Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Παντως να ξέρεις κάνουν κρα για λογιστές εδώ 😂 γίνεται χαμός. Κ εμένα όλο μου το σόι είναι στα ναυτιλιακά και τα έβλεπα κ εγώ από μικρή αλλά έκανα το λάθος.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχτες βαλαμε το λικνο διπλα απ'το κρεβατι μας κ συναρμολογησαμε την κουνια...

Εστρωσα κ το πορτ-μπεμπε με σεντονακι-κουβερτουλα για να ειναι κ αυτο stand-by..

Το απογευμα θα βαλουμε κ το καθισμα στο αυτοκινητο κ εχω ολοκληρωσει!!!

Οσο περνανε οι μερες η κοιλια παιρνει την κατω βολτα, ειναι αρκετα χαμηλα!!

μπραβο βρε Αριστεα εισαι πανετοιμη μονο η μπουμπου λειπει...που ερχετε...

και εμεις πρεπει σιγα σιγα να τα στηνουμε...

αν και σημερα πηγαμε στον γιατρο ολα καλα με την πιεση ευτυχως,

ο μικρος ειναι γυρο στα 3400 γρ και θα μας δει τωρα την αλλη τριτη...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

κοριτσαρες καλησπερα!!!!

Να σας κερασω ενα γλυκακι που

στην οικογενεια μου γιορταζουν πολυ!!

Πρωτος και καλητερος ο αντρουλης μου

Αγγελος ονομα κ πραγμα(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου),

η μαμα μου,η αδελφη μου,η κουνιαδα μου και ο ανιψιος μου...

Nα τους χαίρεσαι!!! Να είναι πάντα καλά!!!:P:p

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Prosp Πόσα ml πρεπει να πινει στην αρχη το παιδί?:confused:

σε εναν αποκλειστικο θηλασμο το μωρο μαθαινει να τρωει ΟΣΟ εχει το στηθος.. και το στηθος εχει ΟΣΟ ζηταει το μωρο..συνεπως.. το μωρο μπαινει στο στηθος οσο πιο συντομα γινεται και καθε στιγμη που το ζηταει...η αυξημενη ζητηση δινει και την προσφορα..

επισης περνωντα οι εβδομαδες ανεβαινουν και οι αναγκες αρα αυξανεται σταδιακα και η ποσοτητα συμφωνα με το ποσο ζηταει ενα μωρο.. για υατο υπαρχουν και περιοδοι συχνοι που το μωρο ζητα το στηθος και καθε 1,5 με 2 ωρες.. το λεγομενο..με το β#$% εξω ολη μερα.. αυτο ειναι για το πρωτο σταδιο μεχρι την εδραιωση της γαλουχιας..

Δήμητρα?? ακόμα δεν γυρίσατε???;)

χαλια μαυρα ειμαι να σκασω..

ο μικρος εχει ικτερο παλι 14 και η καθολικη εντολη ειναι να διακοψω τον θηλασμο για 3 μερες μεχρι δηλαδη την Παρασκευη..

ηδη αντλω και πεταω αν και αποφασισα να το βαλω καταψυξη και να κανω μια τραπεζα για ωρα αναγκης και δινουν οι αλλοι στο μωρο ξενο γαλα με το μπιμπερο ενω εγω στο τελος τον βαζω λιγο στο στηθος (θηλαζει ενα-δυο λεπτα μονο και μονο για να κρατησει την επαφη και τη μυρωδια) ενω τα βραδυα θα τον εχω διπλα μου δερμα με δερμα για να με μυριζει..

αν και ειμαι απογοητευμενη δεν θα το βαλω κατω και θα προσπαθησω να τον επαναγαλουχισω...

παντως εχω ριξει ΤΟ κλαμα.. και οχι μονο για αυτο.. η κορη μου εχει βγαλει μια επιθετικοτητα απεναντι μας σε μορφη γκρινιας και επιτακτικοτητας και εγινε και ενα σκηνικο μεταξυ μας σημερα που στο τελος συναισθηματικα κατερρευσε και εκεινη και εγω..

εκ των εσω περναμε δυσκολη φαση.. εκ των εξω ισως σας φαινομαστε αστειοι αλλα ετσι ειναι οι μεγαλες αλλαγες..δεν αρεσουν σε κανεναν αλλα οπως και να γινει το παλευουμε..

αυτα..

σας μαυρισα ε??

χρονια πολλα Ματινα και οποιοι αλλοι, sorry δεν εχω κουραγιο να ανατρεξω με λεπτομερεια.. ποναω και χαμηλα σημερα και θελω να ξαπλωσω..

η ΛΙΑ μας μου εστειλε μηνυμα, εχει χαλασει το λαπτοπ της και στελνει μονο μεσω του κινητου αλλα δεν μπορει να χει προσβαση στο parents και ειπε να σας χαιρετισω ολες και οσες επισης εορταζεται και πολλες ευχαριστιες για τις ευχες σας..

της εχουμε λειψει και συντομα θα ναι κοντα μας..!!

Αρετη μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, τη γλυκια μανουλα κ ολους τους υπολοιπους...με το καλο να ερθει ο μπεμπης σου!!!

Δημητρα μου ανεβηκε ο παλιοικτερος ε;;

Αχ, θα περασει δε μπορει... Τον εχεις συνεχεια διπλα στο φως της μερας; βοηθαει εχω ακουσει!

Μα γιατι υποστηριζουν πως δεν κανει καλο ο θηλασμος σ'αυτη την περιπτωση;;

Προσπαθω να καταλαβω ποσο χαλια θα αισθανεσαι αλλα μια μπορα ειναι κ θα ερθει στα ισια του το αγορακι σου...Δεν πιστευω να εχεις προβλημα στο τελος με το θηλασμο, θα δυναμωσει κ θα το ξαναπιασει το στηθος.

Οσο για τη μικρη μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι να βοηθησει... Οσο κ να την ειχες προετοιμασει μαλλον δε φανταζοταν τη συνεχεια..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ο μικρος εχει ικτερο παλι 14 και η καθολικη εντολη ειναι να διακοψω τον θηλασμο για 3 μερες μεχρι δηλαδη την Παρασκευη..

ηδη αντλω και πεταω αν και αποφασισα να το βαλω καταψυξη και να κανω μια τραπεζα για ωρα αναγκης και δινουν οι αλλοι στο μωρο ξενο γαλα με το μπιμπερο ενω εγω στο τελος τον βαζω λιγο στο στηθος (θηλαζει ενα-δυο λεπτα μονο και μονο για να κρατησει την επαφη και τη μυρωδια) ενω τα βραδυα θα τον εχω διπλα μου δερμα με δερμα για να με μυριζει..

αν και ειμαι απογοητευμενη δεν θα το βαλω κατω και θα προσπαθησω να τον επαναγαλουχισω...

παντως εχω ριξει ΤΟ κλαμα.. και οχι μονο για αυτο.. η κορη μου εχει βγαλει μια επιθετικοτητα απεναντι μας σε μορφη γκρινιας και επιτακτικοτητας και εγινε και ενα σκηνικο μεταξυ μας σημερα που στο τελος συναισθηματικα κατερρευσε και εκεινη και εγω..

εκ των εσω περναμε δυσκολη φαση.. εκ των εξω ισως σας φαινομαστε αστειοι αλλα ετσι ειναι οι μεγαλες αλλαγες..δεν αρεσουν σε κανεναν αλλα οπως και να γινει το παλευουμε..

αυτα..

σας μαυρισα ε??

χρονια πολλα Ματινα και οποιοι αλλοι, sorry δεν εχω κουραγιο να ανατρεξω με λεπτομερεια.. ποναω και χαμηλα σημερα και θελω να ξαπλωσω..

Αχ βρε κοριτσι! Κακως το πετας φυσικα και να κανεις τραπεζα αφου μπορεις να τα κρατησεις μεχρι 3 μηνες! Μη στενοχωριέσαι το ζουζουνι σου θα επανελθει πολυ γρηγορα. Πολύ καλο αυτο με την επαφη που επιδιωκεις μαπραβο! ¨οσο για τη μικρη σου από τηστιγμη που αντιλαμβανεται μια αναστατωσησ το σπίτι είναι λογικο να αντιδρασει και αυτη με καποιο τροπο! καθολου δε μας μαυρίσεις και αν θες για ανακουφιση ειμαστε εδω και τηλεφωνικα;)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες καλησπερα!!!!

Να σας κερασω ενα γλυκακι που

στην οικογενεια μου γιορταζουν πολυ!!

Πρωτος και καλητερος ο αντρουλης μου

Αγγελος ονομα κ πραγμα(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου),

η μαμα μου,η αδελφη μου,η κουνιαδα μου και ο ανιψιος μου...

images?q=tbn:ANd9GcRc1yYl-836piKq4D783GTtIcD0zpZ9ExRfBKOFIoq66-3iAT15nw

images?q=tbn:ANd9GcQjSpvF2aZV5uB5EiMkmjOe9iAdpqiMz5RkonT5dgOg2NjpeHyCRg

images?q=tbn:ANd9GcT6vg4N222n8u1nUJzJiT4dBqLz0oPfqxr0QCisrpmC-ZbiYFVK

Πωπωπωπω!!!! Να τους χαιρεσαι ολους, Αρετουλα!!! Με το καλο να'ρθει το μωρακι σας..

μπραβο βρε Αριστεα εισαι πανετοιμη μονο η μπουμπου λειπει...που ερχετε...

και εμεις πρεπει σιγα σιγα να τα στηνουμε...

αν και σημερα πηγαμε στον γιατρο ολα καλα με την πιεση ευτυχως,

ο μικρος ειναι γυρο στα 3400 γρ και θα μας δει τωρα την αλλη τριτη...

Μα τι παιδαρος ειναι αυτος!!! Ολοκληρο παλικαρι!!!!!! :D:D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

αυτα..

σας μαυρισα ε??

Κατ'αρχην , Προσπ, καλη δυναμη και καλο κουραγιο.. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου λενε να σταματησεις το θηλασμο.. Αφου με το θηλασμο και ενυδατωνεται και φευγει ο ικτερος.. Δε θελω να σε φορτισω αλλο.. Με τη μικρουλα σου εχετε πολυ ιδιαιτερη σχεση, θα τα βρειτε τα ζυγια σας.. Θα ειναι μεγαλο σοκ για αυτην να σε μοιραζεται.. Απλα χρειαζεστε και οι τρεις χρονο.. ;) Ειμαι σιγουρη οτι ειναι θεμα χρονου να ξεπερασετε ολα τα προβληματακια σας... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αρτεμη, εσυ ολα καλα?? Δεν αισθανεσαι καμια αλλαγη ε ? :rolleyes:

Καμία αλλαγη όμως!!! Τετοια αναισθησία πια? Ποτε θεωρειται καλο ενα καρδιοτ/μα εννοω η εξέταση. και επίσης σκεφτομαι για θηλαστρο ηλεκτρικό ή χειροκίνητο?:confused::confused:

dbLDp2.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!

Ματινάκι χρόνια σου πολλά και με έναν πόνο κορίτσι μου!!!!!! Έφτασαν οι μέρες!!!!!:D

Αρετή χρόνια πολλά, να τους χαίρεσαι όλους!!!!!!!:D

Χρυσοχέρα!!!!!!! Τι τέλεια όλα αυτά που έφτιαξες??? Μπράβο σου!!!!!!!:P

Καλά ο μπέμπης σου, θα ξεπεράσει τον δικό μου σε κιλά!!!!!! Μιλάμε, είναι παιδαράς....φτου-φτου!!!!!!!!!!!;)

Snowflake, καλωσήρθες και πάλι αλλά αυτή τη φορά όχι μόνη σου αλλά με την μπουμπού σου που έχει και ωραία πατουσάκια!!!!!!:P:p

Για το θηλασμό θα βρεις τον τρόπο και τη στάση που θα βολεύει εσένα και την μπέμπα σου!! Όπως έχει πει και η Προσπ, οι πρώτες 40 μέρες είναι μέρες προσαρμογής και γνωριμίας της μάνας με το μωρό!! Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο αλλά ήδη τα καταφέρνεις μια χαρά!!!!! Το θέμα είναι ότι πίνει μητρικό γάλα, με όποιον τρόπο....που στην τελική αυτό είναι που μας ενδιαφέρει!!!!!!;) Μπράβο σου!!!!!!!!!:D

Προσπάκι, είσαι φορτισμένη ψυχολογικά από πολλές απόψεις!! Κοίτα, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις με τον θηλασμό μετά αλλά μην πετάς το γάλα!!!! Αφού είναι καλό, βάλτο στην κατάψυξη!!!!!! Εύχομαι να πέσει γρήγορα το νούμερο από τον ίκτερο και να μπεις σε ένα πρόγραμμα που θα σε ευχαριστεί!!

Όσο για την κορούλα σου, θέλει κι εκείνη το χρόνο της για να προσαρμοστεί στις νέες αλλαγές!!!!! Όσο "μεγάλη" κι αν φαίνεται τώρα που υπάρχει ένα μικρότερο μέλος στο σπίτι, συνεχίζει να είναι μικρούλα και ίσως να ζηλεύει!! Είναι αρχή ακόμα!!!!! Σκέψου ότι έλειψες για τη γέννα και της έλειψες πολύ!!!!! Μετά γύρισες με ένα μωρό στο σπίτι κι όσο να'ναι τον χρόνο της με σένα αυτή τη στιγμή "τον μοιράζεται"...,Με τον καιρό θα καταλάβει αλλά χρειάζεται υπομονή που είμαι σίγουρη ότι έχει πολλή, αφού είσαι γεννημένη μανούλα!!

Α και μην ξαναπείς ότι μας μαύρισες!!!!! Εδώ δεν είμαστε μόνο για γέλια κλπ...αλλά για ΟΛΑ!!!!;)

Αριστέα μου τα ετοίμασες όλα μια χαρά βλέπω!!!! Και καλά έκανες γιατί κόβω την κόρη σου να βγαίνει νωρίς!!!!!!!:D;)

Δεν θυμάμαι άλλα από τα τόσα που διάβασα..:rolleyes:

Φιλάκια σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...