Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Χωρις φοβο και παθος εχω να δηλωσω οτι θελω να φαω ενα λιτρο παγωτο..!

Τι να κανω; σε ποιον να το πω και να με καταλαβει;;;

Μα ενα λιτρο;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καταρχήν έχει ήδη ξετρελαθεί με την ανηψιά μου....είχαμε καιρό να δούμε μωρό στην οικογένεια τόσο μικρό αφού το μικρότερο ανηψάκι μου είναι 6.....Τώρα έχει αγχωθεί με μένα, θέλει να τελειώσω και να πάνε όλα καλά!!!!!

Βλέπει και την κοιλάρα μου και λέει πως είχε πολλά χρόνια να δει τόσο μεγάλη κοιλιά.....:tongue::tongue:

Με τον δικό μου που θα τον βλέπει και κάθε μέρα.....θα πάθει μεγάλη πλάκα!!!!!!:D

Α, σωστα!! Το ανηψακι σου ηρθε πρωτο!! Μου διεφυγε.. Ενταξει, μεταξυ μας, ας μην κοροϊδευομαστε, στο δικο σου θα εχει αδυναμια.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

τωρα φαινεται!!! χαχαχαχα!! οι μαμαδες παιζει!!!;)
schla11.gif

Βρηκαμε ασχολια οι μπεμπεκες!!

sHa_lolbig2.gifsHa_lolbig2.gif

Μα ενα λιτρο;;

Σε μας πες τα κοπέλα μου!!!!!! Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!!!!!!!:D:D

Πήγαινε και πάρε, μην το σκέφτεσαι καθόλου!!!!! Τώρα που μπορείς!!!!;)

sSig_Muahaha.gif

Διαφημίσεις

Πραγματικα εχω ριξει πολυ γελιο μ'αυτα τα emoticons......Αχ, αντε να γεννησουμε να ξελαμπικαρουμε... Μας εχει βαρεσει η εγκυμοσυνη;;;

2uge4p4.gifsSig_bump.gif

Μα ενα λιτρο;;

Καλε, εμεις τι ρολο βαραμε εδω?? Εμεις σε καταλαβαινουμε απολυτα!!! ;)

Να εβλεπες πως τα κατεβαζα εγω τα παγωτα τα χυμα, σε κουτια ολοκληρα τα εφερνε ο Αντ... μετα βεβαια βραχνιαζα.. ε λογικο.. Αλλα αν ειναι να φας, λεω να αρκεστεις στο μισο κιλο.. :rolleyes: Χειμωνας γαρ...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλε, εμεις τι ρολο βαραμε εδω?? Εμεις σε καταλαβαινουμε απολυτα!!! ;)

Να εβλεπες πως τα κατεβαζα εγω τα παγωτα τα χυμα, σε κουτια ολοκληρα τα εφερνε ο Αντ... μετα βεβαια βραχνιαζα.. ε λογικο.. Αλλα Αν ειναι να φας, λεω να αρκεστεις στο μισο κιλο.. :rolleyes: Χειμωνας γαρ...

Αυτα τα nirvana τα μεγαλα μισοκιλα ειναι;;;

Πωπω δεν κανει τοσο πολυ....αν παρω 2 μικρα;; θα εχω κ 2 γευσεις...

Α, σωστα!! Το ανηψακι σου ηρθε πρωτο!! Μου διεφυγε.. Ενταξει, μεταξυ μας, ας μην κοροϊδευομαστε, στο δικο σου θα εχει αδυναμια.. :rolleyes:

Το δικό μου θα είναι για τον πατέρα μου το 7ο εγγόνι!!:D

Απλά θα είναι η πρώτη φορά που θα έχει σε καθημερινή βάση ένα εγγόνι το οποίο θα μεγαλώσει μαζί του και γενικά θα το ζήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα!!!!;) Και τώρα που είναι έτσι τα πράγματα και είναι μόνος του, τσου κάνει για ένα παιδάκι να του φέρει ζωή μέσα στο σπίτι!!;)

Στο τέλος, θα τον βλέπω και δε θα τον αναγνωρίζω από αυτά που θα κάνει στον εγγονό....sFun_crazydance.gif....χαχαχαχα...

Εδώ είδε τη μικρή χθες και την κρατούσε περίπου 3 ώρες στην αγκαλιά του και ακόμα δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του!! Φαντάσου τον δικό μου που θα τον έχει για περισσότερο χρόνο!!!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...