Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλα κανεις δεν πιστευω τοσο πολυ στα νοσοκομεια οσο στον γιατρο αν ειναι καλος κ τον εμπιστευεσε οπου κ ναναι το ιδιο ειναι!εμαινα ειναι στο μητερα οποτε εκει θα γεννησω!εγω τοχα ξανα επισκεφτει πριν 4 χρονια περιπου εκανα ενα χειρουργιο εχει καλη εξυπηρετισει παντως μερικεσ ξαδερφες μου ηταν στο ιασω δεν ειχαν μεινει κ πολυ ευχαριστημενες κ για τα λευτα ποθ εδωσαν!!

Και μενα η συνυφαδα μου γεννησε εκει και τα 2 της παιδια...μια περιουσια τους εφυγε μεσα σε εναν χρονο γιατι μολις ηταν το πρωτο 6 μηνων εμεινε εγκυος στο δευτερο....ο γιατρος τους τους πηρε 2200 για καθε γεννα μαζι με την μαια και λεω ημαρτον πια!!!!! Τουλαχιστον εδω ειναι πιο οικογενειακο το κλιμα και δεν επιτρεπεται να φερνουν τα μωρα στο δωματιο την ωρα του επισκεπτηριου...αν κανεις αποκλειστικο θηλασμο πηγαινεις και το θηλαζεις οταν εχεις επισκεψεις....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι τον ειδα στο α επιπεδου!!!!μια που μπηκαμε μια που μας ειπε ολα καλα μια που βγηκαμε!!!κ η κοπελα εκει ενω συνιθως ειναι πιο ευχαριστη κ ομιλιτικη με τον νικολαιδι ειναι στην τσιτα!!!

ναι αλλα εχεις εξοικειωση με τους υπερηχους..χαχα!! το καλο της υποθεσης!!

3 κιλα ειναι τελεια οχι απλα μια χαρα..

εγω εχω παρει 6 ετσι για πλακα..

Ναι εννοειται....αφου στην αυχενικη ειδα το ρινικο οστο πριν ακομα μας πει ο γιατρος αν ειναι ορατο....ακομα και τα δαχτυλα ειχα μετρησει....χιχιχιχ!!!!

εχεις αλλοθι!!!!!!!!!!!!!σιγα δε πειραζει θα τα χασουμε ολα μετα....του χρονου το καλοκαιρι θαμαστε κορμαρες εμεις κ τα μωρα μας!!!!!

απλα εγω ανυσηχω γιατι ολοι μου λενε ακομη καλα εισαι απο δω κ περα ειναι τα πολλα κιλα!!!κ με αγχονοθν!!!ειμαι κ ενα μετρο κ ενα μιλκο!!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι τον ειδα στο α επιπεδου!!!!μια που μπηκαμε μια που μας ειπε ολα καλα μια που βγηκαμε!!!κ η κοπελα εκει ενω συνιθως ειναι πιο ευχαριστη κ ομιλιτικη με τον νικολαιδι ειναι στην τσιτα!!!

Την καταλαβαινω την κοπελα 100%.....καμια δεν ειναι χαρουμενη οταν εχει η μερα νικολαιδη στο προγραμμα....η τσιτα και το τρεξιμο σε ολο τους το μεγαλειο....μου αρεσει πολυ ομως σαν ανθρωπος...ειναι λεπτολογος και εχει κλας ειναι και πολυ κομψος και στυλατος! Πολυ τον γουσταρω...

εχεις αλλοθι!!!!!!!!!!!!!σιγα δε πειραζει θα τα χασουμε ολα μετα....του χρονου το καλοκαιρι θαμαστε κορμαρες εμεις κ τα μωρα μας!!!!!

απλα εγω ανυσηχω γιατι ολοι μου λενε ακομη καλα εισαι απο δω κ περα ειναι τα πολλα κιλα!!!κ με αγχονοθν!!!ειμαι κ ενα μετρο κ ενα μιλκο!!!!!!!

αχαχαχα....ενα μετρο κι ενα μιλκο...πολυ καλο...το λεει αυτο ο αδερφος μου συνεχεια!!!!! Ελα καλε, σημασια εχει να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ειναι περιττα!!!!!!!

δεν νιωθεις μια ασφαλεια που ξερεις πεντε πραγματα παρα πανω??!

Κατα 50% ναι....αλλα επειδη υπηρξαν και εγκυμοσυνες που δεν ηταν καλες σε πιανει και ενα αγχος παραπανω γιατι τα εχεις δει και τα ξερεις ολα...και τα καλα και τα ασχημα! Μεχρι και στην αμνιοπαρακεντηση εγω τον βοηθουσα μεχρι που τα επαιξα με μια που κουνιοταν επειδη ειχε αγχος φοβερο και του ειπα οτι δεν θελω να ξαναβοηθησω σε αμνιο!!!

Διαφημίσεις

ξερετε αυτο που λενε μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι?

οσο λιγοτερα ξερεις καμια φορα καλυτερα ειναι, διοτι οταν ξερεις και ειναι ειδικα προβληματα η γενικα ασχημα πραγματα φοβασαι περισσοτερο..

Μαριαλένα πρόσθεσε κι άλλο ένα μίλκο, εμένα....αχαχαχαχα....:D

Εγώ μέχρι τον προηγούμενο υπέρηχο είχα πάρει ένα κιλό!!! Για να δούμε στον επόμενο τι θα δείξει η ζυγαριά...:rolleyes:

Ματινάκι η αλήθεια είναι πως από γλωσσοφαγιά μας έχουνε τύχει πάρα πολλά οικογενειακώς!!! Κάνω το σταυρό μου όμως, προχωράω και νομίζω πως καλά το έχω αποφύγει μέχρι τώρα!!!;)

ασε ρε μιλκο...μονο μιλκομπουκαλο!!!!ειμαι 1.60!!!αστα!!!συνηθως ειμαι γυρω στ 53 κιλα κ ειμαι μια χαρα αλλα φετος εκοπσα το γυμναστηριο(ηθελα 150ευρο ξια βενζινη ξιατι μενω σενα παραθαλασιο χωριο εξω απο το ναυπλιο οποτε τελος το γυμναστηριο) κ ειχα παρει λιγο ειχα φτασει 55.5 κ με αφτα ξεκινισα τη εγκυμοσινη!!

ασε ρε μιλκο...μονο μιλκομπουκαλο!!!!ειμαι 1.60!!!αστα!!!συνηθως ειμαι γυρω στ 53 κιλα κ ειμαι μια χαρα αλλα φετος εκοπσα το γυμναστηριο(ηθελα 150ευρο ξια βενζινη ξιατι μενω σενα παραθαλασιο χωριο εξω απο το ναυπλιο οποτε τελος το γυμναστηριο) κ ειχα παρει λιγο ειχα φτασει 55.5 κ με αφτα ξεκινισα τη εγκυμοσινη!!

Μια χαρά είσαι, μη μιλάς καθόλου!!!!;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...