Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Για να πω την αλήθεια, με περίμενα με τα μαλλιά σηκωμένα να τρέχω πανικόβλητη και να μην ξέρω που να πάω....:tongue::tongue:

Επειδή έχω διαβάσει κι εγώ γι'αυτή τη βλέννα....το πήρα ήρεμα το θέμα!! Μόνο να είναι καλά ο μπέμπης μου θέλω.....

Νομίζω πως μ'αυτή τη βλέννα ο τοκετός μπορεί να πάρει και δύο μέρες....πιστεύω αύριο να ξέρω μετά την εξέταση!!!!!

Πάω να τελειώσω γιατί θα ξημερώσω!!!!!:D

Μια χαρα θα ειναι το ζουζουνι σου παω και εγω για σιδερο!;)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον κοριτσια για το πλακουντα δεν ειπε τιποτα όποτε φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα!

Στανταρ δεν παιζει προβλημα, αν υπηρχε θα σου το ελεγε πρωτος! ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Πριν λίγο τσάκισα μία σοκολάτα crunch την άσπρη και στο καπάκι έφαγα μισό σακουλάκι τυρογαριδάκια!!!!!!:tongue::tongue: Έχω κι άλλα τέτοια φαγώσιμα!! Επειδή μετά τη γέννα θα τα κόψω αυτά...μήπως να τα φάω όλα τώρα να μην πάνε και χαμένα?????:tongue::tongue: Πλάκα κάνω....;)

Φιλάκια!!!!!!!!

τα ιδια ελεγα και εγω αλλα την ορεξη την κουβαλαω ακομη.. βασικα τρεχω συνεχως για ολα πλεον και οταν ειναι η ωρα για φαγητο αν βρω κατι γλυκο μπροστα μου το τρωω για να μην παει..χαμενο:tongue:

Για να πω την αλήθεια, με περίμενα με τα μαλλιά σηκωμένα να τρέχω πανικόβλητη και να μην ξέρω που να πάω....:tongue::tongue:

Επειδή έχω διαβάσει κι εγώ γι'αυτή τη βλέννα....το πήρα ήρεμα το θέμα!! Μόνο να είναι καλά ο μπέμπης μου θέλω.....

Νομίζω πως μ'αυτή τη βλέννα ο τοκετός μπορεί να πάρει και δύο μέρες....πιστεύω αύριο να ξέρω μετά την εξέταση!!!!!

Πάω να τελειώσω γιατί θα ξημερώσω!!!!!:D

και εγω ειχα βλεννα απο το Σαββατο το απογευμα μεχρι και που γεννησα.. απλα ειχα αιμα απο το λυσιμο της περιδεσης και δεν ξερω αν ουτως η αλλως εχει αιμα η βλεννα..οπως και να χει..κοντος ψαλμος αλληλουια!

Ελένη κανένα τηλέφωνο έχεις να ειδοποιήσεις??? Εμείς τα κακομοίρα που θα μάθουμε??

Έχετε ακούσει για κάτι άσπρα σπυράκια που έχουν τα μωράκια όταν γεννηθούν? ξέρετε τι είναι?? Έκανα αναζήτηση δίπλα, βρήκα ένα θέμα για νεογνική ακμή!! Αλλά εμένα έτσι γεννήθηκε, ειδικά στην μύτη είναι γεμάτη, είχε και δικά σου ποστ αυτό το θέμα Δήμητρα!! χαχαχα!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες....τι κανετε?καταρχας,ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ πλησιαζετε ε?αντε με εναν πονο.σας τα λεω τωρα,γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω.Προσπ.και Snowf. κλη αρχη στο σπιτι σας και πολλαααα κουραγια

Τα δικα μας νεα καλα,πηγα χτες στο ντοκτορι,η μπεμπα εχει φτασει 2700,και ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον μια εβδομαδα εχουμε ακομα.δεν με εξετασε κολπικια,γιατι του γκρινιαξα λιγακι:tongue:και το αφησε για την αλλη τριτη που θα ξαναπαω.απο κιλα εχω παρει 16,αν κ περιμενα περισσοτερα με τοσο που καταβροχθιζω:P.το προβλημα μου ειναι οι πονοι που εχω στα κοκκαλα απο κατω,αφου να σκεφτειτε ωρες ωρες δεν μπορω να περπατησω,αλλα μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω τιποτα,ουτε με παυσιπονα δεν θα με αφησουν κ μονο ξαπλα.εμενα παλι,με εχει πιοασει και η νοικοκυροσυνη μου,και θελω να καθαρισω οοοολο το σπιτι,για να λαμπει αλλα το κανω σε ρυθμους χελωνας.για να καταλαβετε,χτες μου πηρε 1 ωρα και ενα τεταρτο για να σκουπισω σφουγγαρισω,που σε αντιθετη περιπτωση ηθελα περιπου 15 λεπτα,αλλα ειπαμε ρυθμους χελωνας:tongue:φταιει που αμελλω και το σιδηρο μου βεβαια,αλλα καλυτερα ειναι να παιζω με την κατερινα παρα να κανω δουλειες.

Για το θηλαστρο που λεγατε,εγω στην κορη μου ειχα τις φιλιπς,δεν θυμαμαι ονομα κ ηταν πολυ καλο.βεβαια το χρησιμοποιουσα μονο για αποσυμφωρηση,και οταν ηθελα να παω καπου,αλλα εβγαζα γυρω στα 180-200 σε πολυ λιγη ωρα οποτε με ειχε βολεψει.κ τωρα αυτο θα χρησιμοποιω.κατα τα αλλα καλα,η μικρη εχει τρελαθει και τργουδαει απο το πρωι κατι ακαταλαβιστικα...χαχαχα αντε να δω πως θα κανει με το νεο μελος.τωρα την αφησα λιγο στην πεθερα μου,μπας κ κανω τη γενικη στο μπανιο,μιας κ τα πρωινα δεν μπορω αφουθ ειμαι μονη μου με την κατερινα,να ανακατευτω με απορρυπαντικα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω,α.κλασσικα βλιτσα ακομα γιοκ,ολο το αμελλω,με το βρακι μου φαινεται θα παω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Ελένη κανένα τηλέφωνο έχεις να ειδοποιήσεις??? Εμείς τα κακομοίρα που θα μάθουμε??

Έχετε ακούσει για κάτι άσπρα σπυράκια που έχουν τα μωράκια όταν γεννηθούν? ξέρετε τι είναι?? Έκανα αναζήτηση δίπλα, βρήκα ένα θέμα για νεογνική ακμή!! Αλλά εμένα έτσι γεννήθηκε, ειδικά στην μύτη είναι γεμάτη, είχε και δικά σου ποστ αυτό το θέμα Δήμητρα!! χαχαχα!!!

ολα τα μωρακια εχουνε σπυρακια.και η κατ.ειχε,και φευγανε και ξαναρχοντουσαν.ρωτα κ τον παιδιατρο βεβαια,αλλα νομιχω ειναι φυσιολογικο.εγω την καθαριζα με φυς.ορο,και μονο σε κανα δυο περιπτωσεις τις εβαλα ειδικη αλοιφη.γενικα ο ορος ειναι οτι καλυτερο,κατα την γνωμη μου,αλλα αν ανησυχεις παρε τον παιδιατρο.εγω την ειχα πρηξει στην αρχη

7760p2.png

προσπ.για τον ικτερο που λες,και μενα ειχε η κατερινα.την κρατησανε μια μερα ολοκληρη στην λαμπα,χωρις να μου την φερουνε καθολου και την ταισανε εκει με ετοιμο γαλα.μου ειχε κακοφανει τρελα,αλλα ειπα οκ,αφου ειναι για το καλο της.Την επομενη που μου την φερανε,περασε ο γυναικολογος και μου ειπε το εξης,οτι το μητρικο γαλα δεν ΒΛΑΠΤΕΙ πουθενα,ισα ισα κανει πολυ καλο,αλλα εφοσον τα μωρακια με ικτερο ειναι ληθαργικα,αν τα βαλεις να θηλασουνε δεν τρωνε σωστα και χανουνε πολυτιμο βαρος,γι αυτο και εδωσε εντολη απο μονος του να την ταισουνε.βγηκαμε κανονικα απο το νοσοκομειο,και την ειχα και εγω στο φως της ημερας,αλλα ΟΧΙ κατευθειαν στον ηλιο.την πηραμε με περιπου 14 αν θυμαμαι καλα την τιμη.βεβαια,εκανε πολυ καιρο να ξεκιτρινισει,αλλα την θηλαζα κανονικα στο σπιτι.δεν ξερω τι θα μου λεγανε να κανω αν ηταν παραπανω,αλλα ελπιζω ν βοηθησα.

7760p2.png

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες....τι κανετε?καταρχας,ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ πλησιαζετε ε?αντε με εναν πονο.σας τα λεω τωρα,γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω.Προσπ.και Snowf. κλη αρχη στο σπιτι σας και πολλαααα κουραγια

Τα δικα μας νεα καλα,πηγα χτες στο ντοκτορι,η μπεμπα εχει φτασει 2700,και ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον μια εβδομαδα εχουμε ακομα.δεν με εξετασε κολπικια,γιατι του γκρινιαξα λιγακι:tongue:και το αφησε για την αλλη τριτη που θα ξαναπαω.απο κιλα εχω παρει 16,αν κ περιμενα περισσοτερα με τοσο που καταβροχθιζω:P.το προβλημα μου ειναι οι πονοι που εχω στα κοκκαλα απο κατω,αφου να σκεφτειτε ωρες ωρες δεν μπορω να περπατησω,αλλα μου ειπε οτι δεν μπορω να κανω τιποτα,ουτε με παυσιπονα δεν θα με αφησουν κ μονο ξαπλα.εμενα παλι,με εχει πιοασει και η νοικοκυροσυνη μου,και θελω να καθαρισω οοοολο το σπιτι,για να λαμπει αλλα το κανω σε ρυθμους χελωνας.για να καταλαβετε,χτες μου πηρε 1 ωρα και ενα τεταρτο για να σκουπισω σφουγγαρισω,που σε αντιθετη περιπτωση ηθελα περιπου 15 λεπτα,αλλα ειπαμε ρυθμους χελωνας:tongue:φταιει που αμελλω και το σιδηρο μου βεβαια,αλλα καλυτερα ειναι να παιζω με την κατερινα παρα να κανω δουλειες.

Για το θηλαστρο που λεγατε,εγω στην κορη μου ειχα τις φιλιπς,δεν θυμαμαι ονομα κ ηταν πολυ καλο.βεβαια το χρησιμοποιουσα μονο για αποσυμφωρηση,και οταν ηθελα να παω καπου,αλλα εβγαζα γυρω στα 180-200 σε πολυ λιγη ωρα οποτε με ειχε βολεψει.κ τωρα αυτο θα χρησιμοποιω.κατα τα αλλα καλα,η μικρη εχει τρελαθει και τργουδαει απο το πρωι κατι ακαταλαβιστικα...χαχαχα αντε να δω πως θα κανει με το νεο μελος.τωρα την αφησα λιγο στην πεθερα μου,μπας κ κανω τη γενικη στο μπανιο,μιας κ τα πρωινα δεν μπορω αφουθ ειμαι μονη μου με την κατερινα,να ανακατευτω με απορρυπαντικα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω,α.κλασσικα βλιτσα ακομα γιοκ,ολο το αμελλω,με το βρακι μου φαινεται θα παω

Καλως το το κοριτσι! Μόνο 16 κιλα μια χαρα εισαι εγω έχω παρει 20-21. Δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει στις δουλειες? Σε καμια βδομαδα θα γεννησεις?

dbLDp2.png

Γυρισαμε και μεις απο το γιατρο...

Εφτασε τα 2900 η μπεμπα, η αληθεια ειναι οτι περιμενα να εχει παρει παραπανω..

Την περασμενη Τεταρτη ηταν σχεδον 2800 κ πριν 2 εβδομαδες απο κεινη τη μετρηση 2300... Μου φανηκαν λιγα τα 100 γραμμαρια που πηρε...

Αλλα αν ηταν κατι ανησυχητικό πιστευω θα μου το ελεγε ο γιατρος.

Καθε φορα στα διαγραμματα ειμασταν ακριβως στο Μ.Ο. ενω τωρα ειμασταν πιο κατω...

Ελπιζω αδικα να το σκεφτομαι..

Κατα τα αλλα μου εβαλε και χερακι και μου ειπε οτι ειναι πολυ χαμηλα το κεφαλακι..

Περιμενα να πονεσω για να πω την αληθεια αλλα ενταξει μονο μια μικρη ενοχληση ενιωσα :rolleyes:

Την Τριτη μου ειπε να παω στο Μητερα για να κανουμε καρδ/μα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ελενη μου τι ωραια ειναι αυτα που διαβαζω;;;

Αντε με το καλο να εχεις ευχαριστα αυριο.......!!

Μην αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε, δεν κρατιεται τελικα ο μπεμπης μεχρι την προκληση.....

Κορίτσάκια μου,

γειά σας! Χάθηκα λίγο αλλά σας διαβάζω ανελλιπώς! Δυστυχώς γράφετε τόσα πολλά που δε σας προλαβαίνω και κυρίως δεν τα θυμάμαι για ν΄απαντήσω!

Ξεκινάω από τα τελευταία: Ελενάκι γενναααςςςςςς, μπράβο!!!!! Ψυχραιμιά τώρα!!! Εγώ είχα συσπάσεις από το βράδυ στο γιό μου, κοιμήθηκα κανονικά (η γαϊδούρα!!!) αλλά ξύπνησα στις 02.00 πμ με συσπάσεις περιοδικές και πονάκια! Βλέννα δεν είχα, δε θυμαμαι κατι τετοιο δηλ. Αυτό που θα σου έλεγα είναι ότι συνήθώς ο τοκετός κρατάει καποιες ώρες, οπότε είναι καλύτερα να είσαι στο περιβάλλον σου (να σκεφτείς εγώ γέννησα την επόμενη μέρα στισ 13.45). Βέβαια τίποτα δεν είναι απόλυτο, αν το χρειάζεσαι για ψυχολογικούς λόγους πήγαινε στο νοσοκομείο!

Πρόσπ μην αγχώνεσαι για το θηλασμό, αφου συνεχίζεις και αντλείς κάθε 3-4 ώρες δε θα έχεις μείωση. άκόμ κι αν υπαρξει μια μικρή μείωση θα το ρυθμίσει ο μπέμπης όταν αρχίσει το θηλασμο πάλι. Σε ζηλεύω που είσαι ήδη στο σπιτάκι σου με τα παιδάκια σου. Βέβαια τους πόνους από ράμματα κτλ δεν ανυπομονώ καθόλου να τους περάσω!

Τι άλλο??? Α, Σοφία μου να είναι η κορούλα σου γερή πάντοτε και αυτή η αγωνία που περάσατε να είναι η τελευταία!!!

Όσο για τα θήλαστρα και εγώ είχα πάρει το μεντέλα το μινι, ήταν πολύ καλό. Είχα αγοράσει και ένα αβεντ αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη. ακόμη και με το μεντέλα δεν έβγαζα πολύ, αλλά αυτό δε με πτοούσε αφού ο γιός μου με ποκλειστικό θηλασμό έπερνε πάνω από κιλό το μήνα1 Κι μη φανταστείτέ ότι είχα πολύ γάλα! Το αντίθετο πείσμα είχα και μια μανούλα που με βηθούσε απίστευτα (και συνεχίζει!!!).

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Εδώ και 3-4 μήνες είχαν αρχίσει κάποιοι αδένες μου να πρίζονται στις μασχάλες. από τη μια έχουν φύγει αλλά από την άλλη έχω ακόμη ένα ΄μπαλάκι΄ δεν ξερω πώς να το πω. Ρώτησα βέβαια το γιατρό μου και μου είπε ότι δε φαίνεται να είναι κάτι και ότι μετά τη γέννα θα κάνουμε έναν υπέρηχο στήθους. το είχε/εχει καμια από εσας???Ελπίζω να μην είναι κάτι και να μη μου δημιουργήσει προόβλημα στο θηλασμό!!

Αυτά από εμένα! Φιλάκια πολλά σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

513089dttmkwara0.jpg

D0c8.pngsgU1.png

Καλησπερα Ανδριανα..

Για να δουμε ποτε θα ερθει η δικη σου η μπουμπου..

Εγω παντως δουλειες στο σπιτι με το ζορι τις κανω μιας και κουραζομαι πολυ, αλλα μη μουχλιασουμε κιολλας..

Γεια σου Ελεν,

αδενα στη μασχαλη δεν εχω βγαλει ποτε, εχω ομως παρατηρησει μια ευαισθησια στην περιοχη..

Δε νομιζω να σου δημιουργησει προβλημα. Κανε μασαζακι κυκλικο, αυτο το κανω εδω κ κανενα μηνα κ πολυ το απολαμβανω!!

Χιχιχι!!!!! Κατάφερα να βάλω εικονίτσα!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιι!!!! Καλά καθένας με τον πόνο του!!!!

Αριστέα μια χαρούλα η μπέμπα!!!! Από κιλά κορίτσια και εγω έχω πάρει γύρω στα 12 κιλά και έχω στάνταρ 2-3 εβδομάδες μπροστά μου, άρα πάλι εκεί γύρω στα 15 που είχα παρει και στο γιό μου με βλέπω!

Φιλάκιααααα!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...