Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ναι αμέσως μετά στείλε κάποιον να τα καταθέσει και ο θεός βοηθός!

Τι δουλεια έκαινες ρε κορίτσι?

:(

Δουλευα στην αρχη σε ενα φροντιστηριο ξενων γλωσσων. Και μετα με πηραν αναπληρωτρια καθηγητρια σε γυμνασιο και λυκειο. Η συμβαση μου εληξε στις 30/6 και με μια υπουργικη αποφαση δεν μας αφησαν περιθωρια να ξαναδουλεψω διοτι βαλανε ως προϋποθεση την οργανικη θεση (δηλ. να υπαρχει μονιμος καθηγητης) με αποτελεσμα να μην γινονται φυσικα νεες προσληψεις (λογικο με τα χαλια που εκαναν στην παιδεια). Και η αλλη επιλογη ειναι τα ιδιαιτερα που πλεον μαραζωνουν διοτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα.. υπαρχουν συναδελφοι που κανουν μαθημα με 5 ευρω την ωρα το οποιο θεωρω εξευτελιστικο.. Η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα.. Στα φροντιστηρια επισης δεν κανουν προσληψεις διοτι δεν πληρωνει ο κοσμος επειδη δεν εχει λεφτα.. ειναι φαυλος κυκλος... Για να καταλαβεις εμενα μου χρωστανε λεφτα απο περυσι τα Χριστουγεννα.. :-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Όλα καλα η μπεμπα!! Κοντεύει τα 2800!!!!!! Λέει αν πάρει όλο το μήνα θα παει 3500...

Είναι ήδη πολύ χαμηλά, αφού στον υπέρηχο δε φαινόταν όλο το κεφαλακι της....

Την άλλη Τετάρτη πάλι θα πάμε!!

Οι κολπικες εξετάσεις που έκανα ήταν καθαρές ευτυχώς!

Αυτά τα δικά μας...

Η Κυριακή απλά δεν θα έχει καταφέρει να επικοινωνήσει... Δε μπορει να μην έχει γεννήσει ακόμα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αχ, εχω φαει τρελο κολλημα με τα τραγουδακια.. Βρε κοριτσια, σαν χτες μου φαινεται που ημουν πιτσιρικα και τα τραγουδαγα..

Ακουστε...

και φυσικα....

Τι ωραια χρόνιααααα!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Όλα καλα η μπεμπα!! Κοντεύει τα 2800!!!!!! Λέει αν πάρει όλο το μήνα θα παει 3500...

Αυτά τα δικά μας...

Η Κυριακή απλά δεν θα έχει καταφέρει να επικοινωνήσει... Δε μπορει να μην έχει γεννήσει ακόμα..

Πωπωπωπωπω!!!!!!!!!!! Τι κοράκλα ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!! Μπραβο ρε Αριστεα!!!! Αντε η ωρα η καλη... αν και εχουμε εμεις ακομη... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Aριστεα μια χαρα η μπουμπου σου:P:p:p

και η εξετασεις μπραβο...:P:p

λογικα η Κυριακη πρεπει να εχει γεννηση...

ηρθε ο αντρουλης μου και μου εφερε

και μια πιτα ετσι για τη λιγουρα.....

παω να την τσακισωωω...

φιλακια και καληνυχτα!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Πιτα ε ??? Ααααααχχχχχ!!!! Περασμενα μεγαλειαααα!!!! Μετα τα 4 κιλα σε 11 μερες, τα οποια ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πιστεψω οτι πηρα.. (μονο ως πρηξιμο το δεχομαι, διοτι τα δαχτυλα μου ειναι χοντρα πλεον, πριν δεν ηταν και το προσωπο μου πρησμενο ειναι πλεον.. :( ) αρκουμαι σε αυγουλακι με μιση φετα ψωμακι και ξινογαλο για να αντιμετωπισω και την κακη αντιβιωση... :mad:

Επισης, μια σουπερ ανακαλυψη που εκανα μετα την αποτριχωση στο πιτσι ειναι οτι η μαυρη γραμμη φτανει μεχρι τεεεερμα κατω... Το ξερατε εσεις αυτο??:tongue::tongue:

:lol::lol::lol:

Δουλευα στην αρχη σε ενα φροντιστηριο ξενων γλωσσων. Και μετα με πηραν αναπληρωτρια καθηγητρια σε γυμνασιο και λυκειο. Η συμβαση μου εληξε στις 30/6 και με μια υπουργικη αποφαση δεν μας αφησαν περιθωρια να ξαναδουλεψω διοτι βαλανε ως προϋποθεση την οργανικη θεση (δηλ. να υπαρχει μονιμος καθηγητης) με αποτελεσμα να μην γινονται φυσικα νεες προσληψεις (λογικο με τα χαλια που εκαναν στην παιδεια). Και η αλλη επιλογη ειναι τα ιδιαιτερα που πλεον μαραζωνουν διοτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα.. υπαρχουν συναδελφοι που κανουν μαθημα με 5 ευρω την ωρα το οποιο θεωρω εξευτελιστικο.. Η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα.. Στα φροντιστηρια επισης δεν κανουν προσληψεις διοτι δεν πληρωνει ο κοσμος επειδη δεν εχει λεφτα.. ειναι φαυλος κυκλος... Για να καταλαβεις εμενα μου χρωστανε λεφτα απο περυσι τα Χριστουγεννα.. :-(

Τι λες τώρα! όντως 5 ευρώ είναι εξευττελιστικά για κάποιον που έχει πασχίσει να σπουδάσει!:mad: οπως και να χει όμως ο κόσμος θα συνεχίσει να μαθαίνει αγγλικά, τι διάλο? και εγώ πέρα από ένα κέντρο που δουλεύω (ψυχολόγος-ειδ. παιδαγωγός) είχα ιδιαίτερα. πάνε αυτά βέβαια. και μενα μου χρωστάνε!:mad:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

εγω ειχα παει χτες και το μπεμπακι μου ειναι καλα:P

απλα εγω οταν παμε στο νοσοκομειο κ μου περνουν την

πιεση μου ανεβενει 14 και μου ειπαι ο γιατρος να την

παρακολουθησω στο σπιτι και αν συνεχιση θα πρεπει να μπω

στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.....:confused:

απο την κυριακη δεν εχω ακομα κανενα νεο δεν ξερω η Αρτεμης?

Καλημερα Αρετουλα...μια χαρα το μπεμπακι ε???? Μπραβο κοριτσαρα...οσο για την πιεση ισχυει κατα πολυ αυτο που λες...αν νιωσεις αγωνια ή αγχος ανεβαινει ενω παντα ειναι κανονικη! Εμενα μου την μετρησε χθες και ηταν 11/7....παντα ετσι ειναι αλλα δεν ξερω γιατι χθες ειχα γινει μουσκεμα στον ιδρωτα ενω εκανε ψυχρα στην Αθηνα...και περιμενα να ειναι ανεβασμενη η πιεση μου για να πω την αληθεια...τεσπα...απλα παρακολουθησε την για να εισαι σιγουρη!

Κορίτσια μόλις γύρισα!

Γνώρισα τη Δήμητρα από κοντά και τον κούκλο το γιό της!!! Έχει μαύρα μαλλάκια και της μοιάζει πολύ!! Ήταν εκεί και ο μπαμπάς της σε εκείνον μοιάζει ακόμα πιο πολύ!Όλα λέει πήγαν καλά, γέννησε γρήγορα, αλλά πονούσε λίγο σήμερα. (φυσιολογικό το βρίσκω)

Χάρηκα τόσο πολύ που τους είδα. Την ώρα που πήγα τον θήλαζε! Έκανε rooming in και τον έχει συνέχεια κοντά της. Τον παίρνουν μόνο για άλλαγμα. Ήταν ήρεμη και ευτυχισμένη με το μωράκι της αγκαλιά!!

Όσο για μένα έκανα n.s.t. και βγήκε άριστο. Η μπέμπα είναι 2500 κιλά. Ο γιατρός είπε να πάω ξανά σε 15 μέρες, να μην κουράζομαι, να παίρνω τις βιταμίνες μου και να περπατάω ελαφρά. Τα αποτελέσματα της κόρης μου θα βγουν σε 4-5 μέρες αλλά μου είπε να μην ανησυχώ πάρα μόνο να σκέφτομαι το μωράκι μας και ότι είναι αισιόδοξος!!

Όπως είδα τα πράγματα με βλέπω μετά τις 20 να γεννάω αν όλα πάνε καλά!!

Πάω να τσιμπήσω κάτι και επανέρχομαι!!!

Κυριακή τι έγινε ρε παιδί μου? Θα σκάσουμε!

Καλημερα Σοφια μου! Τελεια τα νεα απο την μπεμπουλα!!!!Αντε με το καλο να ερθει!!!!! Γνωρισες και την Δημητρουλα μας ε??? Ζηλευωωωω θελω κι εγωωωωωω....ωραια θα ηταν να συναντηθουμε ολες και να γνωριστουμε...βεβαια τωρα που προκυπτουν οι γεννες μια μια δεν γινεται το ξερω αλλα αργοτερα να μην χαθουμε...φιλακια πολλα!!!!!

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Αυτά τα δικά μας...

Καλημερουδια Αριστεα....! Ολα τελεια και για την δικη σου μπουμπου αλλα και για σενα! Πολυ ωραιο βαρος εχει....δεν θα φοβασαι να την πιασεις!!!!!Μπραβο κοριτσι!!!!! Εμενα ουτε ο ενας ουτε ο αλλος γιατρος δεν μου εχουν πει για κολπικες εξετασεις τιποτα....του εκανα χθες την ερωτηση αν θα κανω και μου ειπε τωρα εισαι στην τελικη ευθεια δεν χρειαζεται τιποτα...ολα ειναι καλα!!!!! Τεσπα...φιλακια πολλα!!!!!

Καλημερα κοριτσια με τα μπεμπακια!!!!!!

εχω νεα απο την Κυριακη γεννησε:P:p:p

χτες το απογευμα μετα απο

18 ωρες φυσιολογικου τοκετου (ηρωας η Κυριακη):P

και ο μπεμπης ειναι 3340!!!

και μας στελνει φιλακια σε ολες!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια.....τι κανετε?????

Μολις ξυπνησα και ειπα να μπω να σας πω μια καλημερα και να μαθω τι γινεται με την Κυριακη! Τιποτε ακομα ε???? Θα εχει γεννησει σιγουρα δεν νομιζω να την αφησε ο γιατρος τοσες ωρες να κοιλοποναει....οταν βλεπουν οτι δεν παιρνει αλλο κανουν καισαρικη....δεν θυμαμαι η Κυριακη ειχε πει οτι θα κανει επισκληριδιο???

Anyway....Ντινακι κι εγω βαζω τραγουδακια και ακουμε με τον μπεμπη καθε πρωι....δεν ξερω αν σας εχω στειλει το babyradio...ο μπεμπακος κουνιεται πολυ οταν βαζω μουσικη!

http://www.babyradio.gr/_mediaPlayer/index2.php

Παιζει ασταματητα μουσικη και τα περισσοτερα τραγουδια ειναι τα γνωστα παιδικα μας τραγουδια αλλα εχει και τα πιο καινουρια απο μαζου, ζουζουνια κτλ. εχει πολυ ωραιο προγραμμα παντως δοκιμαστε το!

Τι μαγειρευουν σημερα???? Χθες γυρνωντας απο Αθηνα ηρθαμε και φαγαμε πιτογυρα...ακομα ρευομαι το τζατζικι....θελω κατι ελαφρυ για σημερα...τι???

Κορίτσια καλημέρα

Ματίνα καλημέρα όλο το μήνα θα τον φας μου φαίνεται, αλλά τροφαντός ο μπέμπαρος!!! Άντε με το καλό!!

Ντίνα μου ευχαριστούμε για τα τραγουδάκια! Ωραία ιδέα φτιάχνω playing-list!

Αννίτα λίγο υπομονή ακόμη και μια χαρά θα είναι η μπέμπα. Κάνεις κορτιζόνη για το αναπνευστικό της μπέμπας ή δεν χρειάζεται?

Αριστέα μου η μπέμπα μια χαρά 2800!!! Μπράβο! N.S.T. Έχεις κάνει?

NQt5p2.png

Καλημερα κοριτσια με τα μπεμπακια!!!!!!

εχω νεα απο την Κυριακη γεννησε:P:p:p

χτες το απογευμα μετα απο

18 ωρες φυσιολογικου τοκετου (ηρωας η Κυριακη):P

και ο μπεμπης ειναι 3340!!!

και μας στελνει φιλακια σε ολες!

Κυριακη μου να ζησει ο παιδαρος!!!!!!!!!!!! Να ειναι γερος, τυχερος και γελαστος παντα!!!!!!

Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας να εχετε και καλο σαραντισμο!!!!!

Να του δωσεις πολλα πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1412844gdjdmrjlmh.gif

80.gif

1311833410-61.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...