Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Επισης, ξεχασα να σας πω οτι εχει αλλαξει και η φωνη μου (βαρυνε πολυ) και επισης αλλαξε το γελιο μου, το ηχοχρωμα του.. Λετε να φταιει που εχω πολυ τεστοστερονη λογω παιδιου? :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενακι, περπατας πολυ ρε!! Ευγε!!! Εγω το πολυ μιση ωριτσα... Πρεπει να κουνιεμαι παραπανω ε ? :oops: Μου εδωσαν μια λιστα με εγκεκριμενες συμβουλους θηλασμου και στην πολη σου εχει 2 κυριες.. Αν θες να βρω και το δευτερο ονομα αν δε ενδιαφερει.. Σε εμας εδω δεν υπαρχει..

Αρετη εσυ ποσο περπατας? Με τα λαχανοντολμαδακια μου εκανες μεγαλη ζημια!!! Ασε! Σλουρπ!!!

Η Κυριακη ποτε γυρναει σπιτι?:rolleyes:

Έχω βρει από το ίντερνετ και το δεύτερο όνομα που λες!!;) Σ'ευχαριστώ πάντως!!:D

Από χθες καθιέρωσα το περπάτημα όμως....μέχρι την Παρασκευή, περπατούσα όποτε είχα κάτι να κάνω αλλά λέω μήπως και βοηθήσω την κατάσταση τώρα!! Αν την Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό, δεν έχει αλλάξει κάτι...απλά θα σταματήσω να περπατάω!!;)

Σήμερα πήγα με τον άντρα μου σε χαλαρούς ρυθμούς....εγώ συνήθως περπατάω γρήγορα αν είμαι μόνη μου και το θεωρώ αργά!!:tongue:

Ασε Ντινα ουτε κ γω δεν περπαταω τοσο πολυ...

Η Κυριακη κανονικα σημερα βγαινει (5η μερα) εκτος αν λογω Κυριακης βγει αυριο..Δεν ξερω....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σήμερα πήγα με τον άντρα μου σε χαλαρούς ρυθμούς....εγώ συνήθως περπατάω γρήγορα αν είμαι μόνη μου και το θεωρώ αργά!!:tongue:

Δεν κουραζεσαι ρε? Εγω πλεον λαχανιαζω πολυ γρηγορα.. Ασε που πετρωνει και η κοιλια.

Ασε Ντινα ουτε κ γω δεν περπαταω τοσο πολυ...

Η Κυριακη κανονικα σημερα βγαινει (5η μερα) εκτος αν λογω Κυριακης βγει αυριο..Δεν ξερω....

Αριστεα, σου πεταχτηκε ο αφαλος σου? Εμενα οχι.. Απλα εγινε λιγο επιπεδος..

Διαφημίσεις

Επισης, ξεχασα να σας πω οτι εχει αλλαξει και η φωνη μου (βαρυνε πολυ) και επισης αλλαξε το γελιο μου, το ηχοχρωμα του.. Λετε να φταιει που εχω πολυ τεστοστερονη λογω παιδιου? :rolleyes:

χαχαχαχα....:tongue: Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο!!

Εμένα μία γυναίκα σε όλη την εγκυμοσύνη, μου είπε ότι βάρυνε η φωνή μου αλλά οι υπόλοιποι όχι!! Δεν τα πήρα στο κρανίο εκείνη τη στιγμή...sAng_banghead2.gif όόόόχιιιιιιι.....ούτε ήθελα να της πω τίποτα.....sAng_argue.gif, ήμουνα απλά χαλαρή και ήρεμη...sAng_scream.gif

Απ'ότι κατάλαβες μπήκα σε ένα σάιτ από αυτά που έβαλες!!

sSig_lol.gif

Αριστεα, σου πεταχτηκε ο αφαλος σου? Εμενα οχι.. Απλα εγινε λιγο επιπεδος..

Μπααα! Ουτε επιπεδος εχει γινει, εχει ακομα λακουβιτσα.. κ αναλογα με το πως καθεται η κυρια το λακουβακι γινεται αλλοτε πιο βαθυ αλλοτε πιο ρηχο..

Ασε που για την ηλικια της κυησης η κοιλια μου δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη..

Βλεπω αλλες εγκυουλες στο δρομο κ αναρωτιεμαι αν θα γινω ποτε ετσι...

Αλλα τελικα ειναι θεμα σωματοτυπου..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Χαχαχαχαχαχ!! Ρε, δεν εχουν πολλη φαση?? Εμενα μου αρεσουν πολυ!!

Επισης, νοιμιζω οτι αγριεψε το προσωπο μου.. :rolleyes: Δεν ξερω.. και σα να μεγαλωσε/πρηστηκε το κατω χειλος μου.. Αντε να δουμε, θα επανελθω???? :confused:

Δεν κουραζεσαι ρε? Εγω πλεον λαχανιαζω πολυ γρηγορα.. Ασε που πετρωνει και η κοιλια.

Τι να πω?? Όχι!! Μια χαρά πάω....:rolleyes: Εγώ λαχάνιαζα με το παρά μικρό όταν είχε φτάσει ο αιματοκρίτης στο 29...τώρα που ανέβηκε λίγο...φουντώνω....:D

Η κοιλιά πετρώνει και χωρίς να περπατήσω αλλά νομίζω πως αντί να με βοηθάει το περπάτημα στο να κατέβει ο μπέμπης, εκείνον μάλλον του αρέσει το κούνημα και κοιμάται!!:tongue:

Σιγά μετά να μη θέλει να βγει από τώρα....:confused:

Διαφημίσεις

Μπααα! Ουτε επιπεδος εχει γινει, εχει ακομα λακουβιτσα.. κ αναλογα με το πως καθεται η κυρια το λακουβακι γινεται αλλοτε πιο βαθυ αλλοτε πιο ρηχο..

Ασε που για την ηλικια της κυησης η κοιλια μου δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη..

Βλεπω αλλες εγκυουλες στο δρομο κ αναρωτιεμαι αν θα γινω ποτε ετσι...

Αλλα τελικα ειναι θεμα σωματοτυπου..

Συμφωνω... Κι εμενα αναλογα τη σταση κανει λιγο λακουβακι... Παντως ειναι θεαματικη η αυξηση του ογκου της κοιλιας μου μεσα σε δυο εβδομαδες.. Φουσκωσε λιγο αλλα το νιωθεις, οπου και να την πιασεις υπαρχει κατι απο κατω.. :tongue: (ή μιλαμε με επιστημονικη ορολογια ή παιζουμε!!!) :lol::lol::lol:

Τι να πω?? Όχι!! Μια χαρά πάω....:rolleyes: Εγώ λαχάνιαζα με το παρά μικρό όταν είχε φτάσει ο αιματοκρίτης στο 29...τώρα που ανέβηκε λίγο...φουντώνω....:D

Η κοιλιά πετρώνει και χωρίς να περπατήσω αλλά νομίζω πως αντί να με βοηθάει το περπάτημα στο να κατέβει ο μπέμπης, εκείνον μάλλον του αρέσει το κούνημα και κοιμάται!!:tongue:

Σιγά μετά να μη θέλει να βγει από τώρα....:confused:

χαχαχαχα!! Ο μπαμπας σου σε τί φαση ειναι? Εχει τρελαθει τελειως ή ειναι ακομη ψυχραιμος?

Χαχαχαχαχαχ!! Ρε, δεν εχουν πολλη φαση?? Εμενα μου αρεσουν πολυ!!

Επισης, νοιμιζω οτι αγριεψε το προσωπο μου.. :rolleyes: Δεν ξερω.. και σα να μεγαλωσε/πρηστηκε το κατω χειλος μου.. Αντε να δουμε, θα επανελθω???? :confused:

Ναι!!!!!!! Εύγε που τα βρήκες και μας τα είπες!!!! sHa_clap.gifsHa_thumbsup2.gif

Όλα αυτά θα φύγουνε μετά τη γέννα, μην ανησυχείς!!!!!!;)

Εμένα ο αφαλός μου εδώ και καιρό έχει γίνει ένα με την κοιλιά μου και πετάγεται προς τα έξω.....

χαχαχαχα!! Ο μπαμπας σου σε τί φαση ειναι? Εχει τρελαθει τελειως ή ειναι ακομη ψυχραιμος?

Καταρχήν έχει ήδη ξετρελαθεί με την ανηψιά μου....είχαμε καιρό να δούμε μωρό στην οικογένεια τόσο μικρό αφού το μικρότερο ανηψάκι μου είναι 6.....Τώρα έχει αγχωθεί με μένα, θέλει να τελειώσω και να πάνε όλα καλά!!!!!

Βλέπει και την κοιλάρα μου και λέει πως είχε πολλά χρόνια να δει τόσο μεγάλη κοιλιά.....:tongue::tongue:

Με τον δικό μου που θα τον βλέπει και κάθε μέρα.....θα πάθει μεγάλη πλάκα!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...