Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ξερετε αυτο που λενε μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι?

οσο λιγοτερα ξερεις καμια φορα καλυτερα ειναι, διοτι οταν ξερεις και ειναι ειδικα προβληματα η γενικα ασχημα πραγματα φοβασαι περισσοτερο..

Συμφωνω...απλα οταν κανεις χρονια την συγκεκριμενη δουλεια παθαινεις και ανοσια....εγω μονο 6 μηνες καθησα και αυτο γιατι απελυθειν λογω του οτι τελειωσε η συμβαση...!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλένα πρόσθεσε κι άλλο ένα μίλκο, εμένα....αχαχαχαχα....:D

Εγώ μέχρι τον προηγούμενο υπέρηχο είχα πάρει ένα κιλό!!! Για να δούμε στον επόμενο τι θα δείξει η ζυγαριά...:rolleyes:

Ματινάκι η αλήθεια είναι πως από γλωσσοφαγιά μας έχουνε τύχει πάρα πολλά οικογενειακώς!!! Κάνω το σταυρό μου όμως, προχωράω και νομίζω πως καλά το έχω αποφύγει μέχρι τώρα!!!;)

Σε καταλαβαινω ελενακι μου...απλα εγω ειμαι κατα σε ολα αυτα...και προσπαθω να πεισω και τους γονεις μου να μην τα πιστευουν αλλα ματαια...οταν τυχαινουν διαφορα το ριχνεις και λιγο εκει...παντα υπαρχει καποιος λογος που γινονται ολα...και τα καλα αλλα και τα κακα!!!!!

Μακαρι ολα αυτα που περασατε να ηταν τα τελευταια...απο δω και περα μονο χαρες και ανυπομονησια για να κρατησετε το πλασματακι σας αγκαλιτσα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σας χαιρετω κι εγω προς το παρον...παω να μαγειρεψω τον αρακα μου!

Προσπ περιμενω να μου πεις για το καταστημα βρεφικων ειδων στην Λενορμαν αν βρεις τελικα την καρτα!!!!

Φιλακια σε ολες και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας και καλη σας ορεξη!!!!!!!

cook.jpg

Σε καταλαβαινω ελενακι μου...απλα εγω ειμαι κατα σε ολα αυτα...και προσπαθω να πεισω και τους γονεις μου να μην τα πιστευουν αλλα ματαια...οταν τυχαινουν διαφορα το ριχνεις και λιγο εκει...παντα υπαρχει καποιος λογος που γινονται ολα...και τα καλα αλλα και τα κακα!!!!!

Μακαρι ολα αυτα που περασατε να ηταν τα τελευταια...απο δω και περα μονο χαρες και ανυπομονησια για να κρατησετε το πλασματακι σας αγκαλιτσα!!!!!!!

Συμφωνώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και μας τυχαίνουν αυτά που μπορούμε να αντέξουμε!!!!;)

Συνήθως όταν μας τυχαίνουνε διάφορα άσχημα, τα ρίχνουμε στο μάτι ενώ είναι σύμπτωση αλλά έχω δει άτομα να χαίρονται με τη λύπη του άλλου και να λυπούνται με τη χαρά!! Αυτό δεν το αντέχω....γι'αυτό εκτός από την οικογένειά μου και τους φίλους μου όλους τους υπόλοιπους τους έχω γραμμένους στη κυριολεξία!!!! Και δεν μπορώ αυτές τις δήθεν χαρές με τη χαρά μου, όχι με όλους εννοείται, γι'αυτό φτύνω την κοιλιά μου....

Δεν μπορείς να φανταστείς τι υποκρισία είδα κι έμαθα μετά απο ένα γεγονός που έγινε πριν από δύο χρόνια στην οικογένειά μου!! Δεν έχει σχέση με εγκυμοσύνη!! Αυτό με έκανε πιο σκληρή αλλά και πιο δυνατή!!!

Βλέπω τα πράγματα όπως είναι αλλά και τους ανθρώπους πλέον.....

Το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να πάνε όλα καλά με το μωράκι μου, να είναι καλά ο άντρας μου και η οικογένειά μου....;)

Συμφωνώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και μας τυχαίνουν αυτά που μπορούμε να αντέξουμε!!!!;)

Συνήθως όταν μας τυχαίνουνε διάφορα άσχημα, τα ρίχνουμε στο μάτι ενώ είναι σύμπτωση αλλά έχω δει άτομα να χαίρονται με τη λύπη του άλλου και να λυπούνται με τη χαρά!! Αυτό δεν το αντέχω....γι'αυτό εκτός από την οικογένειά μου και τους φίλους μου όλους τους υπόλοιπους τους έχω γραμμένους στη κυριολεξία!!!! Και δεν μπορώ αυτές τις δήθεν χαρές με τη χαρά μου, όχι με όλους εννοείται, γι'αυτό φτύνω την κοιλιά μου....

Δεν μπορείς να φανταστείς τι υποκρισία είδα κι έμαθα μετά απο ένα γεγονός που έγινε πριν από δύο χρόνια στην οικογένειά μου!! Δεν έχει σχέση με εγκυμοσύνη!! Αυτό με έκανε πιο σκληρή αλλά και πιο δυνατή!!!

Βλέπω τα πράγματα όπως είναι αλλά και τους ανθρώπους πλέον.....

Το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι να πάνε όλα καλά με το μωράκι μου, να είναι καλά ο άντρας μου και η οικογένειά μου....;)

Εμας προχθες, ξημερωματα δευτερας εκλεψαν της μαμας μου το περιπτερο...γυρω στα 4000 ευρω ζημεια! Η πρωτη φραση που ειπε η μαμα μου ειναι: μας εχουν μουτζωσει???? Δεν θεωρω οτι μας μουτζωσανε απλα με τοση εγκληματικοτητα και τοσες εθνικοτητες που μας περιτριγυριζουν ειναι το μονο σιγουρο απο δω και περα....βεβαια και μενα δεν μου αρεσουν οι δηθεν ανθρωποι και εχω δει και γω πολλους τετοιους...απλα τους αγνοω και κανω τον σταυρο μου!!!!!

Φευγω φευγω θα μεινουμε νηστικοι σημερα....

Φιλακιααααααααααααααα............!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν απορριπτω το ματιασμα και απολαμβανω το δηθεν ξεματιασμα αλλα δεν το χω και μερος της ζωης μου διοτι αγαπω τη λογικη μου και ξερω οτι για τα παντα υπαρχουν λογικες απαντησεις αλλα αρεσκομαστε ως ειδος να ριχνουμε την ευθυνη σε κατι εξωπραγματικο για να εχουμε αλλα κουραγια..

πχ γελω ειλικρινα οταν πχ ο ανδρας μου εχει πονοκεφαλο και αντι για ντεπον θα παρει τηλεφωνο την αδελφη του για να τον ξεματιασει..

το λεγομενο τηλεξεματιασμα..

ολα καλα και ωραια και αποδεκτα αλλα ως ενα σημειο..

καλημερουδια σε ολες τις απουσες..χαχα!

εγω απο προχθες πηγαινοερχομαι στο εξοχικο αφου σημερα εχω επισκεψη στο γιατρο μου (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) και αν ολα ειναι καλα το βραδυ θα ξαναγυρισω στο εξοχικο και θα μεινω εκει οσο να βαρεθω μιας και συνδυαζω καποιες δραστηριοτητες που κανω εκει με τα παιδια της περιοχης..

θα εχω και ιντερνετ επισημα απο σημερα η αυριο αρα θα μπαινω και θα τα λεμε πιο συχνα..

φιλια!

Καλημέρα μανούλες και όμορφη Παρασκευή να έχουμε όλες!!!!!!:P

Αχ όταν έρχετε η παρασκευή πως αλλάζει η διάθεσή μου προς το καλύτερο!!!!:rolleyes:

Prosperouς μα το καλό να δεις το μπεμπίνι σου σήμερα και μετά ουρ για επιστροφή στο εξοχικό!!!;)

Όντως γιατί τόσες απουσίες????:confused: Αααααα για να πάρω το απουσιολόγιο...χαχαχα..:tongue::tongue:

Φιλάκια μανούλες και μπεμάκια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...