Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!! Πριν σας διαβάσω, να σας πω λίγο:

Χθες είχα έντονες συσπάσεις!! Γύρω στις 5 το πρωί ξύπνησα και είχα συσπάσεις και πόνους περιόδου περίπου μέχρι τις 6 και κάτι!! Μετά κοιμήθηκα άψογα!! Όταν ξύπνησα το πρωί είδα στο σκούπισμα ροζ υγρά τα οποία ακόμα συνεχίζονται!! Δεν πανικοβλήθηκα γιατί ξέρω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και θα πρέπει να ανησυχώ αν δω κατακόκκινο αίμα!!

Πήρα όμως και το γιατρό και μου είπε ότι μπορεί να είναι κάποια διαστολή και πως αν δεν αυξηθεί η ποσότητα ή δεν είναι κόκκινο να μην ανησυχήσω!! Για να πάω εκεί θα πρέπει είπε να έχουμε κι άλλα σημάδια όπως πόνους κλπ....:rolleyes:

Συσπάσεις έχω ακόμα αλλά όχι επίπονες!!

Α, και θέλω να πηγαίνω τουαλέτα.....άσχετα αν δεν πάω..

Δεν ξέρω αν γεννάω αύριο ή μεθαύριο αλλά με τέτοια σημάδια δε νομίζω να φτάσω να πάω με πρόκληση την επόμενη Τετάρτη 16/11...

Θα δούμε λοιπόν....

Τι λέτε όσες έχετε ξαναγεννήσει?????:confused:

Είμαι ψύχραιμη και δεν ξέρω αν πρέπει ή αν πρέπει να πανικοβληθώ!! Θέλω να πάω να σιδερώσω και να καθαρίσω....Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα ε??:confused::confused:

Κοριτσακι μαλλον γεννας συντομα! φυσικα και να εισαι ψυχραιμη(μιλαω τωρα εγω λες κα εχω ξαναγεννησει)!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!

Εμεις σημερα στο καρδιοτοκογραφημα μια χαρα.. Εχουμε μελλον ακομη βεβαια για γεννητουρια... Εκλεισα ραντεβου για την αλλη Τεταρτη.. Δεν εκανα υπερηχογραφημα διοτι η γιατρος ειπε οτι δεν ειναι για χορταση, καναμε πριν 2 εβδομαδες και οτι καλυτερα να κανουμε την αλλη Τεταρτη που θα ειμαστε πιο κοντα στο στοχο μας.. οποτε συμφωνησα κι εγω.. δε μου φανηκε παραλογο το επιχειρημα της.. Οταν γυρισα σπιτι, επεσα για υπνο, ειχα απειρη κουραση, οποτε και ξυπνησα τωρα...

Αριστακι, καλη εξεταση...;)

Καλα, Ελενη, σουπερ η αντιδραση σου!! Κι εγω σε θεωρητικο επιπεδο τοσο κουλ θελω να ειμαι... :rolleyes::rolleyes: για να δουμε....

SnowFlake, καλη συνεχεια με το θηλασμο.. απ'ο,τι διαβαζω ειστε σε πολυ καλο δρομο...

Αρτεμη, καμια αλλαγη ακομη??? :rolleyes:

Σημερα και μενα μου ηρθαν εκπτωτικα κουπονια για τα babylino..

Prosp, μια χαρα βλεπω ειστε.. μπραβο... Θα μαθετε γρηγορα ολοι στους νεους ρυθμους.. Οι επιστημονικες εξηγησεις της παιδιατρου φοβερες!!

εχω συχνα πετρωματα στη κοιλαι αλλα τιποτα επωδυνο. χθες ενιωσα κατι ταβηγματα χαμηλα...:confused: εν τωμεταξυ δεν γνωριζω και απο πονο περιοδου, δεν πονεσα ποτε!

dbLDp2.png

εχω συχνα πετρωματα στη κοιλαι αλλα τιποτα επωδυνο. χθες ενιωσα κατι ταβηγματα χαμηλα...:confused: εν τωμεταξυ δεν γνωριζω και απο πονο περιοδου, δεν πονεσα ποτε!

εσυ εχεις δρομο ακομη παροτι τον εχεις διανυσει ολο..εκτος αν γινει η εκπληξη..

εσυ εχεις δρομο ακομη παροτι τον εχεις διανυσει ολο..εκτος αν γινει η εκπληξη..

Τι να πω βρε Δημητρα! ολες γεννανε εγω εχω μεινει!

Πιστευω οτι θα με παει καισαρικη γιατι αλλαγη στο τραχηλο δε βλεπω εδω που φτασαμε! ας τελειωνουμε τουλαχιστον!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Πιστευω οτι θα με παει καισαρικη γιατι αλλαγη στο τραχηλο δε βλεπω εδω που φτασαμε! ας τελειωνουμε τουλαχιστον!!!

εεεεε!!οχι και ολες.. ακομη εχουμε λιστα μεγαλη.. ηρθε λοιπον η σειρα σου..για την ωρα εισαι η πλεον τελειομηνη που χει μπει στην σειρα να γεννησει..

αγαπη μου ολα με το καλο να ρθουν.. ξερω οτι κουραστηκες και οτι θες να παρεις επιτελους το θαυμα σου στα χερια σου αλλα πιστεψε με θα σου λειψει η αναμονη αυτη καποτε..

Λέτε κορίτσια??

Λοιπόν, έκανα ένα ντουζάκι και σιδέρωνα....ένιωσα ροή΄, πήγα τουαλέτα και στο χαρτί είδα ότι το ροζ έγινε πιο έντονο και περισσότερο σε ποσότητα!! Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο ψύχραιμη τώρα...

Πήρα τον εξωτερικό μου γιατρό και μου είπε πως είναι σημάδι έναρξης τοκετού και πρέπει να εξεταστώ....πήρα τον γιατρό στο νοσοκομείο και μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω αύριο το πρωί στις 10 να με δει....:confused::confused:

Τώρα τι σκ@τ@ να κάνω??? Δε με νοιάζει να περιμένω....μόνο να μην πάθει κάτι το μωρό!!:( Φυσικά, όταν κάθομαι, τον αισθάνομαι που κουνιέται!!

Λέω να περιμένω λίγο ακόμα κι αν αυξηθούν ή συνεχιστούν να πάω στο νοσοκομείο να με εξετάσει όποιος είναι εκεί...δε με νοιάζει...:confused:

Άρτεμη κι εγώ έτσι ήμουνα μέχρι την Παρασκευή!! Καθόλου διαστολή και τράχηλος ερμητικά κλειστός!! Το πήρα απόφαση και ξεκίνησα περπάτημα από το Σάββατο...προχθές μετά το περπάτημα χόρεψα για κανένα τέταρτο:tongue: και το βράδυ μετά από 9 μήνες ήρθα σε επαφή!!:rolleyes: Όλα αυτά όμως προχθές!!!!! Χθες απλά περπάτησα για μία ωρίτσα και από το απόγευμα είχα συσπάσεις....σήμερα το αίμα....

Απλά είπα να κάνω ότι βοηθάει την έναρξη του τοκετού.....:confused: Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται ο τράχηλος ή αν έχω διαστολή ή ή ή ή....ξέρω πάντως πως το αιματάκι δεν είναι φυσιολογικό αλλά όχι και ανησυχητικό???? Ουφ...δεν ξέρω....δεν ξέρω....τα χάπια μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!:D

Άρτεμη κι εγώ έτσι ήμουνα μέχρι την Παρασκευή!! Καθόλου διαστολή και τράχηλος ερμητικά κλειστός!! Το πήρα απόφαση και ξεκίνησα περπάτημα από το Σάββατο...προχθές μετά το περπάτημα χόρεψα για κανένα τέταρτο:tongue: και το βράδυ μετά από 9 μήνες ήρθα σε επαφή!!:rolleyes: Όλα αυτά όμως προχθές!!!!! Χθες απλά περπάτησα για μία ωρίτσα και από το απόγευμα είχα συσπάσεις....σήμερα το αίμα....

Εισαι θεα, αγαπη μου!!

1169425oabd8or7qu.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

dina δεν παιζεσαι!!! χαχα!!

helen με ενα πονο κοριτσι μου..μην αγχωνεσε μονο και κανε ΟΤΙ νομιζεις.. αν ανησυχεις και θες να πας στο νοσοκομειο καλως να πας.. το πολυ πολυ να γυρισεις παλι πισω αν και δεν το κοβω..για την ωρα περιμενε λιγακι..εγω λεω να ριξεις κανα σφουγγαρισμα..:tongue: (ενταξει..κατσε στα αυγα σου.. γεννας.. το καταφερες!)

Ταπεινη μου γνωμη ειναι να ακουσεις το γιατρο που θα σε ξεγεννησει.. Αν συνετρεχε ανησυχια θα ελεγε να πας αμεσα..

Δεν σκουπίζω απόψε.. Θα τελειώσω το σίδερο, θα απλώσω το πλυντήριο που έχω βάλει (ε, μη μουχλιάσουν και τα ρούχα) :tongue: και μετά θα καθίσω μήπως και δε συνεχιστεί κάτι, μέχρι αύριο που θα με δει ο ντόκτορ....;)

Σημασία έχει ότι αισθάνομαι τον μπέμπη, οπότε μάλλον αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται!!:rolleyes:

Εισαι θεα, αγαπη μου!!

1169425oabd8or7qu.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue: Πάω να τελειώσω το σίδερο!!!!!!!

Φιλιά κι ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπον κοριτσια για το πλακουντα δεν ειπε τιποτα όποτε φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα! Δε μου εμεινε τιποτα αλλο απο υπομονη! Απλα δε περιμενα να ακουσω απο το Χασιακο τη λέξη καισαρική!!

Εσυ Ελένη μου γιατι να ανησυχεις , το αιματακι μαλλον είναι η βλεννα ενδειξη οτι αρχιζει ο τοκετος !η αγωνια σου ειναι μεγαλη εχεις απολυτο δικιο! Εχε εμπιστοσυνη στο γιατρο σου!

dbLDp2.png

dina δεν παιζεσαι!!! χαχα!!

helen με ενα πονο κοριτσι μου..μην αγχωνεσε μονο και κανε ΟΤΙ νομιζεις.. αν ανησυχεις και θες να πας στο νοσοκομειο καλως να πας.. το πολυ πολυ να γυρισεις παλι πισω αν και δεν το κοβω..για την ωρα περιμενε λιγακι..εγω λεω να ριξεις κανα σφουγγαρισμα..:tongue: (ενταξει..κατσε στα αυγα σου.. γεννας.. το καταφερες!)

χαχα....άμα είναι να κάνω γενική όλο το σπίτι!!!!!!! Θα τον βγάλω στα πατώματα!!!!!!!!:D

Πάντως πόνους δεν έχω αλλιώς θα είχα πάει στο νοσοκομείο!!!!!!

Θα το αφήσω και βλέπουμε.........

Αν γίνει κάτι θα σας ενημερώσω!!!!!!!;)

Πριν λίγο τσάκισα μία σοκολάτα crunch την άσπρη και στο καπάκι έφαγα μισό σακουλάκι τυρογαριδάκια!!!!!!:tongue::tongue: Έχω κι άλλα τέτοια φαγώσιμα!! Επειδή μετά τη γέννα θα τα κόψω αυτά...μήπως να τα φάω όλα τώρα να μην πάνε και χαμένα?????:tongue::tongue: Πλάκα κάνω....;)

Φιλάκια!!!!!!!!

Λοιπον κοριτσια για το πλακουντα δεν ειπε τιποτα όποτε φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα! Δε μου εμεινε τιποτα αλλο απο υπομονη! Απλα δε περιμενα να ακουσω απο το Χασιακο τη λέξη καισαρική!!

Εσυ Ελένη μου γιατι να ανησυχεις , το αιματακι μαλλον είναι η βλεννα ενδειξη οτι αρχιζει ο τοκετος !η αγωνια σου ειναι μεγαλη εχεις απολυτο δικιο! Εχε εμπιστοσυνη στο γιατρο σου!

Για να πω την αλήθεια, με περίμενα με τα μαλλιά σηκωμένα να τρέχω πανικόβλητη και να μην ξέρω που να πάω....:tongue::tongue:

Επειδή έχω διαβάσει κι εγώ γι'αυτή τη βλέννα....το πήρα ήρεμα το θέμα!! Μόνο να είναι καλά ο μπέμπης μου θέλω.....

Νομίζω πως μ'αυτή τη βλέννα ο τοκετός μπορεί να πάρει και δύο μέρες....πιστεύω αύριο να ξέρω μετά την εξέταση!!!!!

Πάω να τελειώσω γιατί θα ξημερώσω!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...