Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινα ωραιο το βιντεο...

σε ευχαριστω για τα καλα λογια..

παω και εγω να ξαπλωσω γιατι

σημερα παραεφαγα ειχε κανει

και ο αντρας μου σπιτικο ψωμακι...

τα λεμε αργοτερα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑΑΑΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ αγαπη μου!!!! πολυ χαρηκα και ελπιζω να μην ξαναχει τετοια πισωγυρισματα..

απολαυσε τωρα το υπολοιπο τριμηνακι (ελπιζω και ολα τα υπολοιπα)..εχετε να ζησετε μεγαλες και ομορφες στιγμες καρδια μου!!

Ευχαριστώ πολύ Δημητρούλα μου καλή,

μακάρι!! Το χρειαζόμουν για να έχω μια πιο ήρεμη γέννα. Αλλιώς το μυαλό μου θα ήταν αλλού κατά κάποιο τρόπο... Ελπίζω να πάνε όλο και καλύτερα τα πράγματα! Πάντως ηρέμησα!! Πολλές μέρες τώρα δεν κοιμάμαι καλά. Θέλω να πέσω και να ξεραθώ!!

NQt5p2.png

bravo_040.gif

Ειδες που ολα πηγαν καλα;;;;

Εχει τελικα σημασια να ειμαστε αισιοδοξοι και να προσευχομαστε φυσικα!!!!

Να ειναι παντα καλα το κοριτσι σου!!Κ φυσικα ολη η οικογενειεα!!

ΣΟΦΙΑ τα καλυτερα ερχονται!!!!!!!!!!!!

Αριστέα μου ευτυχώς!!!! Δόξα το Θεό!!! σε ευχαριστώ!! Όλες σας ευχαριστώ!! Τελικά είμαστε καλό παρεάκι!!!

NQt5p2.png

Εσενα ολα ενταξει με τη συλλογη του αιματος;;;

Ναι, ναι!! μια χαρα..μαλιστα επειδη ξερω οτι απευθυνομαι σε βλακες ειχα γραψει και οδηγιες πανω στο κιτ χαχα!! και τα πηγε ο ανδρας μου το ιδιο μεσημερι.. το μαιευτηριο ως ιδιωτικο δεν χρεωσε τιποτε για τη συλλογη..

Διαφημίσεις

Τελικα αξιζε το rooming in;;;

το rooming in σε ιδιωτικο ειναι καλη ιδεα γιατι το αλλαγμα και το μπανιο το κανουν οι μαιες εκει και επισης μπορεις να δινεις το μωρακι αν θες να ξεκουραστεις (εγω παντως δεν καταλαβα γιατι να δωσω το μωρο σε ενα θαλαμο που γινεται της..ποπης και μαλιστα αν το δωσω ηδη κοιμισμενο δεν προκειται να συνεχισει να κοιμαται εκει)

το αρνητικο που βρηκα γενικοτερα στη προσπαθεια αυτη ειναι οτι αν σωματικα δεν μπορεις να ανταπεξελθεις ειναι καλο να υπαρχει stand by ενα δικο σου ατομο.. σαφως και οι μαιες εχουν την ευθυνη να ερχονται να σε βοηθουν αλλα ακομη και επειδη πληρωνονται στα ιδιωτικα με τοσα αλλα σιγα μην εχουν και την προθυμια..τελος παντων εγω το πρωτο βραδυ ειχα τη μητερα μου μαζι εκει και δεν πολυ χρειαστηκε μεταξυ μας..τα υπολοιπα βραδυα ημουν μονη..με πονουσαν βεβαια τα ραμματα και η λεκανη απο τις συσπασεις και το σηκω κατσε , βαλε βγαλε το μωρο απο το πυρεξ ηταν λιγο μανικι αλλα και παλι για μενα ηταν υποφερτο.. για μια καισαρικη δεν ξερω πως θα ειναι.

τα θετικα ηταν πως ειχα το μωρο συνεχως μαζι μου, ελεγχα τη διατροφη του, θηλαζα ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ και ΣΤΙΓΜΗ που εδειχνε να ψαχνει στηθος και οχι με ωραρια οπερ και εγενετο να κατεβει το γαλα πιο γρηγορα και σε καλη ποσοτητα και σαφως εμαθε γρηγορα το μωρο να θηλαζει και να βρισκει το στηθος αμεσα..

και βεβαια ειναι αλλη εμπειρια να ζεις το μωρο σου απο τη πρωτη μερα κατι που δεν εζησα με τη κορη μου στην οποια δεν εκανα rooming in και την εβλεπα μονο καιθε 2-3 ωρες που μου την εφερναν.

ειμαι υπερ γενικα.. συγκεκριμενα απο το μαιευτηριο (Ιασω) δεν εχω να πω και τα καλυτερα αλλα οχι και τα χειροτερα αφου ηταν αναμενομενα τα οσα αντιμετωπισα ειδικα τα αρνητικα..

KΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Ήρθα!!

Από χθες το απόγευμα είμαστε σπίτι!!!

Καθυστερήσαμε να βγούμε από το νοσοκομείο λόγο βάρους!!

Η κουκλίτσα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 2180, την Κυριακή για να μας επιτραπεί η έξοδος!!

Τελικά την Κυριακή ήταν 2220 και έτσι μας αφήσαν να φύγουμε!!:P:p:p

Η ανάρρωση μου ήταν παρα πολυ καλή, τελικά έκανα επισκληριδιο λόγο κρυολογήματος και έτσι σε αυτο το σωληνάκι βάζανε της παυσίπονες γενικός δεν πόνεσα πολύ!!

Στο νοσοκομείο καμία μαία και κανένας παιδίατρος δεν με άφησε να κάνω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θηλασμό, με φόβισαν ότι θα χάσει πολλά ''κιλά'' και ότι θα αργήσω πολύ να βγω!!

Η μικρή δεν μπορούσε να πιάσει την θηλή και έτσι έβγαζα με το θήλαστρο κ έδινα 15γρ μητρικό και 15γρ. ξένο!!

Απο την τρίτη μέρα και μετά είχα πάρα πολύ γάλα έβγαζα 150γρ. την φορά αλλά και πάλι δεν με αφήναν να δώσω μόνο αυτό.Ένιωθα τύψεις πολλές!!!

Πέρασα και κάποια πρωινά κλαίγοντας!!!

Τέσπα, από εχθές που ήρθα σπίτι δεν έχω δώσει ξένο, αντλώ κ όλας για να ελέγχω πόσο πίνει!! 3-4 γεύματα δικά μου από μπιμπερό!! Ολα τα άλλα απο το στήθος, αν και το χάνει που κ που και τσατίζετε!! χαχαχ!! Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά που ήρθα σπίτι!!

Στο νοσοκομείο κάναμε υπέρηχο νεφρού λόγο μονήρης κ όλα ήταν καλά!!

Οι παιδίατροι την φώναζαν το παιδί με την μονήρη!!! χαχαχ!!

Κορίτσια?? Την κοιτάω και λιώνω είναι μια γλύκα!!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλωσηρθεςςςςςςςςςςςςςςςς! Συγχαρητηρια να σαι παντα καλα εσυ και το ζουζουνι σου! Μπραβο που προσπαθεις ακομα και ανα ειναι δυσκολο για να μας δίνεις θαρρος!!

Βγαινω για λιγο και τα λεμε συντομα!Χαρηκα πολυ πολυ που γυρισες!:P:p:p:p:p

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλως τη φρεσκια μας μανουλα!!!!

2434063ar7o2es83t.gif

Αχ, ολα πηγαν καλα, αυτο εχει σημασια!!! Ποσο χαιρομαι που ειναι το μωρακι σου κι εσυ σε καλη κατασταση!!!

Καλη δυναμη με το θηλασμο! Ολα θα πανε καλα!

Αχ, ποσο μου αρεσουν τα ομορφα νεα!! :rolleyes::rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Δημητρα μουυυυυυ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ!!!!

ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!!!!!!

Η ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ!!!!!!!!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ!!!!!

1657872gdjvp1wv63.gif

weBzp2.png

qUMVp3.png

SnowFlake, να αλλαξεις και το τικερακι σου!! Ποσο ανυπομονω να ρθει και η δικη μου η στιγμη να δω το μωρο μου!! Απο τη μια θελω, απο την αλλη λεω οχι ακομη, απο την αλλη φοβαμαι, ουτε εγω ξερω τι θελω τελικα..:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...