Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξερω οτι για να νοικιασεις ειναι 50 το μηνα οποτε δε συμφερει αν το θες συνεχεια! και εγω στο λητω το εχω δει.

Ναι τόσο κοστίζει όμως δεν συγκρίνεται με του εμπορίου. Αντλεί πολύ γρήγορα και πολύ καλύτερα. Είναι επαγγελματικό. Καμία σχέση με αυτά που πουλάνε. Όμως αξίζει μόνο αν κάνεις όλα τα γεύματα άντληση.

NQt5p2.png

Ναι δεν έχω παράπονό!! Όταν του λέω να της αλλάξει πάνα!!! Το κάνει με χαρά, μυρίζει μετά την πάνα της κ λέει ''μμμμ ωραία''Στο νοσοκομείο δε, όλες οι μανάδες μου λέγαν τα καλύτερα, μόνο που δεν την θήλαζε!! Έβαζε ξυπνητήρι να την ταΐσουμε κ με ξυπνούσε!!!

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κ την μαμά της μικρής ε??? χαχα, Όχι μόνο την μικρή!!!:P:p:p

αχου!!!! τι καλος μπαμπας...

δεν θελω να σε πληγωσω αλλα τωρα αυτη θα ειναι η γυναικα της ζωης του.... το εχω ζησει με τον ξαδελφο μου....λιωνει για την κορη του..

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Α! Παλι καλα που συζητησατε για θηλαστρα γιατι πρεπει να ρωτησω την μαια αν χρειαζεται να το παρω μαζι στο νοσοκομειο! Εμενα μου το εδωσε η συνυφαδα μου το θηλαστρο, ειναι της medela το mini electric...το μπουκαλακι του ειναι των 150ml και απ'οτι μου εχει πει η συνυφαδα μου ηταν καταπληκτικο....αντλουσε γαλα 4 μηνες για τον γιο της και το γαλα το εκοψε με χαπι απο μονη της...αν συνεχιζε με το θηλαστρο θα τον ταϊζε για πολυ καιρο ακομα μιας και το γαλα της δεν μειωθηκε με το θηλαστρο αυτο! Εν παση περιπτωση επειδη θεωρω οτι το μωρο πρεπει να θηλαζει κατευθειαν απο την θηλη, γιατι οσο περισσοτερο θηλαζει τοσο περισσοτερη παραγωγη θα υπαρχει! Απλα το θηλαστρο βολευει οσες δουλευουν και πρεπει να αποθηκευουν γαλα! Εγω το πηρα για καλο και για κακο γιατι μπορει να χρειαστει να φυγω απο το σπιτι καποια στιγμη οποτε πισω καποιος πρεπει να ταϊσει τον μπεμπακο!

Παντως της medela φημιζονται για τα καλυτερα της αγορας! Ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα κανουν καλη δουλεια!

Ματινακι αχρειαστο να σου ειναι αλλα αφο το εχεις κρατα το μαζι σε περιπτωση υπερπαραγωγης (συμφορησης) θα κανει μια χαρα τη δουλεια του και αν κατσει καμια περιεργη φαση οπως η δικη μου η εχεις καποιο αλλο θεμα παντα χρησιμο θα ειναι.. ειναι καλο το Mini electric.. δεν ξερω για ποσες εντατικες αντλησεις οπως το swing αλλα ξερω οτι ειναι καλο.

Ειχα παρακολουθησει πριν καιρο μια συνεντευξη ενος ηθοποιου και μπαμπα και σε ερωτηση που του εγινε ''Ποια αγαπας πιο πολυ τη γυναικα σου ή την κορη σας;;'' χωρις να το σκεφτει απαντησε ''φυσικα την κορη μας'' ....

Δεν ξερω γιατι αλλα μου κακοφανηκε...

Δεν εχω γινει ακομα μαμα για να ξερω, αλλα πιστευω αλλιως αγαπαμε το παιδι μας και αλλιως το συντροφο μας....Αφου λοιπον ειναι δυο αγαπες που μετριουνται διαφορετικα δε μπορουν να συγκριθουν.

Το παιδι το κανουμε δινουμε κ τη ζωη μας γι'αυτο και το φυσιολογικο ειναι οτι θα ερθει ο καιρος που θα φυγει μακρυα μας για να κανει τη δικη του ζωη,,, και τι θα μας μεινει;;; ο συντροφος μας!!!!!

Και φυσικα αν δεν υπηρχε ο ενας απο τους δυο μας δε θα υπηρχε το παιδι αυτο....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Προσπάκι μην απογοητεύεσαι! Μην ξεχνάς τα μωρά προσαρμόζονται πιο εύκολα απ' όσο νομίζουμε. Είναι στο δικό σου μυαλό και στο άγχος που έχεις μην τυχών και δεν τα καταφέρεις με το θηλασμό. Χαλάρωσε! Δεν θα πάθει τίποτα για τρεις μέρες θα ξαναπροσαρμοστεί. Όσο για την υπνηλία που έχει ο μπέμπης είναι λόγο ίκτερου και όχι απ' το γάλα κατά τη γνώμη μου απ' όσα ξέρω.

Όσο για τη μικρή είναι φυσικό αυτό που γίνεται. Έχασε την αποκλειστικότητα. Δεν είναι λίγο. Εσύ μην έχεις ενοχές!! Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Και λάθη θα κάνεις και κάποιες στιγμές θα αγανακτήσεις και θα θυμώσεις και...και... δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να νιώσεις! Είσαι άνθρωπος δεν είσαι μηχανή. Τέλειες μαμάδες δεν υπάρχουν!!! Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και ότι γίνεται. Καμιά φορά δεν γίνεται να κάνουμε και όσα θα θέλαμε.

Είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς! Το εννοώ!!

καθοτι ανουσια τελειομανης και πεισματαρα -ξεροκεφαλη - εμμονικη με οτι κανω οταν μου συμβαινει κατι το κλωθογυριζω μεχρι να με σιχαθει το συμπαν..

σημερα ρωτησα τη παιδιατρο αν υπαρχει προβλημα που βαζω το μωρο στο στηθος για 2 λεπτα μονο και μετα πινει σχεδον ολο το ξενο γαλα και η απαντηση της ηταν οτι " ειπαμε δεν θα θηλαζεις 3 μερες.." και στο γιατι ειναι κακο να μπει στο στηθος εστω το πολυ 2 λεπτα η απαντηση ηταν : "ετσι, ειναι τεχνασμα.."

πολυυυυυ επιστηνομικη αναλυση..

παντα με επιφυλαξη το λεω αλλα μαλλον δεν ξερει και αυτη τι της γινεται..

εγω σημερα εβαλα τον μικρο σε ενα σημειο που επιτελους βρηκα στο δωματιο να το βλεπει το φυσικο φως και για καμια ωρα οσο βγηκε ο ηλιος το χτυπαγε νταλα, δινω το ξενο, αντλω αν και τα κανα μπαχαλο και αντι για καθε 2-3 ωρες κατεβαζω καθε 4 δυστυχως γιατι ειτε με πηρε ο υπνος το βραδυ ειτε δεν προλαβαινα αφου επρεπε να φροντιζω και τον μικρο και τη μικρη (ημουν μονη σημερα στο σπιτι)

τελος παντων ΕΛΠΙΖΩ οτι την Παρασκευη η μετρηση θα χει πτωση.. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ....και μετα βουρ θα ξαναθηλασω και οσο δεν θα με ενοχλει δεν θα ξανα ασχοληθω με το θεμα.. ο ικτερος αλλωστε κανει και κανα 3 μηνο να φυγει απο τα μωρα..

τελος παντων ΟΠΩΣ και να εχει σας ευχαριστω ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ την υποστηριξη..

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... Ας γεννησει καμια να χαιρομαστεεεε!!!

Συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι τo swing της medela. Η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι 150 ευρώ στο Λητώ. Αν όμως κάποια δεν μπορεί να θηλάσει απ' το στήθος και αντλεί όλα τα γεύματα καλύτερα να νοικιάσει.

επειδη νοικιαζα απο τον 4ο μηνα μεχρι τον 9ο συμφερει να αγορασεις το swing.. αν δηλαδη ειναι να αντλεις πολυμηνα δεν συμφερει το ενοικιο αν οι τιμες που ηταν το 2009 ισχυουν (60 το μηνα)

150 ευρω ειναι η σταθερη του τιμη, παιρνει και μπαταρια, χωραει παντου, λιγο θορυβο η τρομπα κανει αλλα κανω οτι δεν ακουω..χαχα!!

Εμείς είμαστε εδώ ε??? Έχουμε ανάγκη την δυναμική προσπ φέρε την πίσω!!

αντε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. και ειμαι και λεχωνα (Παρεπιμπτοντως!!)... σνιφ σνιφ σνιφ.. συγκινηθηκα!! :oops:

Δημητρα μακαρι να εχει πεσει ο ικτερος μεχρι την Παρασκευη να ησυχάσετε...

Αλλα κ αυτη η παιδιατρος ρε παιδακι μου τι απαντησεις ειναι αυτες;;

Μα εγω συνεχιζω να αναρωτιεμαι ΓΙΑΤΙ το γαλατακι της μαμας να μην κανει καλο στην περιπτωση αυτη...

Και κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει κ δεν ξερω αν θα μπορουσε να μου απαντησει καποια, ο ικτερος πανω απο τα επιτρεπτα ορια που οδηγει; σε τι κανει κακο στο μωρο;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγώ χθες κουραστικά πολύ, κορίτσια θέλει πολύ υπομονή!!!

Απο της 9 κ μισή μέχρι τα μεσάνυχτα!!! Την είχα στο στήθος!! Την έπαιρνε ο ύπνος κ μόλις την έβγαζα ξυπνούσε κ πάλι από την αρχή, πονούσα κ πολύ!!!

Μετά μας πήρε ο ύπνος κ της 2!!! Την έβγαλε ο Βάιος σιγά σιγά κ δεν ξανά ξύπνησε μέχρι της 4!!

υπομονη, κουραγιο... ειδικα εσυ που εισαι στην αρχη αφου μαθαινει τωρα να πιανει τη θηλη.. μπραβο ομως που προσπαθεις εντατικα..

ειμαι βεβαιη οτι ολα θα πανε καλα πολυ συντομα..

θα παιξουν τα νευρα σου καποια στιγμη, στο εγγυομαι αλλα η αγαπη και η αφοσιωση σου θα ανταμειφθουν με τον καλυτερο τροπο.. θα με θυμηθεις..

παντως σας το λεω ειλικρινα.. οι θηλες θα πονεσουν στις περισσοτερες απο λιγο εως πολυ.. θελουν φροντιδα.. μην το ξεχνατε..

επισης για οσες γεννησετε φυσιολογικα θα χετε και ενα πακετακι με τα ραμματα συν τις αιμορροειδες σε οποιες θα βγαλετε.. μην πειτε οτι δεν τα ειπαμε.. ζητω τα παυσιπονα..

εμενα τωρα με τραβανε τα ραμματα οταν ειμαι ωρα ορθια και οπως και στην κορη μου ετσι και τωρα μαλλον εχω μετατοπιση του κοκαλου που ειναι στην ηβη και πααααααλι με ενοχλει κατα τη ουρηση οπως και στην αλλη λοχεια μου.. αλλα εχω μελλον για να θρεψουν τα ραμματακια.. με επιβλεπει ο συζυγος για τη πορεια μου..χαχα!! (αυτο θα πει συνεργασια ομως!!!!)

Δημητρα μακαρι να εχει πεσει ο ικτερος μεχρι την Παρασκευη να ησυχάσετε...

Αλλα κ αυτη η παιδιατρος ρε παιδακι μου τι απαντησεις ειναι αυτες;;

Μα εγω συνεχιζω να αναρωτιεμαι ΓΙΑΤΙ το γαλατακι της μαμας να μην κανει καλο στην περιπτωση αυτη...

Και κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει κ δεν ξερω αν θα μπορουσε να μου απαντησει καποια, ο ικτερος πανω απο τα επιτρεπτα ορια που οδηγει; σε τι κανει κακο στο μωρο;

δεν εχω ιδεα ουτε για το τι κανει οταν ειναι πανω απο 18 (τοτε βασικα θεωρειται σοβαρος ικτερος ο οποιος εχει να κανει με ηπατικες παθησεις) και ποιος ο ρολος του μητρικου θηλασμου..

ενοχοποιειται ουσιαστικα αλλα δεν ειναι τιποτε αποδεδειγμενο..αρα εκατο γνωμες να παρεις εκατο διαφορετικα πραγματα θα ακουσεις..

την παιδιατρο θα την αλλαξω ουτως η αλλως μολις μεγαλωσει λιγο ο μικρος..το λεω απο περσι μετα απο κατι χαζομαρες..

Ειχα παρακολουθησει πριν καιρο μια συνεντευξη ενος ηθοποιου και μπαμπα και σε ερωτηση που του εγινε ''Ποια αγαπας πιο πολυ τη γυναικα σου ή την κορη σας;;'' χωρις να το σκεφτει απαντησε ''φυσικα την κορη μας'' ....

Δεν ξερω γιατι αλλα μου κακοφανηκε...

Δεν εχω γινει ακομα μαμα για να ξερω, αλλα πιστευω αλλιως αγαπαμε το παιδι μας και αλλιως το συντροφο μας....Αφου λοιπον ειναι δυο αγαπες που μετριουνται διαφορετικα δε μπορουν να συγκριθουν.

Το παιδι το κανουμε δινουμε κ τη ζωη μας γι'αυτο και το φυσιολογικο ειναι οτι θα ερθει ο καιρος που θα φυγει μακρυα μας για να κανει τη δικη του ζωη,,, και τι θα μας μεινει;;; ο συντροφος μας!!!!!

Και φυσικα αν δεν υπηρχε ο ενας απο τους δυο μας δε θα υπηρχε το παιδι αυτο....

Συμφωνώ απόλυτα!!!

NQt5p2.png

οπως επισης μου κακοφαινεται οταν ακουω ηθοποιους πχ προσφατα τη Νικολεττα Βλαβιανου η παλαιοτερα τον Σπυρο Παπαδοπουλο να λενε αυτο που αγαπω περισσοτερο στη ζωη μου ειναι η δουλεια μου.. απαντωντας στο διλλημα οικογενεια η δουλεια (περικλειοντας τα παιδια τους βεβαια)

η δε Βλαβιανου στην ερωτηση τι θυσιασε για το παιδι της ειπε ¨τη ζωη μου ολοκληρη¨... :cool::lol:

αχ κατι μετανοιωμενες που κυκλοφορουν...

αλλη η αγαπη για τον συζυγο αλλη η αγαπη για τα παιδια μας..

οσοι ψαχνουν να κανουν παιδια για να βιωσουν την αγαπη τοτε λαθος που τα κανουν.. εχουν χασει το νοημα και μονο καταπιεση στο μελλον θα προσφερουν με οποια σχετικη μορφη..απωθημενων δρασεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...