Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!

σε φρεσκομανουλες κ μελουσες!!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!

χτες δεν προλαβα να μπω ειχα κοσμο στο σπιτι

πουφ...!!κουραστικα...λιγο...

προσπ ολα καλα θα πανε με τον μικρο αφου

τον θηλασμο τον παιζεις στα δαχτυλα θα επανελθει,

οσο για την μικρη λογικα θελει τον χρονο της....

αχ!!δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα...

τα λεμε αργοτερα....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια και μπεμπακια! Τι κανετε? Μία και σημερα...φτανει η παρασκευη....γιουπι!!!!!! Σημερα θα παρω τηλ. την μαια για καποιες τελευταιες ερωτησεις που εχω, θα μαζεψω βιβλιαρια και την ληξιαρχικη πραξη γαμου και ειμαστε κομπλε...ουφ, αιωνας μου φανηκε αυτη η εβδομαδα.....

Αρχισα να σας διαβαζω και ειδα κατι για την Σοφια που δεν ηξερα...τι ειχε συμβει με την κορη της? Απ'τα συμφραζομενα καταλαβα οτι περιμενε καποια αποτελεσματα τα οποια βγηκαν πολυ καλα τελικα και ειναι ολα μια χαρα!

Σοφια μου παντα καλα αποτελεσματα να εχει η κορουλα σου, και οσο για τον τριμηνο ελεγχο ειναι το λιγοτερο! Παντα γερη να ειναι και ολοι σας βεβαια! Συγχωρεσε με αλλα δεν ειχα διαβασει τι ειχε συμβει και η αληθεια ειναι οτι ουτε τωρα ξερω...απλα ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!

Να σας ευχαριστησω και τις υπολοιπες για τα χρονια πολλα και τις ευχες σας!

Αρετη-ελενη να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και ολους τους υπολοιπους που γιορταζαν...ευχαριστουμε για το κερασμα!

Προσπ μου υπομονη...δεν σε φοβαμαι η αληθεια ειναι θα τα καταφερετε μια χαρα με τον μπεμπη να θηλασει και παλι! Αλλα εχω μια απορια...ο ικτερος απο το μητρικο γαλα ειναι ακινδυνος...γιατι να τον κοψεις? Εκτος κι αν εχασα κανενα επεισοδιο στο ενδιαμεσο και λεω βλακειες τωρα..! Οσο για την μικρη σιγα σιγα θα συνηθισει την παρουσια του μπεμπη στο σπιτι...ειναι λογικο να ζηλευει...ολο αυτον τον καιρο ειχε την αποκλειστικοτητα οποτε τωρα βλεπει οτι μοιραζεται η αγαπη και της βγαινει επιθετικοτητα!

Αννα μου πολυ συγκινηθηκα με την κορουλα σου που σβηνει τις μερες που θα σε δει! Αχχχχχ.....τι τελειο συναισθημα παντως...σου δινει τοσο κουραγιο η αγαπη της!

Ξεχασα σε ποια αλλη ηθελα να αναφερθω...παμε παλι πισω να τα ξαναδιαβασω αλλη μια φορα για να τα εμπεδωσω...

Α! Παλι καλα που συζητησατε για θηλαστρα γιατι πρεπει να ρωτησω την μαια αν χρειαζεται να το παρω μαζι στο νοσοκομειο! Εμενα μου το εδωσε η συνυφαδα μου το θηλαστρο, ειναι της medela το mini electric...το μπουκαλακι του ειναι των 150ml και απ'οτι μου εχει πει η συνυφαδα μου ηταν καταπληκτικο....αντλουσε γαλα 4 μηνες για τον γιο της και το γαλα το εκοψε με χαπι απο μονη της...αν συνεχιζε με το θηλαστρο θα τον ταϊζε για πολυ καιρο ακομα μιας και το γαλα της δεν μειωθηκε με το θηλαστρο αυτο! Εν παση περιπτωση επειδη θεωρω οτι το μωρο πρεπει να θηλαζει κατευθειαν απο την θηλη, γιατι οσο περισσοτερο θηλαζει τοσο περισσοτερη παραγωγη θα υπαρχει! Απλα το θηλαστρο βολευει οσες δουλευουν και πρεπει να αποθηκευουν γαλα! Εγω το πηρα για καλο και για κακο γιατι μπορει να χρειαστει να φυγω απο το σπιτι καποια στιγμη οποτε πισω καποιος πρεπει να ταϊσει τον μπεμπακο!

Παντως της medela φημιζονται για τα καλυτερα της αγορας! Ειναι λιγο ακριβουτσικα αλλα κανουν καλη δουλεια!

Αρχισα να σας διαβαζω και ειδα κατι για την Σοφια που δεν ηξερα...τι ειχε συμβει με την κορη της? Απ'τα συμφραζομενα καταλαβα οτι περιμενε καποια αποτελεσματα τα οποια βγηκαν πολυ καλα τελικα και ειναι ολα μια χαρα!

Σοφια μου παντα καλα αποτελεσματα να εχει η κορουλα σου, και οσο για τον τριμηνο ελεγχο ειναι το λιγοτερο! Παντα γερη να ειναι και ολοι σας βεβαια! Συγχωρεσε με αλλα δεν ειχα διαβασει τι ειχε συμβει και η αληθεια ειναι οτι ουτε τωρα ξερω...απλα ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!

Ματίνα μου καλημέρα,

η κόρη μου είχε παρουσιάσει μια δυσπλασία στον τράχηλο και έκανε επέμβαση βγήκε και η ιστολογική εξέταση και ευτυχώς όλα καλά.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

χαλια μαυρα ειμαι να σκασω..

ο μικρος εχει ικτερο παλι 14 και η καθολικη εντολη ειναι να διακοψω τον θηλασμο για 3 μερες μεχρι δηλαδη την Παρασκευη..

Προσπάκι μην απογοητεύεσαι! Μην ξεχνάς τα μωρά προσαρμόζονται πιο εύκολα απ' όσο νομίζουμε. Είναι στο δικό σου μυαλό και στο άγχος που έχεις μην τυχών και δεν τα καταφέρεις με το θηλασμό. Χαλάρωσε! Δεν θα πάθει τίποτα για τρεις μέρες θα ξαναπροσαρμοστεί. Όσο για την υπνηλία που έχει ο μπέμπης είναι λόγο ίκτερου και όχι απ' το γάλα κατά τη γνώμη μου απ' όσα ξέρω.

Όσο για τη μικρή είναι φυσικό αυτό που γίνεται. Έχασε την αποκλειστικότητα. Δεν είναι λίγο. Εσύ μην έχεις ενοχές!! Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Και λάθη θα κάνεις και κάποιες στιγμές θα αγανακτήσεις και θα θυμώσεις και...και... δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσες να νιώσεις! Είσαι άνθρωπος δεν είσαι μηχανή. Τέλειες μαμάδες δεν υπάρχουν!!! Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και ότι γίνεται. Καμιά φορά δεν γίνεται να κάνουμε και όσα θα θέλαμε.

Είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς! Το εννοώ!!

NQt5p2.png

Καλημερα κοριτσακια! Ματίνα απο οτι καταλαβα πιο πριν απο μενα θα γεννησεις! εγω στο τελος θα εχω την εγκυμοσυνη του ελεφαντα!!!!!

¨οσο για το θηλαστρο είμαι αναμεσα στο Medela και της Avent. Μεσα στο νοσοκομειο εχουν οποτε μετα θα στειλω τον αντρα μου!ε ρε τι εχει να τραβηξει!!;)

dbLDp2.png

Καλημερα γλυκουλες!!!

Ματινα μου περασαν οι μερες και σε λιγο θα εχεις το μπεμπη σου αγκαλιτσα!!

Αρτεμη δεν πειραζει 2 μερες πανω 2 μερες κατω σημασια εχει το αποτελεσμα!Σε 3-4 μερες θα παραλαβεις το ομορφοτερο δωρο...

Ντινα περιμενουμε νεα απο το γιατρο...

Εγω εχω το απογευμα ραντεβου!!!:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

το καλο θηλαστρο ειναι το ηλεκτρικο τυπου swing medela αλλα ειναι χρησιμο σε περιπτωσεις τακτικης αντλησης οπως κανω εγω τωρα (εχω να κανω 25 αντλησεις των 100 ml να καταλαβεις..) κοστιζει γυρω στα 150 ευρω (τιμη 2009)

Συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι τo swing της medela. Η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι 150 ευρώ στο Λητώ. Αν όμως κάποια δεν μπορεί να θηλάσει απ' το στήθος και αντλεί όλα τα γεύματα καλύτερα να νοικιάσει.

NQt5p2.png

Συμφωνώ ότι το καλύτερο είναι τo swing της medela. Η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι 150 ευρώ στο Λητώ. Αν όμως κάποια δεν μπορεί να θηλάσει απ' το στήθος και αντλεί όλα τα γεύματα καλύτερα να νοικιάσει.

Ξερω οτι για να νοικιασεις ειναι 50 το μηνα οποτε δε συμφερει αν το θες συνεχεια! και εγω στο λητω το εχω δει.

Ντινα και Αριστεα περιμενουμε νεα λοιπον!

Λεω να παω για κανα περπατημα μηπως και...:rolleyes:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Δήμητρα μου χθες βγήκα ξαφνικά από το καφέ κ δεν ειδα την απαντηση σου!!! :-(:sad::-(

Αχ Δήμητρα μην στεναχωριέσαι καλέ!!!

Τι είπαμε???

Αφού εσυ αντέχεις!!! Δεν σε φοβάμαι! Από ότι διαβάζω στο parents στο θέμα που άνοιξες όλα αισιόδοξα φαίνονται!! Για 3 μέρες είναι μόνο! Αφού τα έχεις όλα δρομολογήσει!!

Πέρνα κ λίγο χρόνο με την μικρή που το έχει ανάγκη!! Ας βοηθήσουν και οι άλλοι λίγο!!! ΜΗΝ τα φορτώνεις όλα στους ώμους σου!!!

Εμείς είμαστε εδώ ε??? Έχουμε ανάγκη την δυναμική προσπ φέρε την πίσω!!

Happy%20Hug%20Day%20%28108%29.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Εγώ χθες κουραστικά πολύ, κορίτσια θέλει πολύ υπομονή!!!

Απο της 9 κ μισή μέχρι τα μεσάνυχτα!!! Την είχα στο στήθος!! Την έπαιρνε ο ύπνος κ μόλις την έβγαζα ξυπνούσε κ πάλι από την αρχή, πονούσα κ πολύ!!!

Μετά μας πήρε ο ύπνος κ της 2!!! Την έβγαλε ο Βάιος σιγά σιγά κ δεν ξανά ξύπνησε μέχρι της 4!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπερα snowflake....

Μεχρι να μπειτε σ'ενα προγραμμα θελει πολυυυ υπομονη,,, αλλα και μετα ερχονται άλλα!! Δε νομιζω οτι απο δω κ στο εξης θα εχουμε ηρεμια....

Βοηθαει κ ο μπαμπας οσο μπορει ε;;:D:D;)

Ναι δεν έχω παράπονό!! Όταν του λέω να της αλλάξει πάνα!!! Το κάνει με χαρά, μυρίζει μετά την πάνα της κ λέει ''μμμμ ωραία''Στο νοσοκομείο δε, όλες οι μανάδες μου λέγαν τα καλύτερα, μόνο που δεν την θήλαζε!! Έβαζε ξυπνητήρι να την ταΐσουμε κ με ξυπνούσε!!!

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κ την μαμά της μικρής ε??? χαχα, Όχι μόνο την μικρή!!!:P:p:p

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αυτο ελειπε.... να ξεχναει τη γυναικα του, που του εκανε το ομορφοτερο δωρο!!

Αλλα νομιζω τωρα στην αρχη η μικρουλα θα εχει το μονοπωλειο της προσοχης κ των 2 σας.....

Αχ, αντε να ερθει κ η σειρα μας.....:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...