Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!!!!!!!!τι κανετε??ολα καλα??εγω χαθηκα γιατι γεννησαμε!!!!!!!!!ειμαστε 9 ημερων σημερα!!!!!γεννησα την προυγουμενη πεμπτη αλλα τωρα βρηκα χρονο να μπω!!!δε θα προλλαβω να διαβασω ολα τα νεα σασ οποτε σε οσεσ εχουν γεννησει να μασ ζησουν τα μπουμπουκια μασ κ σε οσεσ περιμενουν με το καλο!!!!

εμεισ γεννηθηκαμε 3300 τελικα κ 53 ποντουσ!!πηγαμε με καισαρικη γιατι ηταν ακομα λιγο ψιλα αλλα ευτυχωσ γιατι μετα απο την γεννα κ ενω ειχαν παει ολα καλα επαθα ατονια στη μητρα κ ειχα παρα πολυ αιμοραγια ευτυχωσ τελοσ καλο ολα καλα!!!!!!!!

αυτα τα νεα μου!!!!!οποτε προλλαβενω θα μπαινω!!!!φιλακια πολλα σε ολεσ !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλενα μου να σου ζησει κοριτσι μου!!!!!!!!!!

Καλο σαραντισμο να εχετε.......

Την περασες την περιπετεια σου αλλα ολα καλα!!!

Οποτε εχεις χρονο εμεις εδω ειμαστε! Φιλια πολλα και στο μπεμπη σου!!!!!!!!!!

parent14.gif

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

.............................Π.Η.Τ............

marialena1.......09/11.........Αγόρι - Μητέρα - 3300kg - 27/10

Λια1111...........03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.......25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous......16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh...................10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mp1979woman.......12/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας

mairaki...................13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83..................14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

annpan...................17/11.........Αγόρι - Λητώ

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

areti-eleni...............26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

giotar1....................04/12.........Αγόρι - Ρέα

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!...................09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

marialena1 είπε:
κοριτσια καλημερα!!!!!!!!τι κανετε??ολα καλα??εγω χαθηκα γιατι γεννησαμε!!!!!!!!!ειμαστε 9 ημερων σημερα!!!!!γεννησα την προυγουμενη πεμπτη αλλα τωρα βρηκα χρονο να μπω!!!δε θα προλλαβω να διαβασω ολα τα νεα σασ οποτε σε οσεσ εχουν γεννησει να μασ ζησουν τα μπουμπουκια μασ κ σε οσεσ περιμενουν με το καλο!!!!

εμεισ γεννηθηκαμε 3300 τελικα κ 53 ποντουσ!!πηγαμε με καισαρικη γιατι ηταν ακομα λιγο ψιλα αλλα ευτυχωσ γιατι μετα απο την γεννα κ ενω ειχαν παει ολα καλα επαθα ατονια στη μητρα κ ειχα παρα πολυ αιμοραγια ευτυχωσ τελοσ καλο ολα καλα!!!!!!!!

αυτα τα νεα μου!!!!!οποτε προλλαβενω θα μπαινω!!!!φιλακια πολλα σε ολεσ !!!

congratulations2babyboy.gif

Μαριαλενάκι να σας ζήσει!!!!!! Να είναι γερός, δυνατός και καλότυχος στη ζωή του!!!!!:P

Καλό σαραντισμό!!!!!!!

Και να είσαστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι όπως τώρα!!!!!!!:D

Τέλος καλά, όλα καλά!! Απόλαυσε τον μπεμπούλη σου τώρα!!!!! Όλα τα άλλα πέρασαν!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαριαλενα!! Καλως επεστρεψες! Να σας ζησει ο παιδαρος!!! :D:D

682554588_2056013.gif?4

Καλο Σαραντισμο!!! Καλε τι ψηλος παιδαρος ειναι αυτος!!! :D:D:D

Καλοτυχο και ευτυχισμενο να ναι το μωρακι σας!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

mp1979woman είπε:
Μια χαρα Ελενη μου! Ο τραχηλος ειναι κλειστος ε? Ε δεν πειραζει θα ανοιξει μια και καλη μην αγχωνεσαι!!!

Κοντευουμε καλεεεεεε!!!!!!

Εμεις αν δεν ερθει απο μονος του θα παμε 11 του μηνα στις 7 το πρωι για ολα τα απαραιτητα και μετα προκλιση!!!!!

Με το καλο να ειναι κοριτσακι μου γερος και δυνατος να βγει!!!!

Σ'ευχαριστώ Ματινάκι μου!!!!!! Επίσης!!!!!!!!:D:D

Με το καλό όλες μας!!!!!!!!!

Περαστικά και με το δοντάκι!! Δε γίνεται να πας μετά τις 40 μέρες???? Κάποιον τρόπο θα βρεις όμως όπως και να'χει, μην αγχώνεσαι!! Τώρα θα μάθουμε να κάνουμε τα πάντα με τα παιδιά μας!!!!;)

Κι εγώ αν τελικά κάνω καισαρική θα πρέπει να λείψω για να μου κόψουνε τα ράμματα και μετά από 40 μέρες θέλει να με δει ο γυναικολόγος!! Να κάνω τεστ-παπ, να δει αν επανήλθε η μήτρα κλπ....;)

Με γεια και την κουρτίνα σας!!!!!!!!!!!!:P

Dina:) είπε:
Μου ηρθε πριν απο λιγο.. Βασικα αν δεν ηταν ο κουριερ ακομη θα χουζουρευα..:rolleyes: Τωρα θελω να κατσω να διαβασω προσεκτικα τα χαρτια που ηταν μεσα, ελπιζω να τα καταλαβω ολα... :rolleyes: Ελενη, εμεις απο επαρχια, πως θα το στειλουμε Αθηνα?? Δε χρειαζεται να παρουμε ενα απο εκεινα τα κουτια απο φελιζολ? Μηπως μιλησες και με κουριερ να σου πουν πως τα στελνουν? Εμενα μου ειπαν εδω οτι θα γινει την αλλη μερα το πρωι η αποστολη. Σαν να ειναι λιγο αργα ή οχι?

Λοιπόν για να τα στείλουμε θα χρειαστεί δύο παγοκύστες, ένα κουτί φελιζόλ και φυσικά τα βλαστοκύτταρα τα οποία θα τα βάλει ο γιατρός μέσα στα ειδικά σακουλάκια, ξέρει εκείνος και μετά μέσα στην τσάντα με την οποία σου τα έχουνε στείλει!!

Αυτός από την κούριερ μου είπε πως είτε τα πάμε εμείς στην κούριερ για παράδοση ή να τους πάρω τηλ. και να έρθουνε να τα πάρουνε αυτοί, από όπου θέλω εγώ!! Θα τα βάλουνε στο ψυγείο για να τα διατηρήσουνε κρύα και μία μέρα αργότερα, όσο πιο νωρίς, θα τα έχουνε στείλει!!

Και με αυτούς από την τράπεζα που μίλησα μου είπανε ότι η κούριερ κάνει μία μέρα να τα στείλει!! Εμείς μέχρι να τα βάλουμε στο κουτί φελιζόλ κλπ θα πρέπει να τα έχουμε στο ψυγείο στους +4 βαθμούς, εκτός κι αν μπορούνε στο νοσοκομείο να τα διατηρήσουνε κάπου!!

Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει αν γεννήσω Σάββατο απόγευμα...:confused: Η κούριερ θα έχει κλείσει....κι αν τα παραλάβουνε τη Δευτέρα, θα τα στείλουνε την Τρίτη!!:confused::?::!: Τέσπα, εγώ την προσπάθειά μου για να δωρίσω τα βλαστοκύτταρα θα την κάνω...από κει και πέρα θα συννενοηθώ με την τράπεζα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση και ότι θέλει ας γίνει!!;)

Φυσικά καλημέρα σε όλες σας και καλό ΣΚ να έχουμε!!!!!:P

Εγώ πήγα για περπάτημα για περίπου 40' στο δρόμο και άλλα 30' σε ένα μάρκετ που βρήκα στον δρόμο μου!!:tongue: Φυσικά γύρισα φορτωμένη με 4 σακούλες ψώνια και πονάνε τα χέρια μου αλλά το καταευχαριστήθηκα!!!!!!:D

Έβλεπα "κάτι ψήνεται" χθες που έφτιαξε σουφλέ η μία και μου έτρεξαν τα σάλια, οπότε πήρα υλικά για να φτιάξω κι εγώ σε λίγο!!!!!!:tongue: Και πολλά άλλα βέβαια!!!!!!:rolleyes:

Καλημέρα σε όλες!

Μαριαλέννα να σου ζήσει να ειστε ευτυχισμένοι!!!!!!:P:p:p

Ο πόνος δοντιου δε παλευεται, εγω αν πω να παω τώρα στον οδοντιατρο για να μου φτιαξει τα δόντια θα πρέπει ν αβαλω υποθηκη το σπιτι μου;)

Σημερα γυρίζει η Δημητρα ε???

Παω να φτιαξω ψαρακι και επανερχομαι!!!

dbLDp2.png

Ελενη καλημερα!!

Αυτο το τελευταιο με το σουφλε το παθαινω κ γω.. Οτι φαγητο βλεπω στη τηλεοραση το θελω κ γω..

Αλλα που θα παει; καποια στιγμη δε θα εχουμε το αλλοθι της εγκυμοσυνης!!

Διαφημίσεις

_Aristea είπε:
Ελενη καλημερα!!

Αυτο το τελευταιο με το σουφλε το παθαινω κ γω.. Οτι φαγητο βλεπω στη τηλεοραση το θελω κ γω..

Αλλα που θα παει; καποια στιγμη δε θα εχουμε το αλλοθι της εγκυμοσυνης!!

Καλημέρα Αριστέα μου!!!!!!

Εύγε για την ανανεωμένη λίστα με τις μανούλες και μανούλες to be...:D

Κι εγώ το έχω αυτό με τις συνταγές που βλέπω στην T.V. αλλά το ότι δεν θα έχουμε αργότερα το άλλοθι της εγκυμοσύνης δεν είναι και τόσο καλό....Γιατί εγώ το πάθαινα και πριν την εγκυμοσύνη αυτό.....:rolleyes:

Δεν πειράζει μωρέ....μια ζωή την έχουμεεεεεε......;)

Καλημερα Αρτεμη!

Κατ'αρχην να πω οτι μολις παρατηρησα τί γραφει στην εικονα που αφιερωσα στη Μαριαλενα... :oops::oops: Δε συμφωνω με το σεξιστικο μηνυμα του..:tongue: No offence, μανουλες..

Ειχα ξεκινησει κι εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος μια σειρα επισκεψεων στον οδοντογιατρο, τις οποιες αφησα στη μεση φυσικα λογω παιδιου.. Και αναρωτιεμαι οτι μετα με το θηλασμο παλι δεν θα μπορω να πηγαινω για να τελειωσω ε ??? Ουτε θυμαμαι αν ηταν σφραγισματα ή απονευρωση... :confused:

Ελενη κι εγω χθες ειδα Κατι ψηνεται.. Τί σουργελο ήταν αυτη ε ?? αχαχαχα... παραηταν νομιζω... και το σουφλε της με ξεσηκωσε η αληθεια ειναι , ψευτικο ξεψευτικο τη ζημια του την εκανε... :tongue:

Οσον αφορα το ομφαλικο αιμα, δεν ειχα σκεφτει οτι αν γεννησουμε Σαββατο δε θα βρισκουμε κουριερ... :confused: Κουτι φελιζολ που βρισκουμε??? Με ποια εταιρεια κουριερ μιλησες? Εμενα μου το εστειλαν σημερα με τη Γενικη.. Μηπως καμια αλλη ειναι πιο γρηγορη?? Εσυ μενεις Βολο?? Ρωτησες το κοστος της αποστολης??

Αυριο ειναι η συναντηση θηλασμου ε ?? Μη στηθω σε μια πλατεια με την κοιλια τουρλα.. αχχαχαα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...