Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα

Ματίνα καλημέρα όλο το μήνα θα τον φας μου φαίνεται, αλλά τροφαντός ο μπέμπαρος!!! Άντε με το καλό!!

Ντίνα μου ευχαριστούμε για τα τραγουδάκια! Ωραία ιδέα φτιάχνω playing-list!

Αρετή λίγο υπομονή ακόμη και μια χαρά θα είναι η μπέμπα. Κάνεις κορτιζόνη για το αναπνευστικό της μπέμπας ή δεν χρειάζεται?

Αριστέα μου η μπέμπα μια χαρά 2800!!! Μπράβο! N.S.T. Έχεις κάνει?

Καλημερα Σοφια!!!

Η Πητ μου βαση ημερολογιου ειναι 18/11 αλλα με τον υπερηχο στις 12/11...οποτε θα παμε με την πητ του υπερηχου....μια μερα πριν, αν δεν σπασουν τα νερα πιο νωρις, θα παμε για προκλιση....11/11/2011....ωραια ημερομηνια!

Και σενα η μπεμπουλα μια χαρα ειναι μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα Αρετουλα...μια χαρα το μπεμπακι ε???? Μπραβο κοριτσαρα...οσο για την πιεση ισχυει κατα πολυ αυτο που λες...αν νιωσεις αγωνια ή αγχος ανεβαινει ενω παντα ειναι κανονικη! Εμενα μου την μετρησε χθες και ηταν 11/7....παντα ετσι ειναι αλλα δεν ξερω γιατι χθες ειχα γινει μουσκεμα στον ιδρωτα ενω εκανε ψυχρα στην Αθηνα...και περιμενα να ειναι ανεβασμενη η πιεση μου για να πω την αληθεια...τεσπα...απλα παρακολουθησε την για να εισαι σιγουρη!

Ματινακι μου την παρακολουθω και δεν εχω κανενα προβλημα ειναι θεμα ψυχολογιας....!!!!!:-):-) και συ εισαι μια χαρα παντα ετσι.

Κορίτσια καλημέρα

Ματίνα καλημέρα όλο το μήνα θα τον φας μου φαίνεται, αλλά τροφαντός ο μπέμπαρος!!! Άντε με το καλό!!

Ντίνα μου ευχαριστούμε για τα τραγουδάκια! Ωραία ιδέα φτιάχνω playing-list!

Αρετή λίγο υπομονή ακόμη και μια χαρά θα είναι η μπέμπα. Κάνεις κορτιζόνη για το αναπνευστικό της μπέμπας ή δεν χρειάζεται?

Αριστέα μου η μπέμπα μια χαρά 2800!!! Μπράβο! N.S.T. Έχεις κάνει?

Σοφια μου ο μπεμπης μια χαρα ειναι!! η μαμα του αχγωνετε στο οταν της περνουν την πιεση....:confused::confused::confused:

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ματινα πριν ακομα μαθω οτι ειμαι

εγκυος μου αρεσε η ημερομηνια σου!!!!:P:p:p

αλλα οποτε θελουν ας ερθουν τα καμαρια μας....

οσο για το τη μαγειρευουν σημερα εχουμε διακοπη

ρευματος εως της 3 και θα παω στην μαμα μου:P:p

και σημερα εχω κατεβει στο μαγαζι απο νωρις....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια μου ο μπεμπης μια χαρα ειναι!! η μαμα του αχγωνετε στο οταν της περνουν την πιεση....:confused::confused::confused:

Αρετή όπως κατάλαβες "ου γαρ έρχεται μονον"!!! Είμαστε (εγώ) και κάποιας ηλικίας την Αννίτα εννοούσα!!

Όχι για σένα δεν ανησυχώ γιατί κατάλαβα ότι όταν πας νοσοκομείο αγχώνεσαι!!

NQt5p2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα,

χθες ήμουν όλη την ημέρα έξω για ψὠνια και όταν γύρισα μπήκα να δω τα νέα της Κυριακής αλλά δεν πρόλαβα να γράψω!!!!

Σήμερα ειδα ότι γέννησε η Κυριακή!

Να σου ζήσει Κυριακή μου ό παίδαρος να είναι πάντοτε γερός!!!!!!!! Πολύ καλό βάρος!! Με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας!!!! Μακρύς ο τοκετός σου ε?? Εγώ στο γιό μου είχα πόνους για 11 ώρες και σε καταλαβαίνω!!!! Τεσπα, όλα αυτά περασαν, τώρα έχεις ένα κουκλάκι στα χέρια σου και αυτο έχει σημασία!! Και πάλι συγχαρητήρια!!!!

Και επειδή αρκετά κορίτσια με έιχαν ρωτήσει για την Αγγλία και γιατί δεν κάθομαι να γεννήσω εκει να σας πω. Η προσωπική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρυσι κόντεψα κυριολεκτικά να πεθάνω από μια απλή σκωλικοειδήτιδα (πήγαινα στο γιατρό/νοσοκομείο και δε μου έκαναν έναν υπέρηχο να το δουν). Η ουσία είναι ότι στην Ελλαδίτσα μας έχουμε πρόσβαση σε εξειδικευμένους γιατρούς και η περίθαλψη είναι πολύ καλύτερη (έστω κι αν την πληρώνουμε αδρά)!!!! Δε θα επεκταθω σε αυτό το θέμα μιας και το κλίμα είναι εορταστικό και τίποτα δυσάρεστο δεν πρεπει να αναφέρεται αυτές τις μέρες στο φόρουμ μας!!!!!

Να στείλω λοιπόν πολλάααααα πολλααααα φιλακια σε όλα τα κορίτσια μας και ένα τραγουδάκι που απολαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό με το γιό μου και το κάνουμε 'διασκευη' για την καλύτερη γιαγιά, παππού παιδάκι κτλ.

Αφιερωμένο σε όλες τις ήδη μανούλες, αλλά και στις μέλλουσες:

Και να θυμάστε ότι όσο κι αν δεν τα προλαβαίνουμε όλα, πάντα κάνουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας, και αυτό εχει σημασία!!!!!

φιλάκιααααα!!!!!!!

D0c8.pngsgU1.png

baby-boy-.gif&sa=X&ei=oFGyTtu-Isme-war-InyAw&ved=0CAwQ8wc&usg=AFQjCNHxZya05SRXSij2K6O8l3Q0pFq6lg

Να σας ζήσει ο μπέμπαρος Κυριακή μου!!!!!!!:P

Γερός και καλότυχος να είναι στη ζωή του!!!:D

Είσαι μανούλα τώρα πια!!!!!!!!!:D:p

Καλό σαραντισμό και καλή επιστροφή στο ζεστό σας σπιτάκι!!!!!!:D

Καλημερα Σοφια!!!

Η Πητ μου βαση ημερολογιου ειναι 18/11 αλλα με τον υπερηχο στις 12/11...οποτε θα παμε με την πητ του υπερηχου....μια μερα πριν, αν δεν σπασουν τα νερα πιο νωρις, θα παμε για προκλιση....11/11/2011....ωραια ημερομηνια!

Και σενα η μπεμπουλα μια χαρα ειναι μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ όταν έμαθα πως θα γεννήσω Νοέμβριο την 11.11.11 σκέφτηκα αλλά όπως βλέπω τα πράγματα μετά της 20 θα πάω!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

κΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια μπηκα να δω για την κυριακη μας,τι καλα που γεννησε και ειναι ολα καλα ευτυχως...Αργησε αλλα τα καταφερε :D...Σοφια μου δεν καταλαβα τι εννοεις?:confused::rolleyes:Εγω εδω σπιτακι αναψα το τζακι μου και κλωσαω απο διπλα χαχχαχα:tongue::tongue::tongue:πολυ κρυο και ακομα ειναι αρχες νοεμβρη..Τα πιτσιρικια μου ειναι στα σχολεια τους και εγω απολαμβανω στιγμες ηρεμιας....Ματινα κοντοζυγωνεις και εσυ,κοριτσια αλλαξτε μου αν μπορειτε την πητ απο 15/12 σε 9/12

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!!!!:P:p

εγω ειχα παει χτες και το μπεμπακι μου ειναι καλα:P

απλα εγω οταν παμε στο νοσοκομειο κ μου περνουν την

πιεση μου ανεβενει 14 και μου ειπαι ο γιατρος να την

παρακολουθησω στο σπιτι και αν συνεχιση θα πρεπει να μπω

στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.....:confused:

Mπράβο Αρετούλα!!! Όλα καλά με το μπεμπάκι σου!!!!!!:D

Όσο για την πίεση, να τη μετράς και στο σπίτι για να είσαι σίγουρη!!;)

Κι εγώ προχθές στο γιατρό είχα ανεβασμένη αλλά και ο ίδιος κατάλαβε ότι αγχώθηκα και στο σπίτι που τη μέτρησα μετά και αργότερα ήτανε οκ!!!;)

Κορίτσια μόλις γύρισα!

Γνώρισα τη Δήμητρα από κοντά και τον κούκλο το γιό της!!! Έχει μαύρα μαλλάκια και της μοιάζει πολύ!! Ήταν εκεί και ο μπαμπάς της σε εκείνον μοιάζει ακόμα πιο πολύ!Όλα λέει πήγαν καλά, γέννησε γρήγορα, αλλά πονούσε λίγο σήμερα. (φυσιολογικό το βρίσκω)

Χάρηκα τόσο πολύ που τους είδα. Την ώρα που πήγα τον θήλαζε! Έκανε rooming in και τον έχει συνέχεια κοντά της. Τον παίρνουν μόνο για άλλαγμα. Ήταν ήρεμη και ευτυχισμένη με το μωράκι της αγκαλιά!!

Όσο για μένα έκανα n.s.t. και βγήκε άριστο. Η μπέμπα είναι 2500 κιλά. Ο γιατρός είπε να πάω ξανά σε 15 μέρες, να μην κουράζομαι, να παίρνω τις βιταμίνες μου και να περπατάω ελαφρά. Τα αποτελέσματα της κόρης μου θα βγουν σε 4-5 μέρες αλλά μου είπε να μην ανησυχώ πάρα μόνο να σκέφτομαι το μωράκι μας και ότι είναι αισιόδοξος!!

Όπως είδα τα πράγματα με βλέπω μετά τις 20 να γεννάω αν όλα πάνε καλά!!

Πάω να τσιμπήσω κάτι και επανέρχομαι!!!

Κυριακή τι έγινε ρε παιδί μου? Θα σκάσουμε!

Σοφάκι γνώρισες τη Δήμητρα και τον μπεμπούλη της?? Τέλεια!!!!!!:P

Μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!!! Να μην κουράζεσαι όπως σου είπε ο γιατρός κι όλα θα πάνε καλά!!!!!!:D

Καλά αποτελέσματα και στην κόρη σου!!!;)

Καλησπερα κοριτσια!

Ηρθα κι εγω!!!! Τα νεα ειναι οτι η διαδιακασια της γεννας ξεκιναει βαση τραχηλου και αν δεν σπασουν τα νερα απο μονα τους στις 11 του μηνα στις 7 το πρωι θα παμε για προκλιση! Αχχχχ....εαν δεν σπασουν τα νερα 9 μερες μεινανε κοριτσαρες μου!!!!!!!!

Ο μπεμπης ειναι μια χαρα κλωτσαει πολυ,φτασαμε αισιως 3270 με αποκλιση -/+ 10% ....ραγδαια η αναπτυξη του και ειναι πολυ πολυ χαμηλα....ο γιατρος εξετασε τον τραχηλο και η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να πονεσω, αν και δεν πονεσα παρα πολυ και ηταν για λιγα δευτερολεπτα μονο....εμ εχω ξεχασει πως ειναι να εισχωρει κατι εκει μεσα...χιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!

Κανενα νεο ακομα απο την Κυριακη????

Θα μπω με ορεξη αυριο να σας διαβασω γιατι ειμαι κομματια....παω να κοιμηθω!!!!!!!!

Σας φιλω ολες και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!

Ματινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι, άψογη η ημερομηνία 11/11/11...!!!!:P

Όλα πήρανε το δρόμο τους τώρα και σε λίγες μέρες θα είσαι μανούλα κι εσύ!!!!!!:P

Λες να γεννήσουμε μαζί??:rolleyes:

Αύριο ίσως μάθω κι εγώ τι γίνεται με μένα και τον μπέμπη μου!!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά και λίγο έμεινε μέχρι την πρώτη σας αγκαλιά με τον μπεμπούλη σας!!!!!!!:P

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Όλα καλα η μπεμπα!! Κοντεύει τα 2800!!!!!! Λέει αν πάρει όλο το μήνα θα παει 3500...

Είναι ήδη πολύ χαμηλά, αφού στον υπέρηχο δε φαινόταν όλο το κεφαλακι της....

Την άλλη Τετάρτη πάλι θα πάμε!!

Οι κολπικες εξετάσεις που έκανα ήταν καθαρές ευτυχώς!

Αυτά τα δικά μας...

Αριστέα μου θα δαγκώνεις μπουτάκια βλέπω!!!!!:P

Όλα καλά με την μπουμπού σου κι εσένα και οι κολπικές εξετάσεις καθαρές!! Μια χαρά!!!!!

Αφού δε φαινότανε όλο της το κεφαλάκι, σημαίνει ότι έχει γίνει η εμπέδωση!!!!!;)

Τώρα ακούω αυτό το baby-radio που είπε η Ματίνα!!!!!:P Thanks Ματινάκι!!!;)

Όσο για τον πιτόγυρο....:rolleyes: Ήθελα να πάρουμε προχθές, την Τρίτη δηλαδή, αλλά είχαμε φάει τόσο πολύ εκείνη τη μέρα που το ανέβαλλα για απόψε!! Τελικά παρήγγειλε πίτσα ο άντρας μου κρυφά την Τρίτη κι έφαγα απ'αυτή!!:tongue::tongue: Είναι που δεν κατέβαινε τίποτα!!:rolleyes:

Απόψε όμως, δε μου τη γλιτώνει ο γύρος!! Ειδικά τώρα που ξέρω ότι μετά κομμένα αυτά....ή τουλάχιστον κομμένα τα τζατζίκια και τα κρεμμύδια!!!! Θα του δώσω να καταλάβει λέμεεεεεε!!!!!!!:tongue::tongue:

Ουφ..έφτιαξα κι ένα καφεδάκι ντεκαφεϊνέ τώρα και το συνοδεύω με τρία κουλουράκια.....:tongue:...για την ώρα!!;)

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια!!!!!

Ματινα πριν ακομα μαθω οτι ειμαι

εγκυος μου αρεσε η ημερομηνια σου!!!!:P:p:p

αλλα οποτε θελουν ας ερθουν τα καμαρια μας....

οσο για το τη μαγειρευουν σημερα εχουμε διακοπη

ρευματος εως της 3 και θα παω στην μαμα μου:P:p

και σημερα εχω κατεβει στο μαγαζι απο νωρις....

Αρετουλα μου εγω ουτε καν ειχα σκεφτει αυτη την ημερομηνια και ας μου ειχαν πει και οι 2 γιατροι οτι η τελευταια ειναι 12/11. Επειδη απο την αρχη ξεραμε για 18/11 μας πηγαινε το μυαλο στις 17/11 και επειδη ο μπαμπας μας ειναι αστυνομικος λεγαμε λες να μας βγει επαναστατης και να ριχνει πετρες στον μπαμπα αργοτερα??????χαχαχαχαχ....τωρα για την 11/11/11 μου το ειχαν πει 3 ανθρωποι οτι τοτε θα γεννηθει ο μπεμπακος μας γιατι υποτιθεται ειναι τυχερη ημερομηνια! Δεν τα πιστευω αυτα...Ολες οι ημερομηνιες ειναι του Θεου!

Ωχ...διακοπη ρευματος ε? Εγω νευριαζω πολυ οταν εχουμε διακοπη....σου κοβει τα χερια δεν μπορεις να κανεις τιποτα!

Καλημεραααααααααα φιλες μου!!!!! Τι ευχαριστα νεα ειναι αυταααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυριακη να σου ζησει ο παιδαρος!!!!! Ολη την τυχη του κοσμου να εχει το ζουζουνακι σου, να ειναι χαμογελαστο και ευτυχισμενο!!!! Καλο Σαραντισμο να εχετε!!!

118-84.jpg

Anyway....Ντινακι κι εγω βαζω τραγουδακια και ακουμε με τον μπεμπη καθε πρωι....δεν ξερω αν σας εχω στειλει το babyradio...ο μπεμπακος κουνιεται πολυ οταν βαζω μουσικη!

http://www.babyradio.gr/_mediaPlayer/index2.php

Παιζει ασταματητα μουσικη και τα περισσοτερα τραγουδια ειναι τα γνωστα παιδικα μας τραγουδια αλλα εχει και τα πιο καινουρια απο μαζου, ζουζουνια κτλ. εχει πολυ ωραιο προγραμμα παντως δοκιμαστε το!

Ματινακι, δεν ηξερα το μωροραδιοφωνο!!! Ειναι σουπερρρ!!!!!!! ;);)

Παω να ετοιμαστω για να παω κεντρο... εχω δουλιτσες σημερα και καφε με τις φιλες... ;)

Σας φιλω...:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Και εγώ όταν έμαθα πως θα γεννήσω Νοέμβριο την 11.11.11 σκέφτηκα αλλά όπως βλέπω τα πράγματα μετά της 20 θα πάω!

Σοφια μου σημασια εχει να ειναι γερα τα μωρακια μας και οποτε γεννηθουν καλα ειναι! Εγω βασικα πιστευα οτι θα παμε για τις 12 που ειναι και σαββατο...να ειναι σαββατογεννημενος σαν τον μπαμπα του....αλλα προτιμω να ειναι γερος και ας ερθει οποια μερα θελει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...