Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αννα πλησιαζει ο καιρος...!

Δε μου λες; Δηλαδη θα λυσεις την περιδεση κατα τις 22 κ μετα θα περιμενεις οπως η prosperous;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα πλησιαζει ο καιρος...!

Δε μου λες; Δηλαδη θα λυσεις την περιδεση κατα τις 22 κ μετα θα περιμενεις οπως η prosperous;;;

Ναι, έτσι μου είπε η γιατρός. Και κατά πάσα πιθανότητα -επειδή είναι και το τρίτο- θα γεννήσω την ίδια μέρα το πολύ την επομένη.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα, μανουλες...

Αννα, κι εγω υπνοθεραπεια κανω... Δε θελω να σηκωθω απο το κρεβατι... :rolleyes:

Αρτεμη, καλη τυχη στα ξαδερφια σου.. ;) Μακαρι ολα να τους ερθουν βολικα.

Καλο στρωσιμο... Να δεις πως θα ομορφυνει το σπιτι!!!! :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα, μανουλες...

Αννα, κι εγω υπνοθεραπεια κανω... Δε θελω να σηκωθω απο το κρεβατι... :rolleyes:

Αρτεμη, καλη τυχη στα ξαδερφια σου.. ;) Μακαρι ολα να τους ερθουν βολικα.

Καλο στρωσιμο... Να δεις πως θα ομορφυνει το σπιτι!!!! :D

Ευτυχώς που υπαρχουν και αυτες οι δουλειες του σπιτιου γιατι αλλιώς θα ειχα φρικαρει!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας,

Βλέπω έχουμε ησυχία, αντε να ξαναρχίσουν οι γέννες σε λίγο να πάρουμε τα πάνω μας!!!! Εγώ ξεκίνησα να πλένω τα ρούχα για τη ζουζουνα, αχχχ είχα ξεχάσει πόσο μικρά ήταν!!! Ανυπομονώ αν και νομίζώ ότι ίσως να 'φάμε' όλο το Νοέμβριο, για να δούμε!!! Πάντως να σας εκμυστηρευτώ ότι με πιάνει και πανικός ώρες ώρες με το πώς θα τα βγάλω πέρα με 2 παιδιά και μόνη μου. Κυρίως έχω άγχος ότι θα ζηλεύει τρελά ο Γιώργος! Προχθές είχα την ανιψιά μου στο σπίτι και την έλεγχα για το σχολείο και ο μικρός πέρα από το ότι δε μας άφηνε, με δάγκωσε κιόλας!!!! Τι να πω!! Φοβάμαι τι έχει να επακολουθήσει!!!

Είμαι στενοχωρημενη σημερα γιατι εφυγαν τα ξαδελφια μου και η ανηψιά μου μόνιμα για Ντουμπαί:-(:-(:-(:-(:-(Καταραμένη κρίση

Άρτεμη άσε δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι μακριά από τη χώρα σου! Εμέίς είμαστε Αγγλία και είχαμε μια ελπίδα ότι θα ερχόμασταν σε κανα 2 χρόνια, αλλά τώρα με την κρίση ούτε σε 32 δε μας βλέπω!!!! Όμως, να τονίσω ότι εξαρτάται από το άτομο! Εγώ έχω πολλές φίλες που τους άρεσε η ζωή στην Αγγλία και δε θα είχαν πρόλημα να ζήσουν εκεί, εγώ πάλι παρόλο που έχω πάει από το 2000 δε μπορώ να τη συνηθίσω τη ζωή εκει με τίποτα!!!! Το Ντουμπάι πάλι έχω ακούσει ότι δίνει πολύ καλά λεφτά, όπότε και αυτό είναι πολύυυυυ ισχυρο κίνητρο!!!

Annpan, καλά κάνεις και κοιμάσαι τώρα γιατί μετά έχει αρκετό ξενύχτι και κούραση (γλυκιά κούραση βέβαια!!!)

Αυτά από εμένα κοριτσάκια! Φιλιά πολλάααα!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Κορίτσια γειά σας,

Βλέπω έχουμε ησυχία, αντε να ξαναρχίσουν οι γέννες σε λίγο να πάρουμε τα πάνω μας!!!! Εγώ ξεκίνησα να πλένω τα ρούχα για τη ζουζουνα, αχχχ είχα ξεχάσει πόσο μικρά ήταν!!! Ανυπομονώ αν και νομίζώ ότι ίσως να 'φάμε' όλο το Νοέμβριο, για να δούμε!!! Πάντως να σας εκμυστηρευτώ ότι με πιάνει και πανικός ώρες ώρες με το πώς θα τα βγάλω πέρα με 2 παιδιά και μόνη μου. Κυρίως έχω άγχος ότι θα ζηλεύει τρελά ο Γιώργος! Προχθές είχα την ανιψιά μου στο σπίτι και την έλεγχα για το σχολείο και ο μικρός πέρα από το ότι δε μας άφηνε, με δάγκωσε κιόλας!!!! Τι να πω!! Φοβάμαι τι έχει να επακολουθήσει!!!

Είμαι στενοχωρημενη σημερα γιατι εφυγαν τα ξαδελφια μου και η ανηψιά μου μόνιμα για Ντουμπαί:-(:-(:-(:-(:-(Καταραμένη κρίση

Άρτεμη άσε δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι μακριά από τη χώρα σου! Εμέίς είμαστε Αγγλία και είχαμε μια ελπίδα ότι θα ερχόμασταν σε κανα 2 χρόνια, αλλά τώρα με την κρίση ούτε σε 32 δε μας βλέπω!!!! Όμως, να τονίσω ότι εξαρτάται από το άτομο! Εγώ έχω πολλές φίλες που τους άρεσε η ζωή στην Αγγλία και δε θα είχαν πρόλημα να ζήσουν εκεί, εγώ πάλι παρόλο που έχω πάει από το 2000 δε μπορώ να τη συνηθίσω τη ζωή εκει με τίποτα!!!! Το Ντουμπάι πάλι έχω ακούσει ότι δίνει πολύ καλά λεφτά, όπότε και αυτό είναι πολύυυυυ ισχυρο κίνητρο!!!

Annpan, καλά κάνεις και κοιμάσαι τώρα γιατί μετά έχει αρκετό ξενύχτι και κούραση (γλυκιά κούραση βέβαια!!!)

Αυτά από εμένα κοριτσάκια! Φιλιά πολλάααα!!!!

Τι να κανει ο κόσμος αμα δεν εχει αλλη επιλογη! τουλαχιστον ευχομαι και για σενα αλλα και σε όσους επέλεξαν να φυγούν να του ςπανε ολα καλα και να γυρίσουν πίσω γρήγορα!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!:P

Είχα γιατρό στο νοσοκομείο σήμερα όπως σας είχα πει και τα νέα μου είναι πως όχι δε γεννάω ακόμα!!:rolleyes: Αν δεν έρθει από μόνο του, θα πάω με πρόκλιση στις 16-17 Νοεμβρίου!!!;)

Δεν είναι πολλές οι μέρες....12 αλλά μετά από πολλούς μήνες μου έγινε κολπική εξέταση αλλά από γυναίκα :tongue: και δεν έχω καθόλου διαστολή και ο τράχηλος είναι ερμητικά κλειστός!!!:rolleyes: Απ'ότι φαίνεται του αρέσει πολύ του μπέμπη μέσα στην κοιλίτσα και γιατί να μην του αρέσει άλλωστε:?: Έχει μπόλικο φαγητό με πολλές γεύσεις ενώ μετά τη γέννα θα πέσει νηστεία και το μενού θα έχει μόνο γάλα:tongue:, ζεστούλα έχει επίσης και όχι κρίση!!!!!;) Δεν έκανα υπέρηχο αλλά ο γιατρός είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μεγάλο το μωρό, ούτε που στο υπερηχογράφημα το βγάζει μία εβδομάδα μεγαλύτερο!! Στην ουσία αν δεν έρθει από μόνος του ο λιχούδης μου:D, θα γεννήσω 40w + 2d....Δε πειράζει αφού δεν είναι μακριά εκείνη η μέρα αλλά σίγουρα θα πάρει κι άλλα κιλά οπότε πιστεύω πως ενώ θα ξεκινήσουμε με πρόκληση, στο τέλος θα κάνω καισαρική!!:rolleyes: Μου αρκεί που θα φάω τους πόνους όμως....;) Ξέρω ότι είμαι ολίγον τι μαζόχα αλλά θέλω να τους νιώσω αυτούς τους πόνους!!!!! Και βέβαια ποτέ δεν ξέρουμε....ίσως τελικά χωρέσει και βγει από κάτω...:lol:

Αυτά τα νέα μου!!!!! Ξαναέκλεισα ραντεβού με τον εξωτερικό μου γιατρό την Πέμπτη για να κάνω και υπέρηχο και την Παρασκευή πάλι νοσοκομείο....

Πάω να σας διαβάσω και να δω τι νέα έχουμε κι επανέρχομαι!!!:D

Γιώτα να σε καλωσορίσω κι εγώ στην παρέα μας!!!!:P Να χαίρεσαι τον γιο σου και με το καλό να έρθει και ο δεύτερος!!!!!!!:D

Δεν γράψατε πολλά τελικά!!!:confused:

Από αύριο θα ξεκινήσω περπάτημα μήπως και βοηθήσω λίγο την κατάσταση!!!! Θα πηγαίνω κάθε μέρα στην παραλία με τα πόδια και μετά πάλι πίσω!!;)

Το μόνο που με προβληματίζει είναι που ο εξωτερικός μου γυναικολόγος είπε να μην αφήσουνε να πάρω όλο το μήνα γιατί θα έχουμε δύσκολο τοκετό και ακριβώς επειδή το μωρό θα πάρει κι άλλα γραμμάρια θα πιέζεται μέσα στη μήτρα!! Λογικό!! Αν πιέζεται όμως να πατήσει πόδι και να βγει!!!;):D

Από την άλλη δε μου είπε πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το μωρό!! Γι'αυτό θα ξαναπάω την Πέμπτη για να το ξανασυζητήσω μαζί του!!;)

Σας φιλώ!!

Ελενη μου μια χαρα την εχει βρει εκει μεσα ο μπεμπης, ειναι που εχει ψυχρα εξω που να παει το παιδι; με τοσα που συμβαινουν εξω;;

Παντως μην εχεις δεδομενο οτι θα γεννησεις με καισαρικη, μια γνωστη+πολυ μικροκαμωμενη γεννησε 3700 παιδι φυσιολογικα κ μεσα σε 2 ωρες..

Αντε λοιπον με το καλο,,, και που ξερεις μπορει να σου κανει κ καμια εκπληξουλα νωριτερα το καμαρι σου!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ελενη μου μια χαρα την εχει βρει εκει μεσα ο μπεμπης, ειναι που εχει ψυχρα εξω που να παει το παιδι; με τοσα που συμβαινουν εξω;;

Παντως μην εχεις δεδομενο οτι θα γεννησεις με καισαρικη, μια γνωστη+πολυ μικροκαμωμενη γεννησε 3700 παιδι φυσιολογικα κ μεσα σε 2 ωρες..

Αντε λοιπον με το καλο,,, και που ξερεις μπορει να σου κανει κ καμια εκπληξουλα νωριτερα το καμαρι σου!!!

Όχι δεν το έχω δεδομένο!!!!! Ελπίζω να την αποφύγω αλλά το μόνο που με νοιάζει στην τελική είναι να πάνε όλα καλά και να πάρω γερό τον μπέμπη μου στο σπίτι!!!! Δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί καθόλου κι αν αυτό γίνει με το να κάνω καισαρική ας γίνει τότε!!!!!:D Απλά θα βγει πάνω από 4 κιλά!! χαχαχαχα...ζούμπαρδος!!!!!!:lol::tongue:

Ελενη ειναι που λειπει η Δημητρα, γι'αυτο κ η νεκρα!!

Ασε που το χουμε ριξει στην υπνοθεραπεια.........!!

Συμφωνώ!!!!!:P Πως φαίνεται ότι λείπει το Προσπάκι!!!??

Θα το καταλάβουμε όταν επιστρέψει πάντως....;)

Από ύπνο κι εγώ δεν πάω πίσω!! Κοιμάμαι αρκετά και πολλές φορές νυστάζω πάλι κι ας έχω ξυπνήσει εκείνη την ώρα!!:rolleyes:

Δεν πειράζει...μαζεύουμε δυνάμεις και ύπνο για τις ωραίες μέρες και τα ωραία ξενύχτια που ακολουθούν με τα μπεμπάκια μας!!!!:P

Αν τελικά γεννήσω 16 ή 17 Νοεμβρίου, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να στολίσουμε το δέντρο τέλος Νοέμβρη!!:rolleyes: Ανάλογα με το πρόγραμμα του μπέμπη θα πράξουμε.....Ότι να'ναι σκέφτομαι πάντως!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...