Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

άραγε η Κυριακή μας γέννησε? Η σκέψη μας είναι κοντά της....!

Εγώ σε καμιά ώρα θα φύγω θα πάω Ιασώ για n.s.t. και θα πάω να δω και την Πρόσπ.

Μόλις γυρίσω θα σας πω τα νέα.

NQt5p2.png

Ματινάκι και Έλεν, σας ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!! Με έναν πόνο και σε σας και με το καλό τα μωράκια σας!!

Ας μου στείλει κάποια το κινητό της ώστε να ενημερώσω αύριο, σε μία ώρα θα ξεκινήσω από το σπίτι, οπότε αν προλάβει κάποια ας το στείλει για να σας πω τα νέα μας αύριο!

Κυριακη μου καλημερα και με το καλο εαν δεν εχεις γεννησει ακομα! Τωρα διαβασα το μηνυμα σου, δεν το ειχα δει χθες δυστυχως....τουλαχιστον σου εστειλε το δικο της η Αρετουλα και η Αρτεμη για να μας ενημερωσεις!

Αντε καλη γεννα κοριτσαρα!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!!! Αχ τι ωραια που γενναει μια μια το θαυματακι της!!!!

Αχ Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα με ολες μας!!!!!

Εμεις σημερα εχουμε γιατρο! Θα δουμε το αντρακι μας μετα απο εναν μηνα! Ανυπομονωωωωωωω......!!!!!!!

Παω να φαω το πρωινο μου και τα ξαναλεμε!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα είμαι για μια ακόμη φορα χαρούμενη και συγκινημένη, γέννησε η φίλη μου!! Από τη Κυριακή δεν έχουμε ακόμα νέο ε? Ματίνα με το καλό να δεις το μωρακι και να μας πεις τα νέα!

dbLDp2.png

images?q=tbn:ANd9GcSIB73x6En7Ax-Wyn5B299isdfzK2IL_wg_qZ8fLKuV-HUoggNP

Καλημέρα κορίτσια! Έβαλα μία ωραία φωτογραφία για να είναι γλυκειά η μέρα μας!!

Ματίνα, καλά αποτελέσματα από το γιατρό να έχεις. Άντε να δούμε τι θα σου πει!!!

Καλημερα κοριτσαρα! Καλα εκανες με το γλυκακι! Να ειναι τοσο γλυκεια λοιπον η μερα μας!

Ευχαριστω για τις ευχες σου....ανυπομονω να το δουμε το μωρακι μας και να δουμε κιολας τι εχει να μας πει ο γιατρος για την γεννα...

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα είμαι για μια ακόμη φορα χαρούμενη και συγκινημένη, γέννησε η φίλη μου!! Από τη Κυριακή δεν έχουμε ακόμα νέο ε? Ματίνα με το καλό να δεις το μωρακι και να μας πεις τα νέα!

Να της ζησει....γερο και τυχερο!

Σ'ευχαριστω και για τις δικες σου ευχες!!!!

Δεν βλεπω κανενα νεο για την Κυριακη...προκλιση δεν θα εκανε πρωτα?

Καλημέρα!!!!!

Καλημέρα, Άρτεμη! Να σας ζήσει το μωρό!!

Εσύ πότε θα πας στο γιατρό?

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον! Παω να κανω μπανακι, λουσιματακι και γενικο ρεκτιφιε μιας και θα με εξετασει και στον τραχηλο ο γιατρος σημερα!

Θα μπω το βραδακι οταν γυρισουμε να σας πω τα νεα και να μαθω και για την Κυριακη μας!!!!!!!!!!

Σας φιλω ολες!!!!!!

kisses-09.gif

1280732xzmf3srty8.gif

Διαφημίσεις

θα παώ τη Κυριακή και ελπίζω να μου πει πότε θα γεννήσω γιατι θα σκάσω!

:tongue::tongue::tongue:

4 μέρες μόνο! Δεν πιστεύω να σε κρατήσει πολύ. Ειδικά αν έχει αρχίσει ο τράχηλος να μαλακώνει.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

:tongue::tongue::tongue:

4 μέρες μόνο! Δεν πιστεύω να σε κρατήσει πολύ. Ειδικά αν έχει αρχίσει ο τράχηλος να μαλακώνει.

Μέχρι τη προηγούμενη εβδομάδα ο τράχηλος δεν είχε καμια αλλαγή! θα δούμε λοιπόν;)

dbLDp2.png

Καλημερα φουσκιτσες!!!

Εχτες δεν καταφερα να ευχηθω στην Κυριακη ουτε κ να της στειλω το κινητο μου και πολυ στεναχωρηθηκα...

Αλλα λειπαμε ολο το απογευμα μεχρι αργα το βραδυ, εχει ερθει ενας φιλος μας απο Αγγλια κ του αφιερωσαμε τη μερα....

Οπως κ να χει ελπιζω να πανε ολα καλα με το κοριτσι μας και περιμενουμε ενημερωση απο την Αρτεμη κ την Αρετη!!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αρτεμη μακαρι να εχει αρχισει να γινετε κατι με τον τραχηλο σου!!

Να της ζησει το μωρο της φιλης σου, με το καλο και συ....;)

Ματινα με το καλο στο γιατρο αποψε, περιμενουμε τα νεα απο το μπεμπη σου!!!!!!

Εμεις εχουμε ραντεβου στο γιατρο στις 7:30 αποψε.....!!!! Για να δουμεεεε!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...