Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Χαχαχαχ...εμενα να δεις χθες ενας γνωστος που ειχε να με δει πριν την εγκυμοσυνη μου εκανε μαθημα πως ξεχωριζεις την κοιλια αν ειναι αγορι ή κοριτσι! Βρηκε εν παση περιπτωση οτι εχω αγορι και μετα ειπε επι λεξη...εκτος απ'αυτο εχεις αγριεψει και στην μουρη....ντοινγκ! Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη της εγκυμοσυνης το ειχα καταλαβει απο μονη μου αυτο αλλα μετα γλυκανα...τωρα πια εχει στρογγυλεψει και το προσωπο μου και καμια σχεση με πριν δεν εχω! Παντως ολοι ειναι ηδημονες...οτι να'ναι!

γεια σου κοριτσακι! τι κανεις?

ολοι ξερολες εχουν γινει!!! λιγο τακτ δεν εχεις κυριος? αν ειναι δυνατον!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(Συνεχιζω εκτος θεματος) Παντως ενα ζαχαροπλαστειο να κανει ντελιβερι δεν υπαρχει ρε παιδια,,, για φαντασου ποση δουλεια θα ειχε;;;;

Αχχχ...τι καλα που θα ηταν! Μονο απο τις εγκυες θα εβγαζε του κοσμου τα λεφτα!!!!

Εγω προμηθευτηκα απο προχθες κατι σιροπιαστα με σοκολατα και χθες που πηγα στο περιπτερο της μαμας πηρα μια σοκολατα λευκη break με σταφισες και κατι αλλα και ολο τσιμπολογαω! Με εχει πιασει απιστευτη μανια για σοκολατοειδη ενω τα ειχα κοψει μαχαιρι το τελευταο τριμηνο και παραπανω! Μαλλον η στερηση με βαρεσε κατακουτελα και τωρα δεν μπορω να το μαζεψω με τιποτα! Εχω και το δοντι γ@μ@ την γκαντεμια μου!

γεια σου κοριτσακι! τι κανεις?

ολοι ξερολες εχουν γινει!!! λιγο τακτ δεν εχεις κυριος? αν ειναι δυνατον!!!

Γιωτουλα μουυυυυυ!!! Τι κανεις γλυκουλα μου? Η μικρη μπουμπουδενια καλα?????

Ελα ντε...και το ειπε με τετοια ευκολια λες και σου εκανε και κοπλιμεντο! Η αληθεια ειναι οτι δεν συγχιτηκα και πολυ γιατι ξερω οτι ειναι πολυ χυμα ο συγκεκριμενος....για τα κιλα ομως μου εδωσε συγχαρητηρια που σχεδον δεν εβαλα καθολου! Ειπε και κατι καλο!!!!!

Διαφημίσεις

Πατας πανω στο εικονιδιο και οταν ανοιξει το σκαναρεις να γινει διαφανο σιελ, πατας αντιγραφη και μετα επικολληση εκει που θες! Ευκολο ειναι!

Ευχαριστω, θα το δοκιμασω..;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλα ματινα μου εσυ??εδω ευτυχως περασα γρηγορα το κρυωμα και ειμαι καλα..Χτες το πρωι τελικα με ειδε ο γφιατρος η μπουμπου ειναι 3100 και ετοιμαζετε για εξοδο μεχρι 20του μηνος μας ειπε χαχαχαχα...μ

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Καλα ματινα μου εσυ??εδω ευτυχως περασα γρηγορα το κρυωμα και ειμαι καλα..Χτες το πρωι τελικα με ειδε ο γφιατρος η μπουμπου ειναι 3100 και ετοιμαζετε για εξοδο μεχρι 20του μηνος μας ειπε χαχαχαχα...μ

Τελειααα!!!! Η ωρα η καλη, Αννιτα!!!! Αισθανεσαι καλα κατα τ'άλλα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλα ειμαι και γω Αννιτα μου αν εξαιρεσεις το δοντι που μου εφυγε και το προσωρινο σφραγισμα και ελπιζω να μην αρχισει να ποναει μεχρι αυριο που θα παω να το φτιαξω!Μια χαρα η μπουμπουκα σου και ετοιμη για εξοδο γιουπι!!!!!150fs460435.gif

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσια πραγματικα δεν μπορω αλλο με την κοιλουμπα εχω παρει 27κιλα και η κοιλια μου εναι ανεξελεγκτη..Εχω πρηστει και γενικα με 3παιδια και 1στην κοιλια ειμαι πτωμα καθημερινα

9Cj1p2.png

Ναι κοριτσια πραγματικα δεν μπορω αλλο με την κοιλουμπα εχω παρει 27κιλα και η κοιλια μου εναι ανεξελεγκτη..Εχω πρηστει και γενικα με 3παιδια και 1στην κοιλια ειμαι πτωμα καθημερινα

Χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι! Πολλα τα κιλα ομως....τρως πολλα γλυκα ή απλα παιρνεις ευκολα?

και στις 3εγκυμοσυνες πηρα μεχρι 30κιλα γουρουνα σκετη ναι τρωω δεν μπορω να αντισταθω,το θετικο ειναι οτι μεσα σε 6μηνες τα χανω:rolleyes:..Και εγω περιμενω να το δω θα εχει πολυ γελιο:tongue:

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...