Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Σε εμας για να σε βαλει στο μηχανημα πρεπει να δειξεις πρωτα την αποδειξη... Και ειναι εδω και 2 χρονια σε καινουριο κτιριο.. Δεν την εχουν δει -δυστυχως- Grey's.... :(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Ειναι πολυ ομορφο να εισαι μανουλα, ειδικοτερα δις οπως το βιωνω.. ειμαι βεβαιη οτι στο μελλον θα ειναι πιο κουραστικο αλλα για την ωρα η κουραση αυτη μου ειναι χαρα..

Διαφημίσεις

ικτερος..

επειδη οι περισσοτερες γεννησαμε η κυοφορουμε αγορια θελω (για οσες προλαβουν) να σας παραθεσω ενα link σχετικα με τον θηλασμο και την παρουσια ικτερου (λεω για τις αγορομανες ειδικα καθως η ταση εμφανισης ειναι πιο τακτικη σε αυτο το φυλο, ισχυουν βεβαια τα ιδια και για τα κοριτσια)

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-43-12404.html

αυτα που γραφει το συγκεκριμενο αρθρο συμφωνα με ερευνα που αναγκαστηκα να κανω την ιδια μερα που μου τεθηκε να επιλεξω ή "διακοπη αμεση του θηλασμου - ή διατροφη μισο μισο (δηλ. μητρικος θηλασμος και συμπληρωμα με ξενο γαλα για να εχουμε μια αποτελεσματικη σιτιση βαση της υποψιας οτι το μητρικο γαλα δεν επαρκει για την ενυδατωση του μωρου) - ή αποκλειστικος θηλασμος εντατικα δηλ τουλαχιστον δεκα γευματα την ημερα, είναι συμφωνο λοιπον με τα περισσοτερα που εχω αντλησει απο πηγες μαιευτηρων, μαιων, παιδιατρων και τελος απο την La leche legue.

εγω στην προκειμενη περιπτωση απο τις τρεις επιλογες και εν μεσω πιεσης επελεξα να θηλασω αποκλειστικα το μισο 24ωρο που ηταν το μωρο στη φωτοθεραπεια και επειδη η πρωτη τιμη μετρησης ηταν μεν πτωτικη αλλα οχι αποτελεσματικη συμφωνησα και εδωσα μισο μισο το υπολοιπο του 24ωρου υπο ορους οπως:

α) να θηλαζω συχνα (γυρω στις 2-3 ωρες λογω της υπνηλιας που επιφερει ο ικτερος)

β) να δινουν συμπληρωμα οι μαιες και οχι εγω και μονο κατω απο το φως της ειδικης λαμπας ωστε να μην χανουμε χρονο απο τη φωτοθεραπεια..

η επομενη μετρηση απο 14,1 ηταν 13,1 οπου και ηταν επιτρεπτο να βγουμε απο το μαιευτηριο..

η αποφαση του να δωσω μισο μισο παρθηκε δυσκολα αν αναλογιστει κανεις οτι απο την πρωτη ημερα που πηρα το μωρακι στην αγκαλια μου εδινα ας που εντατικους αγωνες (οπερ και το rooming in) για να μαθει να θηλαζει αποτελεσματικα και αμεσα πραγμα που εγινε..ετσι λοιπον βασισμενη στην εμπειρια μου και στο οτι το μωρο ηδη ειχε πιασει καλα τη θηλη και θηλαζε ποσοτητα ικανοποιητικα πονταρα οτι το 24ωρο (η το μισο αυτου) που θα χορηγουσα ξενο γαλα θα ηταν ασφαλες για την συνεχιση του αποκλειστικου θηλασμου στο σπιτι..

βγαινοντας οι μαιες μου προτειναν να συνεχισω να δινω μισο-μισο αλα 2 24ωρα για να υπαρχει καλυτερη πτωση του ικτερου ως αποθεραπεια αλλα η παιδιατρος της εφημεριας και η παιδιατρος μου συμφωνησαν να συνεχισω μονο με αποκλειστικο θηλασμο επειδη:

α) ειχε παρελθει το πρωτο κρισιμο 5νθημερο για την εξελιξη του ικτερου

β) ειχε πτωτικη ταση

γ) ειχα αρκετο γαλα για να δωσω ποσοτικα αφου με το θηλαστρο ειχα καταφερει να χω παραγωγη ιση και περισσοτερη του συνδυασμου μισο-μισο (δηλαδη οταν θηλαζα τον μικρο μετα του εδιναν το συμπληρωμα αναλογως ποσο ηθελε να πιει πχ τη μια φορα ηταν 40Ml και την αλλη 20ml) ενω εγω στο δωματιο με το θηλαστρο αντλουσα ιση και περισσοτερη ποσοτητα για να βρισκομαι μετα στο σπιτι σε ποσοτητα να προσφερω αναλογικη.

Σημερα ο μπεμπης ειναι καλυτερος σε χρωμα (δεν εχει κιτρινη οψη) και η ορεξη του για θηλασμο ειναι στο φουλ αφου εχει φυγει και η υπνηλια.Πινει ολον τον Βοσπορο που λενε..

Θα παμε να κανουμε την επανεξεταση που μας ειχαν συστησει δυο μερες μετα και αν τα πραγματα ειναι καλυτερα και ο ικτερος υποχωρει τοτε σημαινει οτι την επιλογη διακοπης αμεσης του θηλασμου γενικοτερα (ουτε με συμπληρωμα δηλαδη) πολυ καλα εκανα και δεν την πιστεψα συνεπως προσπαθησα να την αποφυγω σαν το διαολο το λιβανι, ενω για τις αλλες δυο επιλογες ηταν καθαρα στη δικη μου αποφαση και ανοχη και μαλλον εκαστη εκανε τη δουλεια της.

Σας τα γραφω ολα τα παραπανω διοτι το Σαββατο ηταν μια πολυ δυσκολη μερα για μενα οχι γιατι το μωρο εμφανισε ικτερο (δεν ειμαι τοσο ανιδεη για να με τρομαξει κατι τοσο συνηθες) αλλα επειδη σε σχεση με τη σιτιση του μωρου επεσαν διαφοροι απο ολες τις ειδικοτητες να με σπρωξουν σε αγωγες χωρις να μου εξηγουν που στεκουν και ετσι με αγχωσαν ειδικα για την εξελιξη του θηλασμου ο οποιος αμεσα καταδικαστηκε για την αυξηση του ικτερου κατι που προφανως συμφωνα και με το αρθρο που σας παρεθεσα δεν ειναι και ο πρωτος που πρεπει να ενοχοποιειται.

Πρωτα κοιταμε για τη συμβατοτητα ομαδας αιματος μανας παιδιου η την περιπτωση τυχον λοιμωξης και κατοπιν το διατροφικο για το οποιο η ουσια ειναι η συχνοτητα σιτισης - ενυδατωσης

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς Δήμητρα είχαμε 7,5 Ίκτερο.

Εγώ με το θήλαστρο βγάζω 110 ml περίπου την φορά και το χωρίζω σε 2 γεύματά. Αλλά όταν θηλάζω πως θα ξέρω ότι τρώει ικανοποιητικά?? Το βράδυ ξυπνησαμε 3 φορές, θηλάσαμε αλλά όταν την έβαζα στο κρεβατάκι της πάλι κοιμισμένη μέσα στον ύπνο της πιπιλούσε!! Έπρεπε να την ξαναβάλω στο στήθος?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς Δήμητρα είχαμε 7,5 Ίκτερο.

Εγώ με το θήλαστρο βγάζω 110 ml περίπου την φορά και το χωρίζω σε 2 γεύματά. Αλλά όταν θηλάζω πως θα ξέρω ότι τρώει ικανοποιητικά?? Το βράδυ ξυπνησαμε 3 φορές, θηλάσαμε αλλά όταν την έβαζα στο κρεβατάκι της πάλι κοιμισμένη μέσα στον ύπνο της πιπιλούσε!! Έπρεπε να την ξαναβάλω στο στήθος?

εφοσον αντλεις σημαινει οτι εχεις αρκετο γαλα.. τα 110 ml και απο τα δυο στηθη ειναι πολυ καλη ποσοτητα για τις ημερες ηλικιας του μωρου..

επειδη εσυ δινεις και με μπιμπερο το μωρο σου πινει ευκολα αυτη τη ποσοτητα την οποια να ξερεις σιγα σιγα θα αυξανει λογω αυξησης βαρους..

το οτι στο στηθος ζηταει συχνοτερα οφειλεται στο οτι κανει μεγαλη προσπαθεια για να το κατεβασει το γαλα απο εκει (πολλες θηλαστικες κινησεις) αρα κουραζεται και γρηγορα, δειχνει μια συμβατικη ικανοποιηση και συντομα ξαναζηταει να φαει.. το γαλα σου στο στηθος ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ απλα η θηλαστικη κοπωση προκαλει τα διαλλειματα και την συντομη επαναληψη. Συνεπως η λυση ειναι να κανεις υπομονη για καποιες μερες ακομη και να το αφηνεις παραπανω στο στηθος οχι ομως να αποκοιμιεται.. και προσεχε εντατικα τις θηλες σου γιατι η αυξηση του χρονου θηλασμου μπορει να τις πληγωσει.. ξερεις τωρα φυσιολογ. ορο και αερισμο..

ισως σιγα σιγα θα πρεπει να περιορισεις και το μπιμπερο αν θες να περιοριστεις στο στηθος αλλιως να ξερεις οτι το στηθος πιθανοτατα θα το εγκαταλειψει στο εγγυς χρονικο διαστημα..αυτα βεβαια κατοπιν συζητησης με τον παιδιατρο και ειδικα με παρατηρηση πως ειναι η σχεση του μωρου με το στηθος σου..

Διαφημίσεις

χμμμ.. το τικερ μου δεν μετραει σωστα τις ημερες.. θα το δω αργοτερα.. παω να ετοιμασω τη φαμιλια για να παμε στο μαιευτηριο για την μετρηση..

snowflake το 7,5 ειναι οκ αν και ειστε και σχεδον μισο κιλο κατω απο μας..παντως ειναι οκ..εμεις απο 14,6 φυγαμε με 13,1.. προτιμουσα ενα 12αρι.. για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε σημερα..

Ο μόνος λόγος που αντλώ είναι για να είμαι σίγουρη ότι πίνει ικανοποιητική ποσότητα!!

Αν σταματήσω την άντληση πως θα είμαι σίγουρη ότι τρώει?? Οι θηλές μου πονάνε ήδη, ακόμα δεν έχει μάθει να της πιάνει. Υπάρχουν φορές που βγάζοντας το στήθος από το στόμα της παρατηρώ ότι πιπιλούσε την μισή ρόγα!!

Γενικός ακόμα δεν έχω βρει και στάσεις να βολεύομαι 100% κάθε φορά προσπαθώ και άλλη!!

Τι καλά να σε είχα στο δωμάτιο μου!!!

Οι άλλες 2 κοπέλες δίναν ξένο και ποιο πολύ τσάι αντί γάλα!!

Ο κάθε παιδίατρος που έμπαινε μέσα έλεγε διαφορετική συμβουλή πέφταν τα μαλλιά μου με αυτά που άκουγα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για της ευχές!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα1!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Ήρθα!!

welcomeback20.gif

Καλώς τες πίσω,

σε σκεφτόμουν γιατί η κόρη μου γεννήθηκε σαν τη δική σου και όσα περιγράφεις τα έχω ζήσει. Θα σου πω ένα. Εγώ δεν θήλασα καθόλου τις 10 πρώτες μέρες και ξεκίνησα με θήλαστρο όταν γύρισα σπίτι κανείς δεν με είχε ενημερώσει. Ευτυχώς η παιδίατρός μου που ήταν πολύ υπέρ του θηλασμού με παρότρυνε και νοίκιασα θήλαστρο και παρόλο που δυστυχώς η κόρη μου δεν έπιασε ποτέ το στήθος, μάλλον αυτές οι 10μέρες ήταν καταλυτικές αλλά δεν είχα και τις καλύτερες θηλές , δεν ξαναείπιε ποτέ ξένο γάλα για 16 μήνες και αναπτύχθηκε μια χαρά. Μεγάλη ταλαιπωρία μόνο να αντλείς, ειδικά το πρώτο τρίμηνο όμως άξιζε. Τελικά αν δεν απογοητευτείς και επιμένεις γίνεται. Μην απογοητεύεσαι και μην αγχώνεσαι με το βάρος του μωρού. Η κόρη μου μια χαρά αναπτύχθηκε αν και ποτέ δεν ήταν παχουλό μωρό.

NQt5p2.png

Καλημερα μανούλες! Εσεις ηδη ξυπνατε πρωι πρωι! Από την επομενη εβδομαδα θα εχω και εγω την ιδια τυχη! Εινια πολυ σημαντικες οι πληροφοριες σας για το θηλασμο δωστε μας όσες μπορείτε!

Πεταγομαι σε δουλιτσα και θα τα πουμ εσε λιγο!

Φιλακια

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...