Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό Αριστέα περιμένουμε νέα!!!;)

Εγώ ρε γαμωτό δε περπατάω για αυτο δε κατεβαίνει ο μπεμπης!!

Τι να γίνεται με τη Κυριακή??????

Ελα γιατι δεν ξεκινας κανενα μαραθωνιο;; προλαβαινεις, ποτε δεν ειναι αργα..νομιζω κιολλας οτι πρεπει να ειναι κ εντονο το περπατημα στην εβδομαδα που εισαι!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Και εμενα μου αρεσει πολυ,λενε τον πεθερο μου ετσι,τωρα να δω που θα σφαχτουν οι γιαγιαδες για το ονομα χαχαχαχα...Παω να παρω τα ταλιμπανακια μου απο το ταεκβο-ντο..Καλα αποτελεσματα αριστεα μου

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Διαφημίσεις

Και εμενα μου αρεσει πολυ,λενε τον πεθερο μου ετσι,τωρα να δω που θα σφαχτουν οι γιαγιαδες για το ονομα χαχαχαχα...Παω να παρω τα ταλιμπανακια μου απο το ταεκβο-ντο..Καλα αποτελεσματα αριστεα μου

Ριξτο στον κληρο... χαχαχα!!!!

Ευχαριστω, θα μπω αργα το βραδυ αν τα καταφερω για να σας πω τα νεα μας!!!!!!!

Παω και γω,, φιλακια προς το παρον...:D:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας κοριτσια...

Σημερα δεν εχω πολλα κεφια... Μαλλον με ριχνει η αντιβιωση... :( (λεω εγω τωρα!)... Πηγα κουρευτηκα λιγακι.. Πηγα περπατησα λιγακι... Και τωρα παλι μες στις μπυτζαμουλες!!! Ειναι και αυτη η πολιτικη ασταθεια στην Ελλαδα μου εχει σπασει τα νευρα!! :mad: Τεσπα...

Αριστεα, στειλε νεα απο την κορουλα... ;)

Σοφια, το δικο σου το μπουμπουκακι τελειο!! Μπραβοοο!!! :P

Σας φιλω... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπερα κοριτσια!

Ηρθα κι εγω!!!! Τα νεα ειναι οτι η διαδιακασια της γεννας ξεκιναει βαση τραχηλου και αν δεν σπασουν τα νερα απο μονα τους στις 11 του μηνα στις 7 το πρωι θα παμε για προκλιση! Αχχχχ....εαν δεν σπασουν τα νερα 9 μερες μεινανε κοριτσαρες μου!!!!!!!!

Ο μπεμπης ειναι μια χαρα κλωτσαει πολυ,φτασαμε αισιως 3270 με αποκλιση -/+ 10% ....ραγδαια η αναπτυξη του και ειναι πολυ πολυ χαμηλα....ο γιατρος εξετασε τον τραχηλο και η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να πονεσω, αν και δεν πονεσα παρα πολυ και ηταν για λιγα δευτερολεπτα μονο....εμ εχω ξεχασει πως ειναι να εισχωρει κατι εκει μεσα...χιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!

Κανενα νεο ακομα απο την Κυριακη????

Θα μπω με ορεξη αυριο να σας διαβασω γιατι ειμαι κομματια....παω να κοιμηθω!!!!!!!!

Σας φιλω ολες και σας στελνω πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!!!!!

8.gif

Ντινακι περαστικα και μην βλεπεις ειδησης....:mad:

Ματινα ο μπεμπης βλεπω ειναι μια χαρα και

εεεερχεται και η σειρα σου με το καλο...

Σοφια η μπουμπου ειναι καλη:P:p

και ευχομαι καλα αποτελεσματα για την κορη σου!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Γεια σας κοριτσια...

Σημερα δεν εχω πολλα κεφια... Μαλλον με ριχνει η αντιβιωση... :( (λεω εγω τωρα!)... Πηγα κουρευτηκα λιγακι.. Πηγα περπατησα λιγακι... Και τωρα παλι μες στις μπυτζαμουλες!!! Ειναι και αυτη η πολιτικη ασταθεια στην Ελλαδα μου εχει σπασει τα νευρα!! :mad: Τεσπα...

Αριστεα, στειλε νεα απο την κορουλα... ;)

Σοφια, το δικο σου το μπουμπουκακι τελειο!! Μπραβοοο!!! :P

Σας φιλω... ;)

Αχ βρε Ντίνα σε νιώθω! και εγώ το τελευταίο καιρό με αυτα που γίνονται στενοχωριέμαι και αγχώνομαι, για τα μικρά μασ δηλαδη.:( Σκέφτομαι αν τελικα θα προλάβουμε τα επιδόματα!Δε μπορει όμως κάπως θα τα καταφέρουμε!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Ηρθα κι εγω!!!! Τα νεα ειναι οτι η διαδιακασια της γεννας ξεκιναει βαση τραχηλου και αν δεν σπασουν τα νερα απο μονα τους στις 11 του μηνα στις 7 το πρωι θα παμε για προκλιση! Αχχχχ....εαν δεν σπασουν τα νερα 9 μερες μεινανε κοριτσαρες μου!!!!!!!!

Ο μπεμπης ειναι μια χαρα κλωτσαει πολυ,φτασαμε αισιως 3270 με αποκλιση -/+ 10% ....ραγδαια η αναπτυξη του και ειναι πολυ πολυ χαμηλα....ο γιατρος εξετασε τον τραχηλο και η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να πονεσω, αν και δεν πονεσα παρα πολυ και ηταν για λιγα δευτερολεπτα μονο....εμ εχω ξεχασει πως ειναι να εισχωρει κατι εκει μεσα...χιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!

Θα μπω με ορεξη αυριο να σας διαβασω γιατι ειμαι κομματια....παω να κοιμηθω!!!!!!!!

8.gif

Πολύ καλά τα νέα Ματινάκι! Μαπράβο κορίτσι!!!

καλή ξεκούραση τα λέμε αύριο!

dbLDp2.png

Αρτεμη, κι εγω τα επιδοματα σκεφτομαι, τιποτα αλλο.. ουτως ή αλλως εμεις πλεον χασαμε τις δουλειες μας... και εδω στην πολη μας δεν υπαρχουν δουλειες ουτε για δειγμα...

Για τα επιδοματα ποτε κανουμε χαρτια? αμεσως μετα τον τοκετο?

Καλησπερα κοριτσια!

8.gif

Ολα θα πανε καλα Ματινακι, μην ανησυχεις...

Το μωρο σου τελειο στο βαρος!!! Ηταν που ανησυχουσαμε εσυ για το δικο σου, εγω για το δικο μου!!!! Μοντελα θα βγαλουμε αγαπη μου!!! :tongue:

Αρτεμη, κι εγω τα επιδοματα σκεφτομαι, τιποτα αλλο.. ουτως ή αλλως εμεις πλεον χασαμε τις δουλειες μας... και εδω στην πολη μας δεν υπαρχουν δουλειες ουτε για δειγμα...

Για τα επιδοματα ποτε κανουμε χαρτια? αμεσως μετα τον τοκετο?

Ναι αμέσως μετά στείλε κάποιον να τα καταθέσει και ο θεός βοηθός!

Τι δουλεια έκαινες ρε κορίτσι?

:(

dbLDp2.png

Εχω αρχισει να ψαχνω τραγουδακια.. προτιμω αυτα που ελεγα εγω ως παιδι... κατι νεωτερισμοι τυπου Gummy bear και συναφη με αφηνουν παγερα αδιαφορη...

Αν σας αρεσουν κι εσας τα τραγουδια με τα οποια μεγαλωσαμε, ριχτε μια ματια εδω...

http://www.youtube.com/watch?v=CmML3SAlcd0&feature=related

και μετα θα τα βρειτε ενα ενα στην πορεια...

Εγω εχω φαει κολλημα με το Παπι...

:tongue::tongue::tongue::tongue: ειναι νεας φουρνιας βεβαια... :P

Για νανουρισματα http://www.youtube.com/watch?v=o7fkMSr-Bxg&feature=related

Και φυσικα τα αγαπημενα μου στρουμφακια.. http://www.youtube.com/watch?v=tJdV99gk9fg&feature=related

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...