Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αν τους δωσεις φωτοτυπια επικυρωμενη;; Τι να πω;; Μα καλα κ αυτοι τωρα το θυμηθηκαν;;

Φωτοτυπία τινος, αφου δεν εχω τίποτα στα χερια μου! Φανταζομαι στο ΙΚΑ φαίνεται οτι είμαι σε άδεια οποτε ας επικοιωνήσουν μαζί τους. επίσης ειδα οτι κατι έχουν σημειωσει στο βιβλιάριο μου ισως αυτο βγαλω φωτοτ.:confused::confused::confused:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2500 εε;; μια χαρα το κοριτσακι σου...!!

Ε!ναι να φτασει τουλαχιστον 3000..!

Και γω Τεταρτη θα ξαναπαω..

Κι εγω Τεταρτη θα ξαναπαω.... :rolleyes::rolleyes: Η μερα των γιατρων .... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Αρτεμη το χαρτι που λεει επανω ΑΠΟΦΑΣΗ, δεν το εχεις εσυ αυτο;; Λεω αν βγαλεις αυτο φωτοτ. κ δωσεις στη δουλεια σου..

Παμε κ μεις μια βολτουλα... να περπαταμε σιγα σιγα!!

Φιλακια!:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αρτεμη το χαρτι που λεει επανω ΑΠΟΦΑΣΗ, δεν το εχεις εσυ αυτο;; Λεω αν βγαλεις αυτο φωτοτ. κ δωσεις στη δουλεια σου..

Παμε κ μεις μια βολτουλα... να περπαταμε σιγα σιγα!!

Φιλακια!:D:D

Δε μου εδωσαν τετοιο χαρτι!!

Καλη βολτούλα εγώ παω να σιδερώσω!

dbLDp2.png

Μακαρι Ματινα μου να εχεις ευχαριστες εξελιξεις....

Αν συμβει κατι να μας πεις εε;

Φιλακια και καλο μαγειρεμα!

Ματίνα λες να ηρθε η ώρα?????

Μακαρι βρε Ματινα μου!!!!!!!!!!!!!

Προδρομος τοκετου ειναι αυτο ε ??? Καλη δυναμη Ματινακι!!!! Με εναν πονο!!

Μα ποσο εντονη ηταν η χθεσινη κολπικη εξεταση του τραχηλου που προκαλεσε και αιματακι??? :confused::confused:

Κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας...ειμαι ακομα εδωωωωω!!! Οντως ηταν απο την κολπικη εξεταση το αιματακι! Δεν συνεχιστηκε αλλα ουτε ενιωσα κανεναν πονο!

Ντινακι εγω δεν περιμενα να πονεσω γιατι γενικα δεν πονουσα ουτε πριν οταν πηγαινα π.χ. για παπ που αου βαζει και κολποδιαστολεα....χθες την ακουσα ομως....ηταν κατι διαφορετικο οχι πονος ακριβως...τραβηγμα μαζι με ανοιγμα πως να το εξηγησω???? Τεσπα....παντως και μετα το παπ καποιες φορες βλεπω ροζε...!

Αυτα κοριτσακια μου...παω να κατσω με τον αντρουλη μου που εχει αναψει και τζακι!!!!!

Θα τα πουμε απο αυριο πρωτα ο Θεος!

Φιλακια πολλα, καλο βραδυ και καλο ξημερωμα!!!!!

sweetdreams-629.gif

Kοριτσια ευχαριστω πολυ για την υποδοχη....

Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι εντονο που να δηλωνει οτι ειμαι κοντα στον τοκετο...αν και ειναι νωρις ακομα....περα απο καποιες συσπασεις 2-3 φορες (πονοι περιοδου δηλαδη) που δεν κρατησαν πανω απο 10 λεπτα. Βεβαια οταν περπαταω η κουραζομαι αισθανομαι πετρωματα....αλλα τιποτα το ανησυχητικο. Δεν εχω αρχισει ακομα μαραθωνιους...αλλα εχω αρχισει να ανεβοκατεβαινω σκαλες....λενε οτι ειναι καλη ασκηση.

Στη γιατρο μου θα παω μαλλον Δευτερα να με δει...

Κατα τα αλλα...οτι βρω μπροστα μου το τρωω...και με εχει πιασει μανια με σοκολατες και αμυγδαλα!!!

Ντινα απο οτι εχω διαβασει απο ποστ...μενεις Λαμια?? Εισαι απο κει???

eNortjKzUjI0NTS2MFOyBlwwFYUC1Q,,18.png

eNortjKzUjI0NTS2MFayBlwwFXwC0g,,90.png

Διαφημίσεις

Γιωτα καλως ηρθες!!!!!

με το καλο να φτασεις ως το τελος

και να παρεις αγκαλια το μωρακι σου

Η κοιλια σου κατω απο το στηθος ειναι γεματη; Δηλ. πιανεις ποδαρακια ;; Εμενα ειναι κουφια απο πανω, εδω και 10 μερες περιπου...

Αριστεα σαν να μου φαινεται οτι η μικρη ετοιμαζετε.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Εγω δεν εχω παρατηρησει κατι εντονο που να δηλωνει οτι ειμαι κοντα στον τοκετο...αν και ειναι νωρις ακομα....περα απο καποιες συσπασεις 2-3 φορες (πονοι περιοδου δηλαδη) που δεν κρατησαν πανω απο 10 λεπτα. Βεβαια οταν περπαταω η κουραζομαι αισθανομαι πετρωματα....αλλα τιποτα το ανησυχητικο. Δεν εχω αρχισει ακομα μαραθωνιους...αλλα εχω αρχισει να ανεβοκατεβαινω σκαλες....λενε οτι ειναι καλη ασκηση.

Κατα τα αλλα...οτι βρω μπροστα μου το τρωω...και με εχει πιασει μανια με σοκολατες και αμυγδαλα!!!

με το καλό να μαθουμε και τα δικα σου νεα λοιπον! όσο γι ατα γλυκα εγώ πριν μεινω εγκυος ουτε που να τα κοιτάξω, τώρα καθε μέρα τρώω απαραίτητα!:P:p

dbLDp2.png

Γιωτα κ γω οταν ειμαι αρκετη ωρα ορθια αισθανομαι την κοιλια μου να πετρωνει, αισθανομαι και πιεση!

Αρετη λες να ετοιμαζεται;; Εγω αλλο που δε θελω να ερθει νωριτερα.. Βεβαια οχι κ τωρα... Να φτασει τα 3000 κιλα και μετα...

με το καλό να μαθουμε και τα δικα σου νεα λοιπον! όσο γι ατα γλυκα εγώ πριν μεινω εγκυος ουτε που να τα κοιτάξω, τώρα καθε μέρα τρώω απαραίτητα!:P:p

Αυτα τα γλυκα εμενα με εχουν καταστρεψει........!!

Αλλα τι να κανεις, αμα το ζηταει ο οργανισμος μας;;;:rolleyes:

Δεν ειμαι απο Λαμια, ειμαι νυφη εδω.. εφερα στη Ρουμελη βορειοελλαδιτικο αερα.. :tongue::tongue: Εσυ εισαι απο την περιοχη εδω κοντα?

Οταν περπαταω η κοιλια μου πετρωνει παντα... Ειναι καλο τωρα αυτο?? :confused:

Σημερα αναψαμε κι εμεις τζακι... Ματινα καθαρισατε την καμιναδα πριν το αναψετε?? Εχω φωναξει τον "τζακα" εδω και μια εβδομαδα, ακομη δεν ηρθε..

Αριστεα, θελω να σου υπενθυμισω να πας να παρεις το κιτ, η πιτσιρικα σου μπορει να ερθει νωριτερα απο ο,τι υπολογιζεις... Μου εστειλαν μειλ απο το ιδρυμα και μου ειπαν θα μου το στειλουν μεσα στην εβδομαδα... Σημερα δεν ηρθε, αρα θα ερθει αυριο????:confused::confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...