Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Νεκρα λογω πολιτικών εξελιξεων!!!!;)

Παω να ξαπλάρω! Πολλα φιλια, τα λέμε αύριο!!!:P:p:p

Αυτες οι εξελιξεις θα μας φανε...

Φιλια κοριτσι μου..αυριο παλι!!

1.gif

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σημερα αναψαμε κι εμεις τζακι... Ματινα καθαρισατε την καμιναδα πριν το αναψετε?? Εχω φωναξει τον "τζακα" εδω και μια εβδομαδα, ακομη δεν ηρθε..

Οχι Ντινακι μου δεν την καθαρισαμε γιατι δεν χρειαζοταν....μονο περσι αναψαμε τζακι και οχι πολυ! Ο αντρας μου τοσα χρονια το ειχε για ομορφια το τζακι...φετος ομως που σφιξανε τα πραγματα θα γινει η μονιμη θερμανση μας!!!!!!

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!:P

Είχα γιατρό στο νοσοκομείο σήμερα όπως σας είχα πει και τα νέα μου είναι πως όχι δε γεννάω ακόμα!!:rolleyes: Αν δεν έρθει από μόνο του, θα πάω με πρόκλιση στις 16-17 Νοεμβρίου!!!;)

Δεν είναι πολλές οι μέρες....12 αλλά μετά από πολλούς μήνες μου έγινε κολπική εξέταση αλλά από γυναίκα :tongue: και δεν έχω καθόλου διαστολή και ο τράχηλος είναι ερμητικά κλειστός!!!:rolleyes: Απ'ότι φαίνεται του αρέσει πολύ του μπέμπη μέσα στην κοιλίτσα και γιατί να μην του αρέσει άλλωστε:?: Έχει μπόλικο φαγητό με πολλές γεύσεις ενώ μετά τη γέννα θα πέσει νηστεία και το μενού θα έχει μόνο γάλα:tongue:, ζεστούλα έχει επίσης και όχι κρίση!!!!!;) Δεν έκανα υπέρηχο αλλά ο γιατρός είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μεγάλο το μωρό, ούτε που στο υπερηχογράφημα το βγάζει μία εβδομάδα μεγαλύτερο!! Στην ουσία αν δεν έρθει από μόνος του ο λιχούδης μου:D, θα γεννήσω 40w + 2d....Δε πειράζει αφού δεν είναι μακριά εκείνη η μέρα αλλά σίγουρα θα πάρει κι άλλα κιλά οπότε πιστεύω πως ενώ θα ξεκινήσουμε με πρόκληση, στο τέλος θα κάνω καισαρική!!:rolleyes: Μου αρκεί που θα φάω τους πόνους όμως....;) Ξέρω ότι είμαι ολίγον τι μαζόχα αλλά θέλω να τους νιώσω αυτούς τους πόνους!!!!! Και βέβαια ποτέ δεν ξέρουμε....ίσως τελικά χωρέσει και βγει από κάτω...:lol:

Αυτά τα νέα μου!!!!! Ξαναέκλεισα ραντεβού με τον εξωτερικό μου γιατρό την Πέμπτη για να κάνω και υπέρηχο και την Παρασκευή πάλι νοσοκομείο....

Πάω να σας διαβάσω και να δω τι νέα έχουμε κι επανέρχομαι!!!:D

Μια χαρα Ελενη μου! Ο τραχηλος ειναι κλειστος ε? Ε δεν πειραζει θα ανοιξει μια και καλη μην αγχωνεσαι!!!

Κοντευουμε καλεεεεεε!!!!!!

Εμεις αν δεν ερθει απο μονος του θα παμε 11 του μηνα στις 7 το πρωι για ολα τα απαραιτητα και μετα προκλιση!!!!!

Με το καλο να ειναι κοριτσακι μου γερος και δυνατος να βγει!!!!

Διαφημίσεις

Η Ματινα δε φανηκε σημερα,,, δεν πιστευω να χουμε τιποτα....

Ντινα;;;; που εισαι εσυ;;;

Κι ομως ειμαι ακομα εδω.....

Τι κανεις Αριστεα μου?????

Εγω ειχα θεμα χθες και μου χαλασε ολη την διαθεση....μου εσπασε ενας τραπεζιτης καθως ετρωγα την ωραια μου ζαμπονοτυροπιτα και το απογευμα τρεχαμε στον οδοντιατρο με τον αντρα μου! Μου εκανε προσωρινο σφραγισμα γιατι δεν γινοταν να μου κανει απονευρωση και στην συνεχεια κανονικο σφραγισμα οποτε μου ειπε σε εναν μηνα περιπου να ξαναπαω....και το μωρο ποιος θα το θηλασει αν παω εγω ασαραντιστη κιολας στον γιατρο? Ειπα του αντρα μου να το κανονισουμε για πρωι ετσι ωστε να παμε ολοι μαζι και μου ειπε να το ξεχασω....δεν θα παμε σε παθολογο που εννοειται οτι θα εχει αρρωστους, οδοντιατρος ειναι...τεσπα θα δω τι θα κανω μεχρι τοτε!

Τελικα μετα το σφραγισμα πηγαμε και πηραμε κουρτινα του μπεμπη! Ολο το υφασμα μας το αφησε 15 ευρω και δωρεαν τα ραφτικα! Ειναι φιλος με τον αντρα μου και μας εκανε εκπτωση....ξεμπερδεψαμε και μ'αυτο!

Αυτα τα δικα μου νεα!

Σας φιλω ολες....παω να φαω τα δημητριακα μου!!!!!! Μπορει να ξαναμπω αργοτερα!!!!!!!!!

000203F8.gif

καλημεραααααα!!!!!

και καλο σκ..!!

Ματινα και εγω σε οδοντιατρο ετρεχα χτες.....

βασικα μου εφυγε ενα σφραγισμα αλλα το φτιαξαμε.

σημερα που δεν δουλευει ο αντρας μου θα στρωσουμε

τα χαλια (επιτελους)....

παω και εγω να πιο το γαλα με τα δημητριακα μου

να παρω ενεργεια....:P:p:p

φιλακια τα λεμε

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ντινάκι εγώ το κιτ κλπ τα παρήγγειλα Τρίτη και τα παρέλαβα μία εβδομάδα και 2 μέρες αργότερα (ημέρα Πέμπτη), οπότε υπομονή και θα σου το στείλουνε!!;)

Μου ηρθε πριν απο λιγο.. Βασικα αν δεν ηταν ο κουριερ ακομη θα χουζουρευα..:rolleyes: Τωρα θελω να κατσω να διαβασω προσεκτικα τα χαρτια που ηταν μεσα, ελπιζω να τα καταλαβω ολα... :rolleyes: Ελενη, εμεις απο επαρχια, πως θα το στειλουμε Αθηνα?? Δε χρειαζεται να παρουμε ενα απο εκεινα τα κουτια απο φελιζολ? Μηπως μιλησες και με κουριερ να σου πουν πως τα στελνουν? Εμενα μου ειπαν εδω οτι θα γινει την αλλη μερα το πρωι η αποστολη. Σαν να ειναι λιγο αργα ή οχι?

Βρε το καλυτερο στολισμα θα γινει φετος!!!!!:D:D:D:D

Με τα μπεμπακια αγκαλια... σκεψου ποσο διαφορετικες θα ειναι αυτες οι γιορτες.....!!!

Φετος θα ειναι οι καλυτερες γιορτες ever! σκεφτομουν να στολιζα στις 15/11 αν μπορω κι αν δεν εχω γεννησω, αλλα θα τα βαρεθω μετα τοσα στολιδια.. Οποτε θα δω μηπως τα κανω με παρεα μαζι με τον μπομπιρα αγκαλια...:rolleyes: Να'μαστε καλα κι ολα γινονται...

Τελικα μετα το σφραγισμα πηγαμε και πηραμε κουρτινα του μπεμπη! Ολο το υφασμα μας το αφησε 15 ευρω και δωρεαν τα ραφτικα! Ειναι φιλος με τον αντρα μου και μας εκανε εκπτωση....ξεμπερδεψαμε και μ'αυτο!

000203F8.gif

Μεγεια την κουρτινα Ματινακι!! Περαστικα για το δοντι!! Ειναι ο χειροτερος πονος κατ'εμε! :( Το τζακι σας ειναι η δευτερη χρονια, δηλαδη, που το καιτε? Εμας ειναι η 8η χρονια, αλλα δεν ημασταν φανατικοι μιας και λειπαμε λογω δουλειας... Ολοι γυρω μου επιμενουν να μην το καθαρισω, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω ετσι.. Πρεπει να καθαριστει κι ας ειναι πεταμενα λεφτα οπως μου λενε εδω οι δικοι μου! Το μονο που μου λειπει ειναι ο τζακας! Με τα νεα μετρα ολοι κατεφυγαν σε τζακια και σομπες γι'αυτο θα πνιγεται στη δουλεια ο ανθρωπος.. :rolleyes:

καλημεραααααα!!!!!

και καλο σκ..!!

σημερα που δεν δουλευει ο αντρας μου θα στρωσουμε

τα χαλια (επιτελους)....

Καλημερα Αρετουλα!! Καλο στρωσιμο!! ;) Να φευγουν οι δουλειες μια μια απο τη μεση... Περαστικα και για το δικο σου το δοντακι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα σας!!

Ματινα μου περαστικα για το δονατακι, μακρι να μη σε ταλαιπωρησει πολυ αργοτερα!! Μα λεω κ γω που ειναι;; χαχα!! Μεγεια και η κουρτινα σας!!!

Αρετη παλι καλα που δε θα χρειαστει να ξαναπας στον οδοντιατρο οπως η Ματινα... Αντε και καλα στρωσιματα ;);)

Ντινα συμπληρωσε οτι μπορεις απο μονη σου στα χαρτια και για οτι δεν εισαι σιγουρη παρε τους τηλεφωνο να σε βοηθησουν..

Σημερα περιμενουμε και τη Δημητρα που γυρναει σπιτακι!!

Αυριο λογικα θα βγει κ η Κυριακη...!

Η snowflake αραγε τι να κανει;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...