Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αγαπες μου.. εχω διαφορα σημερα που προσπαθω να συντονισω (εις ματην αφου με τη μικρη ηδη εχουμε θεματα απο τις μαζεμενες αλλαγες) και παω τωρα να περποιηθω τον μικρο και να πεσω να κοιμηθω εστω και καμια ωρα η οσο μου επιτρεψουν οι συνθηκες..

θα τα πουμε αυριο..

φιλια!

Βρες εσυ το ρυθμο σας και εμεις εδω θα ειμαστε!!!!

Φιλια πολλα στο γιο!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αννιτα, μοντελακι εισαι!!!! Φαε, καρδουλα μου.. Δυστυχως εγω δεν ειμαι σαν τη Ματινα... Εχω βαλει ηδη 15 κι εχω αλλες 2 με 3 εβδομαδες... Κι εμενα μου λενε οτι δε μου φαινεται.. αλλα θα δειξει πως -αν- θα τα χασω μετα....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Με τοσα παιδια πώς τα καταφερνεις ρε Αννιτα? Δουλευεις κι ολας?

δουλευα μεχρι 4μηνων μετα σταματησα,ευτυχως βοηθαει πολυ και ο αντρας μου...Τα 2μου αγορια ειναι πιο μεγαλα λιγο ο 3με δυσκολευει που ειναι 4..

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Σας αξιζουν συγχαρητηρια που μεγαλωνετε ηδη 3 παιδια και πατε για το τεταρτο.. Χιλια μπραβο.. Στα ματια μου φανταζει αδυνατο! Μιλωντας για τα οικονομικα παντα..

331479kbgyngdge9.gif

Χαθηκε το τικερακι μου!!!! Μηπως εσεις το βλεπετε??

Φιου!! Επανηλθαν τα τικερακια μας... (νομιζω αν δεν το βλεπω θα χασω το λογαριασμο της κυησης μου.. 493217bf18h69u3c.gif)

Γιωτουλα μουυυυυυ!!! Τι κανεις γλυκουλα μου? Η μικρη μπουμπουδενια καλα?????

Ελα ντε...και το ειπε με τετοια ευκολια λες και σου εκανε και κοπλιμεντο! Η αληθεια ειναι οτι δεν συγχιτηκα και πολυ γιατι ξερω οτι ειναι πολυ χυμα ο συγκεκριμενος....για τα κιλα ομως μου εδωσε συγχαρητηρια που σχεδον δεν εβαλα καθολου! Ειπε και κατι καλο!!!!!

Καλα ειμαστε! μια χαρα η μπουμπου μολις εφαγε και την πηρε ο μπαμπας της, εγω δουλευω για το μαγαζι, περναω τιμολογια!:lol:

Σε ευχαριστω ντινα μου,κοιτα οταν τα καναμε και τα 3ειμασταν πολυ καλα οικονομικα ευτυχως εχουμε δικο μας σπιτι,εχουμε μια μικρη επειχηρηση που παει καλα εγω δουλευω και ειναι αρκετα καλος ο μισθος καποια χρηματα στην ακρη δοξα το θεο ειμαστε καλα να ζουμε μια σχετικα ανετη ζωη..

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Αυτον τον καημο που εχουν καποιοι να κυβερνησουν αυτη τη σαραβαλιασμενη , ετοιμοθανατη χωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αδυνατω να την καταλαβω.. Και ΕΥΤΥΧΩΣ που εχω το μωρακι μου και με εχει δυναμωσει και με εχει πεισμωσει για να κανω ο,τι μπορω για να εχει το μωρο μου ενα καλυτερο μελλον... Αντε να δουμε...

(-και για να το ισοπεδωσω τελειως.... -Το θετικο ειναι οτι θα ξεκινησει και το dancing σε λιγακι....)

Αντε, Αρτεμη, μπορει να προλαβουμε και τα επιδοματα... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...