Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aριστεα....μπαααα αυτα προπαρασκευαστικα ειναι....Απο οτι θυμαμαι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα συσπασεις και πετρωματα αλλα παρολα αυτα ο μικρος ειχε κλεισει ραντεβου πανω στην πητ!!!! Βεβαια δεν περπατουσα πολυ μονο την τελευταια εβδομαδα θυμαμαι ειχα βγει 2 βολτες για κανενα δυωρο....Ουτε τωρα περπαταω....ισως κανενα εικοσαλεπτο τη μερα...αλλα κουραζομαι περισσοτερο λογω του μικρου....ακομα τον παιρνω αγκαλια...και ετσι εχω διαφορα μυικα πονακια χαμηλα....Αλλα θα ηθελα να ερθει νωριτερα....

Αρτεμη σε ολη την εγκυμοσυνη ετρωγα αρκετα γλυκα και παγωτα....παρολα αυτα μεχρι αρχες ογδοου δεν ειχα βαλει πολλα κιλα. Απο τοτε και μεχρι σημερα...εχω παρει την ανω βολτα!!!! Τρωω οτι βρω μπροστα μου....:) Σοκολατες, τσουρεκια, κρουασαν, κεικ και πολλους ξηροους καρπους...μεγαλη μανια....Εχω ανεβασει το τζιρο στο max perry της γειτονιας μου!!!! Αλλα εχω την φιλοδοξια...οτι αφου γεννησω αυτα θα τα κοψω.....οποτε τρωω τωρα που εχω τη δικαιολογια...:)

Nτινα εγω Λαμια γεννηθηκα και μεγαλωσα και ερχομαι σχεδον καθε μηνα να δω τους δικους μου....μονο τωρα που θα γεννησω δε το βλεπω να πηγαινω μεχρι τις ερχομενες αποκριες τουλαχιστον.

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Καλημέρα, κορίτσια!

Γιώτα ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο και με έναν πόνο!!!

Εμένα χθες και σήμερα με έχει πιάσει μία υπνηλία άλλο πράγμα! Μιλάμε, κουτουλάω από τη νύστα. Όλο ξαπλωμένη είμαι και κάθε λίγο και λιγάκι με παίρνει ο ύπνος! Από τη βαρεμάρα θα είναι. Αφού να φανταστείτε χθες με πήρε ο ύπνος κατά τις 10 (παρόλο που κοιμόμουν όλη την ημέρα) και δεν πήρα την αντιβίωση στις 12-ξύπνησα κατά τις 2.

Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που τα μπεμπάκια είναι όλα καλά. Άντε, από βδομάδα ξαναρχίζουμε:D:D:D

Σας φιλώ προς το παρόν.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Το παπλωμα πρέπει να ληταν πολύ βαρυ γιατι βλεπω ησυχια στο καφε!

Είμαι στενοχωρημενη σημερα γιατι εφυγαν τα ξαδελφια μου και η ανηψιά μου μόνιμα για Ντουμπαί:-(:-(:-(:-(:-(Καταραμένη κρίση

Χθες το βραδυ ένιωσα κατι πονάκια χαμηλα και ο μπέμπης ήταν πολύ κινητικος? Λες????:confused:

dbLDp2.png

Καλημερα μανουλες!!

Πως ειμαστε σημερα;;;

Αννα απο υπνο κ γω τωρα τελευταια παω καλα...του δινω κ καταλαβαινει!!!

Αρτεμη ακομα εδω εε;;

Μια συναδελφος μου γεννησε προσφατα αγορακι την τελευταια μερα πριν την ΠΗΤ (της σπασαν τα νερα) .. Οποτε μην απελπιζεσαι, υπαρχει περιθωριο...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Είμαι στενοχωρημενη σημερα γιατι εφυγαν τα ξαδελφια μου και η ανηψιά μου μόνιμα για Ντουμπαί:-(:-(:-(:-(:-(Καταραμένη κρίση

Χθες το βραδυ ένιωσα κατι πονάκια χαμηλα και ο μπέμπης ήταν πολύ κινητικος? Λες????:confused:

Μονιμα ε;; Αστα να πανε.

Παντως δεν ξερω αν θα μπορουσα να φυγω εκτος Ελλαδας, σ'ενα μερος να μην ξερω κανεναν.

Αλλα θα μου πεις αν δεν εχεις λεφτα να ζησεις την οικογενεια σου κ η μονη λυση ειναι η μεταναστευση τοτε το τολμας...

Μακαρι να τα πανε καλα τα παιδια και να προσαρμοστουν αμεσως..

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Άρτεμη!

Είναι όντως πολύ άσχημο όταν φεύγουν μακριά αγαπημένα μας πρόσωπα. Να ευχόμαστε τουλάχιστον να είναι καλύτερα τα πράγματα για όσους φεύγουν!

Όσο για τον μπέμπη-καιρός του δεν είναι? Μου φαίνεται καλά βολεύτηκε.

:tongue::tongue:. Καμία άλλη ένδειξη δεν έχεις? Την Κυριακή ξαναπάς στο γιατρό?

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα μανουλες!!

Πως ειμαστε σημερα;;;

Αννα απο υπνο κ γω τωρα τελευταια παω καλα...του δινω κ καταλαβαινει!!!

Αρτεμη ακομα εδω εε;;

Μια συναδελφος μου γεννησε προσφατα αγορακι την τελευταια μερα πριν την ΠΗΤ (της σπασαν τα νερα) .. Οποτε μην απελπιζεσαι, υπαρχει περιθωριο...

Καλημέρα, Αριστέα!

Με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, κάνω υπνοθεραπεία:D:D.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημέρα, Αριστέα!

Με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, κάνω υπνοθεραπεία:D:D.

Ετσι, ετσι... το καλυτερο πραγμα για να αντιμετωπιζουμε την κατασταση.......!:D:!:

Καλημερα Αννα και Αριστεα!

Και εγω δε θα μπορούσα να πάω μονιμα στο εξωτερικο εδω δε πηγα για μεταπτυχιακό!!

Περα από τα πονακια καμια αλλη ενδειξη, όντως τα αγόρια πάνε μέχρι το τελος! Τη Κυριακη εχω ραντεβου με το γιατρο!;)

Εσεις ολα καλα?

Ταυτοχρονα κανω και δουλειες με τη μαμα μου γιατι θα στρώσουμε!

dbLDp2.png

Ωραία, τα χαλιά-ζεσταίνουν το σπίτι.

Εμένα κάθε βράδυ κατεβαίνει χαμηλά-το παρατήρησα τις τελευταίες μέρες και με πιάνουν συσπάσεις επώδυνες κρατάνε από μισό έως ένα λεπτό. Ευτυχώς είναι λίγες. Εγώ έχω ακόμα για τη γιατρό 10 μέρες. Σβήνω μέρες σαν τους φαντάρους και εγώ.

Αν πάνε όλα καλά, θα αλλάξουμε και την ΠΗΤ για τις 22 μάλλον. Θα δούμε!:)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...