Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αααα!! Ο μπαμπας σου ειναι πολυ τυχερος!!!! 7 εγγονια!!!!! Απιστευτο!! Μπραβο σας, μπραβο σας!!! Τοσο εγω, οσο και ο Αντ, οσο και τα πεθερικα μου και η μαμα μου ειμαστε ολοι πρωτοτοκα παιδια, οποτε το δικο μου θα ειναι το πρωτο των πρωτων!!! Εχουμε τρελαθει ολοι απο ο,τι καταλαβαινεις...:lol::lol:

(η αληθεια ειναι οτι δεν προβλεπεται σε διαστημα 5 χρονων σου λεω να μπει αλλο μωρο στην οικογενεια, εκτος κι αν παλι το κανω εγω...:tongue: ) Ας απολαυσει ο γιος μου λοιπον τα προνομια οσο το επιτρεπουν οι συνθηκες και οι καταστασεις... :rolleyes::rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(Συνεχιζω εκτος θεματος) Παντως ενα ζαχαροπλαστειο να κανει ντελιβερι δεν υπαρχει ρε παιδια,,, για φαντασου ποση δουλεια θα ειχε;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σε εμας υπηρχε ενα που εκανε αλλα μονο τους καλοκαιρινους μηνες!! Δε θα σου πω οτι ειχε το καλυτερο παγωτο της Στερεας για να μη σε κολασω... :tongue:

Διαβαστε και αυτο..

Σύντομες παύσεις αναπνοής

Οι σύντομες παύσεις αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι απόλυτα φυσιολογικές

Το μωρό σας μαθαίνει να αναπνέει μόλις γεννηθεί. Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό ότι, κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι λειτουργίες, όπως η αναπνοή, οι καρδιακοί παλμοί ή η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος είναι διαφορετικές κατά τη διάρκεια του ύπνου, τόσο στην περίπτωση των ενηλίκων όσο και των παιδιών.

Ειδικότερα, στα νεογέννητα παρατηρούνται ασυναίσθητες παύσεις αναπνοής, οι οποίες σπάνια διαρκούν περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα.

Όσο μικρότερο είναι ένα νεογέννητο, τόσο πιο συχνά εμφανίζονται οι σύντομες παύσεις αναπνοής. Ο αριθμός τους μειώνεται από τον τρίτο μήνα, εξακολουθεί όμως να ανέρχεται στις 80 περίπου παύσεις αναπνοής για κάθε 100 λεπτά ύπνου.

Ειδικότερα οι παύσεις αναπνοής που διαρκούν περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα, είναι κατά κανόνα ακίνδυνες, από τη στιγμή που ο οργανισμός μπορεί μέσα από μια σειρά μηχανισμών να προστατευτεί από την επικίνδυνη έλλειψη οξυγόνου.

Εάν οι αναπνευστικές παύλες έχουν υπερβολικά μεγάλη διάρκεια, ακολουθεί μια βαθιά ανάσα και το μωρό σας ξυπνά. Αυτή η αντίδραση έχει ζωτική σημασία και μπορεί να μην είναι δυνατή στην περίπτωση λοιμώξεων ή υψηλής θερμοκρασίας του σώματος.

Φροντίστε, λοιπόν, το παιδί σας να κοιμάται σε ιδανικό περιβάλλον και συνθήκες θερμοκρασίας.

Εάν το παιδί σας ξυπνά πολύ δύσκολα, κοιμάται ασυνήθιστα πολλές ώρες, εμφανίζει παύσεις αναπνοής ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας κατά τη διάρκεια του ύπνου, μελανιάζει ή χλομιάζει χωρίς να είναι άρρωστο, ιδρώνει χωρίς λόγο ενώ κοιμάται (χωρίς να εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης, χωρίς να φορά ζεστά ρούχα ή χωρίς η θερμοκρασία του δωματίου να είναι υψηλή), επικοινωνήστε επειγόντως με τον παιδίατρό σας.

http://www.paidorama.com/M%CF%89%CF%81%CF%8C/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%A4%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%AE%CF%82.html

Ωχ, Παναγιτσα μου!!! :confused: Με βαρδιες θα κοιμομαστε μου φαινεται..

ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ για τις ευχες και την αγαπη σας κοριτσακια μου.. και εγω σας σκεφτομουν και αμεσως μολις συνηλθα απο το ολο σκηνικο του τοκετου ενημερωσα την.. γραμματεια μας!!:tongue:

Δοξα το Θεο ειχα εναν ευκολο τοκετο (απο 9,20 εως 11.00), ανευ επισκληριδιου και πηρα συντομα στην αγκαλια μου ενα πιστο αντιγραφο της κορης μου σε αρσενικο..χαχα!!

ειναι απιστευτο οτι πλεον λεω "τα παιδια μου" !!

βεβαια ειχαμε μια καθυστερηση και βγηκαμε σημερα αντι εχθες λογω ικτερου, περασα και μια δυσκολη ψυχολογικα διαδικασια λογω του οτι αναγκαστικα να αλλαξω τη διατροφη του μωρου για μια νυχτα για να πεσει ο ικτερος και παραλληλα ενα βραδυ πριν ειχε κανει και η κορη μου πυρετο πραγμα που μας οδηγησε να την στειλουμε να μεινει στη γιαγια της για πρωτη φορα γεγονος στο οποιο πρωτο βραδυ αντεδρασε θετικα αλλα απο εχθες της εχει βγει ενα στρες ψυχολογικο επειδη δεν με εχει δει 6 μερες και ειχαν προβληματα.. το καλο ειναι οτι δεν ξανασηκωσε πυρετο απο τη Παρασκευη και ετσι σε λιγο θα μου την φερει ο ανδρας μου σπιτι (το οποιο ειναι πολυ χαρουμενα στολισμενο για την υποδοχη του μικρου) και ετσι θα ειμαστε παλι ολοι μαζι με λιγα μετρα προστασιας παραπανω..

ο μικρος γεννηθηκε 3050 και βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3150 (!!) με αποκλειστικο θηλασμο στο μεγαλυτερο ποσοστο και ειναι ενα πολυ καλο μωρακι.. ανδρακι με δυνατη φωνουλα οταν θελει να μας.. μαλωσει!

ειχα παλι επωδυνη αναρρωση αλλα ειμαι σε εγρηγορση λογω υποχρεωσεων και πλεον εκτος απο τα ραμματα στο περινεο δεν με ενοχλει κατι αλλο..

εκανα επισης rooming in και ειχα τεσσερα απιθανα αποτελεσματα:

α) καλη παραγωγη

β) εμαθε ο μικρος να θηλαζει αμεσα

γ) μου ρθε το γαλα πριν το 3ο 24ωρο

δ) ενω η μητρα χαμηλωσε θεση δυο μεσα σε δυο μερες.. και αυτο χαριν του θηλασμου..

πηγαν στην αρχη να μου πληγωθουν οι θηλες αλλα πειδη ειχα αρχισει την φροντιδα με τον φυσιολογικο ορο και τον αερισμο το ξεπερασα την επομενη κιολας μερα..

ψεματα δεν θα πω για τις νεες μανουλες.. πονος υπαρχει.. και στον τοκετο και στην αναρρωση.. αλλα ειναι τετοια η αγαπη και η αφοσιωση που θα νοιωσετε που ολα θα ξεχαστουν συντομα..

επισης να ευχηθω και στην Κυριακη να της ζησει το μωρακι και να χει καλο σαραντισμο!! και ολες να παρετε σειρα σιγα σιγα..

μολις μπορεσω θα ξαναμπω..

και παλι σας ευχαριστω!!

Δημητρααααααα!!!!! Καλως μας ηρθες παλι στο παρεακι μας!!!! Επιστρεψατε σπιτακι σας τι καλα...!happy0141.gif

Να σας ζησει και παλι το αντρακι σας! Και περαστικα στην κορουλα σου!

Τελεια με τον θηλασμο μπραβο! Καλος μαθητης ο μπεμπακος ε? Αμεσως το 'πιασε!

Εγω ειμαι στην αναμονη ακομα αλλα την Παρασκευη τελειωνουν τα ψεματα!!!!! Αν δε ερθει απο μονος του θα παμε για προκλιση!!!

Καλη αναρρωση σου ευχομαι και καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!

1218623ofbhi4zqh5.gif

Διαφημίσεις

Αααα!! Ο μπαμπας σου ειναι πολυ τυχερος!!!! 7 εγγονια!!!!! Απιστευτο!! Μπραβο σας, μπραβο σας!!! Τοσο εγω, οσο και ο Αντ, οσο και τα πεθερικα μου και η μαμα μου ειμαστε ολοι πρωτοτοκα παιδια, οποτε το δικο μου θα ειναι το πρωτο των πρωτων!!! Εχουμε τρελαθει ολοι απο ο,τι καταλαβαινεις...:lol::lol:

(η αληθεια ειναι οτι δεν προβλεπεται σε διαστημα 5 χρονων σου λεω να μπει αλλο μωρο στην οικογενεια, εκτος κι αν παλι το κανω εγω...:tongue: ) Ας απολαυσει ο γιος μου λοιπον τα προνομια οσο το επιτρεπουν οι συνθηκες και οι καταστασεις... :rolleyes::rolleyes:

Μιλάμε ότι ο γιος σου θα ζήσει μεγάλες στιγμές!!!!!!! Σαν πρίγκιπα θα τον έχετε!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!:D Λογικό να έχετε τρελαθεί όλοι σας!! Που να δεις πως θα τρελαθείτε όταν βγει και όταν μεγαλώνοντας αρχίσει να κάνει ναζάκια, γελάκια, αγκαλίτσες, φιλάκια.....θα πάθετε μεγάλη πλάκα!!!!!!!:P

Εμένα για τα πεθερικά μου το μωρό μου είναι το πρώτο τους εγγόνι!!!!

(Συνεχιζω εκτος θεματος) Παντως ενα ζαχαροπλαστειο να κανει ντελιβερι δεν υπαρχει ρε παιδια,,, για φαντασου ποση δουλεια θα ειχε;;;;

χαχαχαχα.....είσαι απίστευτη!!!!:tongue:

Δεν υπάρχει κανένα περίπτερο που να μην τα έχει στείλει ακόμα πίσω??? Πάρε κάποιον να σου φέρει αν μπορεί!!;)

Διαβαστε και αυτο..

Σύντομες παύσεις αναπνοής

Οι σύντομες παύσεις αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι απόλυτα φυσιολογικές

Το μωρό σας μαθαίνει να αναπνέει μόλις γεννηθεί. Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό ότι, κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι λειτουργίες, όπως η αναπνοή, οι καρδιακοί παλμοί ή η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος είναι διαφορετικές κατά τη διάρκεια του ύπνου, τόσο στην περίπτωση των ενηλίκων όσο και των παιδιών.

Ειδικότερα, στα νεογέννητα παρατηρούνται ασυναίσθητες παύσεις αναπνοής, οι οποίες σπάνια διαρκούν περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα.

Όσο μικρότερο είναι ένα νεογέννητο, τόσο πιο συχνά εμφανίζονται οι σύντομες παύσεις αναπνοής. Ο αριθμός τους μειώνεται από τον τρίτο μήνα, εξακολουθεί όμως να ανέρχεται στις 80 περίπου παύσεις αναπνοής για κάθε 100 λεπτά ύπνου.

Ειδικότερα οι παύσεις αναπνοής που διαρκούν περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα, είναι κατά κανόνα ακίνδυνες, από τη στιγμή που ο οργανισμός μπορεί μέσα από μια σειρά μηχανισμών να προστατευτεί από την επικίνδυνη έλλειψη οξυγόνου.

Εάν οι αναπνευστικές παύλες έχουν υπερβολικά μεγάλη διάρκεια, ακολουθεί μια βαθιά ανάσα και το μωρό σας ξυπνά. Αυτή η αντίδραση έχει ζωτική σημασία και μπορεί να μην είναι δυνατή στην περίπτωση λοιμώξεων ή υψηλής θερμοκρασίας του σώματος.

Φροντίστε, λοιπόν, το παιδί σας να κοιμάται σε ιδανικό περιβάλλον και συνθήκες θερμοκρασίας.

Εάν το παιδί σας ξυπνά πολύ δύσκολα, κοιμάται ασυνήθιστα πολλές ώρες, εμφανίζει παύσεις αναπνοής ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας κατά τη διάρκεια του ύπνου, μελανιάζει ή χλομιάζει χωρίς να είναι άρρωστο, ιδρώνει χωρίς λόγο ενώ κοιμάται (χωρίς να εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης, χωρίς να φορά ζεστά ρούχα ή χωρίς η θερμοκρασία του δωματίου να είναι υψηλή), επικοινωνήστε επειγόντως με τον παιδίατρό σας.

http://www.paidorama.com/M%CF%89%CF%81%CF%8C/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%A4%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%BF%CE%AE%CF%82.html

Ωχ, Παναγιτσα μου!!! :confused: Με βαρδιες θα κοιμομαστε μου φαινεται..

Ευχαριστούμε για το ποστ Ντινάκι!!;)

Νομίζεις ότι θα ηρεμήσουμε όταν γεννήσουμε??? Αμ περισσότερο άγχος θα έχουμε και όσο μεγαλώνουνε τα παιδιά, τόσο μεγαλώνουνε και οι ανησυχίες!!

Ας είναι όμως καλά και γερά και δεν πειράζει!!!!!!!

Σας αφήνω κοριτσάκια μου!! Πάω για το μπανάκι που έγραψα δύο ώρες πριν...:rolleyes:

Φιλάκια!!

Γεια σου Ματινακι.. Χαιρομαι που σου περασε το χερι... Τα σάιτ που βρηκα ειναι τα εξης...

http://www.forumsextreme.com/Smilies.html

http://emoticons4u.com/party.htm

http://www.smileys.me.uk/smileys/Confused/

http://www.pic4ever.com/index-3.htm

http://planetsmilies.net/

Εχεις να προτεινεις εσυ κανενα αλλο σάιτ?

Περαστικα για το δοντακιι..

Γεια σου Ντινακι....ευχαριστω για τα σαϊτ και για τα περαστικα!

Εγω εχω αυτο το σαϊτ που δεν ειναι μονο smileys αλλα εχει γενικα πολυ ωραιες εικονες! http://www.glitter-graphics.com/

Και καποια αλλα...για δες!

http://www.smileyarena.com/emoticons/main/free-msn-smileys-love-general-1.aspx

http://www.myemoticons.com/emoticons/super-smileys/

http://www.mysmiley.net/free-love-smileys.php

Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε? Εγω μολις ξυπνησα...μιλαμε για πολυ υπνο!!!

Τι νεα? Δεν σας εχω παρακολουθησει...(τι πρωτοτυπο!!)

Παω να σας διαβασω οσο προλαβω....

Διαφημίσεις

Λοιπον εχουμε και λέμε! Ο μπέμπης ολα καλα, ο κυριος τράχηλος καμια αλλαγή! Μου ειπε μεσοβδόμαδα να παω για καρδιοτ. και αν δεν εχει αλλαξει κατι Σκ θα παμε για καισαρικη! Ελεος αυτος ο τραχηλος!

Μια χαρα με τον μπεμπουλη σου Αρτεμης! Αλλα ασχετα που ο τραχηλος ειναι κλειστος γιατι να πατε για καισαρικη κατευθειαν? Δεν εχει προκλιση πριν? Εμας μας ειπε για προκλιση πρωτα!

Απο το glitter graphics δεν μπορω να βαλω εικονα που να κουνιεται.. πως το κανεις?

Πατας πανω στο εικονιδιο και οταν ανοιξει το σκαναρεις να γινει διαφανο σιελ, πατας αντιγραφη και μετα επικολληση εκει που θες! Ευκολο ειναι!

Χαχαχαχαχαχ!! Ρε, δεν εχουν πολλη φαση?? Εμενα μου αρεσουν πολυ!!

Επισης, νοιμιζω οτι αγριεψε το προσωπο μου.. :rolleyes: Δεν ξερω.. και σα να μεγαλωσε/πρηστηκε το κατω χειλος μου.. Αντε να δουμε, θα επανελθω???? :confused:

Χαχαχαχ...εμενα να δεις χθες ενας γνωστος που ειχε να με δει πριν την εγκυμοσυνη μου εκανε μαθημα πως ξεχωριζεις την κοιλια αν ειναι αγορι ή κοριτσι! Βρηκε εν παση περιπτωση οτι εχω αγορι και μετα ειπε επι λεξη...εκτος απ'αυτο εχεις αγριεψει και στην μουρη....ντοινγκ! Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη της εγκυμοσυνης το ειχα καταλαβει απο μονη μου αυτο αλλα μετα γλυκανα...τωρα πια εχει στρογγυλεψει και το προσωπο μου και καμια σχεση με πριν δεν εχω! Παντως ολοι ειναι ηδημονες...οτι να'ναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...