Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσακια παω για νανι!! Φιλακια πολλα τα λεμε τοπρωι!!

schla21.gif

Καληνυχτα καριτσακι μου!!! Τα λεμε αυριο πρωτα ο Θεος!:P

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω τοξοτης ειμαι, στις 30 Νοεμβριου ειμαι!!

Αν μου βγει κ η μικρη τοξοτινα(το πιθανοτερο) θα σφαζομαστε αργοτερα......

Για φαντασου να γεννηθει αυθημερον ο μπεμπης,θα χουν ιδια μερα γενεθλια!

Χα, χα! Έτσι γίνεται με τις κόρες!!!:D:D

Ναι, έκανα μία πρώτη αναφορά για να δω πώς θα αντιδράσει και χάρηκε πολύ! Θα δείξει...:)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Ντινα μου να μην ξεχνιομαστε εμεις.....

Αυριο Δευτερα ξημερωνει..... τι σημαινει αυτο;;;;

317d574c6fb3fc04dadfe9414bacf70c.gif

Μπραβο, Αριστεα... Γι'αυτο μπηκα.. Για να βαλω τον αριθμο!! Με προλαβες!! Και επισημως, η εγκυμοσυνη μας θεωρειται τελειομηνη....

1255101ynhom492l0.gif

635158bdpoeeo0zv.gif

Oh, yeah!!! Να φανταστείς έλεγα να φύγω αμέσως μετά το μαιευτήριο αλλά με ενημέρωσαν οι αεροπορικές οτι πρέπει να κλείσει τις 8 ημέρες το μωρό για να ταξιδέψει. Η δε κόρη μου έχει φτιάξει "ημερολόγιο" και σβήνει μία μία τις μέρες μέχρι να γυρίσω.

Αχ, η ψυχουλα.... Ποσο της ελειψες... :rolleyes: Αντε λιγη ακομη υπομονη να κανει... :rolleyes:

Κι εγω δεν βλεπω Dancing.. Ειπαμε με Αντ να δουμε ταινια... Καληνυχτα.. Πολλα φιλιααααααααα!!!!!!!! :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Μπραβο, Αριστεα... Γι'αυτο μπηκα.. Για να βαλω τον αριθμο!! Με προλαβες!! Και επισημως, η εγκυμοσυνη μας θεωρειται τελειομηνη....

1255101ynhom492l0.gif

635158bdpoeeo0zv.gif

Αχ, η ψυχουλα.... Ποσο της ελειψες... :rolleyes: Αντε λιγη ακομη υπομονη να κανει... :rolleyes:

Κι εγω δεν βλεπω Dancing.. Ειπαμε με Αντ να δουμε ταινια... Καληνυχτα.. Πολλα φιλιααααααααα!!!!!!!! :D

Τώρα από εδώ και έπειτα...καλοδεχούμενο!!

Καληνύχτα Ντίνα!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

καλημερααα!!!!!

και καλη εβδομαδα να εχουμε...

Ελενακι, περπατας πολυ ρε!! Ευγε!!! Εγω το πολυ μιση ωριτσα... Πρεπει να κουνιεμαι παραπανω ε ? :oops: Μου εδωσαν μια λιστα με εγκεκριμενες συμβουλους θηλασμου και στην πολη σου εχει 2 κυριες.. Αν θες να βρω και το δευτερο ονομα αν δε ενδιαφερει.. Σε εμας εδω δεν υπαρχει..

Αρετη εσυ ποσο περπατας? Με τα λαχανοντολμαδακια μου εκανες μεγαλη ζημια!!! Ασε! Σλουρπ!!!

Η Κυριακη ποτε γυρναει σπιτι?:rolleyes:

ντινα δεν το εχω χρονομετριση γιατι παω απο συγκεκριμενη διαδρομη στην παραλια και απλα ξερω οτι ειναι γυρο στο 1,5 χιλ επομενως ανεβασμα κατεβασμα κανω 3χιλ συνολικα.Την επομενη φορα θα κρατησω χρονο να σου πω γιατι σημερα βρεχει και δεν θα παω

rainy.gif

ποσα πολα ειπατε χτες σας εχασα κ κλασσικα δεν τα θυμαμε!!!!

αλλα εγω χτες τελειωσα κατι σεντονακια που εφτιαξα για τον μπεμπη μου

και καμαρωνω σαν "γυφτικο σκεπανι" αν τα καταφερω θα τα βγαλω φωτω να σας τα δειξω.....

και

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφακι!!

Μεγεια τα πραγματα για τη μπουμπου....

Μαρσιπο ring sling παρηγγειλες;;

Φιλιααααα!!!

Αριστέα μου αν και καθυστερημένα, χθες δεν αισθανόμουν και πολύ καλά και γι' αυτό δεν μπήκα καθόλου, ναι τον ring sling παρήγγειλα, σε ριγέ φούξια 65euro.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...