Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

5 Ιουλίου έχω Β' επιπέδου!! Εσύ στις 4???:rolleyes:

Κι εγώ θέλω να φτάσει η μέρα να την κάνω γιατί θα βλέπω για ώρα το μωρό μου!!!!!!! Και φυσικά ελπίζω να είναι όλα καλά αλλά στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός μου έκανε κάποιες μετρήσεις που είναι να κάνει στη Β' επιπέδου και μου είπε πως ήτανε μια χαρά...:P

Eμενα με εβαλε στις 11 Ιουλιου ο γιατρος να κανω τον β'επιπεδου! Εκει γυρω το υπολογιζα κι εγω το 1ο 10ημερο του Ιουλιου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την β επιπεδου που την κανετε?κ εγω 4 ιουλιου την εχω κ οπως σασ εχω πει μου εχει βαλει κ υπερηχοκαρδιογραφιμα του μωρου!!εμαινα φερνει ο γιατροσ μου στο γραφειο του γενετιστη(νικολαιδης λεγετε) κ την κανει!

Πετρος Νικολαιδης??????

Κι εγώ έχω μεγάλη κοιλιά κι έχει καιρό που φαίνεται!! ανάλογα με τα ρούχα βέβαια!!! Χθες μου λέγανε τόσα άτομα που συνάντησα έξω για την εγκυμοσύνη μου, που μετά έφτυνα την κοιλιά μου...:rolleyes:

χαχαχα....κι εγω απο την αρχη ειχα κοιλια γιατι ειμαι πολυ αδυνατη και αμεσως φανηκε! Τωρα φαινεται παρα πολυ....εγω δεν μπαινω σε διαδικασια να φτυνω την κοιλια μου γιατι μολις με βλεπουνε την φτυνουν απο μονοι τους κιολας για να μην την ματιασουν...χαχαχαχαχ!!!!!

Eμενα με εβαλε στις 11 Ιουλιου ο γιατρος να κανω τον β'επιπεδου! Εκει γυρω το υπολογιζα κι εγω το 1ο 10ημερο του Ιουλιου...

Μια χαρά είναι τότε!!! καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!!;)

Διαφημίσεις

χαχαχα....κι εγω απο την αρχη ειχα κοιλια γιατι ειμαι πολυ αδυνατη και αμεσως φανηκε! Τωρα φαινεται παρα πολυ....εγω δεν μπαινω σε διαδικασια να φτυνω την κοιλια μου γιατι μολις με βλεπουνε την φτυνουν απο μονοι τους κιολας για να μην την ματιασουν...χαχαχαχαχ!!!!!

χαχαχα....να πάρεις χαρτομάντηλα τότε να σκουπίζεις αυτά που φτύνουνε...αχαχαχα....

Μωρέ εγώ φοβάμαι το κακό το μάτι από μερικές που το έχουνε, γι'αυτό φτύνω κι εγώ...:rolleyes:

ναι πετρος νικολαιδης ειναι!!εχουμε τον ιδιο γενετιστη?μη μου πεις εχουμε κ τον ιδιο γυναικολογο?

Δεν ξερω απο που εισαι...εγω ειμαι απο Κορινθο και ο γιατρος μου ειναι εδω στην Κορινθο...απλα στον Πετρο Νικολαιδη ημουν η βοηθος του 6 μηνες οταν δουλευα στο διαγνωστικο κεντρο, εγραφα τις μετρησεις των υπερηχων!!!!! Ειναι πολυ εμπειρος και καλος απλα ειναι πολυ γρηγορος! Βεβαια εδω οταν ερχοταν ειχε να δει 40 γυναικες για διαφορετικους υπερηχους....

χαχαχα....να πάρεις χαρτομάντηλα τότε να σκουπίζεις αυτά που φτύνουνε...αχαχαχα....

Μωρέ εγώ φοβάμαι το κακό το μάτι από μερικές που το έχουνε, γι'αυτό φτύνω κι εγώ...:rolleyes:

χαχαχ....ναι σωστα...παντως εγω εχω την εντυπωση οτι οσο πιστευεις στο ματι τοσο σου ερχεται...αν εχεις θετικη ενεργεια δεν σε κολλαει τιποτα!!!! Το καλο διωχνει το κακο....

ειμαι απο ναυπλιο!!αλλα ο γυναικολογος μου ειναι αθηνα!ναι ετσι λενε ειναι καλος κ εχεις δικιο ειναι γρηγορος στο ιατρειο του δικου μου ερχετε 1 κ στισ 4,30 εχει τελειωσει!!

Διαφημίσεις

οχι ο ιδιοσ φερνει γενετιστη!!οσο για την κοιλια φαινεται κ κιλα 3 εχω παρει πως ειναι??ελπιζω ναναι καλα γιατι δεν ειμαι κ το πρωτο μποι!!!!

κοριτσια σε πιο νοσοκομειο θα γεννησετε?εγω στο μητερα,εκει ειναι ο γιατρος μου!

Ο δικος μου γιατρος ειναι εδω στην Κορινθο στην κλινικη διωνη, στο γαια και στο ιασω.Βεβαια το ιασω μου το ειπε τελευταιο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παω εκει απο δικης του συμβουλης εκτος κι αν θελω τοσο πολυ εγω να παω....το θεωρει πολυ ακριβο ακομα και με τις τιμες που λενε οτι εχουν ριξει! Τωρα τι να πω? Τον εμπιστευομαι και σιγουρα δεν θα παω εκει....αν ολα πανε καλα μεχρι τελους θα γεννησω πρωτα ο Θεος εδω στην μαιευτκη κλινικη στην πολη μου! Δεν εχει να ζηλεψει τιποτε αλλο εκτος απο την πολυτελεια των μεγαλων μαιευτηριων!

καλα κανεις δεν πιστευω τοσο πολυ στα νοσοκομεια οσο στον γιατρο αν ειναι καλος κ τον εμπιστευεσε οπου κ ναναι το ιδιο ειναι!εμαινα ειναι στο μητερα οποτε εκει θα γεννησω!εγω τοχα ξανα επισκεφτει πριν 4 χρονια περιπου εκανα ενα χειρουργιο εχει καλη εξυπηρετισει παντως μερικεσ ξαδερφες μου ηταν στο ιασω δεν ειχαν μεινει κ πολυ ευχαριστημενες κ για τα λευτα ποθ εδωσαν!!

ειμαι απο ναυπλιο!!αλλα ο γυναικολογος μου ειναι αθηνα!ναι ετσι λενε ειναι καλος κ εχεις δικιο ειναι γρηγορος στο ιατρειο του δικου μου ερχετε 1 κ στισ 4,30 εχει τελειωσει!!

Σε εμας ερχοταν στις 6 κι εφευγε στις 9 με παντα γυρω στις 40 και ανω γυναικες!!!! Φαντασου τι παθαινα εγω που επρεπε να γινω αστραπη γιατι τα ελεγε και τοσο γρηγορα που πρεπει να εισαι ο σουπερμαν για να τον προλαβεις!!!!!!!!!

Εγω ειχα κι αλλο μπελα....μεχρι να ερθει ο γιατρος ημουν απο το πρωι στο μικροβιολογικο των τροφιμων εφευγα για 2 ωρες και μετα ξαναγυρνουσα για τους υπερηχους....μετα τον νικολαιδη ηθελα 3 μερες ρεπο...χχιχιχιχι!!!!!

συγνωμη για το πως γραφω αλλα εχουμε παρει ενα πληκτρολογιο αστα να πανε αλλου για αλλου ειναι τα γραμματα ειναι γερμανικ κατι τετοιο δε ξερω τι μου γινετε εδω περα!κατα λαθος το πηραμε δεν ξερει κανενας μας γερμανικα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...