Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Για το χαλι την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν μεσα σε 10 μερες... βιαζομαι κι εγω λιγακι... :rolleyes:

Η μητρα μου σου λεω ειναι μεχρι επανω γεματη.. νιωθω ποδαρακια κατω απο το στηθος και χερακια δεξια στο πλάι.. ειναι με το κεφαλι κατω εδω και κανα μηνα αλλα κατα τα αλλα δε θελει να ετοιμαστει.. Παντως, λενε οτι τα κοριτσια ειναι πιο ωριμα, ειδες?? Απο τη μητρα φαινεται παιδακι μου το πραγμα... Η δικια σου εχει κατεβει, το δικο μου.. φεεεετααααααα....

Τα λεμε αργοτερα.. Πολλα φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

p_k_1198603949_11352107.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ερωτηση sos!

όταν βγήκατε σε άδεια εγκυμοσύνης καταθέσατε χαρτια στη δουλεια σας και αν ναι ποια? γιατι εμένα τώρα θυμηθηκε ο λογιστης να ρωτήσει:mad::mad:

Ναι, ειναι μια βεβαιωση που παιρνεις απο το ΙΚΑ κ τη συμπληρωνει κ ο εργοδοτης..

Αυτη τη βεβαιωση την ξαναπηγα στο ΙΚΑ κ μου εβγαλαν μια αποφαση για ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ το οποιο το πηρα εις διπλουν, το ενα παει στον εργοδοτη..

Ελπιζω να βοηθησα

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Για το χαλι την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν μεσα σε 10 μερες... βιαζομαι κι εγω λιγακι... :rolleyes:

Η μητρα μου σου λεω ειναι μεχρι επανω γεματη.. νιωθω ποδαρακια κατω απο το στηθος και χερακια δεξια στο πλάι.. ειναι με το κεφαλι κατω εδω και κανα μηνα αλλα κατα τα αλλα δε θελει να ετοιμαστει.. Παντως, λενε οτι τα κοριτσια ειναι πιο ωριμα, ειδες?? Απο τη μητρα φαινεται παιδακι μου το πραγμα... Η δικια σου εχει κατεβει, το δικο μου.. φεεεετααααααα....

Τα λεμε αργοτερα.. Πολλα φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

p_k_1198603949_11352107.gif

Πολυ γελασα με τη φεεεεταααα!!!!!!!χαχαχα!!!

Για να δουμε, θα τηρησει η κορη μου τα λεγομενα......;;;;

Παω κ γω να ξαπλωσω λιγακι!!

Φιλουρες!!

Ναι, ειναι μια βεβαιωση που παιρνεις απο το ΙΚΑ κ τη συμπληρωνει κ ο εργοδοτης..

Αυτη τη βεβαιωση την ξαναπηγα στο ΙΚΑ κ μου εβγαλαν μια αποφαση για ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ το οποιο το πηρα εις διπλουν, το ενα παει στον εργοδοτη..

Ελπιζω να βοηθησα

Μια χαρα βοηθησες . Απλα τα ζώα στο ΙΚΑ δεν μου το έδωσαν εισ διπλόυν όποτε δεν εδωσα και εγω κατι στο λογιστη! Τελος παντων ας βγάλουν αυτοι ακρη!

dbLDp2.png

Μολις μου εστειλε η Δημητρα μην. να με ρωτησει για την Κυριακη...

Στελνει σε ολες πολλα πολλα φιλια και μας σκεφτεται, η γλυκουλα!!!!!!

Ο θηλασμος ειναι σε πολυ καλο δρομο και ολα γενικα ειναι καλα, θα βγει το Σαββατο!

ΑΑΑΑ!!! Σοφια εισαι μια κουκλα λεει................!!!!!!!!!!:D

Να είναι καλά το κορίτσι μας για τα καλά του λόγια!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!!! Ειμαι η Γιωτα απο Αθηνα και οπως λεει και το τικερ μου ειμαι στην 36η εβδομαδα... Σας διαβαζω κανενα 15νθημερο....Ευχομαι στα πρωτα μωρα του Νοεμβριου να ειναι υγιη και καλοτυχα!!! Η Π.Η.Τ. μου ειναι 4/12 και αν ολα πανε καλα....θα γεννησω στο Ρεα αγορακι. Θα ηθελα να μπω και γω στην λιστα σας .....αν ειμαι ευπροσδεκτη φυσικα....Εχω ηδη ενα γιο κοντα στα 3 που γεννηθηκε φυσιολογικα και ακριβως πανω στην ΠΗΤ και αγωνιω για τη δευτερη εγκυμοσυνη αν θα ειναι φυσιολογικη και ευκολη οπως η πρωτη...Μμμ τι αλλο να γραψω για μενα......Ειμαι 33 περιπου...διαβαζω ολες που εχουν μπει στο μηνα τους και κατεβαζουν οτι βρουν μπροστα τους....και παιρνω κουραγιο.....γιατι και γω ειμαι μια απο αυτες!!!! :) Αυτα προς το παρον....Ολα να πανε καλα σε ολες!!!!

Καλώς τη Γίωτα στην παρέα μας!!! Με το καλό!!

NQt5p2.png

Α!!!!!!

Μολις μου ηρθε το ring sling.... Ειναι πιο ομορφο απ'οτι στη φωτογραφια!!

Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω πως χρησιμοποιειται...

Θα ψαξω κανενα βιντεακι να δω...!!

Αρτεμη υπομονη, θελει να σε παιδεψει ο κυριος....!!!!

Με γεια με γεια!!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Καλά Αριστέα μου,

αχ σιγά σιγά έρχεται η σειρά μας...

Ναι, να ερθει...καλως να ορισει!!!!

Τελικα για ποτε η καισαρικη;; ειπατε τιποτα με το γιατρο;

Ναι, να ερθει...καλως να ορισει!!!!

Τελικα για ποτε η καισαρικη;; ειπατε τιποτα με το γιατρο;

Όχι περί καισαρικής τίποτα. Μου είπε ότι θέλει να πάει το μωρό 3 κιλά γιατί τώρα είναι 2500 και να ξαναπάω την άλλη Τετάρτη. Οπότε μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα.

NQt5p2.png

Όχι περί καισαρικής τίποτα. Μου είπε ότι θέλει να πάει το μωρό 3 κιλά γιατί τώρα είναι 2500 και να ξαναπάω την άλλη Τετάρτη. Οπότε μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα.

2500 εε;; μια χαρα το κοριτσακι σου...!!

Ε!ναι να φτασει τουλαχιστον 3000..!

Και γω Τεταρτη θα ξαναπαω..

Μια χαρα βοηθησες . Απλα τα ζώα στο ΙΚΑ δεν μου το έδωσαν εισ διπλόυν όποτε δεν εδωσα και εγω κατι στο λογιστη! Τελος παντων ας βγάλουν αυτοι ακρη!

Αν τους δωσεις φωτοτυπια επικυρωμενη;; Τι να πω;; Μα καλα κ αυτοι τωρα το θυμηθηκαν;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...