Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Σε ευχαριστω ντινα μου,κοιτα οταν τα καναμε και τα 3ειμασταν πολυ καλα οικονομικα ευτυχως εχουμε δικο μας σπιτι,εχουμε μια μικρη επειχηρηση που παει καλα εγω δουλευω και ειναι αρκετα καλος ο μισθος καποια χρηματα στην ακρη δοξα το θεο ειμαστε καλα να ζουμε μια σχετικα ανετη ζωη..

Μπραβο σας και παλι!! Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να πηγαινει παντα η επιχειρηση σας καλα.. Και προσπαντος να εχετε-εχουμε- ολοι την υγεια μας... Ολα τα αλλα ερχονται... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαβαστε και κουφαθειτε...

Θα είναι το παιδί σας καλός μαθητής;

Η επίδοση των παιδιών στα μαθήματα μπορεί να προβλεφθεί πέντε μόλις λεπτά από τη γέννησή τους, αποκαλύπτει μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Obstetrics & Gynecology.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε 877.000 εφήβους από τη Σουηδία, επισημαίνει ότι το τεστ Apgar, το οποίο είναι γνωστό ήδη από το 1952, μπορεί να εξετάσει όχι μόνο τη σωματική υγεία του νεογνού αλλά και να προβλέψει τις σχολικές του επιδόσεις.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα συγκρίνοντας τις αποδόσεις των εθελοντών στο τεστ Apgar με τις σχολικές τους επιδόσεις. Έτσι, συνειδητοποίησαν ότι όσο πιο ψηλά είναι τα επίπεδα στο Apgar ανάλογα τόσο καλύτερες είναι και οι επιδόσεις τους στο σχολείο.

Ωστόσο, οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις κι ότι οι συγκεκριμένες προβλέψεις θα μπορούσαν να ωθήσουν κάποιος γονείς να λάβουν κάποια παραπάνω μέτρα για να μπορέσει και το δικό τους παιδί να γίνει αριστούχος.

ΠΗΓΗ: medicalnews

:rolleyes:

Ξεκιναει το dancing... Καλη τηλεθεαση μας λοιπον....

Κλεινω το μονολογο μου με ενα τραγουδακι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μα δε μπορω να μη σχολιασω....

Καλα τι μαλλι απαισιο ειναι αυτο;;;; (για τη Τζενη μιλαω)

Ας μη σχολιασω το μακιγιαζ....

Μαλλον ο παγος θα φταιει αλλα μου φαινεται λιγο κρυοκ#λο το ολο θεμα...

Μακαρι να μου αλλαξει η γνωμη για να εχω κατι να περιμενω τις Κυριακες....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα εγκυούλες και μανούλες!

Το είπα και προχθές αλλά είναι απίστευτο!Κοιμάμαι σαν....βόδι!!!Μάλλον προετοιμάζομαι για το τι θα ακολουθήσει μετά τη γέννα.

Να καλωσορίσω και εγώ τη Μαρία. Νομίζω ότι κάτι είπε για σήμερα, αν δεν κάνω λάθος. Με έναν πόνο Μαράκι μου!

Λοιπον εχουμε και λέμε! Ο μπέμπης ολα καλα, ο κυριος τράχηλος καμια αλλαγή! Μου ειπε μεσοβδόμαδα να παω για καρδιοτ. και αν δεν εχει αλλαξει κατι Σκ θα παμε για καισαρικη! Ελεος αυτος ο τραχηλος!

Άρτεμη, εύχομαι να μαλακώσει ο τράχηλος μέσα στην εβδομάδα αλλά και πάλι αν δεν γίνει αυτό να πάνε όλα καλά με την καισαρική. Σημασία έχει να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και να είσαι καλά εσύ και το μωρό!!

Prosperous, και πάλι να χαίρεσαι το αγοράκι σου και περαστικά για την κόρη σου. Μπορεί ο πυρετός να ήταν και ψυχοσωματική αντίδραση επειδή έλειπες (εκτός αν υπήρχαν και άλλα συμπτώματα). Εύχομαι καλή προσαρμογή τώρα με το νέο μέλος!

[quote name='_Aristea;1280816 Ασε που για την ηλικια της κυησης η κοιλια μου δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη..

Βλεπω αλλες εγκυουλες στο δρομο κ αναρωτιεμαι αν θα γινω ποτε ετσι...

Αλλα τελικα ειναι θεμα σωματοτυπου..

Αριστέα μου' date=' το πόσο θα μεγαλώσει η κοιλιά εξαρτάται εκτός από το σωματότυπο της κάθε γυναίκας και από το ποια εγκυμοσύνη είναι. Η γιατρός μου είχε πει ότι συνήθως στην πρώτη εγκυμοσύνη η κοιλιά είναι πιο "δύσκολο" να ξεχειλώσει. Από κει και έπειτα στις επόμενες εγκυμοσύνες, μεγαλώνει πιο γρήγορα και περισσότερο καθώς έχει ήδη "ανοίξει" το σημείο αυτό (ανεξάρτητα από το αν έχεις επανέλθει στα κιλά σου προ εγκυμοσύνης). Εγώ να καταλάβεις στην πρώτη εγκυμοσύνη φάνηκε ότι ήμουν έγκυος από τον 6ο μήνα και μετά και όταν ήταν να γεννήσω ήμουν σαν 5-6 μηνών έγκυος και η κόρη μου γεννήθηκε 3080!! Τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη η κοιλιά μου φάνηκε από τον 3ο μήνα και τώρα έχει μεγαλώσει όσο σε καμία άλλη από τις δύο προηγούμενες!!!!:tongue::tongue:

[b']Ματίνα μου[/b], εύχομαι περαστικά με το δόντι! Προτιμώ τη γέννα από τον πόνο στα δόντια. Ούτε να τον βλέπω τον οδοντίατρο δε θέλω:confused::confused: Ενώ σε όλα τα θέματα είμαι της πρόληψης, δεν ξέρω με τους οδοντιάτρους δεν τα είχα ποτέ καλά!!!:rolleyes:

Χτες το πρωι τελικα με ειδε ο γιατρος η μπουμπου ειναι 3100 και ετοιμαζετε για εξοδο μεχρι 20του μηνος μας ειπε χαχαχαχα...μ

Αννίτα, καλά θηρίο είναι η μικρή-ακολουθεί τα αδέλφια της:D:D. Μας βλέπω να γεννάμε κοντά. Εμένα μου είπε ότι ελπίζουμε κατά τις 20-22.Πιο σίγουρα βέβαια θα ξέρω την άλλη εβδομάδα που θα ξαναπάω. Εμείς για τέταρτο μάλλον δύσκολο το βλέπουμε ετσι όπως είναι τώρα τα πράγματα! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις..;)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Μα δε μπορω να μη σχολιασω....

Καλα τι μαλλι απαισιο ειναι αυτο;;;; (για τη Τζενη μιλαω)

Ας μη σχολιασω το μακιγιαζ....

Μαλλον ο παγος θα φταιει αλλα μου φαινεται λιγο κρυοκ#λο το ολο θεμα...

Μακαρι να μου αλλαξει η γνωμη για να εχω κατι να περιμενω τις Κυριακες....

Συμφωνώ, Αριστέα. Εγώ ήδη άλλαξα κανάλι:rolleyes:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλως την Αννα!!!

Δεν ειχα ακουσει το οτι παιζει ρολο αν ειναι πρωτη εγκυμοσυνη ή οχι για το μεγεθος της κοιλουμπας...

Οσο ζουμε μαθαινουμε!

Λιγο σου εμεινε ακομα.. Μετα τη γεννα θα φυγεις αμεσως για τα ξενα;;

Καλως την Αννα!!!

Δεν ειχα ακουσει το οτι παιζει ρολο αν ειναι πρωτη εγκυμοσυνη ή οχι για το μεγεθος της κοιλουμπας...

Οσο ζουμε μαθαινουμε!

Λιγο σου εμεινε ακομα.. Μετα τη γεννα θα φυγεις αμεσως για τα ξενα;;

Oh, yeah!!! Να φανταστείς έλεγα να φύγω αμέσως μετά το μαιευτήριο αλλά με ενημέρωσαν οι αεροπορικές οτι πρέπει να κλείσει τις 8 ημέρες το μωρό για να ταξιδέψει. Η δε κόρη μου έχει φτιάξει "ημερολόγιο" και σβήνει μία μία τις μέρες μέχρι να γυρίσω.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Αχ, μωρε η αγαπουλα!!! Τι γλυκια!!

Θα περιμενουν πως κ πως να δουν το μικρο αδελφο!:lol::lol:

8 ημερων;;; Δηλαδη αν ειναι 6;;; Τι να πεις;

Διαφημίσεις

Κοντευουν κ τα γενεθλια της κορης σου ε;; Τοξοτακι ειναι;;;;;

Ναι, πρώτη μέρα στις 23 Νοεμβρίου. Η πλάκα είναι ότι στις 23 (αν πάνε όλα καλά) μάλλον θα μου κόψει η γιατρός την περίδεση !:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Αχ, μωρε η αγαπουλα!!! Τι γλυκια!!

Θα περιμενουν πως κ πως να δουν το μικρο αδελφο!:lol::lol:

8 ημερων;;; Δηλαδη αν ειναι 6;;; Τι να πεις;

Έλα, ντε!!! Πάντως, ούτως ή άλλως τελικά θα έπρεπε να μείνω 2-3 μέρες παραπάνω γιατί πρέπει να βγάλω και διαβατήριο στο μωρό:confused::confused::confused:. Οπότε θα χρειαστούν αυτές οι μέρες.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Ναι, πρώτη μέρα στις 23 Νοεμβρίου. Η πλάκα είναι ότι στις 23 (αν πάνε όλα καλά) μάλλον θα μου κόψει η γιατρός την περίδεση !:D

Και γω τοξοτης ειμαι, στις 30 Νοεμβριου ειμαι!!

Αν μου βγει κ η μικρη τοξοτινα(το πιθανοτερο) θα σφαζομαστε αργοτερα......

Για φαντασου να γεννηθει αυθημερον ο μπεμπης,θα χουν ιδια μερα γενεθλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...