Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσια εμας απο εχτες το βραδυ μας εχουν κοψει το ρευμα 4 φορες για μιση ωρα την καθε φορα (απ'οτι με πληροφορησε ο αντρας μου, γιατι τις 2 φορες που ετυχε ημουν στη δουλεια) Να δουμε ποτε θα σταματησουν τα τσαλιμακια τους.:mad:

Διακοπες θα παμε στην Κρητη(Αγ.Νικολαο) για 8 μερες, ειναι οι κουμπαροι μας εκει και θα εχουμε καλη παρεα!! Ρωτησα φυσικα πρωτα το γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα αρκει να προσεχω καποια πραγματακια, που θα μου επισημανει την Πεμπτη.. Θελω να ξεφυγω λιγακι γιατι εχουμε πηξει στην Αθηνα:(:(

prosperous παλι καλα που εχεις ενα εξοχικο, τουλαχιστον και διακοπες να μη μπορειτε να πατε, τα παιδακια σου θα κανουν τα μπανακια τους τα καλοκαιρια και εσεις φυσικα;)

Και 'μεις που εχουμε σπιτι στη Κερκυρα δε μπορουμε να πηγαινουμε ευκολα γιατι ειναι στην αλλη ακρη του Θεου δυστυχως.:(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

aristea απο Κερκυρα ειστε? απο ποια περιοχη? εμενα καταγεται κατα το ημιση η ετεροθαλης αδελφη της μανας μου (ειμαστε συνομηλικες) και μου χε δωσει τα κλειδια το 2007 και ειχα παει πρωτη φορα, εχει απο κληρονομια ενα δωματιο στο Μαντουκι (σε εναν γραφικο με πολυ μικρα σπιτακια οικισμο μεσα στη πολη)

Καλη ηταν η Κερκυρα αλλα πραγματικα μεγαλο ταξιδι οδικως..πρεπει να το παρεις αποφαση για να πας..

Κρητη θα πηγαινα φετος τελος Ιουλιου που παντρευεται στη Σητεια μια συναδελφος (καθως οι περισσοτεροι στη δουλεια μου ειναι κρητικοι) και ειχα σκοπο αν πηγαινα να εκανα ενα μικρο τουρ Αγ. Νικολαο μεχρι Χανιά που χω φιλους. Βεβαια εχω ξαναπαει Κρητη αλλες δυο φορες και μονο το Νοτιο μερος δεν εχω επισκεφθει.. θελει πολυυυυ χρονο αλλα και χρημα και σαφως αυτοκινητο..

Αλλα ενεκα εγκυμοσυνης και οικονομικου μενουμε Αθηνα και στο εξοχικο.

Καλα να περασετε παντως και να χεις καλο ταξιδι και να προσεχεις.

Καλημερα prosperous!!

Εγω ειμαι απο Κερκυρα(στην πολη μενουμε)και ειμαι τυχερη που αρεσει πολυ κ στον αντρα μου και δεν εχει προβλημα καθε καλοκαιρι να πηγαινουμε εκει..Λατρευω αυτο το μερος και θελω να συνεχισουμε να πηγαινουμε εστω κ μια φορα το χρονο και με το μπεμπακι φυσικα.. Ειναι μακρυα και αυτο σημαινει οτι δεν ειναι μερος για να πας για 3ημερο.. Οποτε σε καθε μεγαλη αδεια θα φροντιζουμε να πηγαινουμε!! Ασε που εχω πει οτι με την πρωτη ευκαιρια θα παω το μωρο στον Αγ.Σπυριδωνα, ξερεις εμεις οι Κερκυραιοι εχουμε ενα δεσιμο με τον Αγιο... Αυτα με την Κερκυρα!!!!!!!:P:p:p

Κατα τα αλλα πολυ ησυχα, σπιτι λιγες δουλιτσες και πολυ ξεκουραση;)

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!!!

Πολύ χαίρομαι με τα τόσο καλά σας νέα! Prosp μου, όλα καλά με το μωράκι, μεγαλώνει διαρκώς!! Με το καλό στην β-επιπέδου, όπως και για όλες τις μανούλες!! :-)

Στεναχωριέμαι που δεν καταφέρνω να μπαίνω πιο συχνά και να σας γράφω.. Πάντα όταν σας διαβάζω έχετε γράψει τόσα νέα σας και δεν σας προλαβαίνω! Αλλά που θα πάει, δεν θα ηρεμήσει λίγο το πρόγραμμα μου?! (λέμε τώρα..:rolleyes:)

Αριστέα, τι καλά που θα πας διακοπούλες!!! Σου εύχομαι να περάσεις πολύ-πολύ όμορφα και να ξεκουραστείς! Να προσέχεις με τον ήλιο.. Η Κρήτη είναι πανέμορφη και νοσταλγώ κάτι ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει εκεί!

Εμείς δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουμε το καλοκαίρι..Αν θα πάμε κάπου, που και για πόσο. Είδωμεν... Προς το παρόν, έχω ακόμη άλλον έναν μήνα δουλειά και ότι ισχύσει θα είναι από Αύγουστο.

Ανυπομονώ για την β-επιπέδου που είναι στις 4 Ιουλίου, σε μια βδομάδαααα!!! Όταν είχαμε πάει πριν μια βδομάδα στο γιατρό, στο ιατρείο του, κάποια στιγμή κατά την ώρα του υπέρηχου μας λέει "α από ότι βλέπω, αν δεν κάνω και λάθος, είναι κοριτσάκι!!".. Εμείς είχαμε μείνει, δεν αντιδράσαμε καθόλου, γιατί την 16η εβδ -όπως θα θυμάστε κι εσείς, μας είχε πει αγοράκι, αλλά ήταν ο γιατρός στο Ιασώ που κάνεις τους υπέρηχους αυχενική, β-επιπέδου κλπ και ο δικός μου ήταν απλά δίπλα και παρατηρούσε. Οπότε, πιστεύω ότι μάλλον έκανε κάποιο λάθος τώρα.. Έτσι κι αλλιώς, και οι δύο, εγώ και ο άντρας μου, λέμε συνέχεια να ναι γερό και μόνο αυτό μετράει. Το οποίο μωράκι με έχει ταράξει στις κλωτσίτσες!!!

Έχω και λίγο αγχωθεί με το βάρος γιατί δεν έχω πάρει ακόμη κιλά, παρά μόνο 3,5 από την αρχή και αναρωτιέμαι αν αυτό είναι και τόσο καλό.. Τρώω κανονικά και περισσότερο θα έλεγα σε σχέση με πριν, αν και δεν τρώω γλυκά, πάρα πολύ ελάχιστα. Είναι φυσιολογικό να κλείνω σε μια βδομάδα τον 5ο και να έχω πάρει μόνο 3,5 κιλά;; :confused:

Φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας και να τις προσέχετε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

kyriak καλημερα!!

Ωραια η Κρητη οντως αλλα οι αποστασεις ειναι μεγαλες, εχουμε ξαναπαει στον Αγ.Νικολαο και μ'αρεσει γιατι ολα ειναι πιο μαζεμενα σε σχεση με τα Χανια ας πουμε.. Οπου και να πας καλα ειναι αρκει να εισαι με τον ανθρωπο σου......!!;)

Και εγω 2 κιλα εχω παρει ολα κι ολα, αλλα σταματησα να αγχωνομαι, τρωω οτι πρεπει και παραπανω σε ποσοτητες αρα καλα παμε!

Και εμενα στον τελευταιο υπερηχο μαλλον κοριτσι μου ειπε, θα δειξει!!

Με το καλο ευχομαι η β επιπεδου και να χορτασεις το μωρο!!

Διαφημίσεις

ΒΡΕ!! Να χαιρεστε που δεν εχετε παρει κιλα..αλλωστε το τωρινο βαρος του μωρου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με το ολικο σας βαρος.. το οποιο οφειλεται σε κατακρατηση υγρων, βαρος πλακουντα-αμνιακου υγρου και βεβαια λιπος του σωματος μας..

τα μωρα οπως βλεπετε μονο κατι λιγα γραμμαρια ειναι αυτη τη περιοδο κυησης και ετσι το βαρος τους απο εδω και στο εξης θα αρχισει να ειναι συνυπολογισιμο στο ολικο μας βαρος.. αρα αυτο που λενε οτι μετα τον 5ο ειναι το αναμενομενο να παιρνει βαρος η εγκυος...πιο νωρις μονο σε λογους ορμονικους η διατροφικους μπορει να οφειλεται..

καλες οι διακοπες.. λεφτα να υπαρχουν.. στη Κερκυρα πεντε μερες πηγα ενα χρονο πριν κανω τη μικρη μου και μεναμε σε "δικο μας" σπιτι και μαγειρευα μερα παρα μερα κι συνολικα 500 ευρω χαλασαμε δυο ατομα..βενζινες, εισιτηρια, ψιλολοιδια και οτι αλλο..και χωρις Night life..

αυτα για την ωρα...

αντε Kyriak θα μαθεις συντομα ΤΕΛΙΚΑ τι φυλο ειναι..οπωσδηποτε ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!

Καλημέρα μανούλες και μπεμάκια!!!!:P:p Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Αχ διακοπούλες διαβάζω....:D

Εμείς δεν θα πάμε πουθενά φέτος....για την ακρίβεια έχουμε να πάμε κάπου από το 2008....του χρόνου όμως πρώτα ο Θεός, θα πάμε με τον μπεμπάκο μας έστω και για 4 μερούλες!!!!:D

Και γενικά από τη στιγμή που θα έρθει με το καλό το μωρό στη ζωή μας, πράγματα που δεν κάναμε θα τα κάνουμε....όπως πολλές βόλτες κι εκδρομούλες κλπ κλπ....:D:D:D

Ας μην πέρνω και πολύ αέρα....ας έρθει πρώτα κι όλα θα γίνουνε....;)

Τώρα για κάποια υποχρέωση που έχουμε τέλος Ιουλίου και θα φύγουμε για δύο μερούλες δεν το θεωρώ καν βόλτα γιατί θα είμαστε με συγγενείς οπότε στους δύο πολλοί χωράνε...:rolleyes::rolleyes:

Από του χρόνου όμως όποιους είδαμε μέχρι τώρα είδαμε....ότι ευκαιρίες μας δίνονται σε μικρές αδειούλες κι εξορμήσεις θα είναι για τους τρεις μας και μόνο!!;)

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε? Για διακοπες διαβαζω.....ουτε κι εμεις θα παμε καπου φετος λογο οικονομικου γιατι ειναι αυτονοητο οτι εχουμε εξοδα που εχουν προτεραιοτητα! Ουτε περσι το καλοκαιρι πηγαμε καπου γιατι παντρευτηκαμε Σεπτεμβρη και ετοιμαζαμε το σπιτι το καλοκαιρι...ξερετε φρεσκαρισμα στα χρωματα εξωτερικα, αλλαγες χρωματων στο εσωτερικο και γενικα η αδεια του αντρα μου εφυγε γι'αυτον τον λογο!!!!! Πηγαμε 3 μερουλες μετα Μονεμβασια και τον χειμωνα Γιαννενα και θεσσαλονικη 3 μερες στην καθε πολη! Απλα δεν καναμε καλοκαιρινες διακοπες! Μενω με τις προπερσινες διακοπες στον νου που ειχαμε παει Ζακυνθο και τις προπροπερσινες στην Κεφαλλονια!

Δεν εχω προβλημα ομως γιατι ετσι κι αλλιως μενουμε στην εξοχη και εχουμε θαλασσα παντου γυρω μας!!!!! Νιωθω πραγματικα σαν να ζουμε σε νησι!

Πρωτα ο Θεος του χρονου να ειμαστε καλα και να περισσευουν καποια χρηματα ισως να παμε καπου μαζι με το μωρακι μας!!!!!!

Σας φιλω ολες και στελνω χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!

καλημερα!!

καλα τα λες και εγω σε νησι ειμαι αφου εχω το εξοχικο μου στη Σαλαμινα ΑΛΛΑ το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο και χρειαζομαστε και αλλαγες στις εικονες και να ειμαστε καπου που δεν χρειαζεται να κανουμε δουλειες η μαγειρεματα τουλαχιστον καθημερινα..

ελπιζω τα επομενα χρονια να μην ειναια απαγορευτικα για ταξιδια.. για μακρινα νησια ισως βεβαια για μας σαν οικογενεια αλλα για κανα καμπινγκ η καπου εντος στερεης Ελλαδος ειναι πιο πιθανα..

υγεια να υπαρχει, λιγο χρημα και ολα γινονται..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!τι κανουν τα μπεμπε σασ??εμαινα χθες ειχε ορεξη ολο κλωτσιτσες μου εδινε!!!

πονεμενη ιστορια οι διακοπες φετος!!!!ουτε εμεις θα παμε κ εννοειται οτι ο λογοσ ειναι οικονομικος κ για μας φετος!!την δευτερα με την β επιπεδου κ το καρδιογραφιμα θελουμε 400 ευρω!ακυρες λοιπον οι διακοπεσ!!κ εγω ευτυχως λεω που μενοθμε στο ναυπλιο κ η θαλασσα ειναι διπλα μας!

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!τι κανουν τα μπεμπε σασ??εμαινα χθες ειχε ορεξη ολο κλωτσιτσες μου εδινε!!!

πονεμενη ιστορια οι διακοπες φετος!!!!ουτε εμεις θα παμε κ εννοειται οτι ο λογοσ ειναι οικονομικος κ για μας φετος!!την δευτερα με την β επιπεδου κ το καρδιογραφιμα θελουμε 400 ευρω!ακυρες λοιπον οι διακοπεσ!!κ εγω ευτυχως λεω που μενοθμε στο ναυπλιο κ η θαλασσα ειναι διπλα μας!

Καλημερες!!!!!!!!!

Το Ναυπλιο ειναι τρελος ερωτας για μενα αλλα και για πολυ κοσμο! Ακομα και Ναυπλιο να ερθω για διημερο μονο δεν θελω να παω πουθενα αλλου! Οσες φορες και να εχω ερθει...απειρες οπως καταλαβαινεις γιατι ειμαστε διπλα, ποτε δεν εχω πει παμε να φυγουμε βαρεθηκα! Μου εδωσες ωραια ιδεα για καποιο σαββατοκυριακο μεσα στην αδεια του αντρα μου τον Ιουλιο!!!!!!!!

καλημερα!!

καλα τα λες και εγω σε νησι ειμαι αφου εχω το εξοχικο μου στη Σαλαμινα ΑΛΛΑ το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο και χρειαζομαστε και αλλαγες στις εικονες και να ειμαστε καπου που δεν χρειαζεται να κανουμε δουλειες η μαγειρεματα τουλαχιστον καθημερινα..

ελπιζω τα επομενα χρονια να μην ειναια απαγορευτικα για ταξιδια.. για μακρινα νησια ισως βεβαια για μας σαν οικογενεια αλλα για κανα καμπινγκ η καπου εντος στερεης Ελλαδος ειναι πιο πιθανα..

υγεια να υπαρχει, λιγο χρημα και ολα γινονται..

Καλημερα!

Α εγω δεν εχω κανενα προβλημα να μεινω εδω...εχουμε τρελες παραλιες και φοβερα μερη στα οποια δεν εχουμε προλαβει ουτε εμεις να παμε γιατι ειναι τοσα πολλα που αφου φευγεις για διακοπες καθε καλοκαιρι δεν τα χαιρεσαι!!!!!! Τωρα μιλαω και στην φαση που δουλευα και δεν ειχα την δυνατοτητα να πηγαινω καθε μερα για μπανιο ή για βολτες! Τωρα ομως που δεν εχω καμια υποχρεωση φετος μονο η εγκυμοσυνη αν με εμποδισει αργοτερα και μακαρι οχι, θα το ευχεριστηθω!!!!!!!!!

Πανω απ'ολα υγεια εννοειται!!!!!!

αντιλιακα εχετε παρει??!!εγω δεν ειχα παρει σωματος κ πηγα χθες αν ενδιαφερεστε ειχε προσφορα η vichy του σωματος 30% κ ειχε κ η roc πακετακι σωματος κ προσωπου 19 ευρω!!εγω πηρα της ροκ γιατι του προσωπου τελειωνει πιο γρηγορα κ ο γιατρος λεει καθολου στον ηλιο χωρισ αντιλιακο!!κ τωρα κανουμε κ πιο ευκολα παναδες!!

μια χαρα κοντα ειμαστε ουτε πολυ βενζινη!!θα σου ελεγα να ερθεις σε εμασ να μεινεις αλλα εχουν ξεκινησει οι κρατησεις για πολλεσ μερεσ κ για 2ημερο μεσα στον ιουλιο ειναι λιγο δυσκολο!! η αληθεια ειναι οτι η ελλαδιτσα μασ εχει ωραια μερη παντου κ οχι μονο τα νησια,εμεισ περσυ ειχαμε παει πυλο πολυ ωραια ηταν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...