Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Λοιπον ειμαι 1,74 και ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη με 56κιλα(θα σας τα πω με την σειρα να τα καταλαβετε)πηρα 13κιλα..στην δευτερη ξεκινησα παλι απο 56 και εβαλα 25και γεννησα και 2βδομαδες νωριτερα απο την πητ!!Στον 3γιο απο 55κιλα πηρα 23 τα οποια τα εχασα ολα και τωρα εχω σπασει ολα τα ρεκοε πηρα 26κιλα και συνεχιζω!!!(Να σημειωσω οτι και τα 3μου αγορια βγηκαν 4κιλα και ο μεγαλος βγηκε 4150)και δεν εχω κανενα προβλημα με διαβητη απλα ειμαι φαγανη ζωη να χω

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα με τον μπεμπουλη σου Αρτεμης! Αλλα ασχετα που ο τραχηλος ειναι κλειστος γιατι να πατε για καισαρικη κατευθειαν? Δεν εχει προκλιση πριν? Εμας μας ειπε για προκλιση πρωτα!

Στη φαση που ειναι ο τραχηλος αν με παει για προκληση θα γενναω 10 χρονια γιααυτο το κανει . Και ο γιατρος μου ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετου!

Πωπω θα ειμαι 40 εβδ και 3 ημερ περιπου! Ελεος!!

dbLDp2.png

Λοιπον ειμαι 1,74 και ξεκινησα την πρωτη εγκυμοσυνη με 56κιλα(θα σας τα πω με την σειρα να τα καταλαβετε)πηρα 13κιλα..στην δευτερη ξεκινησα παλι απο 56 και εβαλα 25και γεννησα και 2βδομαδες νωριτερα απο την πητ!!Στον 3γιο απο 55κιλα πηρα 23 τα οποια τα εχασα ολα και τωρα εχω σπασει ολα τα ρεκοε πηρα 26κιλα και συνεχιζω!!!(Να σημειωσω οτι και τα 3μου αγορια βγηκαν 4κιλα και ο μεγαλος βγηκε 4150)και δεν εχω κανενα προβλημα με διαβητη απλα ειμαι φαγανη ζωη να χω

Μαλιστα...βγαζεις μεγαλα παιδια οποτε τα κιλα πανε κι εκει πολυ! Αφου τα χανεις φαε οοοοοσο θες! Εγω τρωω σαν γουρουνα και πριν αλλα και στην εγκυμοσυνη αλλα γενικα δεν παιρνω κιλα...αφου θελω να παχυνω και δεν μπορω...κοκκαλο ημουν πριν και μαλλον θα παραμεινω και μετα την γεννα γιατι χανω ευκολα! Να δουμε ποσα κιλα θα γεννηθει και ο μπεμπακος πρωτα ο Θεος!

Εχεις παρει πολλα κιλα ματινα?Αρτεμη επειδη σουλευω στο ιασω και εχουν δει πολλα τα ματια μου,κριμα δεν ειναι να σε βαλει κατευθειαν για καισαρικη??

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Στη φαση που ειναι ο τραχηλος αν με παει για προκληση θα γενναω 10 χρονια γιααυτο το κανει . Και ο γιατρος μου ειναι υπερ του φυσιολογικού τοκετου!

Πωπω θα ειμαι 40 εβδ και 3 ημερ περιπου! Ελεος!!

Μαλιστα κοπελιτσα μου! Κι εγω για να δουμε αν παμε με προκλιση τι θα καταφερουμε...η αληθεια ειναι οτι θελω να γεννησω φυσιολογικα αλλα οτι πει ο Θεος εκεινη την ωρα!

Εχεις παρει πολλα κιλα ματινα?Αρτεμη επειδη σουλευω στο ιασω και εχουν δει πολλα τα ματια μου,κριμα δεν ειναι να σε βαλει κατευθειαν για καισαρικη??

Εχω παρει 12 κιλα αλλα δεν μου φαινονται...τα χρειαζομουν αφου ημουν κοκκαλο πριν εντελως! Μια κοιλια προεξεχει και απλα τις τελευταιες μερες εχω πρηστει λιγο στο προσωπο!

Καλησπερα Αννιτα!!

Μωρε φαε κοπελα μου....ειπαμε εχουμε αλλοθι....

3100 η μπουμπου; μωρε αυτη ειναι ετοιμη!!!

Αρτεμη για να λεει ο Χασιακος παμε για καισαρικη καταλαναινω πως ειναι τα πραγματα (τον Χασιακο ειχε κ η αδελφη μου)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ματινα,αρτεμη εχω ακουσει και διαβασει πολυ καλα λογια για αυτον..Παω και εγω κοριτσακια να ετποιμασω τα μικρα για νανι εχουμε σχολειο αυριο

9Cj1p2.png

Αρτεμη εχω ακουσει ιστοριες που τελευταια στιγμη αλλαζουν τα πραγματα!!

Καλα κανεις κ εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου, μιας κ ο συγκεκριμενος δεν θα κανει οτι κανει για να σε ξεπεταξει...

Οπως και να'χει το θεμα ειναι με τον ενα ή τον αλλο τροπο να παρεις γερο το μπεμπη στην αγκαλια σου!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αγαπες μου.. εχω διαφορα σημερα που προσπαθω να συντονισω (εις ματην αφου με τη μικρη ηδη εχουμε θεματα απο τις μαζεμενες αλλαγες) και παω τωρα να περποιηθω τον μικρο και να πεσω να κοιμηθω εστω και καμια ωρα η οσο μου επιτρεψουν οι συνθηκες..

θα τα πουμε αυριο..

φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...