Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να αυτο ειναι κατι που δεν εχω κανει...

Αυριο λεω να παρω εναν παιδιατρο που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας....

Δεν τον ξερω, ουτε μας εχει συστησει κανεις...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καμία αλλαγη όμως!!! Τετοια αναισθησία πια? Ποτε θεωρειται καλο ενα καρδιοτ/μα εννοω η εξέταση. και επίσης σκεφτομαι για θηλαστρο ηλεκτρικό ή χειροκίνητο?:confused::confused:

το καλο θηλαστρο ειναι το ηλεκτρικο τυπου swing medela αλλα ειναι χρησιμο σε περιπτωσεις τακτικης αντλησης οπως κανω εγω τωρα (εχω να κανω 25 αντλησεις των 100 ml να καταλαβεις..) κοστιζει γυρω στα 150 ευρω (τιμη 2009)

αν προκειται για απλη αποσυμφορηση κανει την ιδια δουλεια αλλα πιο κουραστικα το χειροκινητο το οποιο ειναι και οικονομικο .. σε οποια περιπτωση λογικα το μαιευτηριο θα χει να σου δωσει για να αποσυμφοριστεις σε ωρα αναγκης ειδαλλως μπορεις να στειλεις τον ανδρα σου εκ των υστερων να το αγορασει αν χρειαστει..κανε ερευνα αγορας.

κοριτσια σας ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας λογια..

προεχει να τελειωσει το θεμα ικτερου του μπεμπη και να μπω στη σειρα μου με το θηλασμο.. η μικρη ειναι ενα ζητημα το οποιο κατα καιρους θα μας απασχολει αφου οι αντιδρασεις μακροπροθεσμα θα εκτονωνονται..

για την ωρα αντλω καθε 3 ωρες, ξυπναμε με τα χιλια ζορια τον μικρουλη αφου πιστευω οτι το ξενο γαλα τον αποκοιμιζει εντελως και ο μπαμπας τον ταιζει ενω εγω τον βαζω λιγο στο στηθος και τον αφηνω να θηλασει ισα για την επαφη..

ειμαι τρομερα κουρασμενη, μολις σιδερωσα καμποσα μωρουδιακα, ο ανδρας μου κανει μπανιο τη μικρη και θα παω να της διαβασω κανα παραμυθι για καληνυχτα.. μετα θα αναλαβω παλι τον μικρο και μολις κοιμηθει θα ξεραθω και εγω μεχρι να ξαναπρεπει να αντλησω..

αυτα..

το καλο θηλαστρο ειναι το ηλεκτρικο τυπου swing medela αλλα ειναι χρησιμο σε περιπτωσεις τακτικης αντλησης οπως κανω εγω τωρα (εχω να κανω 25 αντλησεις των 100 ml να καταλαβεις..) κοστιζει γυρω στα 150 ευρω (τιμη 2009)

αν προκειται για απλη αποσυμφορηση κανει την ιδια δουλεια αλλα πιο κουραστικα το χειροκινητο το οποιο ειναι και οικονομικο .. σε οποια περιπτωση λογικα το μαιευτηριο θα χει να σου δωσει για να αποσυμφοριστεις σε ωρα αναγκης ειδαλλως μπορεις να στειλεις τον ανδρα σου εκ των υστερων να το αγορασει αν χρειαστει..κανε ερευνα αγορας.

Για το Μεντελα ελεγα και εγω ή το Αβεντ γιατι θα το χρειαστω σιγουρα!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας λογια..

προεχει να τελειωσει το θεμα ικτερου του μπεμπη και να μπω στη σειρα μου με το θηλασμο.. η μικρη ειναι ενα ζητημα το οποιο κατα καιρους θα μας απασχολει αφου οι αντιδρασεις μακροπροθεσμα θα εκτονωνονται..

για την ωρα αντλω καθε 3 ωρες, ξυπναμε με τα χιλια ζορια τον μικρουλη αφου πιστευω οτι το ξενο γαλα τον αποκοιμιζει εντελως και ο μπαμπας τον ταιζει ενω εγω τον βαζω λιγο στο στηθος και τον αφηνω να θηλασει ισα για την επαφη..

ειμαι τρομερα κουρασμενη, μολις σιδερωσα καμποσα μωρουδιακα, ο ανδρας μου κανει μπανιο τη μικρη και θα παω να της διαβασω κανα παραμυθι για καληνυχτα.. μετα θα αναλαβω παλι τον μικρο και μολις κοιμηθει θα ξεραθω και εγω μεχρι να ξαναπρεπει να αντλησω..

αυτα..

Καλη δύναμη και να ξερεις οτι καιι εσυ μας δίνεις κουράγιο!;)

dbLDp2.png

Για το Μεντελα ελεγα και εγω ή το Αβεντ γιατι θα το χρειαστω σιγουρα!

το swing ειναι πολυ καλο υπαρχει και το symphony αλλα δεν ξερω ποια αλλα μοντελα εχουν βγει απο τη medela.. οσο για την ameda μονο τα νοσοκομειακα της ξερω επειδη τα χω δουλεψει, κατα τ αλλα δεν εχω ιδεα..

παω να βαλω αποστειρωση...(πφ! απιστευτο μου φαινεται αυτο που κανω..!!:-(:rolleyes:)

Καλη δύναμη και να ξερεις οτι καιι εσυ μας δίνεις κουράγιο!;)

να εισαι καλα..

Αρτεμη θα πας με προκληση? δεν εχω διαβασει? αντε και εχεις φαει ολο το γαιδαρο καημενουλα μου..

το swing ειναι πολυ καλο υπαρχει και το symphony αλλα δεν ξερω ποια αλλα μοντελα εχουν βγει απο τη medela.. οσο για την ameda μονο τα νοσοκομειακα της ξερω επειδη τα χω δουλεψει, κατα τ αλλα δεν εχω ιδεα..

παω να βαλω αποστειρωση...(πφ! απιστευτο μου φαινεται αυτο που κανω..!!:-(:rolleyes:)

Ελα Δημητρα υπομονη, για λιγες μερες θα ειναι μονο!!

Μετα θα ξαναπατε για να του μετρησουν τον ικτερο ή δε χρειαζεται;;;;

να εισαι καλα..

Αρτεμη θα πας με προκληση? δεν εχω διαβασει? αντε και εχεις φαει ολο το γαιδαρο καημενουλα μου..

Μου ειπε οτι αν μεχρι τη Παρασκευη ο τραχηλος δεν εχει καμια αλλαγη θα με παει με καισαρικη

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Ελα Δημητρα υπομονη, για λιγες μερες θα ειναι μονο!!

Μετα θα ξαναπατε για να του μετρησουν τον ικτερο ή δε χρειαζεται;;;;

θα παμε παλι το Σαββατο.. μια κοπελα σε αντιστοιχο ποστ παντως που ανοιξα στο parents μου ειπε καποια πραγματα καθησυχαστικα σχετικα με το θεμα του θηλασμου συνδυαστικα με τη φορμουλα διοτι εστω και σε αυτο το σημειο με προβληματιζε η απολυτη αποχη.. επιμενω στην σκεψη να θηλαζει λιγα λεπτα για να μην χαθει η επαφη και οχι τοσο για σιτιση..

βεβαια η φορμουλα επειδη ειναι πιο βαρυας συστασης τον εχει ριξει σε απιστευτο ληθαργο..

αντε να δουμε και να μου ζωηρεψει το πουλακι μου..

Artemh με το καλο λοιπον.. οπως ερθουν, καλως να ρθουν!

Ευχαριστω παρα πολυ το τσεκαρα!:P

dbLDp2.png

κοριτσάκια παω να ξαπλωσω και να δω ραδιοαρβυλα!

Φιλακια πολλα σε όλες

Καληνυχτα κοριτσι μου!!!!

Παω και γω να ξαπλωσω σιγα σιγα γιατι η μεση μου δε μου τα λεει καλα τελευταια.....

good-night_2.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...