Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

κΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια μπηκα να δω για την κυριακη μας,τι καλα που γεννησε και ειναι ολα καλα ευτυχως...Αργησε αλλα τα καταφερε :D...Σοφια μου δεν καταλαβα τι εννοεις?:confused::rolleyes:Εγω εδω σπιτακι αναψα το τζακι μου και κλωσαω απο διπλα χαχχαχα:tongue::tongue::tongue:πολυ κρυο και ακομα ειναι αρχες νοεμβρη..Τα πιτσιρικια μου ειναι στα σχολεια τους και εγω απολαμβανω στιγμες ηρεμιας....Ματινα κοντοζυγωνεις και εσυ,κοριτσια αλλαξτε μου αν μπορειτε την πητ απο 15/12 σε 9/12

Καλημερα Αννιτα μας! Τι καλα που ειναι να εισαι διπλα στο τζακι! Το καλυτερο ηρεμιστικο ειναι....

Κοντοζυγωνω δεν λες τιποτα....7 και σημερα σαν τους φανταρους τις μετραω τις μερες....αν δεν σπασουν πιο νωρις τα νερα...τεσπα θα δουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...Σοφια μου δεν καταλαβα τι εννοεις?:confused::rolleyes:

Αντί να γράψω Αννίτα έγραψα Αρετή λίγο υπομονή ακόμη και μια χαρά θα είναι η μπέμπα. Κάνεις κορτιζόνη για το αναπνευστικό της μπέμπας ή δεν χρειάζεται? Εντωμεταξύ η Αρετή έχει αγόρι!

NQt5p2.png

It%20s%20a%20boy.ashx

Κυριακη μου να σας ζησει το αγορακι σας....

Να εχει υγεια και να ειναι τυχερος στη ζωη του......

Με το καλο να επιστρεψετε στο σπιτι σας και καλο σαραντισμο!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!!!!:P:p

Ματινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι, άψογη η ημερομηνία 11/11/11...!!!!:P

Όλα πήρανε το δρόμο τους τώρα και σε λίγες μέρες θα είσαι μανούλα κι εσύ!!!!!!:P

Λες να γεννήσουμε μαζί??:rolleyes:

Αύριο ίσως μάθω κι εγώ τι γίνεται με μένα και τον μπέμπη μου!!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά και λίγο έμεινε μέχρι την πρώτη σας αγκαλιά με τον μπεμπούλη σας!!!!!!!:P

Τώρα ακούω αυτό το baby-radio που είπε η Ματίνα!!!!!:P Thanks Ματινάκι!!!;)

Όσο για τον πιτόγυρο....:rolleyes: Ήθελα να πάρουμε προχθές, την Τρίτη δηλαδή, αλλά είχαμε φάει τόσο πολύ εκείνη τη μέρα που το ανέβαλλα για απόψε!! Τελικά παρήγγειλε πίτσα ο άντρας μου κρυφά την Τρίτη κι έφαγα απ'αυτή!!:tongue::tongue: Είναι που δεν κατέβαινε τίποτα!!:rolleyes:

Απόψε όμως, δε μου τη γλιτώνει ο γύρος!! Ειδικά τώρα που ξέρω ότι μετά κομμένα αυτά....ή τουλάχιστον κομμένα τα τζατζίκια και τα κρεμμύδια!!!! Θα του δώσω να καταλάβει λέμεεεεεε!!!!!!!:tongue::tongue:

Ουφ..έφτιαξα κι ένα καφεδάκι ντεκαφεϊνέ τώρα και το συνοδεύω με τρία κουλουράκια.....:tongue:...για την ώρα!!;)

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια!!!!!

Καλημερα Ελενακι μου!!!! Εχω καιρο που μπαινω και δεν γραφω απλα διαβαζω και μετα ξεχναω τι διαβασα και ολο ξεχνουσα να σου πω οτι ο μπεμπακος σου ειναι σουπερ! Τσουπωτος τσουπωτος ειναι το μαναρακι μου....θα τρως μπουτακια και θα χορταινεις!!!!Με το καλο κοριτσαρα μου! Κοντευουμε Ελενηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε πολυ λιγο θα κραταμε αγκαλια τους παιδαρους μας!!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δωστου να καταλαβει του πιτογυρου τωρα που μπορεις γιατι μετα θα ξαναδουμε γυρο οποτε απογαλακτισουμε....εγω χθες ηθελα πιτσα απο dominos αλλα ηθελε πιτογυρα ο αντρας μου...παιρνουμε απο ενα μαγαζι που τις κανει πολυ ωραιες και το ζυμαρι δεν ειναι μεσα στα λαδια....το ψηνει στο καρβουνο και ετσι δεν ειναι και πολυ παχυντικο και ληδουριαρικο!!!! Σημερα ομως τι μαγειρευουν?????

Διαφημίσεις

Α!!! Την Τρίτη έκανα εξετάσεις αίματος και ούρων από μόνη μου, για να δω που βρίσκεται ο αιματοκρίτης και από την προηγούμενη φορά που ήτανε 31,4 τώρα πήγε 33,1...!!!:D

Φαίνεται μικρό νούμερο αλλά δεδομένου ότι ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 31,1 κι έφτασα και 29.....το ότι ανεβαίνει είναι καλό!!!!:P

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!

Αντε Ματινα κοντοζυγωνεις.... Μια βδομαδουλα εμεινε, μετα και συ αγκαλιτσα με το μπεμπη σου.. Αν δε μας κανει την εκπληξη νωριτερα!:wink:

Παω να επιμεληθω τη λιστα μας κ επανερχομαι!!

Καλημερα Ελενακι μου!!!! Εχω καιρο που μπαινω και δεν γραφω απλα διαβαζω και μετα ξεχναω τι διαβασα και ολο ξεχνουσα να σου πω οτι ο μπεμπακος σου ειναι σουπερ! Τσουπωτος τσουπωτος ειναι το μαναρακι μου....θα τρως μπουτακια και θα χορταινεις!!!!Με το καλο κοριτσαρα μου! Κοντευουμε Ελενηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε πολυ λιγο θα κραταμε αγκαλια τους παιδαρους μας!!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δωστου να καταλαβει του πιτογυρου τωρα που μπορεις γιατι μετα θα ξαναδουμε γυρο οποτε απογαλακτισουμε....εγω χθες ηθελα πιτσα απο dominos αλλα ηθελε πιτογυρα ο αντρας μου...παιρνουμε απο ενα μαγαζι που τις κανει πολυ ωραιες και το ζυμαρι δεν ειναι μεσα στα λαδια....το ψηνει στο καρβουνο και ετσι δεν ειναι και πολυ παχυντικο και ληδουριαρικο!!!! Σημερα ομως τι μαγειρευουν?????

Κοντεύουμε ναιαιαιαια!!!!!! Όλες μας!!!!!!:P

Τσουπωτός ο μπέμπης μου, δε λες τίποτα!! Αφού δεν ξέρω αν θα τον παίρνω εγώ αγκαλιά ή εκείνος εμένα!!!!! χαχαχαχα.....:D

Πάρτε απόψε από αυτή την πίτσα!!!!! Με την περιγραφή σου μου πέσανε τα σάλια!!:tongue::tongue:

Εγώ για το μεσημέρι έχω ψαράκια!!!!!;)

.............................Π.Η.Τ............

Λια1111...........03/11.........Κορίτσι - Ιασώ - 3350kg - 28/10

SnowFlake.......25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσ. Ρόδου - 2200kg - 31/10

prosperous......16/11.........Αγόρι - Ιασώ - 3050kg - 1/11

kyriak_............05/11.........Αγόρι - Λητώ - 3340kg - 2/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marialena1.............09/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom...............10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh...................10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil....................11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mairaki...................13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83..................14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

annpan...................17/11.........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman.......18/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2.....................20/11.........Δίδυμα

oneiraki..................24/11.........Αγόρι - Ρέα

areti-eleni...............26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea..................28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina........................28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*.....................02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

antridim..................05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!...................09/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

elen29....................13/12.........Κορίτσι - Λητώ

Καλημεραααααααααα φιλες μου!!!!! Τι ευχαριστα νεα ειναι αυταααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινακι, δεν ηξερα το μωροραδιοφωνο!!! Ειναι σουπερρρ!!!!!!! ;);)

Παω να ετοιμαστω για να παω κεντρο... εχω δουλιτσες σημερα και καφε με τις φιλες... ;)

Σας φιλω...:D

Ειδες τι ωραιο που ειναι το babyradio?????? Εγω αυτο βαζω συνεχεια....

Καλες δουλιτσες και καλο καφε με τις φιλες!!!!!!!

Φιλακιααααα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Α!!! Την Τρίτη έκανα εξετάσεις αίματος και ούρων από μόνη μου, για να δω που βρίσκεται ο αιματοκρίτης και από την προηγούμενη φορά που ήτανε 31,4 τώρα πήγε 33,1...!!!:D

Φαίνεται μικρό νούμερο αλλά δεδομένου ότι ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 31,1 κι έφτασα και 29.....το ότι ανεβαίνει είναι καλό!!!!:P

Α!εσυ εισαι καληηηηηηηηη!!

Μια χαρα ο αιματοκριτης σου.. Ελενακι βλεπω 11 μερουλες εσυ ε;;; Τι καλα; κοντευεις κ συ...

Μου εγραψε κ εμενα χτες ο γιατρος τις τελευταιες εξετασεις μου...

Αντε να τις κανω κ αυτες να τελειωνουμε..

Εντωμεταξυ μου ειπε οτι εχω πριστει στο προσωπο....εμα τι να κανω;;; παιδι κανουμε οχι μπρικι.........;)

Μια χαρα ειναι....εγω ειχα ξεκινησει με 41 και την προηγουμενη εβδομαδα που εκανα εξετασεις εχει παει απο 34,2 37,1....καλα ειναι!

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!

Αντε Ματινα κοντοζυγωνεις.... Μια βδομαδουλα εμεινε, μετα και συ αγκαλιτσα με το μπεμπη σου.. Αν δε μας κανει την εκπληξη νωριτερα!:wink:

Παω να επιμεληθω τη λιστα μας κ επανερχομαι!!

Καλημερα Αριστεα μου....τι κανετε μανουλα και μπεμπουλα????

Ναι εμεις ειμαστε στην τελικη τελικη ευθεια πια!!!!! Μπορει να μας κανει και εκπληξη αλλα οπως και να γινει γερος να ειναι!!!!!!

Κυρια γραμματεας???? Θα αλλαξετε και την δικη μου πητ σε 12/11????

Να μην το κανω μονη μου γιατι μια ειναι η γραμματεας εδω!!!

Α!εσυ εισαι καληηηηηηηηη!!

Μια χαρα ο αιματοκριτης σου.. Ελενακι βλεπω 11 μερουλες εσυ ε;;; Τι καλα; κοντευεις κ συ...

Εντωμεταξυ μου ειπε οτι εχω πριστει στο προσωπο....εμα τι να κανω;;; παιδι κανουμε οχι μπρικι.........;)

Αριστεά μου διαβάζω ότι έγινε η εμπέδωση της μπεμπούλας σου και ότι έχεις πριστεί και μάλλον σε βλέπω να κοντεύεις κι εσύ!!!!!:P

Σημάδια γέννας είναι αυτά!!!!!!!;)

Έτσι...έτσι...να ανανεώνεται η λίστα μας και από τις εγκυούλες όλες να πάμε στη λίστα με τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!!!!!!:P:p

Μια χαρα ειναι....εγω ειχα ξεκινησει με 41 και την προηγουμενη εβδομαδα που εκανα εξετασεις εχει παει απο 34,2 37,1....καλα ειναι!

Αφού ανεβαίνει είναι θετικό!!!!!! Πήρανε τα μπεμπάκια μας όσο αίμα ήθελαν και τώρα μας αφήνουνε να έχουμε κι εμείς για τη γέννα κι έπειτα....;)

Αχχααχχα.....πολυ γελασα με το μπρικι!!!! Δικιο εχεις ετσι ειναι!

Ο αντρας μου οταν ακουσε οτι ο μπεμπης ειναι 3270 και μεσα σε 2 εβδομαδες πηρε 700 γραμμαρια μου ειπε να σταματησω να τρωω σαν βοδακι γιατι το παιδι παιρνει πολυ και γρηγορα τωρα τις τελευταιες μερες!!!! Φοβαται μην γινει παχυσαρκο....οτι να'ναι! Δεν εχει καταλαβει οτι μπορει να ειναι και 200 γραμμαρια κατω απο τις προβλεψεις....μονο το + σκεφτεται το - δεν το σκεφτεται....εγω θα τρωω οτι θελω και να με αφησει ησυχη!!!!!!!!

Κι εγω εχω πρηστει στο προσωπο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...