Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έγινε, βρε, κορίτσια?

Πήγα για εξετάσεις αίματος και μέχρι να γυρίσω είχαμε γεννητούρια?

Snowflake, να σου ζήσει η μπεμπούλα!!! Να είναι γερή, δυνατή, καλότυχη και πάντα χαρούμενη!!! Με το καλό να σαραντίσετε!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Δημητρα το delivery μενου για αποψε τι εχει;;;

Εγω ξεθαψα κατι πιτσακια απο την κτψ και περιμενω να ψηθουν να τα καταπιω....!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ντίνα μου, και εμένα έδειξε μικρόβιο στην καλλιέργεια και παίρνω αντιβίωση.

Την klaricid την πήρα 2 φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω της περίδεσης. Είναι από τις αντιβιώσεις που ενδείκνυνται κατά την κύηση. Αν σου πω εγώ πόσες έχω πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη....άστα!!!

Έλεν29 καλωσήρθες στο καφέ μας και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και την κόρη που έρχεται! Με έναν πόνο!

Θέλω και εγώ μελομακάρονο!!!Στείλτε κανένα από δω! Δε με λυπάστε, έγκυο γυναίκα???:-D:grin:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

μολις τελειωσα και κατι λεπτομερειες για το κιτ των βλαστοκυτταρων.. τα χω κανει λες και απευθυνομαι σε εντελως χαζους.. κολλησα πανω στον φακελο οδηγιες με επισημανσεις.. ξερω εγω?? ολα να τα περιμενει κανεις..

Δημητρα το delivery μενου για αποψε τι εχει;;;

Εγω ξεθαψα κατι πιτσακια απο την κτψ και περιμενω να ψηθουν να τα καταπιω....!!

η αληθεια ειναι οτι δεν νοιωθω πεινα.......:confused::confused:

εχω και καουρες και δεν εχω διαθεση..

μαλλον αγχος εχω μου φαινεται..

παντως delivery σημερα ΔΕΝ εχει..

εχω μια πιτσα στην καταψυξη αλλα δεν μου κανει...κουκου..τι να πω???

το πρωι παντως θα φαω ελαφρα και οχι γαλα ειπε..

το πολυ πολυ να τηγανησω καμια πατατα με σαλατα να φαω.. (δηλαδη ο ανδρας μου..μη τρελαθουμε τωρααα!!:tongue:)

Ντίνα μου, και εμένα έδειξε μικρόβιο στην καλλιέργεια και παίρνω αντιβίωση.

Την klaricid την πήρα 2 φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω της περίδεσης. Είναι από τις αντιβιώσεις που ενδείκνυνται κατά την κύηση. Αν σου πω εγώ πόσες έχω πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη....άστα!!!

τα ιδια της λεω και εγω annpan.. τελικα klaricid ειχα παρει στην περιδεση της κορης μου.. εδω επαιξα με αλλες.. πειραματααα..χαχα!

Διαφημίσεις

Πάρε όσα θέλεις!!!!!:tongue::tongue:

Τώρα που τα βλέπω, θέλω κι εγώ.....:rolleyes:

αραγε φετος θα χω χρονο να φτιαξω????

εντωμεταξυ κατι δεν μου παει καλα και ελπιζω να κανω λαθος.. νοιωθω στη μυτη μου κατι να με τριγυριζει...:rolleyes: μακαρι να κανω λαθος..

ελπιζω παντως να χω τελειωσει πριν σερβιρουν το μεσημεριανο στο Ιασω.. κατα τις 12 δηλαδη.. να προλαβω..χαχα!!

Δεν υπαρχεις λεμε!!!!!

Τα παντα ολα!!!χαχαχα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ελπιζω παντως να χω τελειωσει πριν σερβιρουν το μεσημεριανο στο Ιασω.. κατα τις 12 δηλαδη.. να προλαβω..χαχα!!

Εμένα η γιατρός μου ό,τι ώρα και να γεννήσω ακόμα και αν έχει περάσει η ώρα του φαγητού λέει και μου φέρνουν. Ακόμα θυμάμαι το παστίτσιο που είχα φάει στην κόρη μου!! Και ήμουν ξύπνια από τις 3.30 τα ξημερώματα! Λουκούμι σου λέω!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...