Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

σε ευχαριστω helen ελπιζω μονο να μην εχουν και εκει διακοπη ρευματος γιατι και θα την εχω ξαναπατησει οπως μια φορα στην εγκυμοσυνη της κορης μου και θα εκνευριστω ΚΑΙ θα εχω ερθει τσαμπα τοσο δρομο απο το εξοχικο..και εκατσε σημερα η ΔΕΗ να μας κανει νουμερα!!Για να δουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω helen ελπιζω μονο να μην εχουν και εκει διακοπη ρευματος γιατι και θα την εχω ξαναπατησει οπως μια φορα στην εγκυμοσυνη της κορης μου και θα εκνευριστω ΚΑΙ θα εχω ερθει τσαμπα τοσο δρομο απο το εξοχικο..και εκατσε σημερα η ΔΕΗ να μας κανει νουμερα!!Για να δουμε..

Αμάν!!!!!!!:shock::shock: Έλα βρε, τόση γκαντεμιά πια??? Δε νομίζω....ας κάνει αλλού νούμερα η ΔΕΗ!!!!! Όχι εκεί που θα είσαι εσύ!!!;)

Κοριτσακια καλησπέρα!!!

Έχτες ήμουν πολυ χάλια, με ποναγε η μέση όλο το απόγευμα στη δουλεια και το βράδυ δε μπορούσα να κουνησω τα πόδια μου, μου άνοιξε κ η μύτη και ήρθα στα ίσια μου.. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα αλλα Αυτή η ζέστη με κουράζει αφάνταστα..

Prosperous με το καλο στο γιατρο να μας έρθεις με καλα νέα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

υπομονη aristea τα χει αυτα η εγκυμοσυνη..πηγαμε στο γιατρο.. μας εδειξε κατα παραγγελια και πως βλεπει το ..τσουτσαρι.. λιγα καταλαβαμε αλλα ικανοποιηθηκαμε δειχνει αναπτυγμενο μωρο αφου για 19η εβδομαδα ζυγιζει γυρω στα 330 γρ που στα βιβλια ειναι γυρω στα 150-170 μεσο ορο..επισης εξυνε τη μυτη του και ειχε πολυ πλακα και μου κλεισε β επιπεδου λιγο πιο μακρυα απο οτι υπολογιζα δηλαδη στις 12 του Ιουλη αλλα αν ολα ειναι οκ οπως λεει τοτε μου αρκει..τραχηλος 3,6 νομιζω οτι καλα ειναι..3,8 ηταν την αλλη φορα.. μου δειξε και το ραμμα της περιδεσης που φαινοταν..και ενα σωρο φαρμακα και αντιβιωση παλι προληπτικα απο αυριο και σε δουλεια να βρισκομαστε.. θα μειωσω ομως την προγεστερονη και κατι ειναι και αυτο..ολα καλα.. αγορακι..χαχα!!αυτααααααα για τωρα...επιστροφη στο εξοχικο λοιπον..

Διαφημίσεις

Μπραβο prosperous μια χαρα ο μπεμπαρος εεε!?!? Τα νουμερακια για τον τραχηλο πρωτη φορα τα συναντω και δεν εχω ιδεα τι ειναι και τι ρολο παιζουν στην εξελιξη της εγκυμοσυνης... Θα περιμενω ιατρικη επεξηγηση παρακαλω..χαχαχαχα! Σε πειραζω!!Αντε τυχερη πισω παλι στο εξοχικο...

Aριστέα μου γιατί κοριτσάκι σε πονούσε η μεσούλα??? Είσαι καλύτερα σήμερα??? Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς...;)

Prosperous όλα καλά λοιπόν με τον μπέμπαρό σου ο οποίος απ'ότι φαίνεται θα γίνει άντρακλας :D...κι εγώ δεν ξέρω τις τιμές που πρέπει να έχει ο τράχηλος...στη Β' επιπέδου νομίζω θα μου μετρήσει κι εμένα τον τράχηλο....για να δούμε!!! Καλά να περνάς στο εξοχικό...;)

υπομονη aristea τα χει αυτα η εγκυμοσυνη..πηγαμε στο γιατρο.. μας εδειξε κατα παραγγελια και πως βλεπει το ..τσουτσαρι.. λιγα καταλαβαμε αλλα ικανοποιηθηκαμε δειχνει αναπτυγμενο μωρο αφου για 19η εβδομαδα ζυγιζει γυρω στα 330 γρ που στα βιβλια ειναι γυρω στα 150-170 μεσο ορο..επισης εξυνε τη μυτη του και ειχε πολυ πλακα και μου κλεισε β επιπεδου λιγο πιο μακρυα απο οτι υπολογιζα δηλαδη στις 12 του Ιουλη αλλα αν ολα ειναι οκ οπως λεει τοτε μου αρκει..τραχηλος 3,6 νομιζω οτι καλα ειναι..3,8 ηταν την αλλη φορα.. μου δειξε και το ραμμα της περιδεσης που φαινοταν..και ενα σωρο φαρμακα και αντιβιωση παλι προληπτικα απο αυριο και σε δουλεια να βρισκομαστε.. θα μειωσω ομως την προγεστερονη και κατι ειναι και αυτο..ολα καλα.. αγορακι..χαχα!!αυτααααααα για τωρα...επιστροφη στο εξοχικο λοιπον..

Aχ τι καλα....μπραβο μια χαρα ο μπεμπακος σου!!!!! Ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα αυξανεται το βαρος τους κι εγω εμεινα με ανοιχτο το στομα οταν μας ειπε για 18η εβδομαδα 222γρ. γιατι ειχα δει και σε ενα σαϊτ οτι ειναι γυρω στα 150 την συγκεκριμενη εβδομαδα....γερα να ειναι!!!!!! Β'επιπεδου μια μερα μετα απο μενα εισαι? Τι καλα θα εχουμε κοντα κοντα νεακια!!!!!

Εισαι ηδη στο εξοχικο δηλαδη????? Ποιος στην χαρη σου....!!!!!!

Κοριτσακια καλημερα!!!! Σαββατο σημερα...ουφ τελειωνει κι αυτη η εβδομαδα,αντε να περασει ο καιρος να ξαναβλεπουμε τα μπεμπακια μας!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες και σας ευχομαι να εχετε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο!!!!

Και προσοχη εγκυουλες ε???

weekend34.gif

ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια..

καλα ειναι στο εξοχικο ΑΝ ακι δεν οδηγω αρα δεν μπορω να μετακινουμαι χωρις τον συζυγο και λογω ηλιοφανειας και λογω οτι μενουμε σε υψωμα και δεν μπορω να ανεβαινω τις ανηφορες με τα ποδια

αλλα η ανταμοιβη ειναι οτι η μικρη χαιρεται με τη θαλασσα και περναει καλα.

για το τραχηλο:

ειναι απο τα σημαντικοτερα σημεια που πρεπει να ελεγχονται στο β τριμηνο καθως το βαρος του μωρου αυξανεται και επιβαρυνει τον τραχηλο.

επισης οι συσπασεις ακομη και ανεπαισθητες αρχιζουν να εμφανιζονται απο την 12 η εβδομαδα συνεπως το μηκος και φαρδος του τραχηλου μας ενδιαφερει διοτι μικραινοντας υπαρχει περιπτωση προωροτητας, αποβολης κλπ αφου και στο β τριμηνο κατα καιρους υπαρχουν αποβολες β τριμηνου συνηθως απο ανεπαρκεια τραχηλου που οφειλεται σε παρελθουσες παθησεις η καταστασεις η σε μικροβια που προσβαλλουν τραχηλο η ενδομητριο.

το 3,6 ειναι νορμαλ.. το οριο ειναι το 2,5 χιλ ενω κατω απο αυτο ειναι ρισκο για τους γιατρους να κανουν περιδεση σε μια γυναικα γιατι ο κινδυνος να παθει η ιδια κτι η το κυημα ειναι σοβαρος..

εγω ειχα αποβολη β τριμηνου πριν τη κορη μου και για το λογο αυτο εκανα περιδεση και παιρνω σπασμολυτικα για να μην εχω συσπασεις.

Εσεις απλα να ελεγχετε οτι ο γιατρος σας δινει προσοχη στο μηκος τραχηλου.

αυτα σε συνοπτικες γραμμες..

καλο σκ σε ολες..προσοχη με τον ηλιο!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα!!!! Σαββατο σημερα...ουφ τελειωνει κι αυτη η εβδομαδα,αντε να περασει ο καιρος να ξαναβλεπουμε τα μπεμπακια μας!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες και σας ευχομαι να εχετε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο!!!!

Και προσοχη εγκυουλες ε???

weekend34.gif

ματινακι!!! τι κανεις?? σε βρηκα! στο διπλα καφε εχει πεσει ερημια!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εγώ δυστυχως σχολαω στις 20:00 και κοντευω να κοιμηθώ όρθια αφού δεν έχει καθόλου δουλεια..

Ευτυχώς απο μέση πάμε καλα, απο ζέστη όμως δεν πάμε καθόλου καλα. Περιμένω πως κ πως να περάσει αυτη η εβδομάδα να φύγουμε για διακοπουλες!!!

Το μωρακι εχω αρχίσει και το αισθάνομαι μπορώ να πω!!!! Τι χαρα ειναι αυτη!

Την Πέμπτη εχω να πάω στο γιατρο γιατί θέλει να με δει πριν τις διακοπές..

Αυτά τα νέα μου!!

Φιλια πολλα σε οοοολες τις κοιλιτσες!!!!!!

19η 330 γραμαρια τελεια!!!!!!μπραβο!!!ναι επιτελους σαββατο.....αλλα εμεις ολη μερα ειμασταν χωρισ νερο κ δεν φτανει αυτο μεσα στο μεσιμερι διακοπη ρευματος!!!πολυ καλα!!καλα να περασετε!!

αυτο με τις διακοπες παροχων πρωτης αναγκης ειναι απεριγραπτα απαραδεκτο ειδικοτερα τετοια περιοδο..παντα εμεις την πληρωνουμε. ενω παντα πληρωνουμε..

aristea που θα πατε διακοπες?

εγω και να μπορουσα δεν θα ρισκαρα να παω καπου μακρυα στη περιπτωση μου..ετσι προς το παρον εξοχικο και μια χαρα μου ναι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...