Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες...

Δημητρα καλα αποτελεσματα με τον ικτερο..

snowflake μου μια χαρα τα πατε με τη μπουμπουκα σου!!

Αρτεμη και γω ανυπομωνω να ερθουν οι αγρυπνιες!

Εχτες βαλαμε το λικνο διπλα απ'το κρεβατι μας κ συναρμολογησαμε την κουνια...

Εστρωσα κ το πορτ-μπεμπε με σεντονακι-κουβερτουλα για να ειναι κ αυτο stand-by..

Το απογευμα θα βαλουμε κ το καθισμα στο αυτοκινητο κ εχω ολοκληρωσει!!!!!!!!

Α!επισης εχω ακουσει οτι στα χειρουργεια κανει δροσουλα, δε θα κρυωσουμε με τα πατουσινια εξω;; Εγω εβαλα κ ενα ζευγαρι χουχουλιαρικες καλτσες γιατι κρυωνω πολυ ευκολα στα ποδια!

Το πρωι πηγα για τις τελευταιες μου εξετασεις.. και αυριο εχουμε επισκεψη στο γιατρο μας!!!!

Οσο περνανε οι μερες η κοιλια παιρνει την κατω βολτα, ειναι αρκετα χαμηλα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γ

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εγω περιμενω τον αλλο μηνα να γεννηθη ο μπεμπης να τον παρω αγκαλιτσα.ειμαι σχεδον 33 εβδομαδων και μετρω τις μερες.

Καλησπερα Αννιτα!!

Ειμαστε ολες στην ιδια φαση...μετραμε μερες σαν τους φανταρους..

θα περασουν οι μερες που θα παει;;

snowflake πολυ ομορφο το ονομα της κορης σας, κ ασυνηθιστο!!!!!!!

Οι θηλες σου εχουν πληγωθει;

Παντως απ'οτι καταλαβαινω εχεις αρκετο γαλα!Μπραβο κοριτσακι!!

Να συμβουλευεσαι κ το parents σε οτι εχει να κανει με το θηλασμο!

Εχει παρα πολλες περιπτωσεις.....

Καλημερα κοριτσια!!!

Εστρωσα κ το πορτ-μπεμπε με σεντονακι-κουβερτουλα για να ειναι κ αυτο stand-by..

Α!επισης εχω ακουσει οτι στα χειρουργεια κανει δροσουλα, δε θα κρυωσουμε με τα πατουσινια εξω;; Εγω εβαλα κ ενα ζευγαρι χουχουλιαρικες καλτσες γιατι κρυωνω πολυ ευκολα στα ποδια!

Το πρωι πηγα για τις τελευταιες μου εξετασεις.. και αυριο εχουμε επισκεψη στο γιατρο μας!!!!

Μπραβο, Αριστακι.. Τα εχεις ολα υπο ελεγχο.. Δε φανταζεσαι ποσο εντυπωση μου κανει που κατεβαινει η κορουλα σου κατω.. εμενα ακομη μου κοβεται η ανασα επειδη ο μορτης ειναι πολυ ψηλα.. Αυριο κι εμεις γιατρο...

Γεια σου Αννιτα... Ετσι ειναι, σαν τους φανταρους μετραμε... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΕΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΕΣ και ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ.. Και του χρονου..

Και στις Σταματιες και τους Σταματηδες!

Σταματια εχω βαφτιστει κι εγω οποτε σας στελνω γλυκακια!!!!!!

1000glyka.jpg

158892-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC.jpg

%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82.jpg

cheesecakeClasic.jpg%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%AD-%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82.jpg%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B6-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-cookies-n-cream.jpgassets_LARGE_t_23761_2396365_type11586.jpg

Ελπιζω να καλυψα ολα τα γουστα!!!!!!

Παω να τελειωνω με τις ετοιμασιες για το μεσημεριανο τραπεζι...δεν ξερω αν προλαβω να ξαναμπω γιατι το απογευμα θα παμε και στον κουνιαδο μου ο οποιος γιορταζει επισης!

Φιλια πολλα σε ολες!

Ο μόνος λόγος που αντλώ είναι για να είμαι σίγουρη ότι πίνει ικανοποιητική ποσότητα!!

Αν σταματήσω την άντληση πως θα είμαι σίγουρη ότι τρώει?? Οι θηλές μου πονάνε ήδη, ακόμα δεν έχει μάθει να της πιάνει. Υπάρχουν φορές που βγάζοντας το στήθος από το στόμα της παρατηρώ ότι πιπιλούσε την μισή ρόγα!!

Γενικός ακόμα δεν έχω βρει και στάσεις να βολεύομαι 100% κάθε φορά προσπαθώ και άλλη!!

Τι καλά να σε είχα στο δωμάτιο μου!!!

Οι άλλες 2 κοπέλες δίναν ξένο και ποιο πολύ τσάι αντί γάλα!!

Ο κάθε παιδίατρος που έμπαινε μέσα έλεγε διαφορετική συμβουλή πέφταν τα μαλλιά μου με αυτά που άκουγα!!!

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gifo.gif

για την προσπαθεια σου με το θηλασμο! Καλη δυναμη! Προσεχε μονο μην πληγωθουν πολυ οι θηλες σου και ειναι αφορητος ο πονος.. Εχεις βρει οδηγιες που να λενε αναλυτικα πως πρεπει να κραταει το παιδι τη ρωγα? Καπου τα ειχαμε πει, αν θες να τα ψαξω να τα βρω..

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifn.gifa.gifm.gife.gifd.gifa.gify.gif

Πω, πω, γλυκα!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χρονια πολλα Ματινακι!! Σε σκεφτομουν χτες , ελεγα μηπως γεννησες και δεν πηραμε χαμπαρι...

Να χαιρεσαι το ονομα σου, και με το καλο ο παιδαρος! Με εναν πονο!!

Καλα να περασετε σημερα... :D

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifn.gifa.gifm.gife.gifd.gifa.gify.gif

Πω, πω, γλυκα!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χρονια πολλα Ματινακι!! Σε σκεφτομουν χτες , ελεγα μηπως γεννησες και δεν πηραμε χαμπαρι...

Να χαιρεσαι το ονομα σου, και με το καλο ο παιδαρος! Με εναν πονο!!

Καλα να περασετε σημερα... :D

Ευχαριστω Ντινα μου...με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!

Βρε θα σας αφησω ετσι? Πριν φυγω για γεννα θα σας ενημερωσω...μετα θα σας ενημερωνει το Σοφακι! Εχει το τηλ. μου!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!

Καλημερα μανουλες...

Δημητρα καλα αποτελεσματα με τον ικτερο..

Εννοειται χρειαζονατι και οι καλτσες! Περιττο να σου πω οτι εμενα το καροτσι δεν εχει ερθει ακομα:mad::mad::mad:. Ευτυχως μου εστειλε μια φιλη καλαθουνα για να βγαλω το μωρο!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς τες πίσω,

σε σκεφτόμουν γιατί η κόρη μου γεννήθηκε σαν τη δική σου και όσα περιγράφεις τα έχω ζήσει. Θα σου πω ένα. Εγώ δεν θήλασα καθόλου τις 10 πρώτες μέρες και ξεκίνησα με θήλαστρο όταν γύρισα σπίτι κανείς δεν με είχε ενημερώσει. Ευτυχώς η παιδίατρός μου που ήταν πολύ υπέρ του θηλασμού με παρότρυνε και νοίκιασα θήλαστρο και παρόλο που δυστυχώς η κόρη μου δεν έπιασε ποτέ το στήθος, μάλλον αυτές οι 10μέρες ήταν καταλυτικές αλλά δεν είχα και τις καλύτερες θηλές , δεν ξαναείπιε ποτέ ξένο γάλα για 16 μήνες και αναπτύχθηκε μια χαρά. Μεγάλη ταλαιπωρία μόνο να αντλείς, ειδικά το πρώτο τρίμηνο όμως άξιζε. Τελικά αν δεν απογοητευτείς και επιμένεις γίνεται. Μην απογοητεύεσαι και μην αγχώνεσαι με το βάρος του μωρού. Η κόρη μου μια χαρά αναπτύχθηκε αν και ποτέ δεν ήταν παχουλό μωρό.

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι!!! 16 μήνες μόνο θήλαστρο??? Συγχαρητήρια!!

Θα προσπαθήσω για το καλύτερο κ ότι μπορώ!!! ;)

Κ

Αχ οι προετοιμασίες τι ωραία φάση!! Μια χαρά ετοιμάζεσαι Αριστέα μου!!!

Η καλύτερη γραμματέας , να δείτε κορίτσια τι ωραία ενημέρωση είχα στο νοσοκομείο!!!

441467-Royalty-Free-RF-Clip-Art-Illustration-Of-A-Valentine-Smiley-Emoticon-Blowing-Heart-Kisses.jpg

snowflake πολυ ομορφο το ονομα της κορης σας, κ ασυνηθιστο!!!!!!!

Οι θηλες σου εχουν πληγωθει;

Παντως απ'οτι καταλαβαινω εχεις αρκετο γαλα!Μπραβο κοριτσακι!!

Να συμβουλευεσαι κ το parents σε οτι εχει να κανει με το θηλασμο!

Εχει παρα πολλες περιπτωσεις.....

To όνομα προέρχεται από το Ασπασία της πεθεράς μου!! :tongue::tongue:

Έχω γάλα, η μικρή πίνει??? η μας κοροϊδεύει?? χαχαχ

Δεν έχουν πληγωθεί αλλά όταν ρουφάει πονάν!!

Παω να τελειωνω με τις ετοιμασιες για το μεσημεριανο τραπεζι...δεν ξερω αν προλαβω να ξαναμπω γιατι το απογευμα θα παμε και στον κουνιαδο μου ο οποιος γιορταζει επισης!

Φιλια πολλα σε ολες!

Χρόνια πολλά Ματίνα μου !!! Ευχαριστώ για τα γλυκά!!!

Κορίτσια τι είναι αυτό??? ήδη μου έλειψε η περίοδος εγκυμοσύνης... Σας ζηλεύω που πάτε γιατρό!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

1000glyka.jpg

158892-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC.jpg

%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82.jpg

cheesecakeClasic.jpg%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%AD-%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82.jpg%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B6-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-cookies-n-cream.jpgassets_LARGE_t_23761_2396365_type11586.jpg

Φιλια πολλα σε ολες!

Βρε Ματινα τι μας εκανες τωρα!!!!!!!!

dbLDp2.png

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gifo.gif

για την προσπαθεια σου με το θηλασμο! Καλη δυναμη! Προσεχε μονο μην πληγωθουν πολυ οι θηλες σου και ειναι αφορητος ο πονος.. Εχεις βρει οδηγιες που να λενε αναλυτικα πως πρεπει να κραταει το παιδι τη ρωγα? Καπου τα ειχαμε πει, αν θες να τα ψαξω να τα βρω..

Σε ευχαριστώ Ντινάκι!! Γενικός δεν βολεύομαι, ίσως πάρω μαξιλάρι θηλασμού, το κεφαλάκι της μπέμπας είναι μικροσκοπικό το στήθος τεράστιο, η θηλή σχετικά μικρή, δύσκολα πετυχαίνουμε σωστή στάση!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?εγω περιμενω τον αλλο μηνα να γεννηθη ο μπεμπης να τον παρω αγκαλιτσα.ειμαι σχεδον 33 εβδομαδων και μετρω τις μερες.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! με το καλό το νινί σου.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...