Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μπραβο το κοριτσι...ετσι να ειναι κινητικη πρεπει και να κανει την μανουλα χαρουμενη!

Ελα ντε επρεπε να το παθω αυτο τωρα λιγο πριν γεννησω? Και μαλιστα 2 φορες κοντα κοντα να παω στον γιατρο? Τι να κανω ομως τυχαινουν αυτα!

Με το χερι δοξα τον Θεο ολα καλα! Ηταν για λιγο τελικα και περασε...ευτυχως!

Παλι καλα που περασε το χερακι, για φαντασου να χες κ αυτο;;;

Παντως δεν ησυχαζει ο ανθρωπος..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παλι καλα που περασε το χερακι, για φαντασου να χες κ αυτο;;;

Παντως δεν ησυχαζει ο ανθρωπος..

Η αληθεια ειναι οτι σε σχεση με αλλες κοπελες εγω την εχω περασει ζωη και κοτα στην εγκυμοσυνη! Απλα ο τελευταιος μηνας ηταν λιγο περιεργος με αποκορυφωση την τελευταια αυτη εβδομαδα με το δοντι! Παλι καλα που δεν ποναει....ελπιζω να μην πονεσει μεχρι αυριο που θα παω να το ξανακλεισουμε....

Δυστυχως Αριστεα μου πρεπει να βγω! Παω να ετοιμασω τραπεζι γιατι ερχεται ο αντρουλης μου σε λιγο!

Φιλια πολλα και καλο μεσημερι σε ολες!!!!!!

hug_32.gif

Λοιπον εχουμε και λέμε! Ο μπέμπης ολα καλα, ο κυριος τράχηλος καμια αλλαγή! Μου ειπε μεσοβδόμαδα να παω για καρδιοτ. και αν δεν εχει αλλαξει κατι Σκ θα παμε για καισαρικη! Ελεος αυτος ο τραχηλος!

dbLDp2.png

Καισαρικη κατευθειαν;;

Νομιζω παιρνεις παραπανω λεφτα γιατι ειναι χειρουργειο...αλλα δε θυμαμαι ποσα, καποια το ειχε αναφερει..

Διαφημίσεις

ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ για τις ευχες και την αγαπη σας κοριτσακια μου.. και εγω σας σκεφτομουν και αμεσως μολις συνηλθα απο το ολο σκηνικο του τοκετου ενημερωσα την.. γραμματεια μας!!:tongue:

Δοξα το Θεο ειχα εναν ευκολο τοκετο (απο 9,20 εως 11.00), ανευ επισκληριδιου και πηρα συντομα στην αγκαλια μου ενα πιστο αντιγραφο της κορης μου σε αρσενικο..χαχα!!

ειναι απιστευτο οτι πλεον λεω "τα παιδια μου" !!

βεβαια ειχαμε μια καθυστερηση και βγηκαμε σημερα αντι εχθες λογω ικτερου, περασα και μια δυσκολη ψυχολογικα διαδικασια λογω του οτι αναγκαστικα να αλλαξω τη διατροφη του μωρου για μια νυχτα για να πεσει ο ικτερος και παραλληλα ενα βραδυ πριν ειχε κανει και η κορη μου πυρετο πραγμα που μας οδηγησε να την στειλουμε να μεινει στη γιαγια της για πρωτη φορα γεγονος στο οποιο πρωτο βραδυ αντεδρασε θετικα αλλα απο εχθες της εχει βγει ενα στρες ψυχολογικο επειδη δεν με εχει δει 6 μερες και ειχαν προβληματα.. το καλο ειναι οτι δεν ξανασηκωσε πυρετο απο τη Παρασκευη και ετσι σε λιγο θα μου την φερει ο ανδρας μου σπιτι (το οποιο ειναι πολυ χαρουμενα στολισμενο για την υποδοχη του μικρου) και ετσι θα ειμαστε παλι ολοι μαζι με λιγα μετρα προστασιας παραπανω..

ο μικρος γεννηθηκε 3050 και βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3150 (!!) με αποκλειστικο θηλασμο στο μεγαλυτερο ποσοστο και ειναι ενα πολυ καλο μωρακι.. ανδρακι με δυνατη φωνουλα οταν θελει να μας.. μαλωσει!

ειχα παλι επωδυνη αναρρωση αλλα ειμαι σε εγρηγορση λογω υποχρεωσεων και πλεον εκτος απο τα ραμματα στο περινεο δεν με ενοχλει κατι αλλο..

εκανα επισης rooming in και ειχα τεσσερα απιθανα αποτελεσματα:

α) καλη παραγωγη

β) εμαθε ο μικρος να θηλαζει αμεσα

γ) μου ρθε το γαλα πριν το 3ο 24ωρο

δ) ενω η μητρα χαμηλωσε θεση δυο μεσα σε δυο μερες.. και αυτο χαριν του θηλασμου..

πηγαν στην αρχη να μου πληγωθουν οι θηλες αλλα πειδη ειχα αρχισει την φροντιδα με τον φυσιολογικο ορο και τον αερισμο το ξεπερασα την επομενη κιολας μερα..

ψεματα δεν θα πω για τις νεες μανουλες.. πονος υπαρχει.. και στον τοκετο και στην αναρρωση.. αλλα ειναι τετοια η αγαπη και η αφοσιωση που θα νοιωσετε που ολα θα ξεχαστουν συντομα..

επισης να ευχηθω και στην Κυριακη να της ζησει το μωρακι και να χει καλο σαραντισμο!! και ολες να παρετε σειρα σιγα σιγα..

μολις μπορεσω θα ξαναμπω..

και παλι σας ευχαριστω!!

Δημητρααααααα!!!

Καλωσηρθες πισω σπιτακι σου!!Με το καλο να ερθει κ η κορη σου για την πρωτη μεγαλη συναντηση!!

Η απουσια σου αυτες τις μερες ηταν αισθητη,, περιμενουμε σιγα σιγα να βρεις τους ρυθμους σου και να επανελθεις δραστικα!!χαχαχα!!

Μια χαρα ο μπεμπακος σου!! Να ειναι καλα το ζουζουνι...

Α!γεννησε κ η Μαριαλενα την περασμενη Πεμπτη το αγορακι της..

κατα τα αλλα περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η απομενη...

Φιλια πολλα και εμεις εδω ειμαστε!!

ΑΝΤΕ και καλο ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ!!!!!!!!:D:D:D

Γεια σου Προσπ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Γυρισες, γυρισες!!!! sHa_runaround.gif

Να σου ζησει ο παιδαρος!!! laugh.gif

Γρηγορη αναρρωση και περαστικα στην κορουλα σου!!! Τι σημαινει οτι η μητρα χαμηλωσε θεση ??? :confused: Απο αιμορραγια πως πας?

(αν εχω κι αλλες αποριες δε θα διστασω να σε ρωτησω.. ;))

Καλε Ντινακι στειλε το σαϊτ να το εχουμε κι εμεις!!!!!!!!!!

Γεια σου Ματινακι.. Χαιρομαι που σου περασε το χερι... Τα σάιτ που βρηκα ειναι τα εξης...

http://www.forumsextreme.com/Smilies.html

http://emoticons4u.com/party.htm

http://www.smileys.me.uk/smileys/Confused/

http://www.pic4ever.com/index-3.htm

http://planetsmilies.net/

Εχεις να προτεινεις εσυ κανενα αλλο σάιτ?

Περαστικα για το δοντακιι..

Αρτεμη, ευχομαι να αλλαξει ο τραχηλος σου... Νομιζω στην καισαρικη, εκτος του οτι δεν πληρωνεις νοσήλια αν εισαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ, παιρνεις ενα 10% παραπανω απο τον φυσιολογικο τοκετο... Με επιφυλαξη βεβαια, τσεκαρε το παλι...

Γεια σου Ανδριανα... Εγω ουτε σταλα γαλατος ... Τιποτα... Εγω εχω πρηστει αρκετα.. :( Κανε τη βαλιτσα να εισαι ετοιμη... ;) Ο δικος μου ο πασας ειναι ακομη πολυυυυυ ψηλα.. τι να πω.. Πονακια εχω βεβαια..

Σοφια μεγεια τα ψωνακια... :D:D

Η εκδηλωση για τον Πανελληνιο ταυτοχρονο θηλασμο μπορω να πω ειχε επιτυχια.. μαζευτηκαν μαμαδες, παιδακια, μπαμπαδες, παππουδες και γιαγιαδες, καθως και ασχετοι νεαροι.. Δυο μανουλες θηλασαν δημοσια (εγω να πω τη μαυρη μου αληθεια θα ντρεπομουν παρα πολυ.. ) Του χρονου να ειμαστε καλα θα παμε με τον γιοκα.. :D

Παω να ξαπλωσω...

Τα λεμε αργοτερα..

Α!! Λογω της ημερας διαβαστε και αυτο το αρθρο για το θηλασμο περα των 6 μηνων.. ειναι πολυ ενδιαφερον.. http://www.childit.gr/v2/index.php/mother/1156-thilasmos-pera-ton-6-minon

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

καλως την προσπ!!!!

να σου ζησει ο μπεμπακος!!!!!

περαστικα στην μικρουλα σου.

Σοφεια με'γεια τα ψωνια!Στα ικεα εχει ωραια κ οικονομικα

πηραμε και εμεις κατι πραγματακια ευτυχως για εμας που εχουν

στα Γιαννενα και ειναι κοντα....

Αρτεμης ας ελπιζουμε οτι τελευταια στιγμη θα σου

την κανει την χαρη ο κ. τραχηλος:tongue:

εμεις καναμε τον περιπατο μας και την ωρα που πηγαμε

για φαγητο εκανε παρτυ ο μικρος γιανα μην φαω:P:p:p

και πεινουσα πολυ ειχε κανει και η πεθερα μου τελειους

λαχανοντολμαδες...τους πειρα σε ταπερ...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλωσήρθες Δήμητρα! Τώρα ειστε μαι ολοκληρωμενη οικογενεια!!Όντως ελλειψες από τη παρεα!:P:p:p

Φανταστειτε κοριτσια για να μου πει ο Χασιακος καισαρική ποσο κλειστος είναι ο τράχηλος. Τελος πάντων θα δούμε. Αν ξερει καποια αλλη σχετικα με τα επιδοματα όταν κάνεις καισαρική ας μου πει!:confused::confused:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες Δήμητρα! Τώρα ειστε μαι ολοκληρωμενη οικογενεια!!Όντως ελλειψες από τη παρεα!:P:p:p

Φανταστειτε κοριτσια για να μου πει ο Χασιακος καισαρική ποσο κλειστος είναι ο τράχηλος. Τελος πάντων θα δούμε. Αν ξερει καποια αλλη σχετικα με τα επιδοματα όταν κάνεις καισαρική ας μου πει!:confused::confused:

Ακόμα ο τράχηλος ε??:confused: Ακολουθώ τα χνάρια σου μάλλον!!;)

Εγώ ξέρω ότι αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο δεν πληρώνεις τίποτα από νοσήλεια (αν έχεις ΙΚΑ) γιατί θεωρείται χειρουργείο και το καλύπτει 100% το ΙΚΑ...από τη στιγμή που το καλύπτει δεν σου δίνει περισσότερα χρήματα όμως!! Αυτό το παραπάνω 10% θα το πάρεις είτε γεννήσεις φυσιολογικά είτε με καισαρική, αν δηλώσεις το μωρό επάνω σου!! Να το ασφαλίσεις επάνω σου δηλάδη πριν καταθέσεις τα χαρτιά για τα επιδόματα τοκετού - λοχείας!!;)

Σε περίπτωση που γεννήσεις σε κλινική, μου είχανε πει από την κλινική που είχα ρωτήσει ότι παίρνεις όλο το ποσό των χρημάτων για τα φάρμακα της καισαρικής που έχεις πληρώσει!! Γύρω στα 300 ευρώ!!

Αυτά!!

Με το καλό κορίτσι μου!! Δεν έχει σημασία πως θα έρθει το μπεμπέ, αρκεί να μην ταλαιπωρηθεί εκείνο!! Το παν είναι να είναι γερό, οπότε όλα καλά!!

Ποτέ όμως δεν ξέρεις πότε θα θελήσει να κάνει την εμφάνιση το μωράκι....;) Μπορεί να σε πιάσουν οι πόνοι ακόμα και τη μέρα που θα έχεις κανονίσει την καισαρική!!:D

Και πάλι με το καλό!!!!!

καλως σας βρηκα κοπελιες μου ετοιμογεννες!!

Artemi πας καισαρικη ντουγρου βλεπω ε?? Οτι πει ο ντοκτορ αφου υπαρχει κλειστος τραχηλος..απο την αλλη η προκληση σε μια τετοια περιπτωση μπορει να αποβει και λιγο μαρτυριο..

Κυριακη εμαθα οτι εισαι μεγαλο θηριο..ποσες ωρες περιμενες και κοιλοπονουσες!

Α βρε dina με τα σουπερ emoticons!! καθε φορα σε ευχαριστιεμαι!!

η μητρα ειναι μεγαλη και ψηλα οταν κυοφορουμε, μολις γεννησουμε ειδικα με φυσιολογικο τοκετο γινεται τακτικα τις πρωτες μερες ελεγχος αν κατεβαινει κατι που γινεται με συσπασεις για αυτο και συχνα οταν δεν υπαρχει θηλασμος η εντατικος θηλασμος οι γιατροι δινουν mitrotan χαπια που προκαλουν συσπασεις για να επιστρεψει η μητρα στη θεση της και να καθαρισει εσωτερικα απο τα λοχεια τα οποια ειναι αιμα και λεπτα υπολλειματα τις γεννας.. τις πρωτες μερες αυτα τα υγρα ειναι αφθονα ισως σαν ειναι σαν περιοδος, σιγα σιγα τελειωνουν και κρατανε μεχρι και 40 μερες σε καποιες περιπτωσεις, οπερ και τα περι σαραντισμου..

στον φυσιολογικο τοκετο αυτο που συνηθως ποναει για μερες ειναι τα ραμματα απο κατω ειδικα αν υπαρχουν και αιμορροειδες σε εξαρση.. αλλα υπαρχουν και παυσιπονα ως γνωστον.

Προσπάκι καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!! Μανούλα με δύο παιδάκια τώρα πια!!!!! Όλα καλά διαβάζω πήγανε, λογικά θα ήρθε και η κορούλα σου τώρα και θα είσαστε μία ευτυχισμένη οικογένεια!!!!!!! Να δώσεις φιλάκια στον μπουμπούκο σου και στο κοριτσάκι σου φυσικά!!!!!!

sSig_welcome3.gif

Σοφάκι με γεια το φωτιστικό!!!!!! Ωραία και φθηνά πραγματάκια έχει το ΙΚΕΑ!!!!!! Με το καλό να πάρεις και το καροτσάκι!!!!!:D

Ανδριάνα αφού νιώθεις ότι θα έρθει νωρίς, έτσι θα γίνει!!!!! Με το καλό λοιπόν και σε σένα!!!!!!:P

Έκανα πάλι το περπάτημα μου σήμερα για μία ωρίτσα και κάτι και πήγαμε στον θηλασμό κι εμείς!! Δεν κάθισα πολύ γιατί με ενημέρωσαν για κάτι συναντήσεις που γίνονται κάθε μήνα για το θηλασμό με μανούλες και μωράκια, έδωσα τα στοιχεία μου (τηλέφωνο, e-mail) κλπ και θα με ενημερώνουνε για τις συναντήσεις και τα σχετικά και ότι χρειαστώ πάνω στο θηλασμό, μου έδωσαν τηλέφωνο και από μία μαία που ανήκει στο La Leche League Greece το οποίο το είχα ήδη βρει από το ίνετρνετ!!;) Μετά ήτανε 8-10 γυναίκες που θήλαζαν αλλά φύγαμε αφού είχα πάρει ότι πληροφορία ήθελα!!;)

Αυτά!! Πάω για μπανάκι!! Τα λέμε!!!!!!

Ελενακι, περπατας πολυ ρε!! Ευγε!!! Εγω το πολυ μιση ωριτσα... Πρεπει να κουνιεμαι παραπανω ε ? :oops: Μου εδωσαν μια λιστα με εγκεκριμενες συμβουλους θηλασμου και στην πολη σου εχει 2 κυριες.. Αν θες να βρω και το δευτερο ονομα αν δε ενδιαφερει.. Σε εμας εδω δεν υπαρχει..

Αρετη εσυ ποσο περπατας? Με τα λαχανοντολμαδακια μου εκανες μεγαλη ζημια!!! Ασε! Σλουρπ!!!

Η Κυριακη ποτε γυρναει σπιτι?:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...