Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Helen83 τι ωραια ειναι αυτα που διαβαζω θα εχουμε γεννα!!!

μπραβο ψυχραιμια...και ορεξη...

Ντινα μας βλεπω και τις δυο να μενουμε τελευταιες εχουμε δρομο....

σημερα εκανα 2ωρες περπατημα...running.gif

Αριστεα μια χαρα η μπεμπα!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την Αριστέα! Μεγάλη η μπεμπούλα και σχεδόν έτοιμη!!!

Ελενη εγω δεν εχω βγάλει κατι τετοιο αφου όμως το ειπες στο γιατρο...

Αρετη 2ωρες???? Εγω μιση εκανα και μου βγηκε η γλωσσα!!!! :tongue::tongue:

dbLDp2.png

Αριστεα μια χαρα ειναι η μπεμπασ σου κ το βαρος της τελειο.μην αγχωνεσαι καθολου,αν ηταν κατι ανησυχητικο θα στο λεγε ο γιατρος.

Αρτεμη,εχω την πεθερα μου διπλα μου,η οποια ομως δουλευει τα πρωινα κ μονο απογευματα μπορει.βεβαια,επειδη εχει κ αυτη τα θεματακια της,προτιμω να με βοηθαει με το νσα κραταει λιγο την μικρη τα απογευματα,δεν θελω να τις φορτωνω τις δουλειες μου,πρεπει κ ν α ξεκουραζεται.η μαμα μου μενει σχετικα μακρυ,δεν οδηγουν κ εχουν κ τον ανηψιο μου τα πρωινα,οποτε ουτε απο κει.στην πρωτη μου εγκυμνοσυνη,επερνε καθε μερα το λεωφορειο κ εκανε 45 λεπτα δρομο για να με βοηθαει,αλλα δυστυχως τωρα δεν γινεται.

τι περπατημα καλε?δεν μπορω να κοπυνηθω λεμε

εντωμεταξυ,πηγα χτες στο Αλεξανδρα που γεννησε η κολλητουλα μου μια μπουμπου 3200,ειχα και καιρο να δω νεογεννητο και ρε κοριτσια πως θα το πιασω το μωρο?φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Γυρισαμε και μεις απο το γιατρο...

Εφτασε τα 2900 η μπεμπα, η αληθεια ειναι οτι περιμενα να εχει παρει παραπανω..

Την περασμενη Τεταρτη ηταν σχεδον 2800 κ πριν 2 εβδομαδες απο κεινη τη μετρηση 2300... Μου φανηκαν λιγα τα 100 γραμμαρια που πηρε...

Αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικό πιστευω θα μου το ελεγε ο γιατρος.

Καθε φορα στα διαγραμματα ειμασταν ακριβως στο Μ.Ο. ενω τωρα ειμασταν πιο κατω...

Ελπιζω αδικα να το σκεφτομαι..

Κατα τα αλλα μου εβαλε και χερακι και μου ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλα το κεφαλακι..

Περιμενα να πονεσω για να πω την αληθεια αλλα ενταξει μονο μια μικρη ενοχληση ενιωσα :rolleyes:

Την Τριτη μου ειπε να παω στο Μητερα για να κανουμε καρδ/μα..

Μπραβο Αριστεα!!!! Τελεια η μπεμπουλα!!! Εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις... Πως κατεβηκε το κεφαλι ρε παιδι μου???? Εσυ εκτος απο την κοιλια σου που χαμηλωσε, νιωθεις καθολου διαφορετικα?? Περπατας πιο πολυ σαν πιγκουινακι τωρα???:rolleyes:

Helen83 τι ωραια ειναι αυτα που διαβαζω θα εχουμε γεννα!!!

μπραβο ψυχραιμια...και ορεξη...

Ντινα μας βλεπω και τις δυο να μενουμε τελευταιες εχουμε δρομο....

σημερα εκανα 2ωρες περπατημα...running.gif

Ρε Αρετη!!!! 2 ωρες!!!???!!! Τι θηριο εισαι εσυ??

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Ανδριανα.. Σε σκεφτομουν προχτες... Αναρωτιομουν πως να εισαι.. Χαιρομαι που ειστε καλα... Οταν με το καλο ερθει το μωρο σου, ολα θα τα θυμηθεις, στανταρ.. ;);)

Ντινα μας βλεπω και τις δυο να μενουμε τελευταιες εχουμε δρομο..

Πουλακι μου αν συνεχισεις με τετοιους ρυθμους, μονη μου θα μεινω.. Περπατα εσυ να γυμναζεσαι και να προετοιμαζεσαι και ας μεινω τελευταια, δε με πειραζει... :tongue:

1841282debr3oa570.gif

Αρτεμηηη, εκλεισες 40 εβδομαδες κυησης!!!!

Ας το γιορτασουμε με το δεοντα τροπο!!!

Στην υγεια τη δικια σου και του μωρου σου!!!!

Απο ολες μας, πολλα 969376p0lowg6nc9.gif

Διαφημίσεις

Με εβαλε επιτελους .κόριτσακια σας ευχαριστω γιατις ευχές σας και ζητώ συγνωμη που δεν μπηκα νωρίτερα, ,δεν έχω πισι γιατί πάτησε πάνω η μεγάλη κ χοροπηδουσε..120ευρω δεν δίνω προς το παρόν. .καλα δεν έχω λογία να σας ευχχαριστησω για το δωρακκι,,συγκινήθηκα τοσο πολύ,αφού δεν είχα κ κανέναν να ρθει εκτοσδ από την οικογένειά μου..Δήμητρα είσαι μια κούκλα κ πάνω απ ολα καλος άνθρωπος. .να σου Ζήσει ο μπεμπουλης κ από εδω..πάντα γερο κ τυχερό..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Συνεχιζω σε λίγο .να την βάλω να ρευτει. .χθες ήραν το ποοιο δύσκολο βράδυ δεν κοιμηθηκε καθολου..εκανε κ δοιαρια. .τα μαντααρινια κρύε να φτεγανε που εφαγα;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μπραβο Αριστεα!!!! Τελεια η μπεμπουλα!!! Εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις... Πως κατεβηκε το κεφαλι ρε παιδι μου???? Εσυ εκτος απο την κοιλια σου που χαμηλωσε, νιωθεις καθολου διαφορετικα?? Περπατας πιο πολυ σαν πιγκουινακι τωρα???:rolleyes:

Καλημερα Ντινα μου,

Εχει κατεβει δραματικα η κοιλια εδω κ 2 εβδομαδες περιπου χωρις καποια προσπαθεια απο εμενα, απο μονη της....!:rolleyes:

Να σκεφτεις περπατημα εντατικο δεν εχω ξεκινησει..

Νοιωθω το κεφαλακι της να κινειται πολυ χαμηλα (κατω απο το υψος του εσωρουχου) , οταν καθομαι δε μπορω να κλεισω τα ποδια μου... το περπατημα της παπιας-πιγκουινου ειναι αποκτημα απ'οταν μεγαλωσε η κοιλια...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα Λιαααααα!!!!

Τι κανει η μπουμπου σου;;;;;

Πως τα παει με τη μεγαλη αδελφη;

Ο θηλασμος καλα;

Μας ελειψες!!!!!!!!!!!!:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Πουλακι μου αν συνεχισεις με τετοιους ρυθμους, μονη μου θα μεινω.. Περπατα εσυ να γυμναζεσαι και να προετοιμαζεσαι και ας μεινω τελευταια, δε με πειραζει... :tongue:

Καλημερα!!!

παντα εκανα πεζοπορια,

τουλαχιστον 1 ωρα την μερα,

ειμαι φαν!!;)

επομενως τωρα που εχουμε το οκ

του δεινω και καταλαβενει....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...