Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Α, ρώτησα και το γιατρό αν κάνει λήψη βλαστοκυττάρων!! Κανονικά μου είπε αρκεί να έχω τον εξοπλισμό!!!! Έτσι κι αλλιώς συμπλήρωσα ότι μπορούσα στα χαρτιά αλλά ορισμένα πρέπει να τα κάνω με τις πληροφορίες που θα μου δώσει ο γιατρός!!

Μου έδωσε και το κινητό του για οτιδήποτε χρειαστώ..!!;)

Ντινάκι εγώ το κιτ κλπ τα παρήγγειλα Τρίτη και τα παρέλαβα μία εβδομάδα και 2 μέρες αργότερα (ημέρα Πέμπτη), οπότε υπομονή και θα σου το στείλουνε!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε το καλυτερο στολισμα θα γινει φετος!!!!!:D:D:D:D

Με τα μπεμπακια αγκαλια... σκεψου ποσο διαφορετικες θα ειναι αυτες οι γιορτες.....!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Βρε το καλυτερο στολισμα θα γινει φετος!!!!!:D:D:D:D

Με τα μπεμπακια αγκαλια... σκεψου ποσο διαφορετικες θα ειναι αυτες οι γιορτες.....!!!

Μόνο διαφορετικές???? Όσο δεν τις έχουμε ξαναζήσει!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Μπορεί να μην έχω σαραντίσει μέχρι τα Χριστούγεννα....

Και μόνο που θα λαμπιρίζουνε τα ματάκια τους από τα φωτάκια....δεν θέλω τίποτε άλλο!!!! Εκείνα δεν θα καταλάβουν και πολλά αλλά σίγουρα θα είναι σε ένα κλίμα εορταστικό και χαρούμενο κι αυτό θα το νιώθουνε!!!!!!:D:D

Αυτό ευχόμουνα πέρυσι.....να περάσω τα επόμενα Χριστούγεννα με δύο ματάκια να λάμπουνε στο δεντράκι!!!!!!!:P:p

Αφού ανυπομονώ όπως παλιά να έρθουνε εκείνες οι μέρες!!!!! Δεν δουλεύουμε κιόλας και θα τις ζήσουμε 100%, πρώτα ο Θεός!!!!!!:P:p

Ελένη και μενα μεχρι πριν 1 εβδομαδα ο τράχηλος δεν ειχε καμια αλλαγη θα δούμε τωρα τη Κυριακη. Φανταζομαι θ αμου κανει τοτε κολπικη εξέταση:(.

οντως κοριτσια φετος θα ειναι τα καλυτερα Χριστούγεννα:P:p:p:p

dbLDp2.png

Ελένη και μενα μεχρι πριν 1 εβδομαδα ο τράχηλος δεν ειχε καμια αλλαγη θα δούμε τωρα τη Κυριακη. Φανταζομαι θ αμου κανει τοτε κολπικη εξέταση:(.

οντως κοριτσια φετος θα ειναι τα καλυτερα Χριστούγεννα:P:p:p:p

Τα μωρά μας έχουνε καταβολευτεί εκεί μέσα και δε λένε να βγούνε!!!!!:P

Εγώ δεν πόνεσα στην κολπική εξέταση!!!!:confused: Μην αγχώνεσαι πρέπει να γίνει για να δούνε τη διαστολή και αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος!!

Εγώ κάτι άκουσα για -2...τώρα διαστολή ήτανε αυτό??? Φανταστείτε...ούτε καν 0 διαστολή αλλά -2....έχουμε ακόμα δρόμο αλλά όχι και τόσο μακρύ!!!!;)

Με το καλό να έρθουνε και όποτε θέλουνε....;)

Διαφημίσεις

Τα μωρά μας έχουνε καταβολευτεί εκεί μέσα και δε λένε να βγούνε!!!!!:P

Εγώ δεν πόνεσα στην κολπική εξέταση!!!!:confused: Μην αγχώνεσαι πρέπει να γίνει για να δούνε τη διαστολή και αν έχει μαλακώσει ο τράχηλος!!

Εγώ κάτι άκουσα για -2...τώρα διαστολή ήτανε αυτό??? Φανταστείτε...ούτε καν 0 διαστολή αλλά -2....έχουμε ακόμα δρόμο αλλά όχι και τόσο μακρύ!!!!;)

Με το καλό να έρθουνε και όποτε θέλουνε....;)

-2???? πρωτη φορα το ακούω!!:P:p

dbLDp2.png

-2???? πρωτη φορα το ακούω!!:P:p

Αμ εγώ???:rolleyes:

Αλλά δεν ξέρω αν ήτανε τιμή διαστολής ή κάτι άλλο.....δε μου είπε!!

Τώρα που το σκέφτομαι, αν ο μπέμπης βγει τόσα κιλά τα πάμπερς Νο1 που έχω πάρει δεν θα του κάνουνε!!!!:confused: Και πήρα τρία πακέτα!!!! Θα είναι σφιχτοκ@λης...χαχαχαχα...:tongue:

Ελενη εγω πηρα απο ενα πακετο pampers κ Libero, γι'αυτο το λογο, ασε λεω μη μου βγει ζουμπουρλου κ δεν τις χωρανε...

Ειναι κ ακριβα, τι να τα κανεις; Μηπως τα κανεις αλλαγη αν εχεις αποδειξη..:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ελενη εγω πηρα απο ενα πακετο pampers κ Libero, γι'αυτο το λογο, ασε λεω μη μου βγει ζουμπουρλου κ δεν τις χωρανε...

Ειναι κ ακριβα, τι να τα κανεις; Μηπως τα κανεις αλλαγη αν εχεις αποδειξη..:rolleyes:

Έχω την απόδειξη αλλά είναι από το Σεπτέμβριο!!!!! Καλά το ένα πακέτο θα το κρατήσω γιατί ποτέ δεν ξέρεις....

Η άλλη επιλογή είναι να πάει νύφη μου που γέννησε την μπουμπού να αγοράσει Νο2 και να τα ανταλλάξουμε!!!!!;)

Εγώ έχω και Νο2 και Νο3...:rolleyes: Αλλά αν του κάνει το 1??? Θα το μάθω αφού γεννηθεί!!

Αμ εγώ???:rolleyes:

Αλλά δεν ξέρω αν ήτανε τιμή διαστολής ή κάτι άλλο.....δε μου είπε!!

Τώρα που το σκέφτομαι, αν ο μπέμπης βγει τόσα κιλά τα πάμπερς Νο1 που έχω πάρει δεν θα του κάνουνε!!!!:confused: Και πήρα τρία πακέτα!!!! Θα είναι σφιχτοκ@λης...χαχαχαχα...:tongue:

Εγω πηρα τα παμπερς new baby νομιζω 3-5 κιλα λες να μη κάνουν?

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγω πηρα τα παμπερς new baby νομιζω 3-5 κιλα λες να μη κάνουν?

Κι εμένα 2-5 λένε!!!!

Πόσο ήτανε το μωράκι σου την τελευταία φορά σε κιλά???

Εγώ θα δω και την Πέμπτη πόσο θα μου τον βγάλει ο γιατρός κι ανάλογα θα πράξω!!;)

περιπου 3100! περιττο να σας πω οτι στο ντουμπαι που πηγαν τα ξαδελφια μου τα παμπερς(και οχι μονο) είναι στη μιση τιμή!!! οποτε αντι για δωρα θ ατους λεω ν μου φερνουν παμπερς;);)

dbLDp2.png

περιπου 3100! περιττο να σας πω οτι στο ντουμπαι που πηγαν τα ξαδελφια μου τα παμπερς(και οχι μονο) είναι στη μιση τιμή!!! οποτε αντι για δωρα θ ατους λεω ν μου φερνουν παμπερς;);)

χαχα....σωστή!!!!!!:D

Μην τα αλλάξεις τα πάμπερς!! Μια χαρά θα κάνουνε!! Ο γιατρός μου είπε ότι σε αυτή τη φάση τα μωρά παίρνουνε μέχρι 50 γρ. την ημέρα!! Οπότε είσαι οκ!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...