Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καμία αλλαγη όμως!!! Τετοια αναισθησία πια? Ποτε θεωρειται καλο ενα καρδιοτ/μα εννοω η εξέταση. και επίσης σκεφτομαι για θηλαστρο ηλεκτρικό ή χειροκίνητο?:confused::confused:

Απο τις λειψες γνωσεις μου λεω οτι ενα καρδιοτοκογραφημα θεωρειται καλο οταν δειχνει οτι το παιδι εχει μια φυσιολογικη κινητικοτητα και οι συσπασεις της μητρας ειναι αναλογες και αντιστοιχες της κυησης.. Μπορει οταν το κανουμε το μωρο μας να κοιμαται.. αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει προβλημα.. απλα θα πρεπει να το επαναλαβουμε με ξυπνιο μωρο..

Αν επαιρνα εγω θα επαιρνα ηλεκτρικο... Τοσο απο αποψη αποδοσης οσο και απο αποψη εξοικονομησης χρονου...

Παω για το περπατημα μου, τα λεμε αργοτερα.. πολλα φιλια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γ

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εγω περιμενω τον αλλο μηνα να γεννηθη ο μπεμπης να τον παρω αγκαλιτσα.ειμαι σχεδον 33 εβδομαδων και μετρω τις μερες.

Καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό η άφιξη του μπέμπη σας στη ζωή σας!!!!!!!!!!!:P:p

Για πες, πότε έχεις ΠΗΤ και που θα γεννήσεις για να σε βάλει στη λίστα η γραμματεύς Αριστέα!!:D

Α και μην ξαναπείς ότι μας μαύρισες!!!!! Εδώ δεν είμαστε μόνο για γέλια κλπ...αλλά για ΟΛΑ!!!!;)

Μπραβο Ελενη μου!! Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω.. οπως και ολα τα κοριτσια εδω.. Ολες για μια και μια για ολες!!!

images.jpg

Απο τις λειψες γνωσεις μου λεω οτι ενα καρδιοτοκογραφημα θεωρειται καλο οταν δειχνει οτι το παιδι εχει μια φυσιολογικη κινητικοτητα και οι συσπασεις της μητρας ειναι αναλογες και αντιστοιχες της κυησης.. Μπορει οταν το κανουμε το μωρο μας να κοιμαται.. αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει προβλημα.. απλα θα πρεπει να το επαναλαβουμε με ξυπνιο μωρο..

Αν επαιρνα εγω θα επαιρνα ηλεκτρικο... Τοσο απο αποψη αποδοσης οσο και απο αποψη εξοικονομησης χρονου...

Και εγω για ηλεκτρικό λεω(ακριβα ρε παιδί μου). Αρα πριν την εξεταση λεω να φαω κατι(οχι οτι δε θα ετρωγα).;)

dbLDp2.png

Καμία αλλαγη όμως!!! Τετοια αναισθησία πια? Ποτε θεωρειται καλο ενα καρδιοτ/μα εννοω η εξέταση. και επίσης σκεφτομαι για θηλαστρο ηλεκτρικό ή χειροκίνητο?:confused::confused:

Εμένα στο νοσοκομείο το nst διαρκεί περίπου 12-15 λεπτά!!:mad::x Τραγικό??? Τι συμπέρασμα να βγάλεις μέσα σε τόσο λίγο χρόνο?? Γι'αυτό και τις δύο φορές που έκανα nst στο νοσοκομείο με έβαλαν να το επαναλάβω γιατί δεν έβγαινε καλό....και καλά!!:mad: Άσε που το ένιωθα το μωρό να κινείται (όχι τρελά) και το μηχάνημα δεν το έδειχνε!!

Δεν αγχώθηκα όμως γιατί στον εξωτερικό μου γιατρό πάντα βγαίνει καλό και φυσικά τα μηχανήματά του είναι πιο αξιόπιστα!!

Όταν ρώτησα το γιατρό μου (τον ιδιώτη), πόσο αξιόπιστο είναι το nst αφού διαρκεί λίγη ώρα, μου είπε πως αυτός δεν το βάζει με συγκεκριμένη διάρκεια αλλά μέχρι να αρχίσει να κινείται το μωρό!! Κι έτσι είναι γιατί την προηγούμενη φορά με είχε επάνω στο μηχάνημα για 50'....το πρώτο τέταρτο το μωρό ψιλοκινούνταν...μετά όμως δε σταμάτησε!! Φανταστείτε λοιπόν να είχε διακόψει την εξέταση στο πρώτο τέταρτο??;)

Και όπως μου είπε...τα μωρά, όπως κι εμείς κοιμούνται...οπότε μην περιμένουμε να τα αισθανόμαστε 24 ώρες το 24ωρο....αρκεί να τα αισθανόμαστε!!!!!!

Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι θήλαστρο να πάρω!! Είχα πάρει ένα χειροκίνητο αλλά το επέστρεψα για να πάρω ένα μετά τη γέννα!!

Είδα τη νύφη μου όμως που έχει χειροκίνητο και μια χαρά κάνει τη δουλειά της...απλά η άντληση ίσως διαρκεί περισσότερο απ'ότι με ένα ηλεκτρικό και είναι πιο κουραστική!!

Είναι ανάλογα και με τη συχνότητα που θα το χρησιμοποιείς βέβαια!! Αν είναι για περιστασιακή χρήση, μια χαρά είναι και το χειροκίνητο!!;)

Θα γεννήσεις με το καλό και θα δεις τι θα σου χρειαστεί!! Οπότε στείλε τότε τον αντρούλη σου να σου πάρει ένα!! Εγώ, έτσι θα κάνω!!;)

Διαφημίσεις

Καλό περπάτημα!!!!!!!!!!:D

Δε σας προλαβα...

Ειχαμε παει στο σουπερ να κανουμε τα ψωνια μας σε μεγαλες ποσοτητες ωστε να μη χρειαστει να βγαινει συχνα ο αντρας μου παρα μονο για ψιλοπραγματα κ μαναβικη!!

Πηρα και υλικα για γαλακτομπουρεκο που τρελαινομαι κ εχω καιρο να κανω!!

Οποτε κερναω γλυκακι αυριο το απογευμα!!!!!

post-3-127644308536.jpg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εμένα στο νοσοκομείο το nst διαρκεί περίπου 12-15 λεπτά!!:mad::x Τραγικό??? Τι συμπέρασμα να βγάλεις μέσα σε τόσο λίγο χρόνο?? Γι'αυτό και τις δύο φορές που έκανα nst στο νοσοκομείο με έβαλαν να το επαναλάβω γιατί δεν έβγαινε καλό....και καλά!!:mad: Άσε που το ένιωθα το μωρό να κινείται (όχι τρελά) και το μηχάνημα δεν το έδειχνε!!

Δεν αγχώθηκα όμως γιατί στον εξωτερικό μου γιατρό πάντα βγαίνει καλό και φυσικά τα μηχανήματά του είναι πιο αξιόπιστα!!

Όταν ρώτησα το γιατρό μου (τον ιδιώτη), πόσο αξιόπιστο είναι το nst αφού διαρκεί λίγη ώρα, μου είπε πως αυτός δεν το βάζει με συγκεκριμένη διάρκεια αλλά μέχρι να αρχίσει να κινείται το μωρό!! Κι έτσι είναι γιατί την προηγούμενη φορά με είχε επάνω στο μηχάνημα για 50'....το πρώτο τέταρτο το μωρό ψιλοκινούνταν...μετά όμως δε σταμάτησε!! Φανταστείτε λοιπόν να είχε διακόψει την εξέταση στο πρώτο τέταρτο??;)

Και όπως μου είπε...τα μωρά, όπως κι εμείς κοιμούνται...οπότε μην περιμένουμε να τα αισθανόμαστε 24 ώρες το 24ωρο....αρκεί να τα αισθανόμαστε!!!!!!

Εγώ δεν ξέρω ακόμα τι θήλαστρο να πάρω!! Είχα πάρει ένα χειροκίνητο αλλά το επέστρεψα για να πάρω ένα μετά τη γέννα!!

Είδα τη νύφη μου όμως που έχει χειροκίνητο και μια χαρά κάνει τη δουλειά της...απλά η άντληση ίσως διαρκεί περισσότερο απ'ότι με ένα ηλεκτρικό και είναι πιο κουραστική!!

Είναι ανάλογα και με τη συχνότητα που θα το χρησιμοποιείς βέβαια!! Αν είναι για περιστασιακή χρήση, μια χαρά είναι και το χειροκίνητο!!;)

Θα γεννήσεις με το καλό και θα δεις τι θα σου χρειαστεί!! Οπότε στείλε τότε τον αντρούλη σου να σου πάρει ένα!! Εγώ, έτσι θα κάνω!!;)

Αυτό σκεφτομαι και εγω οτι δεν κουνιεται ολη την ωρα. Εμενα ας πουμ εκουνιεται πιο πολυ το βραδυ! Εγω το θηλαστρο θα το χρησιμοποιω μαλλον συχνα αν σκεφτεις οτι πρεπει να γυρισω στη δουλεια το Φεβρουαριο!

dbLDp2.png

Και εγω για ηλεκτρικό λεω(ακριβα ρε παιδί μου). Αρα πριν την εξεταση λεω να φαω κατι(οχι οτι δε θα ετρωγα).;)

Ποσο κανουν? Γιατι θες να παρεις θηλαστρο? Για οταν θα πας δουλεια? ή για να εχεις αυξημενη παραγωγη?

Ναι, ναι να φας!! Να δεις χαρες που θα κανει το παιδι...

Δε σας προλαβα...

Ειχαμε παει στο σουπερ να κανουμε τα ψωνια μας σε μεγαλες ποσοτητες ωστε να μη χρειαστει να βγαινει συχνα ο αντρας μου παρα μονο για ψιλοπραγματα κ μαναβικη!!

Πηρα και υλικα για γαλακτομπουρεκο που τρελαινομαι κ εχω καιρο να κανω!!

Οποτε κερναω γλυκακι αυριο το απογευμα!!!!!

post-3-127644308536.jpg

Γαλακτομπουρεκοοοοοοοοοοοοοο???????????????????????

Πω, πω ζημιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

369176i664wis02c.gif

Αριστακι, βλεπω εισαι υπ'ατμον.... Μπραβο, πουλι μου!!! Τι αλλες εκκρεμοτητες εχεις ? Να μου δωσεις καμια ιδεα... Με παιδιατρο επικοινωνησες?? Εσεις κοριτσια???

Διαφημίσεις

Ποσο κανουν? Γιατι θες να παρεις θηλαστρο? Για οταν θα πας δουλεια? ή για να εχεις αυξημενη παραγωγη?

Ναι, ναι να φας!! Να δεις χαρες που θα κανει το παιδι...

Της Μεντελα εχει 150. τοθελω γιατι καταρχην η μια θηλη μου ειναι μεσα και καταδευτερον θ αγυρισω στη δουλεια το Φεβρουάριο

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...