλλη φορα!!!! Ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει!!!!!!!!

Πυλο πηγαινει μια φιλη μου συνεχεια γιατι το αγορι της ειναι απο κει! Μου εχει πει οτι ειναι θεικα και εχει μια παραλια φοβερη!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναλογα ποτε την ανοιξες 12 μηνες κραταει ανοιχτη!!εχω θεμα με τον ηλιο πηγα σαντορινη πριν 3χρονια εμεινα μια μερα χωρισ αντιλιακο κ επαθα αλλεργια απτον ηλιο!!!εγω παντωσ πηρα το πακετο με τα 19 ευρω γιατι ειχα παρει πριν ενα μηνα μονο προσωπου κ την ειχα πληρωσει 14 οποτε σθμφερει!!

ναι εχουμε ενοικιαζομενα δωματια αλλα οχι μεσα το ναυπλιο δεκα λεπτα ειμαστε βεβαια!

μπεσ να τα δεισ να μου πεις αν σου αρεσουν www.nereids-vivari.gr

κ εγω τωρα τρωω τοστακι!!ρε εχω θεμα με το βραδυ τι τρωτε???

ολη την μερα ειμαι μια χαρα τρωω το τοστακι μου το γαλα μου τα φρουτα μου το μεσημεριανο μου μια χαρα με εκεινο το βραδινο εχω θεμα δε ξερω τι να φαω δωστε καμια ιδεα!!εχω κ τον πατερα μου που φοβαται μην μεινω νυστικη κ παθω τιποτα κ ολο με μπουκωνει!νομιζει οτι αν φαω κατι λιγο ειναι σαν να μην εχω φαει τιποτα!!!!τι θα τον κανω??!!!!

αναλογα ποτε την ανοιξες 12 μηνες κραταει ανοιχτη!!εχω θεμα με τον ηλιο πηγα σαντορινη πριν 3χρονια εμεινα μια μερα χωρισ αντιλιακο κ επαθα αλλεργια απτον ηλιο!!!εγω παντωσ πηρα το πακετο με τα 19 ευρω γιατι ειχα παρει πριν ενα μηνα μονο προσωπου κ την ειχα πληρωσει 14 οποτε σθμφερει!!

ναι εχουμε ενοικιαζομενα δωματια αλλα οχι μεσα το ναυπλιο δεκα λεπτα ειμαστε βεβαια!

μπεσ να τα δεισ να μου πεις αν σου αρεσουν www.nereids-vivari.gr

Πολυ ωραιο μερος και το βιβαρι ετσι οπως το βλεπω γιατι δεν εχω ερθει ποτε! Ωραια και τα δωματια...θα το εχω υπ'οψιν μου!!!!!!!

κ εγω τωρα τρωω τοστακι!!ρε εχω θεμα με το βραδυ τι τρωτε???

ολη την μερα ειμαι μια χαρα τρωω το τοστακι μου το γαλα μου τα φρουτα μου το μεσημεριανο μου μια χαρα με εκεινο το βραδινο εχω θεμα δε ξερω τι να φαω δωστε καμια ιδεα!!εχω κ τον πατερα μου που φοβαται μην μεινω νυστικη κ παθω τιποτα κ ολο με μπουκωνει!νομιζει οτι αν φαω κατι λιγο ειναι σαν να μην εχω φαει τιποτα!!!!τι θα τον κανω??!!!!

Εγω το βραδυ τρωω οτι εχω απο το μεσημερι και αν δεν εχω τρωω φρουτα το απογευμα και αναλογα την πεινα το βραδυ....μπορει να φαω φρυγανιες με τυρι φιλαδελφια, γιαουρτακι ή τοστακι! Παντως να τρως κατι μην μενεις εντελως νηστικη!

Διαφημίσεις

Εγω λεω να παω να αρχισω μαγειρεμα γιατι δεν ξερω αν θα κανουν παλι διακοπη ρευματος! Συνηθως κανουν απο τις 12 μεχρι τις 2 οποτε παω να ξεκινησω για να μην μεινουμε νηστικοι!

Θα μπω αργοτερα αν εχω ρευμα!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!

ωραια ειμαστε!!εχουμε κ την καλυτερη παραλια εδω γυρω..δεν ξερω αν την ξερεισ κονδυλι λεγετε η αγιος νικολας!!οποτε θεσ!!

το μονο συγουρο ειναι οτι δε μενω νυστικη εχω τον πατερα μου απο διπλα που ολη την ωρα ειναι εφαγες τι εφαγες??!!νομιζω οτι τρωω λιγο παραπανο την τελευτεα βδομαδα για βραδυ!!αντε πηγενε κ εγω παω να κανω καμια δουλεια γιατι εμας μας κωβουν κ το νερο!!!!φιλια....

Καλημέρα μανουλίτσες μου!!!!!!:P

Μια χαρά όσες έχετε τη θάλασσα στα πόδια σας!!! Καλά κι εγώ δεν διαμαρτύρομαι.....έχουμε θάλασσα δόξα τον Θεό αλλά δεν έχουμε χρόνο για να πάμε οπότε απλά την κοιτάμε...;)

Για του χρόνου δε χρειάζονται πολλά λεφτά για διακοπές....λίγα λεφτά, κάπου οικονομικά αρκεί να ξεφύγουμε λιγάκι!! Το κάμπινγκ που έγραψε η Prosp...μια χαρά ιδέα είναι....αλλά μάλλον όταν το μωρό θα είναι μεγαλύτερο ή ανάλογα με το πόσο οήσυχο θα είναι κλπ...κλπ...

Σας φιλώ, πάτε να μαγειρέψετε βλέπω...εγώ λόγω δουλειάς μαγειρέυω πάντα από την προηγούμενη μέρα...:confused: Τέσπα...καλό μαγείρεμα!!!

Εγώ για βράδυ έχω αρχίσει και τρώω γιαουρτάκι με μέλι!!! Φυσικά αν υπάρχει κάτι πολύ καλό θα φάω αυτό!!!!;)

Το αγοράκι μου ευτυχώς κλωτσάει.....και νιώθω πολύ πολύ ωραία!!!!!! Κλωτσάει αρκετές φορές μέσα στη μέρα και ειδικά το βράδυ που ξαπλώνω!!!!:P:p

Σας χαιρετώ για να δουλέψω κι εγώ...;)

Κοριτσακια καλησπέρα!!

Αποφάσισα κ γω σήμερα να έρθω στη θάλασσα(ακόμα εδω είμαι)(στέλνω απο το κινητό!) μιας κ έχουμε μαζί ρεπο με τον καλο μου.. Ευτυχώς δεν έχει καθόλου κόσμο, πολυ ήσυχα και καθαρά..:shock: μια φορά εχω μπει μόνο γιατί φοβάμαι, και αμέσως μετα έβαλα στεγνό μαγιώ! Καλή η θάλασσα Αλλά να υπάρχει κ χρόνος.. Αντιηλιακο φουλ εννοειται, κάτω απο την ομπρέλα κ πετσέτα στην κοιλιά!!

Εγώ τώρα τελευταία τρώω βράδυ κανονικά γιατί πειναω αν δε φάω!!

Δυο μέρες μου μείνανε για να δω κ γω το μπεμπε, να μου πει κ ποτε θα κάνουμε τη β΄επιπ.

Μαριαλενα γιατί τόσα πολλα για την εξέταση; Που θα την κανεις;; Καρδιογραφημα για το μωρο;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

80 ευρω επισκεψη στο γιατρο μου εκει φερνει κ γενετιστη που θα κανω β επιπεδου αλλα 120 κ ενα στενο πιο κατω για καρδιογραφιμα που μου ειπαν οτι ειναι απο 120 εως 140 περιπου!!ολα μαζι!!!!350!!!!!!

μολισ πηρα κ τα αποτελεσματα απο τισ εξετασεισ που μου ειχε βαλει ολα καλα ευτυχως!!το ζαχαρο ηταν 75 2ωρεσ μετα απτο πρωινο κ πρεπει να ειναι απο 70 εως 120 αν θυμαμαι καλα!!!!ελπιζω με αυτη την μετριση να μη μου βαλει καμπυλη!!

Διαφημίσεις

Α! Καταλαβα Μαριαλενα ολα μαζεμενα, δεν πειραζει ας ειναι καλα το μωρο και χαλαλι.. 80? η επισκεψη ε;

Σημερα πηρα κ γω τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις αιματοκριτης 34, ζαχαρο 64(φυσ.τιμες 70-110) Μαριαλενα μια χαρα ειναι το ζαχαρο σου εμενα που ειναι πιο κατω; και τρωω και γλυκα!! Την Πεμπτη που θα παω στο γιατρο θα μου πει.. Τελοσπαντων οτι και να ναι θα τα καταφερουμε;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα σε ολες!!

εγω οπως συχνα εχω γραψει δεν κανω μπανια λογω της επεμβασης για προφυλακτικους λογους δηλαδη και για το θεμα του ηλιου ο γιατρος μου χει συστησει απο τις προηγουμενες εγκυμοσυνες να μην εκτιθεμαι στον ηλιο και προσωπικα δεν φοραω κρεμες ειδικα στην περιοδο εγκυμοσυνης και γαλουχιας.. σε φασεις εκτος αυτων των δυο και παλι αραια και που αν και αντιηλιακο φοραω οταν προκειται να εκτεθω στον ηλιο.. τωρα οταν τους συνοδευω στο μπανιο παντα παμε ωρες και σε μερη που υπαρχουν δενδρα μιας και εχουν την καλυτερη σκια

και εδω στη Σαλαμινα οπου εχω το εξοχικο ειναι καλα και εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας (αν και εγω ειμαι στη μεση ενος υψωματος και δεν μου ειναι τοσο ευκολο το ανεβα με τα ποδια και δεν οδηγω ) αλλα τωρα και ο καιρος παλι ειναι περιεργος συν οτι η μικρη μου αρρωστησε και εκανε ευκοιλια και πυρετο εχθες συνεπως μπανιο μεχρι το σκ δεν κοβω να ξανακανει και βεβαια να εχει ανεβει η θερμοκρασια..

Με το Ναυπλιο ειχα μια κακη εμπειρια ως μικρο παιδι και δεν ηθελα να πηγαινω, παρ αυτα ομως προπερσι που βαφτισα τη μικρη και φιλοξενοντας εναν φιλο απο τα ξενα πηγαμε Μυκηνες και περασαμε και απο Ναυπλιο και σχεδον αναθεωρησα αφου το ξαναδα με αλλο ματι ως ενηλικας, επισης εχουμε ενα ζευγαρι φιλων που απεκτησε εξοχικο κοντα στη πολη και απειρες φορες μας εχουν καλεσει αλλα επειδη δεν θελω να γινομαστε βαρος σε ανθρωπους που απλα ξερω δεν εχουμε παει ποτε.. αλλα μια μερα σαν εκδρομη θα γινει και αυτο συνεπως ισως συναντησω και καποια απο εσας..

αυτα για την ωρα.. για να δουμε αν σημερα θα κοπει παλι το ρευμα!

φιλια και να προσεχετε

προκαταβολικα

καλο β επιπεδου και καλες επισκεψεις στις φιλες που χουν αυτες τις ημερες ραντεβου..

και εγω περιμενω πως και πως να περασουν η επομενη εβδομαδα και οι κατι λιγες μερες παραπανω μεχρι τις 12 /7 που χω ραντεβου για την β..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...