Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Αρτεμη!

Κατ'αρχην να πω οτι μολις παρατηρησα τί γραφει στην εικονα που αφιερωσα στη Μαριαλενα... :oops::oops: Δε συμφωνω με το σεξιστικο μηνυμα του..:tongue: No offence, μανουλες..

Ειχα ξεκινησει κι εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος μια σειρα επισκεψεων στον οδοντογιατρο, τις οποιες αφησα στη μεση φυσικα λογω παιδιου.. Και αναρωτιεμαι οτι μετα με το θηλασμο παλι δεν θα μπορω να πηγαινω για να τελειωσω ε ??? Ουτε θυμαμαι αν ηταν σφραγισματα ή απονευρωση... :confused:

Ελενη κι εγω χθες ειδα Κατι ψηνεται.. Τί σουργελο ήταν αυτη ε ?? αχαχαχα... παραηταν νομιζω... και το σουφλε της με ξεσηκωσε η αληθεια ειναι , ψευτικο ξεψευτικο τη ζημια του την εκανε... :tongue:

Οσον αφορα το ομφαλικο αιμα, δεν ειχα σκεφτει οτι αν γεννησουμε Σαββατο δε θα βρισκουμε κουριερ... :confused: Κουτι φελιζολ που βρισκουμε??? Με ποια εταιρεια κουριερ μιλησες? Εμενα μου το εστειλαν σημερα με τη Γενικη.. Μηπως καμια αλλη ειναι πιο γρηγορη?? Εσυ μενεις Βολο?? Ρωτησες το κοστος της αποστολης??

Αυριο ειναι η συναντηση θηλασμου ε ?? Μη στηθω σε μια πλατεια με την κοιλια τουρλα.. αχχαχαα...

χαχα..Μια χαρά είναι η εικόνα που έβαλες βρε!! Δεν είναι χαρά τα αγοράκια???:D

Εμένα περίπου στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης άρχισαν να ματώνουνε τα ούλα!! Πήγα στον οδοντίατρο, μου έδωσε ένα στοματικό διάλυμα που επιτρέπεται να το παίρνουνε οι έγκυες γυναίκες και μου είπε να το χρησιμοποιήσω για 2-3 μέρες και μετά να πάω για καθαρισμό!! Τελικά δεν χρειάστηκε να μου κάνει καθαρισμό αλλά είπε μετά τη γέννα να πάω!! Το στοματικό διάλυμα το χρησιμοποιώ ακόμα και σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!

Αυτή στο "κάτι ψήνεται" μόνο σούργελο ήτανε? Μου έσπασε τα νεύρα από την πρώτη μέρα με την υποκρισία της αλλά ευτυχώς την κατάλαβαν οι υπόλοιποι!! Μπροστά στους άλλους έλεγε "τέλειο το φαγητό" κι από πίσω "χάλιααααα"....βρε ουστ....διπρόσωπη!!!!!!:mad::x

Αλλά το σουφλέ...σουφλέ για φάγωμα!! Κι εγώ παιδάκι είμαι!!:tongue::tongue:

Κι εμένα με τη γενική μου το έστειλαν το κιτ....!! Σε σχέση με την A.C.S. μου φάνηκε φθηνότερη!! Όσο για το πόσο θα κοστίσει, μάλλον όσο πληρώσαμε στην παραλαβή εκτός κι αν τους φωνάξουμε να έρθουν να το πάρουνε αυτοί...οπότε εκεί λογικά χρεώνουν κάτι παραπάνω!!

Βόλο μένω, ναι!! Δε νομίζω να υπάρχει πιο γρήγορη κούριερ...όλες μία μέρα νομίζω ότι κάνουνε...αλλά δεν παίρνω και όρκο!!

Όταν είχα ρωτήσει στην τράπεζα τι γίνεται σε περίπτωση που γεννήσω Σάββατο, μου είπανε πως δουλεύει η κούριερ μέχρι το μεσημέρι....αλλά και πάλι Κυριακή όχι οπότε Δευτέρα θα φτάσει το κιτ στον προορισμό του!! Αν γεννήσω απόγευμα όμως που θα έχει κλείσει, τι γίνεται???:confused:

Λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει ως προς τη διατήρησή του!! Αν γίνει κάτι τέτοιο θα τους πάρω τηλέφωνο να με κατατοπίσουνε!!;)

Στην A.C.S. μου ειπαν, αν θυμαμαι καλα, 17 ή 22 ευρω... Εγω για την παραλαβη πληρωσα 7 ευρω.. Φελιζολ ξερεις που πουλανε? και παγοκυστες? Ε, μη βαλω αυτες που εχω στην καταψυξη.. δεν ξερω αν ειναι και καταλληλες.. μηπως χρειαζονται ειδικες... :confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Στην A.C.S. μου ειπαν, αν θυμαμαι καλα, 17 ή 22 ευρω... Εγω για την παραλαβη πληρωσα 7 ευρω.. Φελιζολ ξερεις που πουλανε? και παγοκυστες? Ε, μη βαλω αυτες που εχω στην καταψυξη.. δεν ξερω αν ειναι και καταλληλες.. μηπως χρειαζονται ειδικες... :confused:

Ναι η A.C.S. είναι πιο ακριβή!!!:mad:

Εγώ για την παραλαβή πλήρωσα 11,20 ευρώ!! Εσύ πλήρωσες φθηνότερα γιατί η Λαμία είναι πιο κοντά στην Αθήνα άρα το υλικό θα φτάσει και πιο γρήγορα!!;)

Παγοκύστες πήρα από το μάρκετ...αυτές που βάζουμε στο φελιζόλ ψυγείο το καλοκαίρι!! Κάνουνε το ξέρω γιατί αυτές ζήτησαν στον αδερφό μου από την κλινική που γέννησε η νύφη μου!!

Κουτί φιλιζόλ είχα από κάτι φάρμακα που είχα φέρει από Θεσ/νίκη αλλά μπορείς να πας σε ένα φαρμακείο να βρεις μου είπανε κι αν δεν έχουνε μπορούνε ίσως να σου φέρουνε!!!;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ, Ελενακι! ;)

Τίποτα Ντινάκι μου!!!!:D

Πάω να ετοιμάσω το σουφλέ και ότι άλλο λιχουδιάρικο μου κατέβει στο μυαλό!!:rolleyes:

Μιλάμε σήμερα θα πέσει τρελή μασαμπούκα!!!! χαχαχαχα.....:tongue::tongue:

Καλό σας μεσημέρι!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι, Ελενη.. :D

Σου ευχομαι να απολαυσεις το σουφλε σου στο επακρο!! Εμεις σημερα .. ε.. τι αλλο??? γιουβαρλακια!!!! χαχαχαχα!!! ετυχε βασικα... :tongue:

Χτες και προχτες που δεν ειχα πολλα κεφια και ημουν κακοδιαθετη, το παιδακι μου ηταν πολυ ησυχο και ανησυχησα.. τί το χάιδεψα, τί του μιλησα.. τιποτα.. :roll:

Σημερα, ομως, ζωντανεψε και παλι η ψυχουλα!!!

Μα τοσο να το επηρεαζει η διαθεση μου!!! :o Εκτος κι αν ετυχε...

Εσεις τις λετε? :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=I7LxgoeGnCM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=fOplByZMud4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=wJUUgRwhTa4&feature=related

συμβουλες για το μπανακι του, το μασαζ και το πως φοράει τη πάνα;)

dbLDp2.png

Χτες και προχτες που δεν ειχα πολλα κεφια και ημουν κακοδιαθετη, το παιδακι μου ηταν πολυ ησυχο και ανησυχησα.. τί το χάιδεψα, τί του μιλησα.. τιποτα.. :roll:

Ντινα και εγω το ιδιο παθαίνω, ανησυχω οταν δε κουνιεται και κουναω τη κοιλια μου;). Εμενα κουνιέται κυριως το βραδυ. Μωρε και αυτα είναι με τη διάθεση τους. Πρεπει να ειμαστε ψυχραιμες!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλο μεσημερι, Ελενη.. :D

Σου ευχομαι να απολαυσεις το σουφλε σου στο επακρο!! Εμεις σημερα .. ε.. τι αλλο??? γιουβαρλακια!!!! χαχαχαχα!!! ετυχε βασικα... :tongue:

Μια χαρά τα γιουβαρλάκια!!!!!

Το βράδυ θα παραγγείλουμε κάτι απ'έξω!! Γι'αυτό λέω...τελειωμό δεν θα έχει σήμερα η σαβουροφαγία!!!:tongue:!

Φυσικά και παίζει ρόλο η ψυχολογία μας!!!!! Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!! Για ότι νιώθουμε επηρεάζεται και το μωρό!!!!

Το θέμα είναι ότι το ένιωσες....Κι εμένα πολλές φορές είναι ήσυχο, ειδικά όταν κοιμάμαι!! Κι αυτό κοιμάται τι νομίζεις??;)

Εγώ χθες το πρωί πριν το nst έφαγα σοκοφρέτα και κουλούρι αλλά έκανα δύο φορές καρδιοτοκογράφημα γιατί δε συνεργάζονταν ο μπέμπης!!:tongue::tongue: Τι να κάνουμε??? Δεν θα κουνιέται όποτε θέλουνε οι άλλοι!! Και από το νοσοκομείο ο γιατρός τελικά μου είπε ότι βγήκε εντάξει το nst αλλά αυτό που με ρώτησε είναι αν το αισθάνομαι εγώ γιατί αυτό έχει σημασία!! Τελικά από το απόγευμα μέχρι το βράδυ με τσάκισε στην κλωτσιά και στο τσίτωμα του δέρματος!!!!!!:D

Αφού ήσουνε κακοδιάθετη, ήσουνα ήρεμη κλπ, ήτανε κι αυτό!!!!

Φιλάκια!!

Αρτεμη, σουπερ τα βιντεακια... Καλα, βλεπω τα ξενα μωρα και τρελαινομαι!!! Δεν μπορω να φανταστω τί θα παθω με το δικο μου... :tongue:

Εν τω μεταξυ, καθε φορα που βλεπω μωρο να θηλαζει , συγκινουμαι τοσο πολυ, που πολλες φορες δακρυζω.. οχι τιποτα αλλο, δεν μπορω να σταματησω κι ευκολα.. :tongue: Και λεω χτες στον Αντ. δηλ. οταν θα θηλαζω εγω θα κανω μουσκεμα το παιδι απο τα δακρυα?? :confused: Ε, δε νομιζω πια!! (Ισως λιγο στην αρχη να ριξω κανα δακρακι απο τη συγκινηση! :oops:) Θα δειξει...

Αντε να γυρισουν και τα κοριτσια απο τα μαιευτηρια να μας πουν λεπτομερειες... ;)

Ντινα και εγω το ιδιο παθαίνω, ανησυχω οταν δε κουνιεται και κουναω τη κοιλια μου;). Εμενα κουνιέται κυριως το βραδυ. Μωρε και αυτα είναι με τη διάθεση τους. Πρεπει να ειμαστε ψυχραιμες!

Κι εμένα βραδινός τύπος είναι από την αρχή!!!!;)

Όχι τώρα φεύγω...αλήθεια λέω....:tongue:

Μια χαρά τα γιουβαρλάκια!!!!!

Αφού ήσουν κακοδιάθετη, ήσουνα ήρεμη κλπ, ήτανε κι αυτό!!!!

Ο δικος μου νομιζω ειναι αρκετα ανεξαρτητος... Μπορει τη μια να κανει παρτυ πρωινιατικα, την αλλη βραδυ, την αλλη μεταμεσονυχτια.. Σαφως και επηρεαζεται απο τη διαθεση μου, ετσι οριζει η φυση.. εχει τυχει πολλες φορες να ειμαι εγω στην απολυτη ηρεμια και ο μπομπιρας να μου δινει κατι κλωτσιες που τιναζομαι πανω επειδη δεν τις περιμενω και τρομαζω... :tongue: Εχει τυχει να ειμαι εγω στην τσιτα και σε συνεχη κινηση κι αυτος να ειναι κουλ, πιθανον να κοιμαται κι ολας...

Ολα ειναι φυσιολογικα... Απλα χτες ειχα που ειχα τις μαυρες μου, ειχα και τυψεις για την κακη διαθεση που του μετεδιδα... Ενταξει, σημερα, φαινεται σαν να με συγχωρεσε.. επανηλθαμε και οι δυο... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...