Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

1840287fudtftz67z.gif

Καλώς την Προσπ μας!!!

Καλά κουράγια για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα αν και δε σε φοβάμαι εσένα!! Πολλά φιλάκια στο κεφαλάκι του κούκλου σου και στο κοριτσάκι σου! Μας έλειψες!!

empty.gif

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

images?q=tbn:ANd9GcQDuC36vqE7TqjViJZsAcTC5nYPMWefX6FfalQXzbGeCmE1Suqm

Καλημέρα!

Σοφία, έχεις κανένα νέο από την κόρη σου?

Δυστυχώς όχι ακόμα σήμερα θα πάρω κατά τις 11!! Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις! Θα σας πω όταν έχω νέα. Είμαι αισιόδοξη ή τουλάχιστον θέλω να είμαι!

NQt5p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!! Με έναν πόνο σε όσες γεννήσουνε αυτή τη βδομάδα!!!!!!!!!!:P:p

Η γιατρός μου είχε πει ότι συνήθως στην πρώτη εγκυμοσύνη η κοιλιά είναι πιο "δύσκολο" να ξεχειλώσει. Από κει και έπειτα στις επόμενες εγκυμοσύνες, μεγαλώνει πιο γρήγορα και περισσότερο καθώς έχει ήδη "ανοίξει" το σημείο αυτό (ανεξάρτητα από το αν έχεις επανέλθει στα κιλά σου προ εγκυμοσύνης). Εγώ να καταλάβεις στην πρώτη εγκυμοσύνη φάνηκε ότι ήμουν έγκυος από τον 6ο μήνα και μετά και όταν ήταν να γεννήσω ήμουν σαν 5-6 μηνών έγκυος και η κόρη μου γεννήθηκε 3080!! Τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη η κοιλιά μου φάνηκε από τον 3ο μήνα και τώρα έχει μεγαλώσει όσο σε καμία άλλη από τις δύο προηγούμενες!!!!:tongue::tongue:

:rolleyes::rolleyes:Εμένα που είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, γιατί ξεχείλωσε??? Μάλιστα σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης έκανα κοιλίτσα και μετά έγινε μεγάλη!! Αφού πολλοί με ρωτούσανε αν έχω δίδυμα!!:tongue: Βέβαια τόσο που έφτασε σε κιλά ο μπέμπης μου, ίσως εξηγείται και η μεγάλη κοιλιά!!;)

Oh, yeah!!! Να φανταστείς έλεγα να φύγω αμέσως μετά το μαιευτήριο αλλά με ενημέρωσαν οι αεροπορικές οτι πρέπει να κλείσει τις 8 ημέρες το μωρό για να ταξιδέψει. Η δε κόρη μου έχει φτιάξει "ημερολόγιο" και σβήνει μία μία τις μέρες μέχρι να γυρίσω.

Αχ η ψυχούλα μου!!!!!!! Της λείπεις πολύ....αλλά λίγες μέρες έμειναν για να είσαστε και πάλι μαζί, μία ευτυχισμένη οικογένεια κατά ένα μέλος παραπάνω!!:D

Φαντάσου να γεννηθεί το μωρό την ίδια μέρα με την κόρη σου!!!!! Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό!!!!!!!!!!!:D

Έτσι για να σας καλημερίσω μπήκα, γιατί θα πάω για περπάτημα!! Να προλάβω τον καιρό γιατί πολλά σύννεφα βλέπω...:mad:

Φιλάκια!!

Δυστυχώς όχι ακόμα σήμερα θα πάρω κατά τις 11!! Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις! Θα σας πω όταν έχω νέα. Είμαι αισιόδοξη ή τουλάχιστον θέλω να είμαι!

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε τα καλύτερα νέα! Ξέρω πώς είναι να περιμένεις νέα για το παιδί σου!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες,

Με το καλο τα μωρα της εβδομαδας.....

Σοφια μου ελπιζω να εχετε τα επιθυμητα αποτελεσματα για το κοριτσι σου!!

Αντε να παραλαβεις κ συ το μαρσιπο να δουμε πως θα βγαλουμε ακρη....:tongue:

Ελενη μου καλο περπατημα!

Αρετη εφτιαξες κ σεντονακια για το ζουζουνι σου;; Α!ρε χρυσοχεραααα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αννα πολυ θα ηθελα να ειχα μπροστα μου ολο το πανερακι με τα ντονατς που εβαλες για καλημερα!!!

Αρτεμη για να δουμε θα εχουμε καμια εξελιξη με τον Κο Τραχηλο;;;;

Στο ευχομαι παντως!

Γιατί είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις? Τι πρόβλημα έχει?

Οχι δεν εχει προβλημα!

Βλεπω κ τα βιντεο κ προσπαθω να καταλαβω πως μπαινει μεσα το μωρο κ πως το σφιγγεις κλπ..

Εκανα καποιες προσπαθειες αλλα καλυτερα θα περιμενω τη μπουμπου να δοκιμασουμε μαζι!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Οχι δεν εχει προβλημα!

Βλεπω κ τα βιντεο κ προσπαθω να καταλαβω πως μπαινει μεσα το μωρο κ πως το σφιγγεις κλπ..

Εκανα καποιες προσπαθειες αλλα καλυτερα θα περιμενω τη μπουμπου να δοκιμασουμε μαζι!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Αν έχεις βάλε καμιά κούκλα η κανένα μαξιλάρι για να κάνεις πρόβα.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...

Βαρια τα σκεπασματα σημερα... δεν ηθελα να σηκωθω... Μου φαινεται θα παω να την πεσω παλι... Εν τω μεταξυ πονανε τα κοκαλα μου, η μεση μου, ο πωπος..:-(

Αρτεμη ( με ολο το θαρρος) κανε σεξ, το σπερμα ενεργοποιει τον τοκετο..

Αρετη, τι εννοεις εκανες σεντονακια? Τα κεντησες? WOW!!! Χρυσοχερα, indeed!

3 χλμ ειναι παρα πολλα, λογικα θα ειναι πανω απο ωρα, ε ? Και παλι ευγε!!!

Με το μαρσιππο ειναι θεμα εξοικιωσης λεω.. στην αρχη κι εμενα δε μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη, αλλα ολοι λενε οτι ειναι το καλυτερο και ασφαλεστατο...

Παω λιγο στην κουβερτουλα μου.. Τα λεμε μετα... :tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!! Με έναν πόνο σε όσες γεννήσουνε αυτή τη βδομάδα!!!!!!!!!!:P:p

:rolleyes::rolleyes:Εμένα που είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, γιατί ξεχείλωσε??? Μάλιστα σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης έκανα κοιλίτσα και μετά έγινε μεγάλη!! Αφού πολλοί με ρωτούσανε αν έχω δίδυμα!!:tongue: Βέβαια τόσο που έφτασε σε κιλά ο μπέμπης μου, ίσως εξηγείται και η μεγάλη κοιλιά!!;)

Αχ η ψυχούλα μου!!!!!!! Της λείπεις πολύ....αλλά λίγες μέρες έμειναν για να είσαστε και πάλι μαζί, μία ευτυχισμένη οικογένεια κατά ένα μέλος παραπάνω!!:D

Φαντάσου να γεννηθεί το μωρό την ίδια μέρα με την κόρη σου!!!!! Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό!!!!!!!!!!!:D

Έτσι για να σας καλημερίσω μπήκα, γιατί θα πάω για περπάτημα!! Να προλάβω τον καιρό γιατί πολλά σύννεφα βλέπω...:mad:

Φιλάκια!!

Καλημέρα Ελένη!:D

Σίγουρα παίζει το βασικότερο ρόλο η ελαστικότητα-προδιάθεση-σωματότυπος-κιλά μωρού κτλ.Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό και αντιδρά διαφορετικά σε κάθε εγκυμοσύνη. Η γιατρός μου είπε τι ισχύει συνήθως. Εννοείται ότι διαφοροποιήσεις από ατομο σε άτομο και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη υπάρχουν πάντα. Εμένα με κορόιδευαν στην πρώτη εγκυμοσύνη και μου έλεγαν "Παιδί έχεις εκεί μέσα ή ποντίκι"? Τώρα πριν κανα δυο μήνες με ρωτούσαν πότε γεννάω (αν είμαι στο μήνα μου!!!).

Εύχομαι καλή βόλτα! Εδώ ήδη συννέφιασε για τα καλά!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα κοριτσια...

Βαρια τα σκεπασματα σημερα... δεν ηθελα να σηκωθω... Μου φαινεται θα παω να την πεσω παλι... Εν τω μεταξυ πονανε τα κοκαλα μου, η μεση μου, ο πωπος..:-(

Αρτεμη ( με ολο το θαρρος) κανε σεξ, το σπερμα ενεργοποιει τον τοκετο..

Αρετη, τι εννοεις εκανες σεντονακια? Τα κεντησες? WOW!!! Χρυσοχερα, indeed!

3 χλμ ειναι παρα πολλα, λογικα θα ειναι πανω απο ωρα, ε ? Και παλι ευγε!!!

Με το μαρσιππο ειναι θεμα εξοικιωσης λεω.. στην αρχη κι εμενα δε μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη, αλλα ολοι λενε οτι ειναι το καλυτερο και ασφαλεστατο...

Παω λιγο στην κουβερτουλα μου.. Τα λεμε μετα... :tongue:

Τελικα μόνο το σεξ είναι η λύση έχεις δίκιο Ντίνα. Μένει να πίσω τον Αλεξ:tongue:! Βεβαια ετσι οπως εκοψα το Χασιακο ουτε με γεωτρυπανο δεν ανοιγει! Σκληροτράχηλο θα είναι το παιδι μου:rolleyes:

dbLDp2.png

καλημερααα!!!!!

και καλη εβδομαδα να εχουμε...

εγω χτες τελειωσα κατι σεντονακια που εφτιαξα για τον μπεμπη μου

και καμαρωνω σαν "γυφτικο σκεπανι" αν τα καταφερω θα τα βγαλω φωτω να σας τα δειξω.....

Μπράβο, βρε, Αρετή! Χαρά στην υπομονή σου! Εγώ με αυτά δεν έχω καμία σχέση!!!!

Αννα πολυ θα ηθελα να ειχα μπροστα μου ολο το πανερακι με τα ντονατς που εβαλες για καλημερα!!!

:D:D:D:D Και εγώ το ίδιο!!!

Άρτεμη, πριν την Παρασκευή δε θα ξαναπάς στο γιατρό?

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

καλημερα σε ολες!!!

ακομη τρεχω με διαφορα εδω στο σπιτι..η κριση της μικρης ηδη εχει κανει τα πρωτα της σημαδια εμφανισης..anyway

ΟΠΟΙΑ κοπελα εχει αναγκη η απορια σχετικα με το θηλασμο η με αλλο θεμα και θελει να της πω κατι παρακαλω να μου στειλει πμ γιατι ακομη δεν εχω προσαρμοσει το χρονο μου για να ανατρεχω σε οσα λετε καθημερινα..

θα προσπαθησω να μπω ξανα το μεσημερι..φιλακια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...