Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

SnowFlake, να αλλαξεις και το τικερακι σου!! Ποσο ανυπομονω να ρθει και η δικη μου η στιγμη να δω το μωρο μου!! Απο τη μια θελω, απο την αλλη λεω οχι ακομη, απο την αλλη φοβαμαι, ουτε εγω ξερω τι θελω τελικα..:rolleyes:

Ντινα και εγω τα ιδια σκεφτομαι,τωρα που ειναι στην κοιλια μας καλα

ειναι... ουτε αγχος αν πειναει,αν ειναι λερωμενω...και αλλα

Αλλα καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μας...

Εγω εχω γιατρο αυριο, εσυ εχεις μεθαυριο μαζι με την Αριστεα αν θυμαμε καλα:?::!:

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ναι, την Τεταρτη εχω..

Αρετη κι εσυ στο νοσοκομειο εισαι σωστα? Πως γινεται εκει? Πχ. σε εμας εδω πρεπει να ειναι ενας μαζι σου οπωσδηποτε να παει στη γραμματεια που εχει τον απειρο κοσμο και λειτουργει συστημα σαν τραπεζα με αριθμους και τρως στανταρ μια ωρα...

Και ο/η εγκυος ή ο/η ασθενης ειναι εκει και μπαινει -με μαθηματικη ακριβεια στανταρ μια ωρα και καθυστερημενος στο ραντεβου του.. Εξαιρεση ειναι οταν εκανα τον καρδιοτοκογραφο την προηγουμενη εβδομαδα που μπηκα πριν την ωρα που ειχα το ραντεβου..

Σε εσας ετσι ειναι?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Αρετη συγχαρητηρια! Εγω ουτε καλτσα δε ξερω να ραβω! Ντίνα πολυ καλο το videaki! Μωρε τι μικρουτσικα που ειναι!

σε ευχαριστω!! η μαμα μου ειναι μοδιστρα και εμαθα απο αυτην αλλιως και γω σιγα μην τα καταφερνα αλλα οπως λεει ειμαι πολυ καλη μαθητρια:P

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, την Τεταρτη εχω..

Αρετη κι εσυ στο νοσοκομειο εισαι σωστα? Πως γινεται εκει? Πχ. σε εμας εδω πρεπει να ειναι ενας μαζι σου οπωσδηποτε να παει στη γραμματεια που εχει τον απειρο κοσμο και λειτουργει συστημα σαν τραπεζα με αριθμους και τρως στανταρ μια ωρα...

Και ο/η εγκυος ή ο/η ασθενης ειναι εκει και μπαινει -με μαθηματικη ακριβεια στανταρ μια ωρα και καθυστερημενος στο ραντεβου του.. Εξαιρεση ειναι οταν εκανα τον καρδιοτοκογραφο την προηγουμενη εβδομαδα που μπηκα πριν την ωρα που ειχα το ραντεβου..

Σε εσας ετσι ειναι?

ΟΧΙ ακου..

παμε κατευθεια στην μαια μας δινει ενα χαρτι παμε στην γραμματεια(περναμε μπροστα λογο εγκυμοσηνης) για να πληρωσουμε τα 5ε :confused: και μετα μας βαζει στον καρδιτοκογραφο και μετα μας βλεπει ο γιατρος. αν ειναι εκει ο γιατρος τελειωνουμε σχετικα γρηγορα αν αργησει ασε....οταν μπενουμε στο μηνα μας δεν κλεινουμε ραντεβου παμε καθε τριτη που ειναι ο γιατρος στα εξωτερικα ιατρια.

ραντεβου εκλεινα πριν τον ενατο.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Πηγες περιπατο σημερα?

Εγω θελω να παω τωρα, να πιω το χυμο μου πρωτα, νιωθω το σωμα μου πρησμενο και πιασμενο απο την πολλη ξαπλα... :-(

οχι βρε σημερα εχει γ@@@@@ να βρεχειthunderstorms.gif

και εχω παρει και με τον αντρα μου που ειναι αρωστος και κανει σαν μωρο...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Ήρθα!!

Από χθες το απόγευμα είμαστε σπίτι!!!

Καθυστερήσαμε να βγούμε από το νοσοκομείο λόγο βάρους!!

Η κουκλίτσα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 2180, την Κυριακή για να μας επιτραπεί η έξοδος!!

Τελικά την Κυριακή ήταν 2220 και έτσι μας αφήσαν να φύγουμε!!:P:p:p

Η ανάρρωση μου ήταν παρα πολυ καλή, τελικά έκανα επισκληριδιο λόγο κρυολογήματος και έτσι σε αυτο το σωληνάκι βάζανε της παυσίπονες γενικός δεν πόνεσα πολύ!!

Στο νοσοκομείο καμία μαία και κανένας παιδίατρος δεν με άφησε να κάνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θηλασμό, με φόβισαν ότι θα χάσει πολλά ''κιλά'' και ότι θα αργήσω πολύ να βγω!!

Η μικρή δεν μπορούσε να πιάσει την θηλή και έτσι έβγαζα με το θήλαστρο κ έδινα 15γρ μητρικό και 15γρ. ξένο!!

Απο την τρίτη μέρα και μετά είχα πάρα πολύ γάλα έβγαζα 150γρ. την φορά αλλά και πάλι δεν με αφήναν να δώσω μόνο αυτό.Ένιωθα τύψεις πολλές!!!

Πέρασα και κάποια πρωινά κλαίγοντας!!!

Τέσπα, από εχθές που ήρθα σπίτι δεν έχω δώσει ξένο, αντλώ κ όλας για να ελέγχω πόσο πίνει!! 3-4 γεύματα δικά μου από μπιμπερό!! Ολα τα άλλα απο το στήθος, αν και το χάνει που κ που και τσατίζετε!! χαχαχ!! Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά που ήρθα σπίτι!!

Στο νοσοκομείο κάναμε υπέρηχο νεφρού λόγο μονήρης κ όλα ήταν καλά!!

Οι παιδίατροι την φώναζαν το παιδί με την μονήρη!!! χαχαχ!!

Κορίτσια?? Την κοιτάω και λιώνω είναι μια γλύκα!!!

Καλως την μανουλα μας!!!

Ολα καλα πηγαν εν ολιγοις και σχετικα με το θηλασμο πες τους χαιρετισματα.. ασε με γιατι και εγω το Σαββατο τα κανα εκει μεσα π#$%%% απο τα νευρα μου γιατι με αγχωσαν λογω του ικτερου οσον αφορα το θηλασμο..

αν επιμεινεις λιγο ακομη θα δεις οτι θα καταφερεις να δινεις απευθειας το γαλα απο το στηθος.. εχασε μερες απο την "εκπαιδευση" της αλλα απο τη στιγμη που πινει το γαλα σου ειμαι βεβαιη οτι θα μαθει και τη θηλη σου..

τρωγε καλα εσυ, απολαυσε το μωρακι σου και καλο σαραντισμο γλυκια μου!! Ολα θα πανε απλα αψογα με το βαρος και με ολα!!

Καλυτερο απο το μητρικο γαλα ΠΟΥΘΕΝΑ..

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ακου..

παμε κατευθεια στην μαια μας δινει ενα χαρτι παμε στην γραμματεια(περναμε μπροστα λογο εγκυμοσηνης) για να πληρωσουμε τα 5ε :confused: και μετα μας βαζει στον καρδιτοκογραφο και μετα μας βλεπει ο γιατρος. αν ειναι εκει ο γιατρος τελειωνουμε σχετικα γρηγορα αν αργησει ασε....οταν μπενουμε στο μηνα μας δεν κλεινουμε ραντεβου παμε καθε τριτη που ειναι ο γιατρος στα εξωτερικα ιατρια.

ραντεβου εκλεινα πριν τον ενατο.

Το εχουν οι αντρες αυτο, κανουν σαν μωρα.. :tongue: Εγω λεω ας το κανουν τωρα που μπορουν μετα θα χασουν την αποκλειστικοτητα τους.. :rolleyes:

Ρε Αρετη, μονο 5 ευρω το nst? Σε εμας κανει 18,75.. :( Και μεθαυριο που θελω να κανω και υπερηχογραφημα να δω ποσο μεγαλωσε το παιδι αλλα 5 ευρω... Επισης και η απλη επισκεψη κοστιζει 5 ευρω...

α ναι!! πρεπει να αλλαξω το τικερ μου!!! ;) ;):tongue::tongue::D

Φυσικα, φυσικα... Η μικρουλα σου δεν ειναι στην καλυτερη της φαση? Ή προσαρμοστηκε με το μωρο?

Αρετη συγχαρητηρια! Εγω ουτε καλτσα δε ξερω να ραβω!

Δεν ξερω αν υπερεβαλες για να τονισεις την ανικανοτητα σου να ραψεις ουτε μια καλτσα.. Παντως εγω κυριολεκτικα, ΟΥΤΕ ΚΑΛΤΣΑ μπορω να κανω.. Μα ποσο αχρηστη ειμαι?? Και μου εχουν κανει σεμιναρια η μαμα, η πεθερα, οι φιλες.. Νομιζω δε θελω να μαθω... Απο κατι αποπειρες που εχω κανει παντως, γενικα δεν το εχω..:( σαν τα μουτρα μου ειναι το αποτελεσμα... :(

Μονο αν χρειαστει για το παιδι μου θα το κανω.. Αλλιως δε βλεπω σωτηρια..:rolleyes:

για την ωρα με το μωρο δειχνει δηθεν χαλαρη..

αυριο ομως πχ που θα την παρουμε μαζι για την μετρηση του ικτερου του μωρου θα δει οτι το καθισμα στο αυτοκινητο αλλαξε θεση :lol: και οτι διπλα της δεν θα καθεται η μαμα της :rolleyes: αλλα ο μπεμπης..:lol:.. να δω ΤΙ ΧΑΜΟΣ θα γινει..

και θα υπαρχει παντα και συνεχεια...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...