Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ραμματα, αιμοροιδες πονοι, ξενυχτια... τελικα κανεις δεν πρεπει να μας αποκαλεσει το αδυναμο φυλο!

και ο ανδρας μου τα ιδια λεει πανω κατω.. και παλι καλα που θυμαται να με ευχαριστει που και που..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν και δεν θα ξαναμπω στο τρυπακι ξανα για πολλους λογους εχω ΗΔΗ να πω οτι καπως ζηλευω ολες εσας που περιμενετε να γεννησετε συντομα..

σας ζηλευω οντως και ας ξερω τον πονο και την κουραση και την αγωνια..πριν, τοτε και μετα.. αν ολα ειναι να πανε καλα τοτε ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.. και οι πονοι ξεχνιουνται..

ειμαστε φτιαγμενες για αυτο..

Ειχα παρακολουθησει πριν καιρο μια συνεντευξη ενος ηθοποιου και μπαμπα και σε ερωτηση που του εγινε ''Ποια αγαπας πιο πολυ τη γυναικα σου ή την κορη σας;;'' χωρις να το σκεφτει απαντησε ''φυσικα την κορη μας'' ....

Δεν ξερω γιατι αλλα μου κακοφανηκε...

Δεν εχω γινει ακομα μαμα για να ξερω, αλλα πιστευω αλλιως αγαπαμε το παιδι μας και αλλιως το συντροφο μας....Αφου λοιπον ειναι δυο αγαπες που μετριουνται διαφορετικα δε μπορουν να συγκριθουν.

Το παιδι το κανουμε δινουμε κ τη ζωη μας γι'αυτο και το φυσιολογικο ειναι οτι θα ερθει ο καιρος που θα φυγει μακρυα μας για να κανει τη δικη του ζωη,,, και τι θα μας μεινει;;; ο συντροφος μας!!!!!

Και φυσικα αν δεν υπηρχε ο ενας απο τους δυο μας δε θα υπηρχε το παιδι αυτο....

δεν το ειχα σκεφτει ετσι....

πολυ σωστη και συμφωνω!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

εμενα το baby space στο Ιασω μου εδωσε ενα καλο πακετακι με γενναια δωρακια..ειδικα απο κρεμουλες και απορρυπαντικα.. με εξεπληξαν κατι μικρα βολικα νεσεσερ..καλο ηταν..

του Libero το πακετο ηταν θυμα της κρισης ουτε μια πιπιλα!!χαχα!! οχι οτι θα ηθελα απλα λεω σε σχεση με το παρελθον

Καλησπέρα!!!!! Πριν σας διαβάσω, να σας πω λίγο:

Χθες είχα έντονες συσπάσεις!! Γύρω στις 5 το πρωί ξύπνησα και είχα συσπάσεις και πόνους περιόδου περίπου μέχρι τις 6 και κάτι!! Μετά κοιμήθηκα άψογα!! Όταν ξύπνησα το πρωί είδα στο σκούπισμα ροζ υγρά τα οποία ακόμα συνεχίζονται!! Δεν πανικοβλήθηκα γιατί ξέρω πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και θα πρέπει να ανησυχώ αν δω κατακόκκινο αίμα!!

Πήρα όμως και το γιατρό και μου είπε ότι μπορεί να είναι κάποια διαστολή και πως αν δεν αυξηθεί η ποσότητα ή δεν είναι κόκκινο να μην ανησυχήσω!! Για να πάω εκεί θα πρέπει είπε να έχουμε κι άλλα σημάδια όπως πόνους κλπ....:rolleyes:

Συσπάσεις έχω ακόμα αλλά όχι επίπονες!!

Α, και θέλω να πηγαίνω τουαλέτα.....άσχετα αν δεν πάω..

Δεν ξέρω αν γεννάω αύριο ή μεθαύριο αλλά με τέτοια σημάδια δε νομίζω να φτάσω να πάω με πρόκληση την επόμενη Τετάρτη 16/11...

Θα δούμε λοιπόν....

Τι λέτε όσες έχετε ξαναγεννήσει?????:confused:

Είμαι ψύχραιμη και δεν ξέρω αν πρέπει ή αν πρέπει να πανικοβληθώ!! Θέλω να πάω να σιδερώσω και να καθαρίσω....Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα ε??:confused::confused:

Aχ Ελένη εγώ δεν έχω καμία εμπειρία!!! Αλλά πιστεύω ότι πλησιάζει κ εσένα η ώρα σου!! Τι καλά!!! Τυχερούλα!!! Θα έδινα τα πάντα για να ξαναζήσω της στιγμές στο νοσοκομείο!!!

Όλα καλά να πάνε, με έναν πόνο κοπέλα μου!!!!:D:D:D:D

weBzp2.png

qUMVp3.png

Aχ Ελένη εγώ δεν έχω καμία εμπειρία!!! Αλλά πιστεύω ότι πλησιάζει κ εσένα η ώρα σου!! Τι καλά!!! Τυχερούλα!!! Θα έδινα τα πάντα για να ξαναζήσω της στιγμές στο νοσοκομείο!!!

Αχ σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!!!!!!:P

Είμαι με ένα χαζό χαμόγελο όλη την ημέρα και ο άντρας μου άστα να πάνε!!!!!!:D:D

Όχι ότι είναι μακρινή η επόμενη Τετάρτη αλλά όσο πιο σύντομα έρθει ο μπέμπης, τόσο καλύτερα για όλους μας!!!!!!!:P Και μ'αυτά τα σημάδια, μάλλον πλησιάζει η μέρα....Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω γιατί τα ροζ στο σκούπισμα ακόμα συνεχίζονται!!!!!!

Διαφημίσεις

Τι λέτε όσες έχετε ξαναγεννήσει?????:confused:

Είμαι ψύχραιμη και δεν ξέρω αν πρέπει ή αν πρέπει να πανικοβληθώ!! Θέλω να πάω να σιδερώσω και να καθαρίσω....Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα ε??:confused::confused:

Tι λεω??

Αν πας να σιδερωσεις και να καθαρισεις θα γεννησεις αποψε..χαχα!!

αληθεια σοβαρολογω.. αντε με ενα πονο κουκλα μου..εισαι ενα βημα πριν..

περιμενουμε να το μαθουμε..

μια απο τα ιδια.. αυτο θα πει ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ.. χαχα!

Γεια σας μανουλες!

Εμεις σημερα στο καρδιοτοκογραφημα μια χαρα.. Εχουμε μελλον ακομη βεβαια για γεννητουρια... Εκλεισα ραντεβου για την αλλη Τεταρτη.. Δεν εκανα υπερηχογραφημα διοτι η γιατρος ειπε οτι δεν ειναι για χορταση, καναμε πριν 2 εβδομαδες και οτι καλυτερα να κανουμε την αλλη Τεταρτη που θα ειμαστε πιο κοντα στο στοχο μας.. οποτε συμφωνησα κι εγω.. δε μου φανηκε παραλογο το επιχειρημα της.. Οταν γυρισα σπιτι, επεσα για υπνο, ειχα απειρη κουραση, οποτε και ξυπνησα τωρα...

Αριστακι, καλη εξεταση...;)

Καλα, Ελενη, σουπερ η αντιδραση σου!! Κι εγω σε θεωρητικο επιπεδο τοσο κουλ θελω να ειμαι... :rolleyes::rolleyes: για να δουμε....

SnowFlake, καλη συνεχεια με το θηλασμο.. απ'ο,τι διαβαζω ειστε σε πολυ καλο δρομο...

Αρτεμη, καμια αλλαγη ακομη??? :rolleyes:

Σημερα και μενα μου ηρθαν εκπτωτικα κουπονια για τα babylino..

Prosp, μια χαρα βλεπω ειστε.. μπραβο... Θα μαθετε γρηγορα ολοι στους νεους ρυθμους.. Οι επιστημονικες εξηγησεις της παιδιατρου φοβερες!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...