Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!!!!

Τι ωραία νέα είναι αυτά??????????????????

ΠΡΟΣΠ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν ξέρω να βάζω ωραίες εικονίτσες όπως τα άλλα κορίτσια, αλλιώς θα σου έστελνα μια τεράστια!!!)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!!

Αχ τι καλά που ξεκίνησε ο μήνας!!!!! Ετσι να συνεχίσει εύχομαι και για τις υπόλοιπες!!!

Φιλάκια πολλάααα και θα επανέλθω μόλις μπορέσω!!!!

D0c8.pngsgU1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

909008zjlg6nboev.gif

Προσπάκι μουυυυυυυυυ, να σας ζήσει το αγοράκι σας!!!!!!:P

Τώρα είσαστε μία ευτυχισμένη οικογένεια!!!!!:P

Φαντάζομαι η κορούλα σου χαρά όταν τον δει!!!!!!:D

Να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του και να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!!!:D

Καλό σαραντισμό και καλή επιστροφή στο σπίτι σας!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε και με το καλό οι γέννες μας!!

Θα σας πω τα δικά μου νέα αφού πρώτα ευχηθώ στην αγαπημένη μας Prosp!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!!!!! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!

Αχ τι ωραία που έχουν ξεκινήσει οι γέννες μας!!!!

Εγώ γύρισα σπίτι πριν από λίγο, πήγαμε το μεσημέρι να με δει η μαία και είχα ξεκινήσει ήδη να έχω συσπάσεις σε τακτά διαστήματα που είναι επώδυνες! Από χθες το βράδυ ξεκίνησα να πονάω αλλά δεν ήταν τόσο τακτικά. Σήμερα το πρωί ξύπνησα με μια τρομερή σύσπαση και πονούσα πολύ.. Όταν έφτασα να με δει η μαία είχα κάνει 3 συσπάσεις με πόνο μέσα σε 20 λεπτά, δηλαδή κάθε 10 λεπτά. Μπήκα να κάνω καρδιοτοκογράφημα και έδειξε να έχω συσπάσεις έντονες κάθε περίπου 15 λεπτά! Όπως μου είπε και η μαία έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία, παρόλο που θα πάμε προγραμματισμένα (επειδή έχω σταματήσει ήδη την ένεση που έκανα). Ωστόσο, θα ήταν θέμα το πολύ μιας μέρας για να ερχόταν ο μπέμπης μόνος του. Έτσι, ισχύει ότι απόψε κάνω εισαγωγή στο μαιευτήριο για να γεννήσουμε με το καλό μέχρι αύριο προς το μεσημέρι περίπου (το αργότερο όπως το υπολογίζει η μαία). Ο μπέμπης μια χαρά, ανταποκρινόταν καλά στις συσπάσεις και τώρα μένει μονάχα να κάνω ένα μπανάκι και να πάρουμε τις βαλίτσες για το μαιευτήριο!!! Ανυπομονώ πάρα πολύ! Φεύγοντας από τη μαία είχα πολύ έντονες συσπάσεις και πονούσα κάθε ακριβώς 10 λεπτά...!!!! Τα είχα δει όλα...!!!!! Και τώρα έχω αλλά επειδή είμαι στο σπίτι και πιο ήρεμη (όχι στο αυτοκίνητο) τις αντιμετωπίσω καλύτερα! Η μαία μου έβαλε ένα υπόθετο που μαλακώνει τον τράχηλο (αυτό που είχε αναφέρει και η Prosp) και μου είπε μετά την εξέταση ότι το μήκος του τραχήλου έχει πια εξαλειφθεί και μένει να ξεκινήσει η διαστολή..!

Σας αφήνω για τώρα και αν μπορέσω θα σας ξαναγράψω πριν ξεκινήσουμε για το Λητώ!

ΑΡΙΣΤΕΑ, αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου να σε ειδοποιήσω αν κι εσύ θέλεις αύριο όταν με το καλό θα έχει γεννηθεί ο μπέμπης μας και να σας πω τα νέα μας!!

Σας φιλώ πολύ-πολύ όλες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κυριακή μου, με το καλό και με έναν πόνο!!!

Καλή δύναμη και με το καλό να πάρεις τον μπέμπη σου αγκαλιά!!!

Θα σε σκεφτόμαστε.

Με το καλό κοριτσάκι! Καλή δύναμη, σε σκεφτόμαστε!!!!!:P:p:p:p

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!! Κι εγώ σας σκέφτομαι και αντλώ δύναμη από την παρέα μας! Ανυπομονούσα να μπω να διαβάσω τα σημερινά νέα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυριακη, καλη δυναμη και με εναν πονο!!!!!!!!!!! Πωπωπωπω... σαν ονειρο μου φαινεται.... Αυριο θα εχεις αγκαλια το μωρο σου!!! Απιστευτο!!!!

Οταν σε πιανουν οι δυνατοι πονοι να σκεφτεσαι εμας .. ;)

Αριστέα κα ιΝτίνα και εγώ μόνο τη δωρεα βλαστοκυττάρων θα κάνω!

Αρτεμη, πηρες το κιτ εσυ?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κυριακή όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου, με ένα πόνο σου εύχομαι!!!!!:P Αχ τι χαρά!!!!!! Πόσο έχει ανέβει η διάθεσή μου με όλα αυτά!!!!!!! Όλο γέννες και νέα μπεμπάκια έχουμε!!!!!!!

Με το καλό κοριτσάκι, θα περιμένουμε νέα σου!!!!! Λίγες ώρες σε χωρίζουνε από την πρώτη σου αγκαλιά με το μωράκι σου!!!!!!:P:p

Θα σε σκεφτόμαστε.....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...